De ComplotConcurrent – Uitzending 132 “Ascensiekriebels” (13-5-2021)

Abonneer
Abonneren op
45 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
paul
5 maanden geleden

Hey Micky,
Het zijn ook gewoon een stelletje sukkels die Youtube. Ze moeten lekker doorgaan met kinderjuf te spelen, wordt het op laatst erg stil daar. Ik heb mijn laatste videoclip gelijk maar ergens anders geparkeerd, want er zit wat teveel ongecensureerde realiteit in. 🙂
Yo, lang leve de eigen websites! 🙂

Robert
5 maanden geleden
Reply to  paul

Ondertussen hebben Amerikaanse Youtube kanalen al een taalcode om de algoritmes te slim af te zijn.”16 plus 1 says that T will replace B in June and the shot will be canceled. In the meantime HC and NP have been moved to Git.” Wat een kinderachtigheid.Ik irriteerde de leraren met zulke onzin toen ik twaalf was. Het mocht niet baten.

guuz
5 maanden geleden

Haha…een Dagbederver….

guuz
5 maanden geleden

Si…wat dacht je van een PD voor of achter de naam….Professioneel Dagbederver, dat bekt wel lekker…..

guuz
5 maanden geleden

Tijd voor de Saloon……….hik…wanneer je commercie niet direct aan geld koppelt, is het vertonen van dat soort trekjes vrij normaal op de prairie. Dus los van dat….Om het voor te zijn…Joost eventueel Z PD..En als het me technisch lukt .NNL For Ever op een shirt …met een fijne zinssnede.erop…..PS…heb je mijn paard gezien? De bengel is er weer van tussen….

Robert
5 maanden geleden

Het idee dat mei en juni tot grote veranderingen zullen leiden, wordt momenteel heftig bepleit in de Q-beweging. Intussen zijn vrouwen naar voren gestapt en hebben zij de oude garde van oude mannen naar de achtergrond verdrongen. Een rising star is de Canadese tarotlezeres Janine Morigeau, wier YouTube-kanaal Tarot by Janine binnen een half jaar wereldberoemd werd. Zij geeft dagelijks commentaar op specifieke wereldpolitieke kwesties en geeft daar ook zeer specifieke antwoorden op, die allemaal kunnen worden omschreven als Hopium of Hoop-porno. Ze denkt ook dat Bill Gates van kant is gewisseld, maar Melinda niet. Trump wordt in juni terugverwacht,… Lees verder »

Ank
5 maanden geleden

Fijn om even weer te aarden Micky, temidden van alle hope-en fear porn. Zoals jij op de site van David terecht kwam, zo zag ik Simon Parkes een paar dagen geleden voorbij komen en was nieuwsgierig wat hij te vertellen had. Tja, ook nog steeds dezelfde Q agenda als David. Ik was er gauw klaar mee. Maar zover als David gaat…………Alleen als Bill de komende tijd een hartaanval krijgt of op een andere manier ge-suicided wordt, zullen we David wel moeten geloven. Het verhaal van Prof. dr. Gorter is zeer duidelijk. Dat er door de injectie en de troep, ofwel… Lees verder »

Dennis
5 maanden geleden

59:52 min “Hugo de Kakkerlak” AKA “The Cockroach” 🙂 LOL

rob
5 maanden geleden

Co2 moet je opbouwen in je lichaam, hoe meer co2, hoe beter de bloedcel zuurstof kan afgeven op cel niveau ( Bohr effect). Hoe dan? Door je ademtechniek te veranderen. ( Buteyco). Simpel, gratis en voor niets!

Kevin
5 maanden geleden

Tips voor degene die het nog niet hebben gedaan: herenig, maak connectie met de trauma’s van Moeder Aarde, Vader Zon (tot nu toe nog niet gelukt bij mij), de Schepper (van deze huidige realiteit waarmee wij mensen samen met onze Kosmische Familie onze huidige realiteiten en ervaringen hebben afgesproken) [de Schepper staat boven de ‘goden’ en ‘godinnen’ van de mythologiën en Trauma-Based Mind-Hypnose]. Zoals Micky vaak zegt: wij mensen zijn het meest krachtige wezens hier op Moeder Aarde, keep that in mind!!

Kevin
5 maanden geleden

That’s the Warrior Spirit! 😜

Kevin
4 maanden geleden

Ik ben eigenlijk in de war, want George heef het over een Schepper. Een tijdje terug maakte de ‘Schepper’ (duistere kant van Hem) contact met mij als Satan of Mudus, en dat Hij zijn Vrouwlijke kant terug wilt krijgen zowel Licht als Duistere kanten.

Wij leven nu in Kali Yuga zoals sommigem het noemen, het Duistere Vrouwlijke heerst op dit moment. En een tijdperk wat binnekort moet gaan komen is The Age of Lucifer, wat het oude denken en oude Patriarchies moet doen laten verdwijnen.

Kevin
4 maanden geleden
Reply to  Kevin

Het is wel zo dat wij allen verbonden zijn, en dat wij allen uiteindelijk zelf Scheppers in wording worden, net zo machtig als de Oorspronkelijke Vrouwelijke / Mannelijke Schepper(s). Zowel Licht als Donker en de Grijze kanten tussenin.

Kevin
4 maanden geleden

Wie? Ik of Kavasillas?

