De ComplotConcurrent – Uitzending 119 “Storm op komst” (15-1-2021)

Abonneer
Abonneren op
51 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Ank
9 maanden geleden

Top uitzending Micky. Trust the Plan. All actors are in place. Red 4. En zo kunnen we nog we even doorgaan met alle Q uitspraken die de laatste paar weken weer voorbij gekomen zijn. Suspencion ten top. Is Pence nou een verrader of hoorde ook zijn optreden op 6 januari tot het plan. Zoals je zei: Soms zie je een film met een verrassende uitkomst. Laatst hoorde ik nog ergens iemand zeggen dat Steve Pieczenik de woordvoerder is van de Q movement. De top uitspraak van de uitzending deed je wat mij betreft op 2.07.00. Vrijheid van meningsuiting? Gadverdamme, wie… Lees verder »

Nathalie
9 maanden geleden
Reply to  Ank

Wat ik bijzonder vind is in de artsenbijsluiter staat dat de dierproeffase niet is afgerond. Dus volgens mij een foefje om de resultaten niet te hoeven publiceren. HP de tijd heeft een aantal goede artikelen gehad en deze had ik ook gezien. En dat zijn de dingen die ik inderdaad deel met bepaalde mensen.

Karin
9 maanden geleden

Wat een tijden! Ik ben benieuwd wie er de inauguratie hostende Tom Hanks gaat spelen. Hijzelf twittert er weinig over.

Robert
9 maanden geleden

Wim Visscher, de Q anon-propagandist voor Nederland met eigen YouTube-kanaal, vertelde me vanmorgen in zijn uitzending dat hij van Charlie Ward in Spanje weet dat niet alleen de Nederlandse maar ook de Duitse regering ontslag heeft genomen. Daar zit ik hier in Duitsland en ik heb iets gemist. Mutti is weg en ich habe es nicht gewusst.Of is Wim zo gefascineerd geraakt door zijn adviseurs dat hij zijn geestelijke gezondheid in de garderobe heeft laten liggen? Tegen de vrome Wim kan ik alleen maar zeggen “Beproeft alle dingen; behoudt het goede”. Dit advies is van Paulus van Tarsus en niet… Lees verder »

Ria
9 maanden geleden
Reply to  Robert

Het klopt dat Merkel opstapt. CDU is al bezig met een opvolger.

Heleen
9 maanden geleden
Reply to  Ria

Ze had veel eerder al aangekondigd er in 2021 mee te stoppen. Dus of het nu zo opmerkelijk is, weet ik niet… Maar het zou natuurlijk kunnen dat ze nu versneld opstapt.

Bas
9 maanden geleden
Reply to  Heleen

Precies, het was gewoon een partijverkiezing dit weekend.

Robert
9 maanden geleden
Reply to  Ria

Netjes dicht erbij, maar het is nog steeds niet waar. Omdat de Duitse regering geen ontslag heeft genomen, en dat was de bewering.
Vandaag er een nieuwe voorzitter van de CDU gekozen, maar Merkel is al twee jaar geen voorzitster meer.

Robert
9 maanden geleden

En precies vandaag, beforeitsnews.com, de Pravda van de complotdenkers, brengt onz een mooi verslag over Simon Parkes. Amusant maar eigenlijk triest. Hij is geen slechte vent, alleen een beetje….

https://beforeitsnews.com/paranormal/2021/01/simon-parkes-theyre-hidden-in-plain-sight-the-extraterrestrial-presence-and-their-agenda-2551993.html

Monique
9 maanden geleden
Reply to  Robert

Hoi Robert.. misschien stomme vraag hoor maar hoezo zou bovenstaand artikel niet waar kunnen zijn? Ik volg Simon de laatste tijd een beetje en ik krijg niet echt de indruk dat er een steekje aan hem los zit. Althans niet erger dan ieder ander die gelooft in buitenaards leven. Ik ben het eens dat Q een hoog religieus gehalte heeft. Ik geloof ook zeker niet alles wat er gezegd wordt, integendeel. Toch heb ik niet het gevoel dat alles onzin is en worden er echt wel zinnige dingen verteld..

Robert
9 maanden geleden
Reply to  Monique

Dus ik heb twee moeders gehad, een aardse en een buitenaardse. De aardse was een alcoholist, de andere hield heel veel van mij. Ik ben rij-instructeur van beroep en was ooit gemeenteraadslid van de socialisten. Ik ben getrouwd, maar heb een tweede buitenaardse vrouw. Met haar heb ik een kind. Ik heb twee keer per jaar seks met de buitenaardse vrouw. Gisteren was ik aan de telefoon met Q. Dat is de echte Q. Hij vertelde me dat er misschien een fake-inauguratie van Biden is op 20 januari. Maar Biden wordt daarna gearresteerd….. Ben ik niet geloofwaardig? Ik denk het… Lees verder »

Monique
9 maanden geleden
Reply to  Robert

Blijkbaar heb ik dan iets anders gelezen haha. Staat dat in het artikel wat je plaatste dan? Kun je anders ff een linkje sturen? Ik lees het graag zelf 🙂

Robert
9 maanden geleden
Reply to  Monique

https://www.bitchute.com/video/XW4FEVy6aEIZ/

Het bitchute-kanaal heet HighImpactFlix.

