De ComplotConcurrent – Uitzending 118 “De kant van de Waarheid” (8-1-2021)

Abonneer
Abonneren op
27 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Rik
9 maanden geleden

Wat is dat dan met ’t schildpad symbool?(schildpad met de aarde op z’n rug, einde vuurwerkshow) Komt me bekend voor van sven hulleman;)
Happy new year!!

Ria
9 maanden geleden
Reply to  Rik

Daar moest ik ook aan denken…..

drs.T
9 maanden geleden

Goeie uitzending weer, bedankt voor de promo. Zeer vereerd daarmee. En in mijn nopjes bovendien. 🙂
Bij de Weg! Ik vroeg mij laatst af ; ‘hoe wordt men factchecker, waar is de opleiding daartoe?’ Is er een opleiding? Want die zou ik dan best willen doen al was het maar om te analyseren wat de eisen zijn voor toelating. Sinds wanneer bestaan die opleidingen en waarom heb ik er nog nooit van gehoord ? (in het kader van originele kritische vragen formuleren.)

Ah
9 maanden geleden

op-leiding is in eigen mind achter het denkscherm, vgl Tilopa & Patanjali

Ria
9 maanden geleden

Er zijn een aantal vreemde dingen aan de hand met die vrouw die neergeschoten is. 1. Waarom geen waarschuwingsschot gelost? 2. Als je het filmpje een paar keer bekijkt zie je dat de man die schiet niet hoog genoeg richt om haar nek te raken. 3. Zij lijkt met een sprongetje achterover te vallen. 4. Grijp je niet gelijk naar de plek waar het pijn doet? 5. Iemand met bhv, dus ook een agent, weet dat je de wond moet dichtdrukken, waarom doet niemand dat?

Miss Menke
6 maanden geleden
Reply to  Ria

Hallo Ria,later is bekend geworden ( in bepaalde kringen) dat de vrouw niet geschoten is ( Ze had een zakje met bloed of iets dergelijks,dat werd geraakt in haar nek. Dus nee, ze is niet zelf geraakt dus niet overleden. Mensen die meer te maken gehad hebben met beschoten mensen, kwamen daarmee naar buiten. Dus jouw gedachten klopten.:)

Tom J
9 maanden geleden

Haha die Micky, in Eupen praten ze Duits volgens mij.

Robert
9 maanden geleden
Reply to  Tom J

En een beter Duits dan in Duitsland, want ze zijn op een amusante wijze ouderwets. Ze werden in 1918 door het Verdrag van Versailles geannexeerd als schadevergoeding voor de Duitse oorlogsmisdaden tegen de Belgen.
“Les boches belges” (Belgische moffen) zijn momenteel comfortabeler in België dan in onvrij Merkel-Duitsland.
Maar de Walen blijven sceptisch. Het Duitstalige Oostkanton is altijd latent separatistisch. Tenminste na het vijfde glas bier.

Nathalie
9 maanden geleden

Zo 2021 is goed begonnen. Trump is zo specifiek bezig te laten zien wie allemaal in de deel State zitten dat ik toch nog wel iets van hem verwacht. Die ingeënte eerste Nederlandse zie ik veel berichten met afbeeldingen voorbij komen dat zij een actrice is. Dan wel vaker wordt gebruikt voor propaganda. En Gommers heeft echt niet de echte vaccinatie gekregen is mijn gevoel. Die Pfizer zooi moet per ampul zes vaccins uitgehaald worden die dan gevuld worden met zoutoplossing. Dus bij al die rolmodellen zit er alleen maar zoutoplossing in. Toch denk ik dat het eigenlijk toch wel… Lees verder »

Nathalie
9 maanden geleden
Reply to  Nathalie

Kikker virus= killer virus.
Zucht spellingscorrectie sucks.

Ank
9 maanden geleden

Mooie show Micky, al het nieuws zat erin evenals de gebruikelijke relativering. En zoals altijd een mooi uithangbord als aankondiging.

Bor
9 maanden geleden

De link van de toespraak trump open ik, maar ik merk dat kleine stukjes haperen, versneld afgespeeld worden zonder geluid. Merken andere dat ook? Kan dat vorm van sensuur zijn?

Nathalie
9 maanden geleden
Reply to  Bor

Ik heb een groot deel geluisterd en in het begin had ik helemaal geen geluid. Ik weet niet of het met censuur te maken heeft. Het blijft de hele speech die ik wel indrukwekkend vond ook de interactie met het publiek.