Kevin
4 maanden geleden

Ja mijn excuses daarvoor. Verschillende entiteiten, vooral van de darkside proberen mij te manipuleren voor hun agenda’s. Ik zit er nogal diep in, als ik niet doet wat ‘hun’ zeggen dan gaan zij mij als ik dood gaat folteren in hun dimensie. Maarja als ik hiervoor heb gekozen dan zijt het zo. Beter dan een gristelijke hel denk ik.

Kevin
4 maanden geleden
Reply to  Kevin

Micky, mag ik jou vragen of je heb herenigt met de trauma’s van de huidige Schepper(s)? Dat had ik gedaan, en connectie gemaakt met de Queen Bitch Energie. Als eerst had ik natuurlijk mij herenigt met de trauma’s van Moeder Aarde. Dat was als eerste het belangrijkst in mijn process.

rob
4 maanden geleden
Reply to  Kevin

Huh ? Kali Yuga , en dan Kali lucifer? Waar blijft dan kali Satya of gouden tijdperk dan? Weet je wat? dat die hindoe’s maar opzouten met hun kali’s, goden en tijdperken. Grrrr….Ik doe gewoon mijn eigen ding, en dat zonder schep.

Dennis
4 maanden geleden
Reply to  rob

The end of the Kali Yuga in 2025: Unraveling the mysteries of the Yuga Cycle
https://grahamhancock.com/dmisrab6/

Dennis
5 maanden geleden

“Remember that I told the reader that our bodies are the main things the AIF wants from us. The AIF all have fire (soul) just as we do. They also have a mind, just as we do. The only thing they don’t have, which we have, is a human body. This is why they want our bodies so badly—they know it is Royal and they know it is Divine!” -Wes Penre-
AIF = Alien Invader Force

manus
5 maanden geleden

tanden poetsen met zeezout of baking soda gaat ook uistekend

Nathalie
5 maanden geleden

De Brabanthallen zijn al test en prik locatie dus kun je mooi in een keer door naar het feest in de volgende zaal. Wie weet net zo’n mega feest als in Denemarken. Lekker helemaal los 😂. Echt al zou ik voor niks mogen ging ik nog niet. Maak mijn eigen feestje wel desnoods helemaal in mijn eentje. En wat betreft de vaccinatie. Ik heb het er soms ook wel moeilijk mee dat mensen hier zo makkelijk in mee gaan. Buiten mijn (schoon)ouders om laat werkelijk iedereen zich vaccineren. En heb ik al veel minder contact gekregen met veel mensen het… Lees verder »

nancy
5 maanden geleden
Reply to  Nathalie

Bedoel je de brabanthallen in het Leuvense,? niet dat het veel uitmaakt hoor, waanzin kent zijn/haar eigen plek niet. Heb het verder goed.

Nathalie
5 maanden geleden
Reply to  nancy

Nee in Den Bosch waar de directeur in beeld was.

nancy
5 maanden geleden

Het is dat ik lesbisch ben, maar voorzeker ben je de man van mijn hart. Ik volg getrouw nog van in den beginne met je compaan Joost. Je wilt geen pluimen op je hoed, wel bij deze een welgemeende veer in de kont.(dit soort humor mag je mogelijks smaken)

nancy
5 maanden geleden

En…hoe ziek mag ik het hebben? eerst via mail en twee dagen later in mijn brievenbus. De woorden vetgedrukt -‘gratis vaccinatie, uitnodiging- niet verplicht maar wel aangeraden. Help ik red mezelf, in deze tijden het meest wijze wat men kan doen.

nancy
5 maanden geleden

Mogelijks ook een goeike om op een T shirt te zetten. Even grote letters, hier komt ie/

IMAGINE A VACCINE SO SAFE
-YOU HAVE TO BE THREATHENED TO TAKE IT
-FOR A DISEASE SO DEADLY
–YOU HAVE TO BE TESTED
-TO KNOW YOU HAVE IT

nancy
5 maanden geleden

jazeker en soms bevatten plagiaat een boel waarheden, niks mis mee

manus
5 maanden geleden
Reply to  nancy

in één woord; PHARMAGEDDON

Dennis
5 maanden geleden

Corona is voor mij gewoon een Spaans biertje en/of een Corona Sigaar!

Last edited 5 maanden geleden by Dennis
rob
5 maanden geleden

Er interessant die link met sven hulleman mbt de prionen. Echter geloven ze nog wel in de besmettingtheorie, dat we elkaar kunnen besmetten. Goedaardige virussen kunnen ons niet kunnen besmetten maar zijn een onderdeel van ons zelf ( A. Bechamp had destijds gelijk). Echter wanneer een virus genetisch gemanipuleerd wordt, is dit een ander verhaar, dan kan deze wel degelijk schade aanbrengen. Het is dus geen organisch virus meer, maar een synthetisch virus.

guuz
5 maanden geleden
Reply to  rob

Het is altijd een ander verhaar…..grapje…..

Esther
5 maanden geleden

Hoe zit het dan met die hack Micky? In de laatste aflevering van Super Woo Radio hebben ze het zelfs over een hack binnen een hack. Was dat ook afgesproken of is het toch een poging om ons spel (en/of onszelf) te kapen?

Esther
5 maanden geleden

Oke

Kevin
5 maanden geleden

Als er mensen behoefte hebben aan soort chatgroepen: mijn tip, download Threema messenger app. Ik heb het ook gekocht maar wacht op mijn eerste chats met iemand 😃. Threema is beter dan Signal en Telegram. Mijn nummer is +31628176530