De ComplotConcurrent – Uitzending 126 “Zombie Paraatheid” (10-3-2021)

Abonneer
Abonneren op
22 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
8 maanden geleden

Hier kun je een reactie plaatsen tegen het plan om negatieve testbewijzen te verplichten op scholen, in de horeca e.d.

Overheid.nl | Consultatie Tijdelijke wet testbewijzen covid-19 (internetconsultatie.nl)

Marie
8 maanden geleden
Reply to  Marie
Nathalie
8 maanden geleden

Bedankt voor weer een aflevering met infotainment. Alleen de clown van IT ontbreekt nog in de teststraat van Eindhoven. Wat een horror freak show.

Martijn Rooijakkers
8 maanden geleden

Ik zeg een merchandise lijn zeker doen! Ik ga zowiezo een paar kledingstukken bestellen. Zowel het logo van de complotconcurrent en/of idigo revolution, als gevatte teksten met cartoon klinken goed, maar het één hoeft het ander natuurlijk niet uit te sluiten. Een tekst met cartoon als grote afbeeling, in de hoop bubbel bewoners eindelijk uit een slaap te krijgen, met een logo van de complotconcurrent of indigo revolutions op de mouw en/of de link naar indigorevolution.nl op de rug is naar mijn mening top. Oohja het liefst niet in het zwart, want er is al genoeg synthetisch duister om ons… Lees verder »

Guuz
8 maanden geleden

Deal maken met een copierette, kan je er ook gelijk een leuke koffiekop van laten maken, of een kussensloop…..fijne kadetip……gna…

Dennis
8 maanden geleden

Supershow Micky! LOL 🙂

Ank
8 maanden geleden

Joey is volgens informatie dicht bij de bron, hm hm, op de been gehouden met technologie of medicatie maar daar hebben ZE nu geen zin meer in, daarom mag al deze informatie nu gelekt worden zodat ze hem zo gauw mogelijk door Kamala kunnen vervangen.
Mijn caravan is gelukkig zombie bestendig. Erg genoten van dit onderdeel.
En verder krijgt het volk de regering die het verdient.

Tim
8 maanden geleden

Ik heb geen geld, dus kan ook geen merch kopen, maar leuk idee allicht is: Jouw hoofd met roltoetertje ergens op als opdruk.

paulien
8 maanden geleden

Gewoon knetter hard knallen met reclame voor je site . complotgoeroe ,indigorevolution .nl ! of zoiets . niks mis mee ik zeg doen liefde groet van een oma . en ja ben trots op je , helemaal knetter gaaf .weer een gezellige ruim 2uur met je gemaakt ,

Bas
8 maanden geleden

Laat ik eerst even een lans breken voor Daan Roosegaarde. Hij lift mee op de plandemie door te proberen wat muntjes te scoren. Hij is bekend van eerder de anti smog torens in China, en recenter het opsporen van ruimte afval. Zonder verder in detail te treden; hij is goed in het uitvoeren van wilde ideëen. ‘nuff said. De cliplijst; hoi hoi geen Jesse denk je dan maar vervolgens wel een zeer zware verkrachting van een zeer mooi nummer, notabene door de schrijfster er van zelf. Niet alleen de tekst is verkracht, maar ze probeert het ook nog eens zittend… Lees verder »

rob
8 maanden geleden

Voor deze zombi (flakka) ben ik niet bang voor hoor: https://youtu.be/BBJyQ3aIPmc,: hoewel: hier zijn paar echte zombies die wel snel zijn;https://www.rtlnieuws.nl/editienl/laatste-videos-editienl/video/476651/flippen-door-flakka
Wel bedankt voor de tips! verder heeft een kok in Nederland een boekje geschreven over hoe je 30-40% van je voeding door in de nabije natuur in Nederland eetbare planten en paddenstoelen en dergelijke kunt vinden.

