De ComplotConcurrent – Uitzending 125 “Cojonacoaster” (1-3-2021)

Abonneer
Abonneren op
26 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
drs.T
9 maanden geleden

Goed altijd die oproep van jou om creatief ipv reactief te zijn ! Ik ben ook weer es creatief bezig geweest ; van jostiband tot deathmetal stijl, de avondklok movie. Het kostte wel een nachtje cel, gebroken botten en verschroeide huid/ haar maar daar istie dan. Avondklokke, zijn ze nou helemaal mesjokke ? ; https://www.youtube.com/watch?v=8hvIDqLuLx4

drs.T
9 maanden geleden

thnx Micky Ja, komt vast snel goed !

Guuz
9 maanden geleden

Eng-nek zei je ergens….is weer een ouderwets mooie…..

Fred
9 maanden geleden

Nee Mickey, niet lullen!
We moeten allemaal ons derde been bijtrekken om het miljoenste anusje geswabt te krijgen.
Effe doorzetten nu!

Bas
9 maanden geleden
Reply to  Fred

Dat derde been, daar heb ik alleen last van als ik ’s morgens wakker word, maar dan draai ik op mijn zij. Overigens, dit soort taaldingetjes, zoals verkeerd gebruik door politici van gezegden of woorden etc, dat komt dagelijks langs in een item op Radio1, en op zondagmorgen iirc na vroege vogels. Wat mij recent verbaasde was dat woord vernachelen blijkbaar in ongebruik is geraakt. Hoe vernacheld!

Bas
9 maanden geleden

Biden is zelden bij de NOS en andere outlets te vinden, omdat diezelfde media die Trump steeds affakkelden natuurlijk Biden niet kunnen affakkelen, en goed nieuws over Biden is er weinig. Blij dat jij consequent al die NOS pruttel voor ons doorneemt @Mick; ik zie het zelden meer. Annechien werkt 1 week op, 1 week af, dus er zijn gelukkig Annechien vrije weken. Rob Trip zou eigenlijk stoppen vanwege zijn gezondheid, maar hij heeft vast goede tabletten gekregen. Hadden we Dionne nog maar. Die stopte om radio (Stax&Toine) te gaan maken (vanwege deep fakes?) maar daar is ze vorige week… Lees verder »

stormt_top4_binnen.jpg
Bas
9 maanden geleden
Reply to  Bas

Vervelend dat het plaatje dat ik bijgevoegd had verkeerd geschaald wordt door de server scripts, maar aanklikken kan natuurlijk.

freeflip
9 maanden geleden

Hai Micky,
Video niet te zien in Frankrijk ivm fragment Australian Open.

freeflip
9 maanden geleden

OK, dankjewel;

Nathalie
9 maanden geleden

Hoi Micky, Wat ik zo apart vind is dat sinds je Facebook hebt verlaten en ik Indigo Revolution zoek via Google ik meerdere hits krijg via het niet meer aanwezige account. Terwijl er voorheen nooit iets wees naar Facebook. Ik kijk zelf weinig andere dingen waar ik linkjes mee kan sturen. Ik stuur wel mensen die mij berichten sturen die in de alternatieve hoek zitten door naar deze site. En veel onderwerpen heb ik zelf nog besproken met een aantal naasten. Tot zelfs de cabaretiers aan toe. Dat ik in de loop der jaren steeds minder aan vind. Ben ooit… Lees verder »

Drenthe
9 maanden geleden

Topshow, ik sluit me aan bij het trollen spam leger.
Performance 8.9
Beeldkwaliteit 9.2
Humor 9.5
Informatief 9.6
_o_
Complottoloog des vaderlands keep it up!

Drenthe
9 maanden geleden

Ik zal het onthouden, en je bent niet de enige ik had hier ook last van. Maar met dit rapport had ik thuis kunnen komen.

Levi
9 maanden geleden

Micky, wat hebben wij weer genoten van je video! Het fragment van NOS met de fabeltjeskrant is echt hilarisch, ik probeerde hem te zoeken op Google en Youtube maar het verbaast me dat deze nog niet viraal is gegaan. As if we ons met ons allen laten betuttelen als een stel kinderen die een koekje bij de melk krijgen voor het slapen gaan hihihi. Ik ga verder doorzoeken naar dat fragment want hij is te grappig. Blij te zien hoe je mensen bewust maakt van de kracht die ze in zich zelf hebben en men niet moedeloos wordt van de… Lees verder »

Aapje
9 maanden geleden

Ik heb alleen even dat stukje gezien waarop je reageert op het nieuws over het “laatste puzzelstukje” over de komeetinslag, die een einde maakte aan het regime van de dino’s. Je zou het zelf kunnen opzoeken. Weet je het werkelijk niet, of doe je alsof? Ooit gehoord van Wikipedia, of ben je daar te goed voor? Niet alles is uitgestorven. Grofweg gezegd zijn alle dieren, groter dan 20 kilo, uitgestorven. Daartoe behoorden nagenoeg alle dinosauriërs – met uitzondering van de vogels. Dat blijken de enige overgebleven dinosauriërs te zijn. Door het verdwijnen van deze grote dieren ontstond ruimte voor enkele… Lees verder »

paulien
8 maanden geleden

Heerlijk genoten weer van je , die zoef,en de beukenooitjes , ging stuk om je . Alles gebeurd recht in onze face , bedankt voor weer een avondje uit !

Levi
8 maanden geleden

Micky, interessante invalshoek overigens die ‘insectoids’, ik zou daar graag meer over lezen. Heb al even rondgekeken internet maar heb jij nog een interessante link voor mij misschien? Dank, fijne zondag!

rob
8 maanden geleden

Ik kon exosomen niet vinden op de zoekfunctie op de website, daarom voor geïnteresseerden virus/versus exosomen theorie : https://youtu.be/Ac2MAAlzxEs. Dit verklaart alle tegenstrijdigeheden mbt besmettingen. Je hoeft helemaal niet bang te zijn voor een besmetting.

drs.T
8 maanden geleden

Hi Micky. Hier nog een nieuwe hit van je ouwe drs.T Vers van de pers. Hoef je niet te tippen hoor, knipoog knipoog, lol en rofl omgwtfbbq. 😉 Wou hem gewoon ff showen.
https://www.youtube.com/watch?v=Z25tTfX01Hc

Last edited 8 maanden geleden by drs.T
andres
8 maanden geleden
Reply to  drs.T

goed gap! lang leve drs.TEEEEEEEEEEEEEEE

drs.T
8 maanden geleden
Reply to  andres

dank joe wel mattie ! Hulde en driewerf HOEZEEEEEEE !