De ComplotConcurrent – Uitzending 124 “Niet normaal maken wat niet normaal is” (21-2-2021)

Abonneer
Abonneren op
17 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Jason
8 maanden geleden

hi Micky, mooie verwoordinging van je over de wetten. Hier in de UK heb je de constitutie (magna carta) en common law 4 principes ervan 1. Do no harm 2. Cause no loss 3. Commit no fraud 4. Keep the peace Nu terug in 2001 wanneer Lizardbeth en haar regering de europese verdragen van Nice hebben ondertekent heeft ze haar oath gebroken, de baronnen hebben een brief geschreven om lizardbeth op de hoogte te stellen dat ze de rechten en vrijheden van de britten moest beschermen, ze had 40 dagen de tijd om te beantwoorden iets wat ze deed op… Lees verder »

Guuz
8 maanden geleden

Hoi mick….
Bedoezeld en bezoedeld bestaan allebei blijkbaar….betekenen ongeveer het zelfde….
Verbuiging was een nieuwe….vies daarentegen weer niet. ( verklaring woordenboek)
Zou bedoezeld een interactive vorm kunnen zijn van het bezoedelen?
Even serieus…volens mij wint Borgen internationaal het hele Songfestival in alle talen….hik

Guuz
8 maanden geleden
Reply to  Guuz

En de viruele schandpaal is ook een mooi begrip….dubbelle hik

Guuz
8 maanden geleden

sluit met een hekje….::p.

Nathalie
8 maanden geleden

Hoi Micky, Het beeld is mooi, scherper ook. Meneer Engel doet zijn naam ook eer aan. Als mensen weten hoe lang het duurt om een wettekst op te stellen kun je maar 1 conclusie trekken en dat is dat ze bewust deze rechtszaken aanspannen om het tegenovergestelde te bereiken, en het hapklare brokje ligt al klaar. Zou me niet verbazen als hij eigenlijk voor de AIVD werkt. Al die andere koekwauzen heb ik al helemaal niks mee. Jaren geleden al niet. Sinds ik hier terecht ben gekomen weet ik ook waarom dat is. Mijn innerlijke weten namelijk. Ik kan niet… Lees verder »

Regina
8 maanden geleden

Ben zoals steeds helemaal akkoord met al wat je zegt, voelt echt “juist” aan.
Ps : ook in Vlaanderen hebben we overal Chinezen, we hebben bijna geen Belg frituren meer, het zijn “frietchinezen” geworden! Begrijp toch niet goed waar zij al dat geld halen om frietkoten over te nemen, deze zijn winstgevend en niet goedkoop.

Dennis
8 maanden geleden

Zullen wij anders in elke Chinese stad, de chinese afhaalrestaurants vijandig overnemen? Hebben we daar wel genoeg Nederlanders voor? We beginnen in Wuhan 🙂 LOL

Bas
8 maanden geleden

Het nieuwe normaal is echt fantastisch. Werkelijk, er zijn superveel voordelen van het Kroon virus. In de show bv, de rol van de Kroon wordt nog eens toegelicht door en voor wie dat nog niet wist. Maar wat te denken van dat er eindelijk weer plekken vrijkomen in verzorgingshuizen. Of de woningmarkt die weer wat op gang komt doordat veel mensen gedwongen worden te verkopen. Er komen wel heel veel dak en thuislozen bij, maar dat is juist stimulans voor het bouwen van nieuwe betaalbare woningen, niet die dingen van €400,000. De betaalbare woningen gaan naar statushouders ipv daklozen, dus… Lees verder »

Dennis
8 maanden geleden

Hey Micky, je sprak/spreekt weer vanuit je hart! Supershow thnx!!

paulien
8 maanden geleden

jammer jongens ,ons Jeroen Pol heeft toch een connectie met ons eigenste teefje kijk( black box.) mot natuurlijk ook met zijn billetjes bloot . Micky had het dus weer goed gezien . vroeg me al die tijd al af , waar haalt hij al die poen vandaan? kwa procederen ? ja , expres om de boel nog vaster te zetten ( de wetten bedoel ik) .wat een smerige smeerpijpen zijn dit .procederen tot nu en eigenljik niet meer verder ,vandaar de bewuste schandpaal .ze hebben de wet mogen verankeren onder hartjes! HELELUA misselijk walgelijk kots beroerd … ja dit heb… Lees verder »

Bas
8 maanden geleden
Reply to  paulien

Ik spoel even terug naar het begin v d avondklok. De beste manier om een tirannie te ontbloten is door de tiran zich te laten gedragen als een tiran. Er was geen draagvlak in met name de senaat voor de avondklok (Rutte heeft al heel lang geen meerderheid in de senaat) – dus werd deze oude wet gebruikt. Als in ah ok niet mee eens, we doen het toch. Inmiddels is zgn 80% vd bevolking vóór de avondklok dus dan draai je snel een wet in elkaar (die idd klaar lag, zo werkt dat) nu het misgaat. Het stukje tirannie… Lees verder »

Bas
8 maanden geleden

Goed dat je die videoswitch hebt aangebracht @Mick – de bestandsgrootte v d video is wel opeens extreem veel veel groter maar ja we hebben glas en 5G he. Ook goed dat je nog even Argos radio noemt als informatiebron, heel veel mensen kennen dat niet terwijl het al heel lang bestaat. Vanmiddag (1400-1500)ging de uitzending van Argos over kinderprostitutie en het tweede deel over fake news. https://www.nporadio1.nl/argos/uitzendingen/3053913-2021-02-27 .. Argos is al heel vaak over (satanisch) kindermisbruik gegaan en daarbij worden de fijnere feiten naar boven gebracht. Helaas brengen ze de laatste tijd veel Iraanse hackers en liquidaties rapportages, maar… Lees verder »

rob
7 maanden geleden

Nu begin ik het eindelijk te begrijpen. AI gebruikt organische dingen van de natuur en ons, modificeert het kunstmatig, en eigend het zich toe. bv een virus is een exosome, een goed werkend mechanisme van ons zelf om verontreiniging weg te werken. Dus het hele verhaal van besmettingen klopt dus niet. De cdc organisatie heeft al vanaf 2003 vele coronavirussenpatenten, virussen of beter nu exosomen genaamd, van mensen geextraheerd, en gemodificeert, om er geld mee te verdienen. Maar dat doen ze ook met de voedingsindustrie, en wel de zaden industrie, en met water en dadelijk ook lucht? Door al die… Lees verder »

Levi
7 maanden geleden

Micky, keep up the good work!!

Wappies - kopie - kopie.jpeg
Dennis
7 maanden geleden

Het woord van het jaar 2021 “De bubblebewoner” zou opgenomen moeten worden in de Van Dale.