Monique
9 maanden geleden
Reply to  Robert

Well that was interesting. Dank je voor het delen Robert. Deze kende ik inderdaad nog niet. Het is aardig ontnuchterend hahaha. Wel heel zielig voor hem. Heb oprecht met hem te doen. Maar zeker goed om te weten. Ik zal hem ook ff verder delen.

Heleen
9 maanden geleden

Top show weer Micky! Ik heb ook het gevoel dat we rond de 20ste het een en ander gaan zien dat velen niet verwachten. Biden wordt geen president. Ook niet voor even. Trump krijgt het presidentschap weer. Misschien is er een tijdje geen president, maar daarna dus zeker Trump. Velen zullen versteld staan. Zullen Trump (in eerste instantie) een dictator noemen.
Ik roep dit al een tijdje in mijn omgeving. Nee, ik moet bekennen: mijn zoon van 16 roept dit al sinds de tijd vóór de verkiezingen. En dat, zonder enige twijfel. We gaan het zien. Bring it on!

Monique
9 maanden geleden
Reply to  Heleen

We zullen het inderdaad gaan zien..

Peppi
9 maanden geleden

Het Europese agentschap PRAC, dat bijwerkingen van medicijnen monitort, doet onderzoek naar de dood van dertien tachtigplussers in Noorwegen, die kort nadat zij werden gevaccineerd met het coronavaccin van Pfizer/BioNTech overleden. Dat bevestigt een woordvoerder van het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) in Utrecht vrijdag in gesprek met de Volkskrant.

Drenthe
9 maanden geleden
Reply to  Peppi

Laat de beelden dan zien!!!!

Tim
9 maanden geleden

Gefeliciteerd Micky met 42!

rob
9 maanden geleden

Micky, wil je toch feliciteren met je 42 jaar! Ik ben 50 jaar geworden, maar ga volgende jaar terug tellen. Dan duurt het nog 8 jaar dat ik 42 jaar ben. Hopelijk heb ik dan ook die wijsheid bereikt die bij dat getal hoort, haha.
Boeiende uitzending. Ben benieuwd hoe het verder af loopt zullen het deze week gaan zien, spannende film. De militairen gaan dus een grote rol spelen begrijp ik, en de vraag is of de deepstate of de alliance steun hebben van de militairen?

Drenthe
9 maanden geleden

Proficiat Mick ! + Wederom een Meesterwerkje neergezet.

rob
9 maanden geleden

Met betrekking wat er nu in wereld gebeurt, en commentaren volg van mensen over de gebeurtenissen in amerika, zie ik nu echt een 2-deling van de mensheid. Het lijkt dat mensen total op een andere frequentie gaan zitten. Deze link, over de synthetische fibbonacci spiral en de organische krystal spiral die zich in nov 2023 zouden gaan kruisen vond ik wel interessant en hoopvol , dat we naar 2 verschillende realiteiten gaan. Ik kies in ieder geval niet meer voor angst, maar voor creatie. https://youtu.be/K4EnNLGXlKc

Bas
9 maanden geleden

Rutte, dat mag altijd kort. Ik noem geiten, aardbevingen, hoofdkantoren, bombarderen van vluchtelingen, bonnetjes van witgewassen crimineel geld, dividendbelasting, toeslagen maar vooral ook even de mentoren van Mark die het veld geruimd hebben. Die in het bijzonder worden niet gemist. En natuurlijk blijf je zo lang mogelijk achter een criminele partijleider staan, het is immers geen Code Napoleon in dit land! Fijn dat eindbaas Mark iets vleugellam is nu in de uitvoering van de plandemie, maar dat is ook het enige fijne. Het bannen op de corporate ‘social’ media sites – lol, de corporate media heeft mooie verhalen over het… Lees verder »

