De ComplotConcurrent – Uitzending 121 “Rectaal Orwelliaans” (29-1-2021)

Abonneer
Abonneren op
38 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
paul
8 maanden geleden

EEN kaasmoment dan nu maar om 22:00

Bas
8 maanden geleden

Mijn snack cups hadden THT nov 2020 maar de roomkaas er op was erg goed ;D

Jan Versteeg
8 maanden geleden

Micky , je bent top

Guuz
8 maanden geleden

Moraal Narcist….Mooie benaming Mick…hik…

Robert
8 maanden geleden

Altötting is het grootste bedevaartsoord van Duitsland en dus een onuitputtelijke bron van geld voor de gemeente, de kerk en een gevestigde groep zakenlieden.
Het vaccinatiepaspoort moet de pelgrims, meestal oudere mensen, de zekerheid geven dat zij niet op een god maar op de regering kunnen vertrouwen. Altötting is clean. De ouderen kunnen weer komen en smeergeld betalen aan de moeder van god.
Wouter Swart heeft dat deel van de informatie natuurlijk zwart gemaakt. Dat is zijn werkopdracht in het project “Duitsland ons grote voorbeeld”.

G-Man
8 maanden geleden

Net op tijd bekeken voordat youtube het heeft verwijderd. Om welke precieze reden (dus videofragment) zouden ze deze aflevering hebben verwijderd?

Guuz
8 maanden geleden

Dank je, Micky. zeer verhelderend weer…

Jan
8 maanden geleden
Reply to  Guuz

Tsja

Heleen
8 maanden geleden
Reply to  Guuz

🙄🤮🤣

Heleen
8 maanden geleden
Reply to  Heleen

Reply to Guuz? Mijn reactie slaat op de YouTube regels. 😅

gerda
8 maanden geleden
Reply to  Guuz

OMG in wat voor een idiote wereld zijn we terecht gekomen! Waar is hier de nooduitgang? En geweldig, Micky, dat je zo slim was op tijd een eigen kanaal te beginnen! Anders waren we verstoken geweest van je humor in de CC video’s en je heldere inzichten in je overige vlogs 🙂 dikke virtuele knuffel!

Robert
8 maanden geleden

Youtube verliest de laatste weken honderdduizenden kijkers en dus kliks en dus geld. Je hoeft maar vaak genoeg Trump, Biden, Q, adenochrome, corona, Antarctica, verkiezingsfraude te zeggen en je vliegt eruit. Ondertussen freten cancel culture en shadow banning de eigen Youtube kinderen op. Youtube “schafft sich ab” en wij kijken toe. Dit kan leuk worden.

Frans
8 maanden geleden

Oh, dus daarom kreeg ik 10 kapjes op mijn werk, die moeten allemaal overelkaar.
Ze zijn er gek genoeg voor.

Jan
8 maanden geleden

Weer mooi gemaakt, bedankt.
Vond het al vreemd dat je nog ongeschonden op YT mocht blijven.
Geen nood ik blijf je volgen!

Bas
8 maanden geleden

Nog even snel over Rutte: Menno Snel stapte in december 2019 op vanwege de kindertoeslagen. En Frans Weekers stapte in 2014 ook al op vanwege de kindertoeslagen. Dus ‘aanpakken en doorpakken’ – geen idee of dat wel zo slim was om te doen alsof. Doorpakken had Wiebes in 2016 gewoon moeten doen, dan had hij nu kunnen blijven. Ik ben er van overtuigd dat Hugo een stuk beter kan hoofdrekenen dan Jesse Klaver. Én hij is van de oude stempel. Tegenwoordig hoeven PABO studenten niet meer verplicht de basisschoolstage te doen, omdat er anders teveel studenten afhaken. Hugo koos juist… Lees verder »

Nathalie
8 maanden geleden
Reply to  Bas

Hugo blijkt anders toch ook een cursus creatief met cijfertjes gevolgd te hebben. Natuurlijk om in zijn eigen voordeel net te doen alsof er 100.000 meer vaccinaties zijn gegeven.

