De ComplotConcurrent – Uitzending 117 “De Glazen Complotbol” (31-12-2020)

Abonneer
Abonneren op
30 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Andy
9 maanden geleden

Bij dezen op een luchtige wijze het jaar van de massa-ontwakening ingeluid; bedankt voor alle inzichten van afgelopen jaar en een complotrijk 2021 gewenst!

Rob kerkhof de complotDenker
9 maanden geleden

Nou, kijk eens.
Dat is nou eens een leuke actie Mikey.
Zit ik helemaal alleen nog bij mijn kerstboom op oudjaarsavond.
Helemaal alleen en verlaten, want hé, wie wil er nou nog omgang met een complotDenker vandaag de dag.
En zie hier, een nieuwe aflevering van de complotConcurrent.
Gelukkig nieuwjaar Mikey,
Mvg,
Rob Kerkhof de complotDenker.

Nicole
9 maanden geleden

Alvast een goede jaarwisseling! Ik dacht dat de Annuki ons zouden komen belagen want het knalt hier flink. Ben aan het werk en ga 00.00 uur kijken of er nog wat sier vuurwerk is. Het is afgelegen hier maar wel wijds uitzicht. En als de Annunaki niet komen dan een heel goed nieuw jaar.
Dank je wel voor alle mooie shows, ik ga straks kijken naar deze aflevering want er is hier toch niets te doen!
En heb ik iets leuks in het vooruitzicht!

Nicole
9 maanden geleden

Haha…. kijk op mijn tablet 😉 Het is nu 05.00 en ik heb net de aftelling gezien bij jou haha Hier heeft het tot zeker 01.00 uur (in de verte) flink gedondert en toch redelijk wat sier vuurwerk. Het is ineens flink mistig geweest – dat zag ik omdat er steeds nog gasten binnen kwamen – maar het lijkt weer op te knappen. Ik zag ergens een astrologische voorspelling dat social media een poosje uit de lucht zou zijn. Wel, er wacht ons weer een roerig jaar in ieder geval. ps ik zag ineens een gast weglopen die blijkbaar een… Lees verder »

Ria
9 maanden geleden

De beste oudejaarsconferentie ooit!
Ik wens iedereen een mooi 2021!!!

Ank
9 maanden geleden

Hartelijke groet. Ben gisteravond tijdens het Trump nieuws in slaap gevallen, nadat ik natuurlijk netjes de iPad helemaal uit gezet had, en vanmorgen verder gekeken. Bedankt Micky. Je hebt mijn laatste illusie de bodem ingeslagen met de aankondiging dat Pence ook in het verkeerde kamp zit. Maar daarom niet getreurd. Trump weet alles en gaat het allemaal voor ons oplossen, wat zeker gaat lukken dank zij alle gebeden van alle mensen die zeker weten dat ‘god’ aan hun kant staat. En misschien is dat nog wel waar ook in dit geval. Dat geldt zeker voor de AI/TI ‘god’ die ons… Lees verder »

Thijs
9 maanden geleden

Hallo Mickie goede schow. Volgens mij noemen ze die dansende (geile) robot de eatr robot, deze voed zich met organische voeding als brandstof, en ruimt het slachtveld door de doden op te vreten en vervolgens door te kunnen. Groet Thijs

Hylke
9 maanden geleden

Even over de verkiezingen komende Maart. Ik zeg dat niet de VVD, maar de CDA de grootste partij wordt en we een oude bekende als premier krijgen. Jan Peter Bakellende wordt opnieuw premier en Rutte wordt opgepakt (in Januari of februari) en gaat achter de tralies in Scheveningen. We krijgen een zeer onrustig politiek jaar. Eentje welke we nog niet eerder hebben meegemaakt.

J.P.M. v.d. Broek
9 maanden geleden

Last edited 9 maanden geleden by J.P.M. v.d. Broek
Jochem
9 maanden geleden

Bij je voorspelling over dat het virus 3 tot 4 keer zo hard aankomt bij mensen die zich hebben laten vaccineren voorspel ik dat ze het dan zo gaan brengen dat ze in contact zijn gekomen met niet gevaccineerde mensen. Dus nog meer verdeel en heers tactieken tussen wel en niet gevaccineerden voor 2021. Hoop natuurlijk niet dat dit waarheid word.

Heleen
9 maanden geleden
Reply to  Jochem

Dat denk ik ook Jochem. Niet gevaccineeren moeten dan de paria’s van de maatschappij worden. Ik hoop uiteraard ook niet dat dit uitkomt.

