De ComplotConcurrent – Uitzending 127 “Sieg Sigrid!” (18-3-2021)

Abonneer
Abonneren op
31 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Mimi
8 maanden geleden

Waar kom je precies in Drenthe?

Mimi
8 maanden geleden
Reply to  Mimi

Ik zie je misschien wel. Ik woon zelf in Drenthe namelijk en ben dit weekend de hort op naar krachtplekken en hunebedden binnen Drenthe ivm lente equinox. Jah, de verkiezingen is allemaal wat😅 ik vraag me alleen af of alles echt eerlijk is gegaan. Ken niemand die op de VVD stemt. Toch zal het me niks verbazen dat de mens wel zo stom is. Denk dat ik je maar filmpje ga sturen van tiktok. Leuk voor in de volgende uitzending. Zie je dat een presentator mensen op straat voor de gek houd door te zeggen dat ze door een vliegtuig… Lees verder »

Nicole
8 maanden geleden
Reply to  Mimi

Dacht misschien zitten ze wel bij mij in het hotel. Maar helaas…. 😉

Mimi
8 maanden geleden
Reply to  Nicole

😅 De volgende x raad ik um aan om naar hunebed D8 te gaan of mijn favoriet, waar ik zaterdag zat D49 in Noord Sleen. Daar kun je prima contact maken met de organische moeder energie. Weinig volk komt er voorbij zoals bijvoorbeeld bij Borger wat weer te toeristisch is. Havelte is ook mooi, maar ook wat toeristisch.

Hoop dat je fijn weekend hebt gehad groetjes uit Drenthe!

163148881_1694842224034062_5096197798978921029_o.jpg
Mimi
8 maanden geleden

Ik op zich ook niet. Maar de plek en omgeving is erg mooi.

Mimi
8 maanden geleden

Dan heb je de verkeerde plekken opgezocht. Geen natuur wandeling gemaakt?

Mimi
8 maanden geleden

Overal wel. Tenzij je alleen maar binnen hebt gezeten of het centrum bent in gegaan. Ik weet niet of jullie met de auto of openbaar vervoer waren. Met openbaar vervoer is het sowieso al lastiger om natuur gebieden te bereiken.

Nicole
8 maanden geleden

Mijn sprookjeskanaal en het waterwingebied is prachtig! Hihihi

Ger
8 maanden geleden

fijn weekend MIcky, geniet er samen van

Nathalie
8 maanden geleden

Hoi Micky, Het was een historische week. Ik kan het heugelijke voor mezelf mededelen dan ik voor het eerst in mijn leven niet heb gestemd. En het voelt echt anders. Ik bekijk het nu meer van een afstand en het doet me niks of de verkiezingen wel of niet eerlijk zijn gegaan terwijl ik me daar anders waarschijnlijk echt druk om had gemaakt. De politieoptredens in Nederland waren echt walgelijk. Ik vond het verschrikkelijk om te zien en ik heb live gekeken bij een aantal mensen en de excuses van de politie etc zijn gewoon gelogen. Ik noemde het psychopaten.… Lees verder »

Nathalie
8 maanden geleden
Reply to  Nathalie

Genoten van de aflevering. De nieuwsfeiten waren niet zo leuk. Nog wel iets leuks vanuit mijzelf is dat ik met een moestuin ga beginnen. Om we lekker tussenuit te zijn en mijn verbinding met onze moeder te verbeteren.

Guuz
8 maanden geleden
Reply to  Nathalie

Dat gaat ze zo niet pikken…

Heleen
8 maanden geleden
Reply to  Nathalie

Hi Nathalie, eens hoor. Heerlijk om idd niet te stemmen en het allemaal vanaf een afstandje te bekijken. Dat werkt bij mij ook goed. Wat het verhaal in Engeland rond de moord op die vrouw betreft, vind ik dat het wat rammelt hier en daar. Wat mij aan het denken zet is dat er al dagen voordat haar lichaam gevonden werd veel over werd gerapporteerd in de media. Heel vreemd, want in een miljoenenstad als Londen verdwijnen dagelijks meerdere mensen. Ze was 33 jaar (alarmbel bij dat getal), Kate kwam ook naar de wake (alarmbel), er lijkt in elk geval… Lees verder »

Nathalie
8 maanden geleden
Reply to  Heleen

Zou zo maar kunnen. Ik heb me niet erg verdiept in het gebeuren in Engeland. Wat me wel opvalt is dat veel vrouwen op hogere posities bij de overheid niet echt vrouwelijk (meer) zijn

Manodj
8 maanden geleden
Reply to  Nathalie

Dat valt mij iid ook al wat langer op. En naar mijn mening hebben we daar toch wel behoefte aan; die eeuwenlange onderdrukte vrouwelijke energie ( want oh oh wat zijn we daar bang voor; een ‘ ongetemde feeks’ 🙂 Helaas was het voor vrouwen blijkbaar eerst nodig zich als mannen te gedragen om zich te verzetten tegen deze mannelijke onderdrukking met figuren als Kaag als het produkt daarvan en uberhaupt leek, zeker in Nederland vrouwelijkheid jarenlang niet meer bon ton, wat gelukkig weer aan het veranderen is .Al is het maar dat lang haar weer schijnt te mogen en… Lees verder »

