De ComplotConcurrent – Uitzending 116 “Kerst met de ComplotConcurrent” (24-12-2020)

Abonneer
Abonneren op
36 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Versteeg
10 maanden geleden

Micky, wat is je codewoord, ik wil je reden als het nodig is.

Ank
10 maanden geleden

Bij het item van de Schreeuwtest wachtte ik op de ontknoping, nl. dat het om een uitzending van Bananesplit ging.

emal
9 maanden geleden
Reply to  Ank

Wahahah ik kan er niet meer bij van lachen 🤣🤣🤣

Andy
10 maanden geleden

Moet de uitzending nog kijken, maar bij dezen wens ik jou, Micky, en Dore en iedereen die IR een warm hart toedraagt warme en gezellige kerstdagen waarin we allemaal hopelijk even kunnen afschakelen van alle mindcontrol en covid-crap waar we normaliter op dagelijkse basis in gedompeld worden.

Lindsay
10 maanden geleden

Hey Micky,

Ik zou graag willen weten hoe dat liedje heet bij de intro?

Groetjes Lindsay

Lindsay
10 maanden geleden

Gevonden, dank je wel! Die komt in mijn lijstje van truth music haha.
Ken je die hiphop groep dead prez?
Die hebben ook allemaal van die waarheid muziek, heerlijk.

Robert
10 maanden geleden

Het beste infotainment. Het corona/vaccinatie spul levendig en zeer informatief ontmaskerd als irrationele bullshit. Micky, je wordt steeds beter.

10 maanden geleden

het beste nepnieuw ; vaccinatie is gratis

Hylke
10 maanden geleden

Heerlijk man deze show. Deze was lekkerder dan het kerstdiner.

Nathalie
10 maanden geleden

Ik had het niet meer verwacht maar deze kerstuitzending was heel welkom. En ondertussen heb ik mezelf ook nog wat bezig gehouden met het rode monster elmo. Wat ik gevonden heb is dat er een St elmo heeft bestaan. Een heilige die oa werd vereerd door zeelieden. There is something fishy about that. Elm betekent wetenschap en elmo is ook een andere naam voor Erasmus/ Erasmios. Maar ik werd ineens wakker en besefte dat het om een demon gaat (heel veel filmpjes over elmo is een demon). Het heeft ook met MK Ultra te maken en kinderen door deze demon… Lees verder »

Nathalie
10 maanden geleden
Reply to  Nathalie

Het gaat specifiek om kinderen tot en met 3 jaar

Erin
9 maanden geleden
Reply to  Nathalie

Vette sjow Mick. We hebben je opweg naar onze vakantieplek in de bergen geluisterd. Vrijheid zit in je, that’s it. Van Wikipedo: St. Elmo’s fire is a weather phenomenon in which luminous plasma is created by a corona discharge from a sharp or pointed object in a strong electric field in the atmosphere Daarbij staat ‘Elmo’s wereld’ bekend als een plek waar Elmo hoogstpersoonlijk kinderen opleidt hun ouders te doden. 1984 anyone? Als ik er op invoel staat Elmo symbool voor het zwaar emotioneel getraumatiseerde kind, weerloos tegen grotere machten die misbruik van zijn kwetsbaarheid maken. Zijn trauma wil hij… Lees verder »

Nathalie
9 maanden geleden
Reply to  Erin

Wauw mooie omschrijving. En heb ik niet kunnen vinden over elmo’s wereld maar ik kan me er zeker in vinden.

New World Disorder
10 maanden geleden

Ik hoop dat je een torenhoge ‘groene’ kerst hebt gehad Micky 😉
Deze met wanstaltige propaganda volgepakte uitzending kan moeilijk overtroffen worden. Alsof ze er binnen de NOS een wedstrijd van hebben gemaakt… Zo winnen ze toch mooi de officiële IndigoRevolution ND&P award van 2020.
Voordat Nederland gaat rellen op oudjaarsdag omdat de heilige graal, het vuurwerk, is afgepakt wens ik je alvast een fijne jaarwisseling voor 2013… eh 2021.

New World Disorder
10 maanden geleden

Aha het valt allemaal samen! Al vrees ik dat de new agers een typfout hebben gemaakt…
Nog even en we krijgen een 5G bewustzijn via “the cloud”, DNA upgrades van Pfizer en Moderna. Tja… en met een paar grammetjes coke kunnen Hugo de Jonge en Bill Gates zich vast verkleden voor de komst van Space-Jesus & co.

Nathalie
10 maanden geleden

Wanstaltig is trouwens een woord dat perfect de lading dekt. Ik kan er geen betere benaming voor vinden en gebruik het inmiddels zelf regelmatig.

