De ComplotConcurrent – Uitzending 129 “Net als in de film” (14-4-2021)

Abonneer
Abonneren op
12 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Edin
6 maanden geleden

Ideeën voor mogelijke T-shirts:

  • Sieg Siegried!
  • No Agenda 33
  • Agenda 666
  • Deep State University
  • Befehl ist Befehl!
  • Make Orwell fiction again
  • Come on man!
  • Vaccinazi
  • Overheid naait je.
Guuz
6 maanden geleden

Wow,Mick, dat van die vliegtuigcode hack had ik nog niet binnen gekregen… dank.

paul
6 maanden geleden

ff een leuke

Sigrid-Kaag-ANP.jpg
freeflip
6 maanden geleden

Over telefoons.
Ik ben nog ouderwetser, heb een vast telefoonlijn en een stokoud LG mobieltje maar die doet t nooit want de muren zijn te dik 😉

drs.T
6 maanden geleden

Ik wou vroeger ook altijd striptekenaar worden. T shirts met BUKKE MALLION !!

Robert
6 maanden geleden

Wouter Weghorst werd geïnterviewd door ZDF-presentator Jochen Breyer, die bekend staat om zijn polemische interview- en framing techniek. Als je naar de commentaren op YouTube kijkt, heeft Wouter de beste PR voor zichzelf en zijn zaak gemaakt. Beyer, aan de andere kant, wordt geschoffeerd en bespot. Goed zo, deze gasten hebben vuur onder hun kont nodig.

Guuz
6 maanden geleden

Struisvogel in je achterste….Fijne weer….

Nathalie
6 maanden geleden

Ben blij met deze aflevering. Ik heb weinig meegekregen de laatste weken van het “reguliere” nieuws. Dus fijn om toch op de hoogte te blijven. De merchandise vind ik een goed begin en hoop dat XXL past ik zag afmetingen staan dus ben benieuwd 😬 heb mezelf nog niet opgemeten. En ik vind het normaal dat je ergens iets aan mag verdienen als je daar tijd en energie in hebt gestoken. Vrije keus om iets te kopen dus begrijp niet waarom mensen daar commentaar op hebben. De MH17 uitleg had ik toevallig een tijd geleden in een net niet live… Lees verder »

Hylke
6 maanden geleden

Even over het eerste onderwerp, Mark Rutte. Binnenkort wordt hij gearresteerd en krijgen we in Nederland een noodkabinet. Dit zorgt voor behoorlijk wat opschudding in binnen- en buitenland. Waarschijnlijk wordt het gedrocht Kaag dan president, zodat zijn de duistere agenda kan gaan uitrollen.

6 maanden geleden

’t is toch niet zo moeilijk je voor te stellen dat….. als een laboratorium besluit vleermuisjes als proefpersonen te gebruiken , dat het op een goede dag kan gebeuren dat er een zo’n vleermuisje weet te ontsnappen uit z’n kooitje. Je ziet het zo voor je ,twee of drie laboranten in bedrijfskleding met masker op door het lab rennende om dat vliegende kreng weer te pakken te krijgen, soort van bedrijfsrisico, en zal je net zien dat ,tegen de regels in vanwege de airco, dat dat beestje toch net dat openstaande raampje van het toilet weet te vinden…….. menselijk foutje… Lees verder »

Miss Menke
6 maanden geleden

Hee Micky totaal niet met je eens over Marx Rutte, het is een Robot! Alle menselijkheid is uit hem verdwenen.