Last edited 8 maanden geleden by Manodj
8 maanden geleden
Reply to  Manodj

Mooi gesproken Manodj! Als de onderdrukte vrouw na zolang zo verpletterd te zijn geweest weer tevoorschijn komt, berg je dan maar; het hele systeem dat op haar verbrijzeling gebouwd is heeft dan geen enkele schijn van kans meer. We need to go in to our deepest despair to free the feminine within to REALLY change te world. It’s time now.

rob
8 maanden geleden
Reply to  Nathalie

Dag Nathalie , helemaal gelijk. Die vrouwen zijn niet vrouwelijk meer. Maar ook de nieuwe fotomodellen vind ik mbt het gezicht ook niet vrouwelijk meer. Ze hebben stevige kaaklijnen zoals een man. Dit komt omdat men streeft naar een soort transgender neutrale mens. Zie bv het songfestival, wat voor rariteiten daar rondlopen zoals meneer/mevrouw C Wurst enz. We hebben een geslachtsneutrale wc en op scholen wordt propageert dat een geslacht een keuze is die je later kunt maken. Mijn oudste dochter heeft nu een fase dat ze op jongens en meisjes valt. Dit is niet natuurlijk. Martin Vrijland heeft daar… Lees verder »

Nathalie
8 maanden geleden
Reply to  rob

Ik ga het lezen. Bedankt voor de tip.

Jan
8 maanden geleden

Ik las bij de verslagen van de BPOC verhalen verteld door “politie agenten” wat er zoal leeft onder de collega s: daar wordt je gewoon stil van. Het is schijnbaar net zo erg als bij de vroegere DDR stasis, mis nog wel erger…..

Guuz
8 maanden geleden
Reply to  Jan

Mits…..

Bas
8 maanden geleden
Reply to  Jan

Jan, de uitspraak Kijk naar China, dat krijgen we hier ook ken je vast wel. China wordt vaak gebracht in combinatie met etnische zuiveringen, social score, repressie, censuur etc etc. China is totalitaire simpelweg. Maar ze doen het openlijk, hier gebeurd dat buiten beeld om controle te houden. Wel in beeld: het meppen op zittende demonstranten, of de inzet van een hond als iemand al overmeesterd is, dat is geen serve & protect of waakzaam & dienstbaar. Op het bureau zijn agenten vaak banger dan op straat, dat is vreemd of wat

Dennis
8 maanden geleden

Supershow, Respect 2 Micky!

gerda
8 maanden geleden

dankjewel weer Micky! Volgens Jensen zijn de verkiezingen “doorgestoken Kaag” , maar ik ga eerder mee met jouw nuchterheid. We hoeven tenslotte niet overal een complot in te zien. 🙂 Geniet van de rust in Drenthe. Jammer dat je even internet-loos wilt zijn, nu lees je dit berichtje niet (waarschijnlijk). Anders zou ik je uitnodigen voor een bak koffie met taart. Ik woon n.l. in Drenthe

rob
8 maanden geleden

sjit, 3/4 e van mijn assistentes zitten in de bubbel, krijg ze niet eruit, die paniekeren als je zonder mondkapje komt. En mijn assistentjes willen ook gevaccineerd worden, en werkgever( ik) zou dit moeten doen/regelen. Ben ik blij dat nu overal mensen neervallen met trombose en daling van bloedplaatjes en op de ic belanden. Hoop dat dit verder gaat en meer neervallen, sorry dat ik dit zeg, misschien dat mensen wakker worden. Veel twijfelen nu, dat merk ik wel Oja, shaken baby syndroom is al jaren bekend, zelfde principe. Niets nieuws.
Top uitzending!

Jan Versteeg
8 maanden geleden

Let op’; bij de volgende griepgolf mag geen onderscheid gemaakt worden tussen wie wel en wie niet gevaccineerd is.

rob
8 maanden geleden

op 54:00 Kaag op de tafel dansend. Op internet gaat die foto met haar op de foto, waarbij op de achtergrond een deuropening met daarachter een raam met daglicht te zien zou zijn. Het ziet er wel licht blauw uit. Fake? ik vindt het moeilijk te zien. Zou natuurlijk wel vreemd zijn.
Ik was dik keer gelukkig al voorbereid op de uitslag, nadat ik er bij de trump verkiezing nog hoop had. Hoe dom kan ik zijn….. kan me wel voor de kop stoten.

Tim
8 maanden geleden

Fijne vakantie! 🎉🎊

Bas
8 maanden geleden

‘Dreun voor links’ – nou, de verrechttsing is al een tijdje gaande in NL als je in rechts en links wil denken. Waar Klaver en zijn kornuiten mank gaan is dat mensen helemaal geen linzensoep willen eten ipv een kalfsoester, maar dat die mensen ook wel eens kijken naar bv hun energierekening. Waar vorig jaar de gasprijs 15 eurocent per kuub was op de wereldmarkt mocht ik bij de afrekening over 2020 3 euro per kuub oid aftikken, dankzij de linkse hobbies zoals windmolens en energieopslag. Terwijl energieopslag nog steeds niet rendabel is (behalve voor de bedrijven die mogen leveren) ,en… Lees verder »

v_mierlo_1989.png