Martijn Rooijakkers
8 maanden geleden

Lekker spelertje Micky hier op je eigen website. Geen Youtube meer nodig, want hij werkt zelfs in full screen modus via de internet browser van mijn televisie. Hier kan die nieuwe speler van Jensen nog een puntje aanzuigen, maar het liefst luister ik natuurlijk net voor het slapen gaan in bed, zodat ik lekker kan dromen.

Martijn Rooijakkers
8 maanden geleden

Ja juist daarom de ComplotConcurrent of Matrix Dino, vooral wanneer het over het “buiten”aardse gaat. Van mooie vrouwen en erotiek raak ik namelijk veel te veel van slag om nog te kunnen slapen.

Bas
8 maanden geleden

Overigens, het woord vaccin; rna vaccins zijn medische gereedschappen, geen vaccin. In de media hoor ik vaak ‘prikken’ of ‘enten’ maar het is vooral géén enten. Beter een besmet persoon opzoeken om jezelf een klein beetje te besmetten en dan zoals bij een echte besmetting geen last hebben van symptomen. Waar ik vorig jaar februari gedetacheerd was door werkgever waren er opeens 40% zieken, dus ik heb niet zoveel haast met een vaccinatie, ben ook even thuis geweest zonder al teveel klachten. Een echte besmetting lijkt me veel effectiever dan een medisch instrument. Begin december 2019 had ik werkgever na… Lees verder »

Drentherepresented
8 maanden geleden

Performance weer dik in orde
8.5/10

Miami
8 maanden geleden

https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/02/02/pentagon-nu-de-baas-bij-google-youtube/

Daar heeft u een punt…

Ook jouw show is weer on line 💃

Miami
8 maanden geleden

Op de video klikken en hij speelt…althans bij mij!!!

Miami
8 maanden geleden

I see… Helaas!!!

https://youtu.be/ds6SKZd8kp4

Miami
8 maanden geleden

Het is gezongen door één van mijn dinnetjes die eindelijk in het ‘open baar’ durfde 💛

Ten Songs for You!!!
Wel, eentje 😉
https://youtu.be/08083BNaYcA

Bas
8 maanden geleden
Reply to  Miami

Nu de baas? Bij een heleboel bedrijven die nooit winst maakten, waar altijd geld bij moest, niks bijdroegen, en zwaar gepromoot werden door de MSM (‘ wat gebeur er nu op twitter/facebook’ ) zodat alle schaapjes de goede kant geleid werden, dat waren altijd al CIA companies. Facebook is zelfs het stukje dat je je eigen CIA dossier schrijft. Omdat veel mensen liegen op facebook is het niet zo heel betrouwbaar maar ja, in grote lijnen is de opzet wel gelukt. Het bannen/censureren komt dan ook niet zomaar uit de lucht vallen. In beginsel vervullen deze bedrijven de ‘portal’ functie… Lees verder »

Anita
8 maanden geleden

Mijn ma krijgt morgen pfizer vaccinatie. (Verpleegkundige). Geen onderzoek gedaan maar staat er volledig achter. Ben benieuwd hoe dat proces verloopt met meerdere vaccinaties etc.

8 maanden geleden

ja inderdaad als iedereen , in elk geval voldoende mensen , zich burgelijk ongehoorzaam gaan gedragen …….. het doet me terugdenken aan mijn hippietijdperk. Zoals ik daar nu tegenaan kijk beschouw ik die tijd als dat we toen , zonder eigenlijk goed te beseffen, we deden gewoon, een revolutie ontkedenden maar wel een revolutie van vrede en flowers. Die revolutie bestond in grote lijnen toen ook uit niet zoveel meer dan geen gevolg meer geven aan de eisen van het bestaande gezag . Dat was in die tijd zeker ook het kerkelijk mind-control gezag , maar de macht van die… Lees verder »

Emrah
8 maanden geleden

Hoi micky goeie show weer!

Sandra
8 maanden geleden

Hoi Indigofans. Morgen gaan we om 14 uur taart eten voor de wereldvrede op het Rotterdamse museumplein, naast Boijmans-depot. Geïnspireerd door Micky en de Amsterdammers 😉 bij deze iedereen die daar zin in heeft uitgenodigd om mee te doen.