De ComplotConcurrent – Uitzending 130 “Alien Alert” (21-4-2021)

Abonneer
Abonneren op
17 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
manus
6 maanden geleden

En wie zat er in de helicopter op mars? Onbemand heet dit namelijk een drone en geen helicopter….

Ilse
6 maanden geleden
Reply to  manus

Briljant

marco
6 maanden geleden

gaaaaf.😀😀

Nicole
6 maanden geleden

Oh….ben lekker vrij en weer een CC! En wat een leuke onderwerpen!!
Gauw koffie inschenken!!

Ilse
6 maanden geleden

Waarom staat er in het UFO filmpje, de beruchte tiktak, SLAVE rechts in beeld?
Misschien is dit ooit besproken maar dat is mij ontgaan.

Bas
6 maanden geleden
Reply to  Ilse

Het woord SLAVE waar je aan refereert is onderdeel van de camera overlay, zoals ook eerder te zien is in de clip. Het beeld is bijgesneden waardoor je alleen SLAVE en -2 ziet. Normalerwijze wordt de overlay van camerabeelden van miliaire vliegtuigen weggesneden bij vrijgave, daarom zie je die zelden. Ik vermoed dat dit het beeld van de 2e camera is op dit betreffende vliegtuig, er mist nl het eea aan vluchtgegegevens die wel op de 1e camera te vinden zijn. De copiloot is normalerwijze degene die de cameras bedient voor zover ik weet.

copynavy1.png
paul
6 maanden geleden

In die Freeman, Jamie..wash yr brain, Hollywood Mind Control hebben ze het ook over een groep die zichzelf ‘Eekhoorn’ noemt. In dit geval bij chicken little en een fake alien invasion. (23:00 min.) Dit had natuurlijk ook weer heeeel toevallig met het installeren van Barrack Obama te maken, die door deze groep geholpen zou zijn.
Dat die UFO ook ‘Eekhoorn’ genoemd wordt tsja…bye bye Joey? Hello Kamala? Hello ET invasion?

Last edited 6 maanden geleden by paul
manus
6 maanden geleden
Reply to  paul

acorn = eikel

Guuz
6 maanden geleden
Reply to  manus

Haha…was ook een Britse microcomputerfabrikant…. las ik net…

Kakofonix
6 maanden geleden

Aliens… brrr.
Hoesten, we have a problem!

Dennis
6 maanden geleden

Ik denk dat Micky best wel eens gelijk zou kunnen gaan krijgen. The next level is een Fake Alien Invasion zoals George Kavassilas ook voorspelt heeft. De techniek om dit te realiseren is al een tijdje geleden (uit)ontwikkelt.

Last edited 6 maanden geleden by Dennis
Bas
6 maanden geleden

Kudos voor het stukje 911 @Mick. Goede docu idd. Er zijn zoveel mooie facetten aan 911: de sherrif bij de crash van Flight 93 dat er géén vliegtuigonderdelen te vinden waren, alleen een gat. Dat er bovendien al was vóór de crash. Of bij het Pentagon: de gevel was nog intact, die stortte pas later in. Ook geen vliegtuigonderdelen te vinden (zie fotos hieronder). Dat leek meer op een bomaanslag. Het officiële verhaal, dat is gewoonweg niet te rijmen met de échte beelden. Dus niks het is al 20 jaar geleden, nee: gewoon een kort, eerlijk proces en daarna een… Lees verder »

mick2704.png
rob
6 maanden geleden

Met betrekking tot ufo’s: Er zijn toch al wat creatieve russen die thuis met contra rotating magneten klooien en experimenteren, zie dit filmpje van Stivep rond 4 minuten demo in de huiskamer en 8:40 minuten demo buiten op het veld. https://youtu.be/Z-M55XP3D4A

drs.T
5 maanden geleden

goeie aflevering weer Mick !!

Ria
5 maanden geleden

Goeie uitzending weer!
Vraag over de T-shirts, zou je er 1 kunnen maken met “Mind Control werkt!” ?

Micky van Leeuwen
5 maanden geleden
Reply to  Ria

Misschien wel, misschien niet 🙂