Nathalie
9 maanden geleden

Veel mensen denken dat een demissionair kabinet geen beslissingen mag nemen. Maar ze kunnen juist meer er doorheen jassen zoals ze al twee keer gedaan hebben. En dat komt ze goed uit aangezien in de poppenkast net een motie was aangenomen tegen de avondklok. Ik hoop dat binnenkort een hele delegatie volgt naar China. Ik ben benieuwd wat er allemaal nog gaat komen want bij Trump is nog veel mogelijk. George Carlin kende ik nog niet. Heel toepasselijk en waar. Ik hou wel van dit soort humor. En Steve Pieczenik kende ik ook niet dus daar ga ik nog meer… Lees verder »

paulien
9 maanden geleden

ben weer een beetje beter ,zag het niet meer zo zitten , maar denk het weer op een rij te hebben ,gut gut was een ware black .wat mij heb geholpen dat ik een stelletje kwartels in huis heb genomen .ze lopen her in huis lekker zonder zorgen te drentelen . veel liefs van mij aan ieder die kijkt

paulien
9 maanden geleden

ben een raadsel alweer voorbij . zoiezo een prik met wat dan ook ,van mij part een prik met zout gaat er bij mij niet vrijwillig in !!! een achterlijke pcr dus ook niet ! ook een mondknevelkap doe ik niet ,ps behalve kleine bedrijven dan wel,maar met een protest erop alla een klein spandoekje. Voor de rest weet ieder waar we bang voor zijn .De een: voor een onzichtbaar mutant virus, en de ander die het , vuile plan al heel lang,aan zag komen . Indigo Revolution heeft voor het onderzoekende mens een grote steun in mijn rug gegeven… Lees verder »

New World Disorder
9 maanden geleden

Laat Trumpie morgen maar de daad achter het woord voegen. Als je wil lachen, ga naar Bitchute.com en klik op de ‘Trending’ tab. De Q-kerk inclusief Alex Jones is momenteel al aan het vieren dat Biden; het kwaad is verslagen.
Gefeliciteerd nog met 42 en 11, daar kan iemand vast een 33 van knutselen. Vandaag over precies een maand bestaat de ComplotConcurrent ook nog eens 3 jaar 😉

drs.T
9 maanden geleden

Toffe uitzending weer Micky. Dank je wel. Voor een vrolijke noot in je volgende uitzending mag ik wellicht mijn ‘handleiding’ aanbevelen ? (hoewel alle kennis daarin jou wel bekend zal zijn reeds, toch amusant.) https://www.youtube.com/watch?v=vtRkfeEnPvo
En anders mijn recentste, meer dieper bewustzijn aansprekende ‘Pijnappelklier’, al weet ik dat jij er minder hogere waarde aan hecht. Ik weet ook niet echt of het een functie heeft voor onze ziel maar toch een grappig nummer erover gemaakt. Check het hier als je wilt. https://www.youtube.com/watch?v=D8upJvGcfCA

rob
9 maanden geleden

en nu? Trump zich teruggetrokken, of is dit een tactische zet, zodat deepstate zich helemaal blootgeeft om uiteindelijk ontmanteld te worden?

Heleen
9 maanden geleden
Reply to  rob

Dit is echt nog niet klaar. Geduld, Rob. Er gaat nog van alles komen in de nabije toekomst mbt de verkiezingsfraude, alle criminele acties van de cabal, etc. De leugens zullen aan het licht komen. En Trump komt terug. Laag 1 moet ten slotte echt het veld ruimen.

Heleen
9 maanden geleden
Reply to  Heleen

What you see, is not what you get 😉

rob
9 maanden geleden

Maar dan gaan we echt hele duistere tijden tegemoet, ook in Nederland..

rob
9 maanden geleden

Zolang mijn lampje binnenin maar blijft branden, dan wordt het vanzelf wat minder duister om me heen.

rob
9 maanden geleden

helemaal gelijk dat niets vanzelf gaat. Werk me te pletter om de boel overeind te houden.

Heleen
9 maanden geleden

😉

rob
9 maanden geleden
Reply to  Heleen

ben ik er weer ingetrapt, angst porno?

Heleen
9 maanden geleden
Reply to  rob

Ha ha, yes fear porn en hopium van de bovenste plank. 😅

New World Disorder
9 maanden geleden
Reply to  Heleen

Dit is allemaal onderdeel van het plan mensen. Biden, ook bekend als X-Anon, speelt namelijk een 57D mens-erger-je-niet-spel om de deep staters boven te laten drijven.

rob
9 maanden geleden

Hoe zit dat nu? Je hebt de act of 1971, dat america geen land meer is maar een coöperatie onder het district of columbia. En deze coöperatie zou in Juni 2019 beeindigd zijn , wat wil zeggen dat de gehele verkiezingen illegaal zijn geweest?

rob
9 maanden geleden

Ik begrijp dat er 2 consitutions zijn. Trump wilt terug naar de originele organische constitutie. Dus misschien zijn er dadelijk wel degelijk 2 presidenten, wat je volgens mij ook in een van je voorspellingen had, act 0f 1871: https://youtu.be/N2Lw_5ex8K De storm moet nog komen.

rob
9 maanden geleden

oké. Ik hou me op de vlakte. Ben niet van plan energie te zuigen, was me er niet van bewust van. Ik hou er ook niet van dat mensen energie zuigen want ik heb het ook heel druk. Werk ze. groet Rob.

Miss Menke
6 maanden geleden

Geniaal Mickey, een robot die je hond uitlaat, zie zo al die robots voor me in de straat die al bliepend langsschuiven.