De ComplotConcurrent – Uitzending 131 “Wie een kuil graaft voor een ander” (30-4-2021)

Abonneer
Abonneren op
30 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Dennis
10 dagen geleden

3 min 33. “Ik ruik hier een complot” Jouw blik priceless 🙂 LOL

paulien
9 dagen geleden

Zet vooral je prik NIET en laat je niet nog meer met een staaf tot aan je pijnappelklier effe martelen . niburu,co zeggen er iets over ps ook xandernieuws, matin vrijland en vele sites. look look en denk er over na zoek zoek Volgens mij willen ze je klier gaan klieren. gezegde: je zit me aan het klieren.klier dat je bent . zei mijn moeder weleens .Volgens mij zit ik er niet ver vanaf met deze darpa en hydrogel op staaf. waar ons billy weer patent op heb . dank je voor de leuke duistere uitzending .die het gros schijnbaar… Lees verder »

Robert
8 dagen geleden

Mijn vrouw vraagt me waarom ik, als Duitser, elke dag naar het NOS journaal kijk. Mijn antwoord is simpel: De informatiewaarde is laag, maar de journalisten zijn grappig. Ze zijn onbedoeld komisch, hoewel ik niet zeker ben van Gerri Eickhof, hij zou de Mr. Bean van de Nederlandse televisie kunnen zijn.

Robert
7 dagen geleden

Ik ben benieuwd hoe gekke Gerrit het voor elkaar krijgt om ons te vertellen dat de afgelopen maand april meteorologisch, d.w.z. wetenschappelijk, geloof me, ik ben wetenschapper, echt, eerlijk heel warm was. Er schafft das, ik ben er zeker van.
Ja, grappig is eigenlijk alleen de kleine mollige vrouw, Willemijn, met de hoge hakken, waarbij je bang moet zijn dat de statica het begeeft en ze gewoon een keer omvalt.

Tinus
3 dagen geleden

En dan jouw referentie van Gerri Eickhof aan Oboema…..
Oboema TV – Afl 5 Barbeque – YouTube

Anne
8 dagen geleden
Reply to  Robert

Hilarisch😂
Mr Gerri Bean(ie)

rob
8 dagen geleden

Young blood heb je helemaal niet nodig. Met de juiste ademtechniek en grote longcapaciteit kun je gezond heel oud worden. Deze techniek is al heel oud. Wanneer je het toepast kan het lichaam zich op elke leeftijd weer (deels) regenereren. Ik heb er een goed boek over. Niets nieuws en geen hocus pocus. Natuurlijk weten de huidige achterlijke artsen hier helemaal niets van, en doen alles, zoals gewoonlijk, precies verkeerd om.

rob
8 dagen geleden

Hahaha. Pindakaas vind ik wel lekker, maar heb er verder geen verstand van. Luchtwegen wel wan dat is mijn werk. Apnoe komt heel veel voor bij volwassenen en kinderen, zonder dat ze het weten, de kaken en sinussen ontwikkelen zich daarom niet goed. Uiteraard, de natuurmensen, hadden deze basale kennis wel, daarom hadden deze mooie gezichten, veel bredere kaken en beter luchtwegen, hun cellen werden optimaal van zuurstof voorzien. ( vandaar opmerking:geen young bloed nodig). Goed nieuws, het is omkeerbaar! Maar pindakaas klinkt ook goed!

rob
8 dagen geleden

Nog een gratis tip en dan stop ik ermee,haha: , de beste en goedkoopste anti snurkbeugel is gewoon met een stukje flixomull stretch pleister je mond (lippen) afplakken voor de nacht. Natuurlijk niet vergeten bij ontbijt af te doen, anders kun je de MRNA pindakaas niet meer opeten….

Erin
7 dagen geleden

🤣

Erin
7 dagen geleden

Hey Micky, de drillroemenen hebben je show verder verdrieping gegeven. Geen idee waarom, al leek er noh meer diepte in te zitten dan de afgelopen weken. Los van de WWJWZ-show.
Mijn vraag aangaande rivm prikkamp vs. wat je standpunt een tijd geleden was aangaande het geboortetrust enzo.
Je bent vrij geboren en in mijn ogen zijn zowel die trustbedoeling en het rivm een afleidingsmanoeuvre om je de illusie te geven dat je gevangen zit of tegen de muur staat.
Waarom zou je er je kostbare energie in steken?

Erin
5 dagen geleden

Mijn vraag was wellicht ongelukkig geformuleerd. Ik had geen bedoeling je te ergeren.

Marion
5 dagen geleden

Jawel, ik ben meteen gaan inloggen op Mijn RIVM. Ik ben niet daarover ingelicht geworden door RIVM en heb geen kans gekregen om daar wel of niet mijn toestemming voor te geven. Stiekem gedoe. En tot mijn verbazing ontbreekt bij mij het kopje uitschrijven. Dus zelf maar een aangetekende brief opzetten en versturen. Fijn deze steeds weer herhalende krachtige woorden van jou om terug naar en in jezelf te gaan. Doet me telkens weer goed. Zo af en toe overvalt mij de afgrijselijke verbijstering: gebeurt dit nu allemaal echt? Alsof ik naar een akelige film zit te kijken die ik… Lees verder »

Bianca
5 dagen geleden
Reply to  Marion

Zie hier een facebook post van de kleine activist, hoe je kunt uitschrijven bij de RIVM en hoe jezelf helemaal uit het vaccinatie-systeem kunt halen https://www.facebook.com/100374771715632/posts/302703971482710/?app=fbl
Inderdaad te griezelig voor woorden dit 🙁

Bianca
5 dagen geleden

Ja, ik kon het bericht wel zonder inloggen zien. Ik kon geen link zonder facebook vinden. Dus het bericht maar even gecopy-paste. Ter informatie: BELANGRIJK !!!!! Het RIVM heeft voor iedere burger ongevraagd een mijn.rivm pagina aangemaakt waarop komt te staan of je gevaccineerd bent tegen C. Deze informatie kan gedeeld worden met derden. Ik vind daar wat van en heb per mail vriendelijk verzocht deze pagina per direct te verwijderen. Wil je dit ook ? Ga naar mijn.rivm en log in met DigiD. Klik bij “vragen” in de menubalk op ” hoe kan ik mij uitschrijven uit mijn.rivm vaccinaties”… Lees verder »

Bianca
5 dagen geleden

Graag gedaan!

Marion
5 dagen geleden
Reply to  Bianca

heel erg bedankt Bianca!

Bianca
5 dagen geleden
Reply to  Marion

Graag gedaan!

Drenthepresent
5 dagen geleden

Hoi Mick,
Gisteren kon ik de show nog zien op de website, nu staat er leeftijdsbeperking en ik zat nog niet op de helft..
Wat is er zo leeftijdsbeperkend?
(^_^)

Maurice
3 dagen geleden

Wat mij op viel, bij de verhuizing van de mummies worden de farao’s die toen misschien wel duizenden slaven hadden, nu nog steeds vereerd door de huidige “slaven” in de bubbel.

Kevin
2 dagen geleden

Omarm je duistere kant, maar blijf zo dicht mogelijk naar de degene die je lief hebben en jij hen. Beschem jezelf , kruip uit de slachtoffer rol(len), alles bestaat uit energie en hebben een ooirspronkelijke bron, hoever dat ook terugh mag gaamn, wij zijn allen verbonden. het gaat om connectie maken met alles wat je in aanraking komt. raakt niet verslaafd (macht uit handen geven), maar handvaten uit eigen ervaring mag best gebruiken om je ware zelf te worden. zolang je niet afhankelijk wordt aan de “parasieten”