Multidimensionale Waarheid: #5 – Spirituele Misleidingen & De New Age Deceptie

Abonneer
Abonneren op
34 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Nicole
6 maanden geleden

Zo blij met deze aflevering, gewoon om mijn eigen queeste (vind ik zo’n mooi woord dat de hele lading dekt). Ach…. zoveel woorden maar onbelangrijk. Het gaat om wat het met een mens – mij – doet! Ik heb Netflix opgezegd en mijn contributie gaat naar jou. 🌹

nancy
6 maanden geleden
Reply to  Nicole

Zullen we eindelijk eens een oprecht feestje bouwen alstemblief… de queeste duurt nu wel erg lang. Hou vol dappere strijders.

gerda
6 maanden geleden

dankjewel Micky. Ik heb er weer een stukje innerlijke rust bij gekregen. Eigenlijk trigger je met deze info iets in me dat ik eigenlijk al heel diep van binnen weet. Steeds laat ik me verleiden tot mindfuck en leugens en dankzij deze video voel ik dat ik steeds meer vertrouwen krijg in mezelf.

Hemmend
6 maanden geleden

Hoi,hoop lichaam beweging.sspatstisch zal het bij jouw niet zijn.Dank Man.

Hemmend
6 maanden geleden

Mijn tablet Samsung 10A,Vanui Wijk bi Duurstede.BliepetUu 2 keer bij mijn 1 reactie.
Die ik niet Terug Kan lezen.
Fijn om jouw weer the Horen,Laters
Groet Uit ?,UXxx X

Hylke
6 maanden geleden

Wat hunker ik toch altijd naar dit soort uitzendingen, meer nog dan naar de complotconcurent. Het is zo leerzaam. Ik voel wel dat is nog veel heb op te lossen. Ben ook nog niet zo zeker of of ik een soort stargate aan het worden ben of dat wanneer de chaos op aarde zo groot is, ik toch er voor kies om te laten ophalen omdat is zo angstig ben. Gelukkig is het nog niet zover en kan ik er aan werken om voor het hoogst haalbare te gaan.
Bedankt in elk geval weer voor deze uitzending.

nancy
6 maanden geleden
Reply to  Hylke

hunkeren, beter kan het niet gezegd.

Ank
6 maanden geleden

Quote: “Heel veel mensen hebben nog niet alles ervaren en daarom lokken bepaalde programma’s zo, omdat ze die nog uit moeten spelen”. Bij deze uitspraak van jou stond ik even stil en toen dacht ik dat dat New Age programma, deze nieuwste religie, gezien vanuit het aspect om ons binnen de god matrix te houden, misschien niet zo’n goeie zet is geweest omdat het voor de meesten van ons het laatste zetje is geweest om wakker te worden. Vanuit het gezichtspunt dat we alles zelf mee geschapen hebben was het dus het zetje wat we onszelf cadeau gedaan hebben om… Lees verder »

rob
6 maanden geleden
Reply to  Ank

Dag Ank, mooi gezegd, zo denk ik er ook over. Ik zag laatst een uitzending op de dutch matrix met maya deskundige Peter Toonen. Hij doet ook regressie therapie bij mensen, en het viel hem op dat veel patienten heel veel reincarnaties met elkaar aan het integreren zijn en dat wel eens hun laatste incarnatie kan zijn, en dus willen gaan afstuderen. Dus veel innerlijk werk voor de boeg. Als we maar vertrouwen hebben in ons zelf. Daarom vindt ik veel van jullie op deze site echt geweldige mensen.

nancy
6 maanden geleden
Reply to  rob

Dag Rob, ik zet alle zeilen bij, en toch op bepaalde momenten voel ik mij totaal vervreemd van deze mensheid. Mijn planeet blijft blauw groen and still loving it, hier ben ik geboren en hier ga ik ook vandaan. ; Wat een mooie ziel die Mickey ,

rob
6 maanden geleden
Reply to  nancy

Dag Nancy, en wij dan?

drs.T
6 maanden geleden

goeie uitzending Micky ! Keep up the good work. Geen spam dit keer, maar een flart tekst van een toekomstig lied waaraan ik werk. Bukke malle jon wattenstaafjes, wat een staafjes in-en-uit uw neus en mond. Wattenstaafjes, wàt ’n staafjes nu ook voor in uw kont. jaaaa… dat … wordt… bukkemallejonnn bukkemallejonnn. Bukkema bukkema bukkemallejon. …en als ze dan naar china gaat dan moet zonder pardon haar broekje naar beneden voor een kontswappen-tampon. U kent chinezen ook wel van de ondergaande zon, van vleermuis-schotel, kroepoek van Sjanghai tot aan Honkon. En Klausswaab swabt malle jontje, malle jontje swabt klauwswaap. Ook… Lees verder »

Micky van Leeuwen
6 maanden geleden
Reply to  drs.T

Dit is zo grappig dat ik het extreem off-topic zijn (wat normaal strafbaar is met minsten een jaar Chinees strafkamp op deze website..) door de vingers zie T! Hahaha, ik kan niet wachten op de release.

