De ComplotConcurrent – Uitzending 128 “Agenda 666” (31-3-2021)

Abonneer
Abonneren op
12 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
drs.T
8 maanden geleden

Bukkemallejon, daar heb ik een liedje op geschreven. Met je hopelijke welnemen. (en zonder ook) Wil je in de videoclip meedoen ? Ik zou iig graag een toeter van je gebruiken als het mag.
Dat wordt dikke pret. Maar het is nu nog maar een demo’tje, maar geef me nog wat weken.

Last edited 8 maanden geleden by drs.T
rob
8 maanden geleden

Kijk uit, dadelijk wordt je nog een hele bekende Nederlander, dat toeter- fragment zou wel eens als een bom kunnen inslaan, haha.

Terrie Tonka
7 maanden geleden
Reply to  rob

Dan ken je dit nummer vast nog niet…:) https://www.youtube.com/watch?v=GpcCMgXjsEs

Nicole
8 maanden geleden

Heerlijke lange heftige aflevering weer. Vanaf de 13de maart had ik persoonlijk een en al negatieve flow en was af en toe wel Calimero hoor. Maar hield het bij mezelf en elke dag lopen hielp me toch steeds weer door de flow.
Gisteren rook ik ineens bloemetjes toen ik op de bank zat en ’s avonds weer een CC.
En vanochtend kwam het zonnetje letterlijk en figuurlijk weer schijnen!
Ik heb er zelfs een les uit geleerd! Pfff..
Dank je wel voor deze CC!

paulien
8 maanden geleden

Leuke afwisselende uitzending weer van je , betreft de gulden crypto. wij hebben op aanraden via een andere uitzending van jou ook , voor een cent wat geïnvesteerd ..Was wel heel ingewikkeld ,maar met behulp van die site waren er aardige vrijwilligers die je op weg konden helpen, ik zeg doen ! baad het niet ….. Veel liefde van Paulien

gerda
8 maanden geleden

Lekkere goeie show weer, Micky. Lekker scherp in sommige opzichten. Je uitleg over het synthetische en organische licht en duister was voor mij ook erg nuttig en helder. Ik weet dat ik alle wijsheid in mezelf moet zoeken, maar af en toe zit dat ff klem.:-) En dus ben ik blij dat je weer een aflevering gaat maken over het multidimensionale universum. Ik wacht dit geduldig af maar verheug me er nu al op!

Karin
8 maanden geleden

Je bent weer scherp! Als dank een kleine tip: Die Complot Concurrent NFT’s kun je ook niet digitaal uitbrengen. Naai bijvoorbeeld de mouwen van een Complot Concurrent T-shirt dicht en je hebt een eerste reallife Complot Concurrent NFT. (Niet Functioneel T-shirt). Wordt een goudmijntje 🙂

Mirjam
8 maanden geleden
Reply to  Karin

Heb net voor het eerst een aflevering gekeken. Meestal ben ik snel verveeld, maar ik heb het helemaal afgekeken en heb regelmatig ontzettend gelachen, soms bleef ik er in. Veel herkenbaar en zo rauw als jij het er uit floept, heerlijk. Ik houd daar van, blijkbaar. Heel leuk te ervaren en hèhè, het gaat echt ergens over.

Bas
7 maanden geleden

Prachtig, dat donut item haha. Het stukje demonstreren: er is helemaal geen vergunning nodig voor een demonstratie, enkel een meldplicht. Wat betreft de verkiezingen; mooi resultaat voor zijn club, maar het daagt bij Mark R nog steeds niet wat voor schade er is toegebracht bij de burgers met de toeslagen. Ik ben zelf nooit geslachtofferd door de belastingen, maar wél door uitvoeringsinstantie werknemersverzekeringen. Dan komt er een paar maanden geen poen binnen, en gaat de bank zich zorgen maken over jouw inkomsten (hun inkomsten (hypotheek) dus) – uiteindelijk heb je dan een verziekte relatie met je bank. En niks dat… Lees verder »

Micky van Leeuwen
7 maanden geleden
Reply to  Bas

Joh je kan nu wel weer @Mick heeft mijn reactie weggehaald gaan zitten klagen en jammeren. Maar misschien zou je eens bij jezelf ten raden moeten gaan in plaats van op mij te zeiken dat ik je reactietje toen weggehaald heb. Zie dit als mijn laatste waarschuwing dat ik je eigenlijk gewoon zat ben met je commentaartjes en gezeik op mij. Volgende keer ban ik je voorgoed. Helemaal klaar met dat gejank en om mijn aandacht vragen van mensen.