Micky te gast bij Kinnebak Podcast

Abonneer
Abonneren op
14 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Drenthe
10 maanden geleden

Geen dank, vermakelijk gezellig informatief leerzaam..1 a 2x per week is wel heel weinig! Zou graag meer zien.

paul
10 maanden geleden

Haha. Geweldig! 🙂

Karin
10 maanden geleden

Misschien ligt het aan mij, aan mijn apparatuur of saboterend IA, maar ik moet heel erg mijn best doen om jullie te horen. Van mij had je dus wat meer mogen schreeuwen, want op die momenten hoor ik jou wel goed. Slecht horen staat gelukkig niet op de symptomenlijst, dus ik kan mijzelf gewoon bij beter horen laten testen…..

Karin
10 maanden geleden

Ik heb de expert erbij gehaald, het lag inderdaad het lag aan mij, sorry. Ik ga snel verder luisteren, want ik vind het een mooie podcast. Nu dus lekker relaxed te beluisteren!

Nathalie
10 maanden geleden

Gelukkig was het geen valstrik. Maar een naar mijn mening prachtige aflevering met een goede energie. Er zat een lekkere flow in. En die synchroniciteit mbt de maan en ark van Noach daar had ik gisterenmiddag exact hetzelfde toen er een plaatje langskwam met een getekende versie ergens. En dat het een soort dna databank was. Verder zo herkenbaar ook al die puzzelstukjes die in elkaar Beginnen te passen. Ik kijk in ieder geval uit naar de volgende aflevering.

New World Disorder
10 maanden geleden

Heerlijke podcast. Mooi hoe jullie ietwat terughoudend begonnen voor het publiek van Kinnebak en nog geen half uur later staat er een lange lijst aan onderwerpen waar je u tegen zegt 🙂

Ien
10 maanden geleden

Gaat alle kanten op. Heerlijk!! Een genot om naar te luisteren

Guus
10 maanden geleden

mooi werk op de prairie…..

Robert
10 maanden geleden

Ik was zeer aangenaam verrast. Ken van Geijlswijk kan duidelijk meer dan alleen militairen en politieagenten interviewen. Hij was een competente interviewer met veel achtergrondkennis en Micky kon een condensed version van zijn kennis geven. Prachtig.

loes
10 maanden geleden

Met veel belangstelling gekeken,erg van genoten deze uitwisseling met jullie samen!

rob
10 maanden geleden

Geweldige podcast! Heerlijke flow. Op 4:00 min: welke organische aarde gaan we zien, als de synthetische laag even opzij geschoven wordt? De aarde zoals de oude wijzen dit zien? Net een film uit, down to earth. Geeft me rust: https://youtu.be/FlTODxalakI. Ik wens jullie bij deze ook allemaal hele fijne feestdagen toe!

Mimi
10 maanden geleden

Mooie uitwisseling deze podcast 🙂

Els
8 maanden geleden

Genoten. 😊