De ComplotConcurrent – Uitzending 115 “Angst is Vrijheid” (16-12-2020)

Abonneer
Abonneren op
35 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
paul
10 maanden geleden

A.s. maart wordt het jaar 33 dat ik weer niet naar de stembus ga. Hoera! (als die poppenkast show doorgaat dan, da’s ook nog maar de vraag)
Stem niet! Denk Zelf!
Nice show weer!
groeten
Paul.

Robert
10 maanden geleden

Micky vraagt, de oosterburen antwoorden:
Het FPÖ-parlementslid Michael Schnedlitz deed een Corona-sneltest met Cola in het Oostenrijkse parlement. (De FPÖ is een soort Oostenrijkse FvD.)
Maar niet onder klinische omstandigheden. Hij heeft een stap in het proces overgeslagen. Maar zelfs als je het goed doet, is de test positief.

Ria
10 maanden geleden

Wat Trump’s agenda is, weet ik niet, maar het vaccin is dacht ik niet verplicht. Wat ik vreemd vond, is dat hij de “ventilators” (beademingsapparatuur) zo propageerde, m.i. in veel gevallen de doodsteek voor de patiënt. “We are the king of ventilators” riep hij constant.
Wie “The last president”, boek van Ingersoll Lockwood uit 1900 zal zijn, geen idee. Ik dacht dat er verwijzingen waren naar Trump, maar misschien dat er hier iemand is, die het boek heeft gelezen, en hierover zijn/haar mening wil delen.

Miss Menke
7 maanden geleden
Reply to  Ria

Hallo Ria, ik heb begrepen dat Pres Trump met de ventilators de MedBeds bedoelde.Hoorde ook dat het vaccin niet verplicht was. Dat hij het wel aan moest bieden omdat het anders heel verdacht was geweest voor de DS. Ook dat het Vaccin zou het Leger zijn en het Virus de DS. Dit voor Micky:)

Micky van Leeuwen
7 maanden geleden
Reply to  Miss Menke

Ik zou de Q kerk na alle leugens en desinformatie maar met een korreltje zout nemen. Trump is pro cojona vaccins namelijk. Dat was hij tijdens zijn presidentschap en dat is hij nu nog steeds! https://www.politico.com/news/2021/03/16/trump-americans-covid-vaccine-476479

Niets geen white hat, gewoon de zoveelste ordinaire pro vaxxer, ook al weet ook hij dondersgoed dat het een experimenteel vaccin is….

Robert
10 maanden geleden

Trump en het vaccin. JC Kay, beroemd geworden door de Dr.Charlie Ward Show, zegt dat het helemaal geen vaccin is. Daarom zingt ze “There ist no vaccine”
Utsava, een in Zwitserland geboren helderziende die in Californië woont, denkt ook dat het een nep-vaccin is. Trump wil alleen de bange mensen tegemoet komen.
Utsava is een gekwalificeerde lichtbron in de esoterische scène via vele YouTube-blokkades en Shadow Banning. Wie wil mijn informatie controleren, Utsava heeft op haar pagina utsava.net de regelmatig wisselende kanalen waarop ze te zien is. Kijk uit, hope porn!

Bas
10 maanden geleden
Reply to  Robert

Mocht het een placebo zijn, of een injectie met een stimulerend middel ofzo, dat is perfect. Trump roept dat ze ventilator king zijn, en dat ze zo snel een vaccin hadden, dat is vanuit het MAGA principe, dat ze ooit Great waren (not) en dat weer worden. Soort van ubermensen. Een beetje valsspelen met een placebo moet kunnen toch.Maar waarom perfect een placebo: een RNA vaccin is onomkeerbaar. En een verzwakt virus inspuiten (wat in dit geval niet werkt, want het is een enzym) is ook niet fijn, want dan creeer je juist een verspreider van het virus via de… Lees verder »

Pierre
10 maanden geleden

Een vaccinatiebewijs zou mensen meer vrijheid moeten geven en beperkingen opleggen aan iemand die zich niet laat vaccineren, op teletekst uit onderzoek blijkt dat driekwart van de mensen dit vindt. Dit is natuurlijk onzin maar ze laten steeds meer hun echte gezicht zien, China 2.0. Het vaccin hebben dieren-proeven overgeslagen, dit is heel erg omdat ze op dieren sneller en beter de gevolgen kunnen zien, denk maar aan de kanarie in de mijnen deze waarschuwden mensen op tijd. Verder duurt vaccin ontwikkeling 10-15 jaar, nu was afgesproken dat het bij dit vaccin maar 2 jaar zou duren, maar in verband… Lees verder »

Miss Menke
7 maanden geleden
Reply to  Pierre

Ja klopt en deze verpleegster is later overleden , geloof een paar dagen later al, of zelfs al eerder. Wat de media uit alle macht probeerde te verbergen. En zo zijn er natuurlijk nog velen andere geweest die het zelfde lot zijn ondergaan.

