De ComplotConcurrent – Uitzending 122 “Dokter Bill Back Better” (5-2-2021)

Abonneer
Abonneren op
28 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
kas
8 maanden geleden

Alleen je opening is al geniaal!! heerlijk. en er is trouwens zat leven zonder youtube. geen punt. een beter leven zelfs. zorg wel voor een goede backup van je site, en vertrouw niet teveel op je server.

Tim
8 maanden geleden
Reply to  kas

Ware woorden

Nicole
8 maanden geleden

Fijn! Zo meteen lekker kijken hier op mijn werk. Mijn taartmoment waren/zijn speculaasjes.
Mallion? Geweldig!! Ik ga kijken…. *zwaai*

paulien
8 maanden geleden

Veel lachen ,ik kijk met een grijns je doet alles uit je hart, betreft billy maakt alles better je maakt het nog veel leuker dan het al is . Mik ik hou van je

Tim
8 maanden geleden

1:35:00 ik heb me nog nooit laten testen hoor

Robert
8 maanden geleden

Medische geschiedenis is een aaneenschakeling van misleidende informatie van de telkens heersende doctrine, wat niet verwonderlijk is. Want geneeskunde is slechts gedeeltelijk toegepaste natuurwetenschap, de rest is ervaring, gebaseerd op vallen en opstaan, intuïtie en ontleningen aan zogenaamde onwetenschappelijke sferen zoals b.v. acupunctuur en homeopathie. En niet te vergeten een vuurwerk van propaganda van de farmaceutische industrie.
Infectiegeneeskunde en epidemiologie hebben evenveel witte plekken als psychiatrie, en daarom geeft Marion Koopmans vaak zulke ontwijkende antwoorden terwijl ze haar hoofd vasthoudt.

Rene
8 maanden geleden

Hi Micky,
ga zo door,elke vrijdag genieten 3 uur lang.
zelfs Pinokkio Rutte kijkt naar jou podcast en doet jou na tijdens zijn pers moment 😂😂😂
Groet,

Rene

1538EA56-280B-4DFE-B131-EFF769181C65.jpeg
Dennis
8 maanden geleden
Reply to  Rene

LOL 🙂

Marion
8 maanden geleden

Ik moet me bij jou excuseren.
Ik zat ook in die dwang om mensen wakker te maken. De enige die wakker moest worden was ikzelf.
Ik zat jaren in de angst; ik vertrouwde het leven niet. Door Corona ben ik daar uit gestapt en zag daarna alleen maar mijzelf in al die angstige mensen om mij heen.
Nogmaals mijn oprechte excuses hiervoor.

Nathalie
8 maanden geleden

Zo weer genoten van deze aflevering. De vorige ook trouwens met een heerlijk taart moment. Nou die Agnes Kant en Lareb hmmm. In een duister verleden ben ik nog lid geweest van de SP tot Agnes Kant en heb mijn lidmaatschap toen opgezegd in 2010. De eerste stap naar het wakker worden mbt politiek. Nu zal ik mijn macht daaraan niet meer uit handen geven. Daarna een heel medisch verhaal waardoor ik weet hoe creatief Lareb is met cijfers. Dat was weer een proces wat overheidsinstanties betreft. En de medische wereld is een lang verhaal maar daar ben ik ook… Lees verder »

Frans
8 maanden geleden

George K had twee van de orgenisatoren van de demonstratie in Wenen in zijn swr podcast te gast. Er schijnt een portal te zijn in Wenen. Iig zeer de moeite waard om te bekijken.

Nathalie
8 maanden geleden
Reply to  Frans

Is dat ergens te vinden?

Ank
8 maanden geleden

Heel mooi interview

Nathalie
8 maanden geleden

Dank je wel.

Nathalie
8 maanden geleden

Ik heb de uitzending inmiddels gezien. Ik vond het interessant en veel rake dingen. Maar ik had ook wel een paar hmmm momenten. Oa toen het ging over een stuk waarbij wij allemaal een kroon zouden krijgen. Dan gaat er bij mij toch een belletje rinkelen of dat niet de kosmische matrix en kosmische mind ego is.

Drenthe
8 maanden geleden

Voor mij persoonlijk de beste CC tot op heden, heb alles gezien..

9,5/10

Berry
8 maanden geleden

Mickie denk jij werkelijk dat die interdementionaire program schrijvers cq matrix iets is dat zich los van jou buiten jou buiten de aarde zich afspeeld of heb je je dat laten aanmeten of gelezen of aangenomen ik denk namenlijk dat het allemaal in ons zelf verenigd is met een grondige reden wij zijn hier niet voor de lol je hebt het wel weer heel leuk gedaan ik heb weer in deuk gelegen je geeft een goeie energie bedankt

Last edited 8 maanden geleden by Berry
Berry
8 maanden geleden

Ja ik denk was een beetje van uit mijn mens zijn gezecht maar bedoel zou het niet mogenlijk kunnen zijn tijd en ruimte zijn relatief en alleen waarneembaar in een stoffelijke omgeving met andere woorden alles is aleen van uit ons zelf ik zie de matrix als een tool dat op maat geheel induvideel voor mij in mijn code is wegeschreven en is bedoeld mij richting rijnhein te helpen schoon als het oneindig al klinkt als een mooi sprookje toch groetjes

Berry
8 maanden geleden

Hahahaaaa geweldig

Berry
8 maanden geleden

Ik heb nog wat voor je

Dus dit is Incoming missle Event
11th (the I in Begins❤) This should be Declas, Arrests, Missile, Dams, Labs in Wuhan
Fri, Sat Maga Promise
Stock Market Crash
Abe Lincolns Bday & China New Yr
China will pay
Use the PEADs SuperPowers, SCOTUS sits early
Overturn Election
John & Carolyn walk out Sunday Valentines Day
Announce Nesara/Gesara
Presidents Day Monday
ASH WEDNESDAY
2/17
2 × 17 = 34
34 = Bombings/Flooding of 34 Satanic Buildings. Rods of God. See Q500.

Bas
8 maanden geleden

2 hele mooie stukjes aan het eind van de show a) Thierry b) Naked shorts. Fijn dat je bij Thierry een item van Arnold Karskens gebruikt @Mick – een man die echt heel boos is op zijn voormalig (zzp)werkgever NOS. Thierry legt het heel duidelijk uit, het ‘build back better’ stukje. Het stukje global reset/total reset; ik heb er vaker over gecommentarieerd op deze site wat dat is. Gaat al een tijdje rond i d zgn alt media (onafhankelijke media). Henk Krol heeft terecht opgemerkt dat Markje internationaal gezien gewoon in het gelid loopt. En dan b) het casino, de… Lees verder »