De ComplotConcurrent – Uitzending 116 “Kerst met de ComplotConcurrent” (24-12-2020)

Abonneer
Abonneren op
30 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Versteeg
1 maand geleden

Micky, wat is je codewoord, ik wil je reden als het nodig is.

Ank
1 maand geleden

Bij het item van de Schreeuwtest wachtte ik op de ontknoping, nl. dat het om een uitzending van Bananesplit ging.

emal
10 dagen geleden
Reply to  Ank

Wahahah ik kan er niet meer bij van lachen 🤣🤣🤣

Andy
1 maand geleden

Moet de uitzending nog kijken, maar bij dezen wens ik jou, Micky, en Dore en iedereen die IR een warm hart toedraagt warme en gezellige kerstdagen waarin we allemaal hopelijk even kunnen afschakelen van alle mindcontrol en covid-crap waar we normaliter op dagelijkse basis in gedompeld worden.

Lindsay
1 maand geleden

Hey Micky,

Ik zou graag willen weten hoe dat liedje heet bij de intro?

Groetjes Lindsay

Lindsay
1 maand geleden

Gevonden, dank je wel! Die komt in mijn lijstje van truth music haha.
Ken je die hiphop groep dead prez?
Die hebben ook allemaal van die waarheid muziek, heerlijk.

Robert
1 maand geleden

Het beste infotainment. Het corona/vaccinatie spul levendig en zeer informatief ontmaskerd als irrationele bullshit. Micky, je wordt steeds beter.

sjaak
1 maand geleden

het beste nepnieuw ; vaccinatie is gratis

Hylke
1 maand geleden

Heerlijk man deze show. Deze was lekkerder dan het kerstdiner.

Nathalie
1 maand geleden

Ik had het niet meer verwacht maar deze kerstuitzending was heel welkom. En ondertussen heb ik mezelf ook nog wat bezig gehouden met het rode monster elmo. Wat ik gevonden heb is dat er een St elmo heeft bestaan. Een heilige die oa werd vereerd door zeelieden. There is something fishy about that. Elm betekent wetenschap en elmo is ook een andere naam voor Erasmus/ Erasmios. Maar ik werd ineens wakker en besefte dat het om een demon gaat (heel veel filmpjes over elmo is een demon). Het heeft ook met MK Ultra te maken en kinderen door deze demon… Lees verder »

Nathalie
1 maand geleden
Reply to  Nathalie

Het gaat specifiek om kinderen tot en met 3 jaar

Erin
30 dagen geleden
Reply to  Nathalie

Vette sjow Mick. We hebben je opweg naar onze vakantieplek in de bergen geluisterd. Vrijheid zit in je, that’s it. Van Wikipedo: St. Elmo’s fire is a weather phenomenon in which luminous plasma is created by a corona discharge from a sharp or pointed object in a strong electric field in the atmosphere Daarbij staat ‘Elmo’s wereld’ bekend als een plek waar Elmo hoogstpersoonlijk kinderen opleidt hun ouders te doden. 1984 anyone? Als ik er op invoel staat Elmo symbool voor het zwaar emotioneel getraumatiseerde kind, weerloos tegen grotere machten die misbruik van zijn kwetsbaarheid maken. Zijn trauma wil hij… Lees verder »

Nathalie
30 dagen geleden
Reply to  Erin

Wauw mooie omschrijving. En heb ik niet kunnen vinden over elmo’s wereld maar ik kan me er zeker in vinden.

New World Disorder
1 maand geleden

Ik hoop dat je een torenhoge ‘groene’ kerst hebt gehad Micky 😉
Deze met wanstaltige propaganda volgepakte uitzending kan moeilijk overtroffen worden. Alsof ze er binnen de NOS een wedstrijd van hebben gemaakt… Zo winnen ze toch mooi de officiële IndigoRevolution ND&P award van 2020.
Voordat Nederland gaat rellen op oudjaarsdag omdat de heilige graal, het vuurwerk, is afgepakt wens ik je alvast een fijne jaarwisseling voor 2013… eh 2021.

New World Disorder
1 maand geleden

Aha het valt allemaal samen! Al vrees ik dat de new agers een typfout hebben gemaakt…
Nog even en we krijgen een 5G bewustzijn via “the cloud”, DNA upgrades van Pfizer en Moderna. Tja… en met een paar grammetjes coke kunnen Hugo de Jonge en Bill Gates zich vast verkleden voor de komst van Space-Jesus & co.

Nathalie
1 maand geleden

Wanstaltig is trouwens een woord dat perfect de lading dekt. Ik kan er geen betere benaming voor vinden en gebruik het inmiddels zelf regelmatig.

Nathalie
1 maand geleden

Nou dan maken we daar toch zelf het woord van 2020 van. 🥳

Nicole
1 maand geleden
Reply to  Nathalie

Helemaal gelijk. Wanstaltig is een magnifiek woord 😆

Bas
29 dagen geleden

Als alts voor wanstaltig zou je kunnen denken aan weerzinwekkend, afzichtelijk, onoogbaar, maar ook aan verwerpelijk of het iets engelsere repulsief. Mismaakt gebruik ik ook vaak tegen mijn buuv, net als de anderen.

Van mij mogen we weer terug naar de creativiteit van tentslet en swaffelen. Je kunt alles Jitsen, dus dat is vast mijn bijdrage voor 2021. Goed goan!

DRENTHE REPRESENT
1 maand geleden

Held, ga zo door!
Respect

dorretakkwetsbaaroudje (volgens de MSM en co)
30 dagen geleden

Geweldig wanstaltige complotshow weer deze kerstuitzending no 116! En al dien ik mezelf te redden, je hebt me wel weer de kerstdagen doorgered. Heb geen sjoelbak…misschien eentje aanschaffen. Ik verwacht geen oudejaarsshow maar mochtie er verhoopt toch komen (alhoewel je met de kerst al aardig wat zieltjes hebt gered) nou zie maar….. Wij moeten onszelf zien te redden maar af en toe keihard lachen en de absurditeit van dit universumpje relativeren…nooit weg.

Guuz
30 dagen geleden

Braaktermen….Die verdient een nominatie……

Bas
29 dagen geleden

De menselijke maat is al heel lang heel ver te zoeken in de ambtenarij in NL. Er zijn vast veel mensen die de graffity tussen Arnhem-Nijmegen kennen over het ‘cop problem’. Heel juist, we hebben nl geen democratie, hooguit een geleide democratie. En dat wordt mbv de cops in stand gehouden. We hebben helaas geen democratie, maar iets naars wat kapitalisme heet. Kapitalisme kan enkel bestaan met een hele grote onderlaag die niets of weinig heeft, zodat de top zich kan verrijken, met behulp van de cops. Hoe komen we in die (geleide) democratie terecht? Dat komt omdat de kroon… Lees verder »

emal
10 dagen geleden

Wauw die foto is geweldig bedacht met de vaccinazis