De ComplotConcurrent – Uitzending 120 “Uit de kom” (22-1-2021)

Abonneer
Abonneren op
29 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Versteeg
9 maanden geleden

Ik was / ben zeer teleurgesteld: Trump is greath, Biden is a criminel

Heleen
9 maanden geleden

Gezellig Mick, een taartmoment 🍰 met de volgende ComplotConcurrent! 😜🥳

Els
9 maanden geleden

Heb je ontdekt door Dino van Dutch Matrix. Heerlijke uitzending, ook de manier waarop je het brengt. Veel moeten lachen. Dank je wel.

Nathalie
9 maanden geleden

Komt er een aankondiging voor het taartmoment? Daar wil ik zeker aan meedoen. 😋 De inauguratie heb ik slechts kleine stukjes van gezien. Maar als ik niet zou weten wat het voor moet stellen zou ik zeggen een uitvaart. En/ of vreemde film/ slecht toneelstuk. Over lady gaga werd veel gespeculeerd dat ze the hunger games nadeed met die vogel. In die film is het een mockingbird. Dat zou wel kunnen dat ze spot met ons drijven. Toch vind ik het op een duif met olijventak lijken. Dat zou symbolisch ook zeker in het plaatje passen. Dan zou het meer… Lees verder »

Nathalie
9 maanden geleden

Liefst een echte dan en een hele zwerm.

Miami
9 maanden geleden

Wat dacht je van een SlaVink… veel vreemde snuiters vliegen en kruipen er rond!
Ook BOA-constrictors alles aangepast aan hun tijd-lijn.
Wij trappen niet in die ValkUilen…
Mooie zondag Mickey et all 💃

Heleen
9 maanden geleden
Reply to  Nathalie

Het is ook de bedoeling denk ik, dat Biden daar niet lang zit. We zullen inderdaad nog een hoop te zien krijgen in deze poppenkast voorstelling.
Gezellig jou ook te ontmoeten bij het CC taartmoment Nathalie! 😉🍰😋

Nathalie
9 maanden geleden
Reply to  Heleen

😋🥳

Miami
9 maanden geleden
Reply to  Nathalie

De klassieker…to kill a mockingbird
Book by Lee Harper 1960
https://www.britannica.com/topic/To-Kill-a-Mockingbird

Nathalie
9 maanden geleden
Reply to  Miami

Hier is ook een film van toch?

Miami
9 maanden geleden
Reply to  Nathalie

Ja, Nathalie er is…1962 with Gregory Peck
https://m.imdb.com/title/tt0056592/
One of the best classics ever and till now still up to date!!!

Robert
9 maanden geleden
Reply to  Nathalie

De term ‘tartmoment’ associeer ik met het gooien van een goedkope slagroomtaart (Coppenrath und Wiese Sahnetorte 5,99 €) in het gezicht van een onaangenaam persoon.
In Duitsland werden bijvoorbeeld de AfD-politica von Storch en de socialiste Wagenknecht met taarten bekogeld.
Hier is de Wagenknecht tart:

https://m.youtube.com/watch?v=ceo9WqslcF4

Nathalie
9 maanden geleden
Reply to  Robert

Ok. Ik associeer het met iets dat waarschijnlijk niet meer terugkomt in de vorm waarin ik het kende. Tijdens het koffie moment op kantoor waar we nog trakteerden en mensen feliciteerden.

Ank
9 maanden geleden

De beste analyse tot nu toe over de noodzaak van het ‘even’ opzij stappen van Trump, zodat niet alle aandacht (en haat) naar hem uitgaat maar naar de kern waar het de Alliance/Q en de MAGA beweging om gaat. En ook de rest van het advies om het drama vanaf een afstandje te bekijken ter harte genomen.

Robert
9 maanden geleden

Momenteel is er een vuurwerk van informatie. De kunst is zich niet te laten leiden door sympathieën en antipathieën, maar alles kritisch te beoordelen en niets aan te nemen als het niet begrijpelijk bewezen is. De opkomst en ondergang van Simon Parkes zijn ook een waarschuwing voor alle goedgelovige Trump-fans. Net als bij een andere bekende Messias, kan zijn wederkomst aanzienlijk worden uitgesteld. Intussen ontstaat er een kerk, met de bekende gevolgen van vervalsingen en machtsstrijd.

rob
9 maanden geleden

Ik ben er ook voor, een taartmoment, maar dan wel gezamenlijk. Is, fijn, even afstand nemen. Datum en tijd zal wel aangekondigd worden neem ik aan.