Nicole
9 maanden geleden

Lid van MeWe waar het gelukkig allemaal (nog?) blijft staan. Zo druk was het bij de speech van Trump. Dat de camera’s niet omdraaiden zegt toch genoeg!
Dank je Micky voor een geweldige show. Ik vond hem zo waar en je bevestigde een angstig vermoeden – ook al is het een complotgedachte (echt?) – voor mij voelt ie helaas ook zo.
Allemaal desondanks schouders er onder en come on man & vrouw haha

img.png
Drenthe
9 maanden geleden

Mick, je nummer #1 fan hier..
Doe als je wil even een waarschuwing volgende keer me emmer zat na 6 a 7 minuten al vol. Wat een smerig walgelijk misselijkmakend kotsopwekkend wanstaltig ziekte veroorzakend stuk mindcontrolpaganda..ik ben blij dat je er wat commentaar bij hebt gegeven zo heb ik het toch vol kunnen houden..ik verheug me op de komende 3 uur show! Bij deze alvast bedankt!! ( ja ik weet wat je hebt gezegd over commentaren voordat de hele show gekeken is maar deze moest er toch alvast uit )

Drenthe
9 maanden geleden

Ik heb sinds een aantal weken geen tv meer, het is nogal wennen om weer zon vies mens als marieke de vries te horen en zien. Bah dit is een extra bevestiging dat de keuze goed is geweest de tv eruit te trekken, deze figuren werken als triggers met die onzin die ze uitkramen.

George
9 maanden geleden

Haha geniale show, heb tranen gehad van het lachen. Helemaal om jou meesterlijke opmerkingen Micky en je timing.

9/10

Last edited 9 maanden geleden by George
edwin
9 maanden geleden

goede uitzending

Opperbaas
9 maanden geleden

Dank voor de beste wensen @Mick – Wie filmt de agent in het Capitool? – Waarom moet de agent op zoek naar zijn ploertendoder denk ik dan. Je wapen raak je niet kwijt, simpel is dat. Er zijn veel telefoons ‘gevonden’ door de invaders, dus de vraag over wie filmt dat de agent zijn wapen gaat zoeken is makkelijk te beantwoorden. Als ze hun wapen al kwijtraken, hoe moet het dan met telefoons aflopen? Even kort over Mark. Een kort proces bij voorkeur, vanwege de Rutte Doctrine. Kan er uitleg komen over het stukje Rutte Doctrine, dat is dingen wegmaken… Lees verder »

lynchvotetheif.jpg
Jason
9 maanden geleden

Hi Micky, we leven hier nog met zen allen in de UK, de maatregelen en de order volgers worden wel wat draconischer sommige gaan hun boekje compleet te buiten, en dan nog de nodige “de joden zitten bij de geburen verklikkers” bepaalde supermarkten laten je er niet meer in zonder mondmasker tenzij geldig bewijs, zelfs met bewijs krijg je van die doorgedraaide security, Befehl ist befehl We hebben ook een nationale covid center die graag mensen opbelt om te zien als we een vaccin willen, en de NHS komt soms van deur tot deur om de vaccin te promoten, in… Lees verder »

Jason
9 maanden geleden

Ik dacht ik doe een bij beroep als graf delver maar zonder succes…
zover ik weet zijn de ziekenhuizen redelijk leeg ook dezelfde situatie zoals bij jullie veel bespaard en gesloten ziekenhuizen, de nightengale ziekenhuizen die ze in 9 dagen hebben opgebouwd worden gesloten en opgedoekt, deze dame werd gearesteerd na het filmen van een leeg ziekenhuis, zie onderaan artikel zijn haar filmpjes
https://medicalkidnap.com/2020/12/30/british-woman-films-empty-hospital-as-non-covid-patients-are-denied-treatment-then-she-is-arrested/
en deze na haar arrestatie
https://www.bitchute.com/video/86O5p7k1yl1c/?fbclid=IwAR35j4W4qi9SAJLyGEg6zpa4ZnAbxZGcL9JKPrtq1Jk8_BSa5JBZxVOFkkc

wimakita
9 maanden geleden

Beste Micky

Zou t zo kunnen zijn dat als de Nederlandse regering de enigste aandeelhouder is van dat vaccinatie onderzoek centrum waar Bruins nu naar is door geschoven .
Ze daar onderzoek doen met belasting geld , en als ze iets vinden , een van die farma bedrijven dan t middel weer kan verkopen met dikke winst,
Ik dacht dat ze zo werken , laat de bevolking hun verdien model en als t ook nog kan, hun hobby’s en levensonderhoud betalen Mvg Wim

Goed bezig, Micky