Micky van Leeuwen
7 maanden geleden
Reply to  Miss Menke

Dat is nepnieuws. Ze leeft nog. Naast de Q kerk zou ik ook zo’n beetje de complete complotmedia met een fikse bak zout nemen!! 🙂

Nathalie
10 maanden geleden

Hoi Micky, Hartelijk dank voor weer een paar uur ontspanning en educatie. Ik ben ergens wel wat tegen gekomen wat al die termen moeten zijn die Trump gebruikt. Waarmee zijn gedraai mbt vaccinaties wordt uitgelegd. Ik zal het lijstje zo plaatsen. De galactische federatie komt daar ook weer in voor. Heel bijzonder of eigenlijk ook weer niet. Uit mijn eigen ervaring nog tot vorig jaar vlak voordat ik hier kwam weet ik dat mensen die hier mee bezig zijn vaak ook helemaal in dat Ashtar/ galactische federatie gebeuren zitten. Ik heb ooit eerder al vervelende ervaringen met deze gehad en… Lees verder »

14747F41-684B-4594-86FA-A9D9149D8235.jpeg
Hylke
10 maanden geleden
Reply to  Nathalie

Heb anders ook een ander verhaal gehoord i.p.v. 21 December. Maart volgend jaar. Dan zouden de mensen die het in zichzelf zoeken hun oorspronkelijke vermogens terug krijgen en dus weer alles kunnen scheppen wat ze willen en gebruik maken van vrije energie e.d . De rest van de mensheid die Maart volgend jaar nog in angst leven krijgen alle ellende waar we nu mee te maken hebben, maar dan in het kwadraat. Schijnt te maken hebben met tijdlijnen of zoiets.

Hylke
10 maanden geleden

Ja, dat klopt. Toe ik het hele verhaal las, dacht ik; daar gaan we weer. Een shot hopium. Oftewel een nieuwe data, mensen valse hoop geven. het zijn net van die jehova getuigen, die elke keer met een nieuwe datum komen, wanneer jesus volgens hun vorige berekeningen niet is teruggekomen. In dit verhaal gaat het dan over 2 parallelle aardes. En dan is het geloof ik dat wanneer er een kritieke massa ontwaakt is, alles goed komt en zo niet, dan loopt het slecht voor ons af. En dit schijnt vanaf volgend jaar Maart te gebeuren. En omdat de machthebbers… Lees verder »

Nathalie
10 maanden geleden

Er staan zogenaamde code woorden zoals safe and effective medicine = safe militairy.
Greatest Scientific Accomplishments in History = galactic federation of light.
En zo nog een hele rits waar we zelf maar iets van moeten zien te maken. Ze voorspellen dus niet wat ze gaan doen maar als Trump die woorden gebruikt dan moeten we de rest maar in elkaar puzzelen. Maar die GFL riepen al jaren voor 2012 dat ze zouden komen dus dat bier is bij mij al zwaar over de datum. Ik pak maar iets sterkers dan.

Nathalie
10 maanden geleden
Reply to  Nathalie

Maar volgens andere berichten komen ze dus op 21-12. Wat mij allemaal niet verbaasd dat het nu dus met Tromp wordt gecombineerd. Dat we bevrijd worden door zowel de militairen van Trump en de GFL.

Jochem
10 maanden geleden

Je hebt wel degelijk kijkers uit Twente. Heb hier regelmatig mensen bewust gemaakt van wat simpele feiten die je hebt verteld. Come on man!

Dremthe
10 maanden geleden

2 woorden uit drenthe:
MEESTERLIJKE SHOW

Bas
10 maanden geleden

Haha heel mooi dat stukje Oostenrijks parlement. Ik wist het van de cola, maar dit is wel mooi gedaan van die parlementarier. Nog even over de PCR test: de bedenker heeft de Nobelprijs er voor gewonnen. Die weet echt wel waar hij het over heeft: de techniek is nl bedoeld voor forensische opsporing. Om van een heel klein beetje DNA nog iets te kunnen maken (door duplicatie). Maar ja, er wordt meer gedupliceerd dan potentieel het ‘ virus’. Een RNA vaccin overigens: dit soort RNA technieken waren Verboten, en dat is niet voor niks. Nu gaan de feeble minded op… Lees verder »

Edwin Vissers
10 maanden geleden

Micky geef voortaan maar geen Godsdienst onderwijs ,we hebben een Bijbel

Maurice
10 maanden geleden

He Micky ik ben trouwens wel al een lange tijd een limburgse fan , dus je hebt ze wel😉

Last edited 10 maanden geleden by Maurice
Ilse
10 maanden geleden

Twente kun je ook van de lijst afstrepen. Hier zitten ook wel een paar ‘complot liefhebbers’

Bianca
10 maanden geleden

Dit wordt waarschijnlijk de nr.1 kerstplaat in Engeland. Geweldige clip ook 🙂 🙂 https://www.chortle.co.uk/news/2020/12/21/47533/kunt_makes_the_top_20

Mimi
10 maanden geleden

21 december was niet alleen de Saturnus/ Jupiter conjunctie. Maar ook de winterzonnewende ( kortste dag van het jaar.) We werden zeker niet gered door engels of aliens 😂 Maar de kosmos heeft wel degelijk invloed op ons aangezien wij een samengeperste vorm zijn ervan. ( Multi dimensionaal gezien). En dat Saturnus en Jupiter zo dicht op elkaar staan gebeurd niet iedere dag. Eens in de 800 jaar. Voor veel mensen heeft dit voor remming in bewustzijn gezorgt , maar voor sommige ook transformatie.

Hendrik
9 maanden geleden

Is Ron ook een shapeshifter? Zie op 32:09 de video?

Miss Menke
7 maanden geleden
Reply to  Hendrik

Volgens mij wel zeker Hendrik, ik zag dat ook met die ogen bedoel je neem ik aan? 🙂

Dennis
3 maanden geleden

InfoWars 2021 07 20 Mark Of The Beast System Officially Announced By The U N
https://www.youtube.com/watch?v=Y4vVVUtdc00
We are now living George Orwell’s 1984 and Animal Farm.