drs.T
6 maanden geleden

Off topic indeed. Even tijd voor humor, moet je dagelijks inruimen hoor, anders verzuurt men. Zeg ik altijd maar. Ik zeg altijd maar zo: ‘beter had ik niks gezegd’, maar dit terzijde. Want ook dit was alweer off topic. Maar idd ik kan ook niet wachten tot het moment dat ik die toeter v. joe erin plaats als laatste in de clip. En al die vraagtekens vanuit mijn achterban zie ik ook al voor me ; wie is die man met die toeter ? wat betekent bukkemallejon ? Wat is dit voor humor ? LOL.

drs.T
6 maanden geleden

mischien kun je n stukkie refrein terloops zingen als ik je een beat en melodie geef ? Jij kunt dat best, want ’t is héééél simpel en klinkt van: ‘tappie toeddieooo, tappie toediooo’ op twee tonen. (tekst dus ; bukke malliooon, bukke mallioooon) tuuuuuuut. 🙂

drs.T
6 maanden geleden

cool , gedaan. Ik heb je een ruw stuk demo gestuurd. Of ja demo. Het is nog zoekwerk. Je kunt horen dat ik hier en daar mn eigen lach niet kon onderdrukken.;)

drs.T
6 maanden geleden

het plan voor de clip is nu om oa. met stokpoppets van mallejon en swaap met echte wattenstaafjes in de maat elkaar swappend in beeld te brengen. en met esculaap-vibrators.

Jack.
6 maanden geleden

Hoi Micky, een goede en verhelderende uitzending. Geeft duidelijkheid, rust en vertrouwen voor de toekomst. Er is alleen iets wat ik niet begrijp, het gaat om de trillingsfrequentie van de aarde. Ik heb altijd begrepen dat die frequentie 432 hertz is en samen valt met de oude stemming van muziekinstrumenten. Sinds een aantal jaren is die frequentie verhoogd naar 440 hertz. Ik las o.a. dat 440 hertz daardoor geen natuurlijke stemming is en een negatief effect zou hebben op de beoefenaars en luisteraars van deze op 440 hertz gebaseerde muziek. Het is in ieder geval een behoorlijk verschil met de… Lees verder »

drs.T
6 maanden geleden
Reply to  Jack.

Als muzikant en spiritueel deskundoloog kan ik melden dat het geen F**k uitmaakt vanuit welke frequentie je start. Als de rest maar in harmonie is met die startfrequentie /grondnoot. Die harmonie is waar het om gaat , wat gevoelens oproept van mineur tot majeur. En harmonische resonantie kan vanuit iedere willekeurige frequentie voor A gevormd worden. Als de verschillende instrumenten maar het erover eens zijn welke arbitraire grondnoot te gebruiken. Ik heb geëxperimenteerd met het verschuiven van 440Hz naar de (verschillende) oudere en lagere frequenties, maar nooit een verschil in gevoel over de geproduceerde muziek verkregen. Dat is enkel van… Lees verder »

Andres
4 maanden geleden
Reply to  drs.T

verschil in gevoel is ook de ruimte waar je speelt, hoe die mee resoneert. ik vermoed dat o.a. de egyptenaren daar gebruik van maakten, evenals kerken

Andres
4 maanden geleden
Reply to  Jack.

de aarde zat op 7 herz meen ik en is iets verhoogd.

Maurice
6 maanden geleden

Hoi Micky, toen je het had over healers moest ik terug denken aan de tijd dat ik pas met pranic healing bezig was en ik na een tijdje s’nachts volgens mijn vrouw af en toe vloeiend hebreeuws begon te praten in mijn slaap. Waarschijnlijk ook door een of andere entiteit die bij mij was binnengedrongen met pranic healing. Ik ben ondertussen ook al heel wat jaren met pranic healing gestopt en heb ook geen last meer van hebreeuws praten in mijn slaap.

Nathalie
6 maanden geleden

Heel veel dingen kan ik inmiddels wel afvinken. Reiki, yoga, starseed, spirituele groepjes waar gemediteerd werd DNA activatiecode is zomaar een greep uit mijn kosmische CV. En er is geen een van alle methodes die ooit gewerkt hebben bij mij. Alleen op de dag zelf tijdens de cursussen maar daarbuiten vrij weinig. Vlak voordat ik hier terecht kwam heb ik nog een bijzondere en heftige ervaring meegemaakt. Het herstellen van de originele blauwdruk. En nadat ik hier kwam en de tools ging toepassen zijn er pas echt dingen geheeld. Ik heb zoveel buiten mezelf gezocht en gedaan wat ik zelf… Lees verder »

Nathalie
6 maanden geleden

Graag gedaan. En jij bedankt voor alles wat je met ons deelt.

Nathalie
5 maanden geleden
Reply to  Nathalie

Nou had ik zelf nog een toevoeging doordat ik ergens anders iets las van een persoon waarmee ik dus eenmalig zo’n groepsmeditatie heb gedaan. En nou weet ik ineens waar die voor dienen. Daarmee wordt de kosmische matrix in stand gehouden/ versterkt.