Nathalie
9 maanden geleden
Reply to  Jochem

Mijn ervaring is dat dat met de griepprik al zo is. Zelfde virus jaren geleden waar ik gewoon veel last had van mijn luchtwegen kregen mensen in mijn omgeving die de griepprik hadden gehad echt zware longontsteking.

drs.T
9 maanden geleden

Hey Micky. Top jouw show, ik volg je trouw! Ik mag je soort humor wel. Misschien dus jij ’t mijne ook wel. Check m’n lied / clip : https://www.youtube.com/watch?v=sLdR1rnMqOY

drs.T
9 maanden geleden

Dank je wel man. Ja om dat te bewerkstelligen had ik al in de tekst voorspeld dat het lied viraal zou gaan. (In de hoop op zelfvervullende profetie.) Maar met al die bekende koppen in de clip heb ik ws. al een schaduwban gekregen.

drs.T
9 maanden geleden

Ik voel me zeer vereerd als je dat doet man. Ohw ja Hermann Baffschanz. Kiek zij d’n boef daar! Lang geleden alweer zeg. Maar dit is nieuw dus. Die hele ‘crisis’ heeft geboorte gegeven aan drs.T want humor en de pen / het woord kunnen scherper zijn dan het zwaard. Hermann zelf is op ’t ogenblik helaas een ‘gelovige van de Coronareligie’ maar ik hoop dat hij er snel uitkomt, uit die vreemde sekte.

Andy
9 maanden geleden
Reply to  drs.T

Ook van mijn kant de complimenten voor je muzikale bijdrage👍, echt wel top! De kers op de taart vond ik wel het innovatieve covid-aluhoedje! Iig zeker ook mijn humor 😄

Nathalie
9 maanden geleden

Dat is nou wat ik zo leuk vind. Alles is hier anders en origineel. Helaas heb ik ook sterk het vermoeden dat er veel mensen al een eind aan hun leven gemaakt hebben. De cijfers zijn niet of lastig te achterhalen. Maar er zijn zoveel mensen vermist en worden niet of dood terug gevonden. Ook regelmatig “aanrijdingen” bij het spoor. Ik merk ook dat alle cijfers lastiger terug te vinden zijn of gewijzigd. Ik weet niet of dat aan mijn zoek kwaliteiten ligt of dat daar meer mensen last van hebben.voor malaria zou ik ook geen vaccin nemen maar tabletten,… Lees verder »

Mimi
9 maanden geleden
Reply to  Nathalie

Ik zal ook geen vaccinatie nemen tegen malaria, maar een doses kiniene. Dit is afkomstig van een natuurlijke plant en helpt goed tegen de hoge koorts tegen malaria. Werd ook ingezet als eerste geneesmiddel tegen malaria. Ik weet niet of jij Nathalie ook je voorspelling als setier bedoeld. Maar ik heb serieus mijn runen en astrologische blik op 2021 laten werpen😂 Ik wil mijn toekomstige zelf ff testen. Met persoonlijke paden gaat mij dit makkelijker af, maar met de weet dat we alles al van te voren vast staat omdat we multidimensionaal voor hebben gekozen moeten we dit vermogen allemaal… Lees verder »

Nathalie
9 maanden geleden
Reply to  Mimi

Kinine ja was ik even vergeten maar dat is nog het beste ook ja. Zit ook in tonic en bitter lemon. Ik heb nog niks geraadpleegd aan externe dingen maar heb zeker nog allerlei kaarten, pendels etc liggen die ik tegenkwam met opruimen afgelopen week 😂. Ik heb ooit serieus kaarten gelegd en gependeld maar ben ermee gestopt omdat ik er echt goed in was en niet alles wil weten. Rune stenen heb ik trouwens ook nog. Misschien kan ik me er weer eens toe zetten. Maar ik voel wel dat de druk enz steeds verder toeneemt. Het zal een… Lees verder »

Mimi
9 maanden geleden
Reply to  Nathalie

Dat klopt helemaal. Patronen herhalen zich.

Mimi
9 maanden geleden
Reply to  Mimi

Ergens zegt mijn gevoel ook dat dut hele corona gedoe doorgaat tot 2024. Niet dat het daarna beter zal gaan.. Maar ook weer afhankelijk hoe we hier zelf mee omgaan.

9 maanden geleden

Als je het verschil van een klimaatverandering even snel wilt ervaren , pak je de auto ,rij zo’n 1300km zuidelijker, het is daar waar ik woon , reeds 26 jaar dus ik ben het nieuwe klimaatnormaal allang als nomaal en kan niet anders dan zeggen ‘tis heerlijk , gemiddeld over het jaar ongeveer 6a7graden warmer, winters iets korter en daarmee de zomer wat langer , tomaten en paprika’s in de tuin blijken het hier ook prima te vinden en zo. Heel niet nuttig daar zorgen over te hebben .
groeten ui zuid-Frankrijk

rob
9 maanden geleden
Reply to  sjaak

Sjaak, zo te horen heb je het goed voor elkaar? Buitengebied, zelfvoorzienend, niet te veel media? Ver weg van de waanzin? Kan ik een keer komen buurten?

Nathalie
9 maanden geleden

Alvast een kleine voorspelling. Ik hoorde vandaag voor het eerst het woord vaccinatievoordringer. En ik voorspel dat dat het woord van 2021 gaat worden.