Kakofonix
9 maanden geleden

Valt allemaal best mee hoor die vaccins.
Net mijn eerste spuit gekregen, wat wel raar is dat het achter het station plaats vond. En het vaccin ontdooid werd op een lepel met een aansteker eronder.
Maar goed, ik voel mij geweldig.

Nicole
9 maanden geleden
Reply to  Kakofonix

😂😂😂😂

Miss Menke
6 maanden geleden
Reply to  Kakofonix

Hallo Kakofonix, de uitwerking is er soms pas maanden later. Gelukkig over wat ik weet, kun je met ernstige bijwerkingen altijd nog op een medbed.Deze schijnt het lichaam weer te kunnen terugbrengen naar oorspronkelijke staat.:)

Bas
9 maanden geleden

Zelfs de ‘fake media’ begint over de cognitieve vaardigheden van sniffer Joe (hij is seniel). Dus Harris wordt waarschijnlijk idd snel president. Haar kun je nu al impeachen a la Trump vanwege haar steun aan BLM. Voor Trump waren de BLM rellen reden om door te pakken op justitieel vlak, voor de Demorats was het juist reden om een zwarte vice president te kiezen. Niet gewoon gaan voor kwaliteit, maar voor het kleurtje, en of er een pik of kut op zit, net als bij de rest van zijn administration. Meneer Emhoff, de partner van Harris, daar zeg ik maar… Lees verder »

harris_aapje.jpg
freeflip
9 maanden geleden

Goeie show Micky. Heldere uitleg over Q/Qanon, althans dat vind ik. Ik heb me ook bescheurd om ’t taartmoment, wat een vreselijk woord 😉

Marina68
9 maanden geleden

Hey Mickey dank je wel voor weer een leuke aflevering.. Ik heb weer genoten.. Ik heb ook info over ons land en wat er allemaal mee mis is. Maar dat heb ik op je you tube video gepost groetjes

Nicole
9 maanden geleden

Wat heerlijk dat je de diepte in ging. Ben daarna er achteraan de multidimensionale waarheid gaan kijken. Toch alle tijd op mijn werk; het is zo rustig! 😆
Ben altijd zo opgefokt na jouw cc, met je meeschreeuwen en aanvullen en antwoord geven hahaha en dan even die rust met de multidimensionale waarheid!!!

kas
9 maanden geleden

Heeeerlijk micky! weer een veer in de reet. wat geniet ik van je uitzendingen! steeds weer 3 uren top informatie.
wat betreft die voetbal corona maatregelen-tips-en-trucks-van bassie en adriaan: gelukkig is er nog de wayback machine. is het gewoon terug op te vinden. in het geval dat er hab’s nicht gewusst/ hab’s nicht gesagt gezegt wordt door peppie en kokkie.
https://web.archive.org/web/20210120121709/https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/uitgelicht-corona/wijdoenhetzo
goal!!

gerda
9 maanden geleden

hoi Micky GEWELDIGE show weer! Ik heb ‘m twee keer bekeken. Vooral vanwege de eerste helft. Ik kan het niet genoeg horen: “Vertrouw in jezelf, wat zend ik uit (What you see is what you get), het Multidimensionale universum, Het synthetische duister etc.etc. Ook je video’s Multidimensionale Waarheid en Word weer je ware zelf heb ik meerdere keren beluisterd En ik hoor steeds weer nieuwe dingen daarin. Ik hoop dat je nog eens de energie en kracht hebt om meer van dit soort video’s te maken. Want naast al dat “duister” en “de drie lagen” moet er ook een hoop… Lees verder »

Micky van Leeuwen
8 maanden geleden
Reply to  gerda

Bedankt voor je reactie Gerda, en graag gedaan hoor! 🙂

bill gates fan
8 maanden geleden

And then we just shoot it right into the VAIN!!!!🤣😭