rob
8 maanden geleden

Nu realiseer ik me iets mbt microsoft daily pass: ze willen bepaalde mensen uitsluiten, heb je geen pas, hoor je er niet meer bij. Nu begrijp ik die walgelijke bigbrother shows, of utopia: mensen zijn bijelkaar, worden tegen elkaar opgezet, en uiteindelijk moeten er mensen weg gestemd worden, of uit gesloten worden. Dit geeft stress, want iedereen voelt van binnen dat het spychopatisch gedrag is om mensen uit te sluiten, zonder het bewust te zijn. maar door dit soort programma’s worden mensen wel geprogrammeerd dat het “normaal’ is om mensen uit te sluiten. Bedankt voor deze realisatie!

sjaak
8 maanden geleden

hoi Micky, Als je de boot wat die merchandise betreft altijd hebt afgehouden, wat is er nu dan voor jouw anders geworden aan die vraag ?Wat wil je ermee en vooral waarvoor , meer bekendheid of blijk van waardering of voor de money of iets anders .Als je zoiets doet , draait er ook continu “iets” buiten jezelf dat een eigen leven gaat leiden en dat leunt linksom of rechtsom zo gemakkelijk aan tegen het begrip “reclame” en daarmee aan de matrix. De uitnodiging die er ligt zoiets te doen voel ik wel, ooit ontmoette ik dat ook die vraag… Lees verder »

rob
8 maanden geleden
Reply to  sjaak

Hoi Sjaak, met betrekking tot die scherpe analyse voor een merchandising heb ik ook een beetje zo’n gevoel. Als je Jenssen ziet met zijn spulletjes lijkt er heel wat af te gaan van zijn geloofwaardigheid, en we weten dat hij nog lang niet zo diep kan gaan als indigorevolution. Maar ja, hij moet ook ergens van kunnen leven. I realiseer me dat ik heel veel “reclame” maak voor indigorevolution, dat doe ik door zo veel mogelijk mensen persoonlijk te benaderen, waarvan ik het gevoel heb, dat ze bereid kunnen zijn dieper te kunnen gaan. Dat vindt ik zo mooi en… Lees verder »

Erin
8 maanden geleden

Hoi Micky,
Graag een mooi dames t-shirt voor mij met daarop wat mooi verzorgd plantenvolk (die op de achtergrond bijvoorbeeld), je logo en de mooie uitspraak hoog op de rug ‘worden we allemaal al een beetje wakker?’ of ’team Complotconcurrent’ of ‘word uw eigen complottoloog des vaderlands’. Jouw shirt, jouw quote. Heerlijk.
Ik zou overigens zweren dat ik je een shirt heb zien dragen van Georgie met de ringbaard, ‘we are infinite’.
Groetjes

gerda
8 maanden geleden

Ik ben wel in voor een leuk shirtje met “de ComplotConcurent” erop! In een lekker indigo kleurtje met een pakkende tekst. Happy to be a Wappie of zo. :-)) Niks mis mee om een beetje reclame te maken voor je site. Mensen moeten uit die vissenkom gesleurd worden en een kledingstuk met een leuke tekst is een eyecatcher. leuke show weer Micky

Nicole
8 maanden geleden

Durf bijna niet te reageren hihihihi maar goed, heb niet zo veel te besteden. En als ik dan een keer extra centjes heb dan doneer ik je gewoon wat . Doe dat ook met de dames en heren met de daklozenkrant. Ik geef wat ik kan missen en het blad mogen ze een ander verkopen. Eigenlijk wil ik ook op de inhoud reageren want oh Micky: mijn grootste leerpunt hier bij jou is niet reageren maar creëren. Dat heb ik echt moeten leren want ik had soms ook te snel een reactie maar ineens ben ik gaan creëren. Ik ga… Lees verder »

Drenthepresent
8 maanden geleden

Bedankt voor deze show Micky!
Heb genoten

Dennis
8 maanden geleden

Ik heb mijn eerste “custom made” t-shirt met het indigorevolution logo laten bedrukken. Respect 2 Micky!

Guuz
8 maanden geleden

Dit is voer voor de ontwerpers onder ons……..kon wel eens heel subtiel en lollig worden…..hick…..