Nathalie
10 maanden geleden

Nou dan maken we daar toch zelf het woord van 2020 van. 🥳

Nicole
10 maanden geleden
Reply to  Nathalie

Helemaal gelijk. Wanstaltig is een magnifiek woord 😆

Bas
9 maanden geleden

Als alts voor wanstaltig zou je kunnen denken aan weerzinwekkend, afzichtelijk, onoogbaar, maar ook aan verwerpelijk of het iets engelsere repulsief. Mismaakt gebruik ik ook vaak tegen mijn buuv, net als de anderen.

Van mij mogen we weer terug naar de creativiteit van tentslet en swaffelen. Je kunt alles Jitsen, dus dat is vast mijn bijdrage voor 2021. Goed goan!

DRENTHE REPRESENT
10 maanden geleden

Held, ga zo door!
Respect

dorretakkwetsbaaroudje (volgens de MSM en co)
9 maanden geleden

Geweldig wanstaltige complotshow weer deze kerstuitzending no 116! En al dien ik mezelf te redden, je hebt me wel weer de kerstdagen doorgered. Heb geen sjoelbak…misschien eentje aanschaffen. Ik verwacht geen oudejaarsshow maar mochtie er verhoopt toch komen (alhoewel je met de kerst al aardig wat zieltjes hebt gered) nou zie maar….. Wij moeten onszelf zien te redden maar af en toe keihard lachen en de absurditeit van dit universumpje relativeren…nooit weg.

Guuz
9 maanden geleden

Braaktermen….Die verdient een nominatie……

Bas
9 maanden geleden

De menselijke maat is al heel lang heel ver te zoeken in de ambtenarij in NL. Er zijn vast veel mensen die de graffity tussen Arnhem-Nijmegen kennen over het ‘cop problem’. Heel juist, we hebben nl geen democratie, hooguit een geleide democratie. En dat wordt mbv de cops in stand gehouden. We hebben helaas geen democratie, maar iets naars wat kapitalisme heet. Kapitalisme kan enkel bestaan met een hele grote onderlaag die niets of weinig heeft, zodat de top zich kan verrijken, met behulp van de cops. Hoe komen we in die (geleide) democratie terecht? Dat komt omdat de kroon… Lees verder »

emal
9 maanden geleden

Wauw die foto is geweldig bedacht met de vaccinazis

Miss Menke
7 maanden geleden

Deze vrouw, zuster is later dus serieus overleden, wat toen helemaal geprobeerd is om uit de media te houden.Treurig toch, toch te goed van vertrouwen.

Micky van Leeuwen
7 maanden geleden
Reply to  Miss Menke

Heb je enig bewijs van deze claims? Je deed ze gisteren ook al, maar ik zie geen bewijs. Ik zie dit als gespam als je niet met bewijs voor dit soort claims komt.  

rob
6 maanden geleden
Reply to  Miss Menke

Je zou in direct contact met de familie van die “overleden” mevrouw moeten treden en dit dan navragen, zodat je de info van eerste hand hebt zou ik zeggen. Heb je dat al gedaan miss menke?
I

Micky van Leeuwen
6 maanden geleden
Reply to  rob

Heeft ze niet gedaan Rob, kan ik je verklappen. Ze heeft ook, net als velen anderen, Desiree Rover gezien bij Dino, en Desiree beweerd dat, en dan lullen velen haar na omdat Desiree het gezegd heeft. Een heel droevig niveau inderdaad van zelf onderzoek doen. Want jij hebt gelijk, dat is echt onderzoek doen en niet zomaar mensen in de complotmedia napraten. Dat doet bijna niemand, men papagaait een ander na zonder zelf ergens in te duiken 🙂

rob
6 maanden geleden

Je hebt gelijk, ik heb dit ook gehoord van desiree, en daarna haar nog een vraag gesteld , omdat ze beweerde dat deze persoon nog leefde, nadat ik gevonden had dat dit verhaal gedebunked was ( wat je dan ook weer moet checken! ). Ik moet dan ook zeggen dat ik daarna niet verder doorgevraagd heb naar directe bewijzen, ik wilde er eigenlijk niet meer energie in steken vandaar. Ik moet mijn energie zoveel mogelijk goed besteden nu, ook om mijn zaak overeind te houden, en aanvallen die ik snachts te verduren krijg.Het lijkt hoe meer je wakker aan het… Lees verder »

Miss Menke
6 maanden geleden

Hee Micky, lachtte me slap om die schreeuw kabine. De sheep zijn echt overal voor te porren.:) By the way, deranged is ontspoord, of vrij vertaald van lotje getikt.