Micky te gast bij Kinnebak Podcast over disclosure, buitenaards leven, multidimensionaliteit, en nog heel veel meer!

Abonneer
Abonneren op
26 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Edith
6 maanden geleden

T is weer laat geworden, maar zo, dat is t meeeer dan waard!

Dank heren.

Els Bussink
6 maanden geleden

Wow, wat een boeiend en helder gesprek Micky. Super! Je hebt nu wat mij betreft helder uitgelegd waar die Jezus figuur vandaan is gekomen. Grappig genoeg had ik al eerder de connectie gehoord tussen de figuur Jezus en de zon en nu begrijp ik dat het een veel, veel ouder symbool is. Ik heb genoten van deze uitzending. Intussen heb ik ook heel veel van je artikelen gelezen en kan ik mede daardoor helemaal volgen wat je vertelt. Er mogen meer gesprekken komen tussen jullie twee. Heerlijk! 😀

Els Bussink
6 maanden geleden

Ook mooi om jou op deze manier in gesprek met Kenny te zien. Zowel Kenny als jij werken rustgevend op elkaar lijkt het. En te zien dat Kenny openstaat voor nieuwe invalshoeken. Mooi en inspirerend.

Ank
6 maanden geleden

Een prachtig voorbeeld van hoe en waar iedereen in zijn eigen bewustwordings proces zit. De indoctrinatie/ beïnvloeding van het synthetische universum is groot. De uitleg van de Jezus figuur was mooi en herkenbaar. Iedere keer hetzelfde doen: Weef zoveel waarheid in je verhaal dat de mensen het zich van binnen herinneren en denken dat hen het echte verhaal verteld wordt.

Nathalie
6 maanden geleden

Ik heb weer genoten van jullie combi. Ook leuk om te weten dat jij bent benaderd door de productie achter Filomon en de complotten. Ik ben dan wel benieuwd of ze de afleveringen van multidimensionale waarheid echt heeft bekeken.

Edin
6 maanden geleden

Perfect optreden van de principes begrip & wijsheid Micky. Heel leerzaam voor mij ik dank je hartelijk.

Kevin
6 maanden geleden

Geen wonder dat ik aangetrokken voelde tot astrotheologie wat betreft de Jezus entiteit. George had het in zijn boek ook hier over, dat Vader Zon eens hier op aarde was om een bepaalde boodschap en tijd aan te duiden. Maar dat de kerk veel corruptie heeft achtergelaten kwa doctrines en schriftvervalsingen. De bibliotheek van het Vatican moet beschikbaar worden voor meer mensen! Nou, ik heb 2 ufo’s gezien binnen anderhalve maand (misschien 3 want degene hiervoor klonk als een vliegtuig maar zag er niet zo uit). Nu weet ik dat ik niet gek ben en dat ik op het juiste… Lees verder »

rob
6 maanden geleden
Reply to  Kevin

Heb je er nog fotos van kunnen maken?

Kevin
6 maanden geleden
Reply to  rob

De allereerste leek op een beetje op een tic-tac boven Dordrecht totdat het weg glitchte (ik zat vredig om mijn heen te kijken op een bankje, ik had geen behoefte om een foto te maken). De 2de leek zoals ik zei niet op een vliegtuig maar klonk er we naar, was snel buiten mijn gezichts veld. De laatste boven de bedrijven terreun van een oud werkgever, alleen toen had ik een primitieve telefoon bij mij.. crap. Die laatste was het best zichtbaar en gaf licht seintjes (de echte seintjes van boven). Allemaal witte kleine schepen. Ik neem aan dat het… Lees verder »

rob
6 maanden geleden
Reply to  Kevin

Kevin, goed bezig man! En heb je die Orion Nordics ook meteen verteld dat ze moeten optiefen? Waar bemoeien ze ze eigenlijk zich mee? Wij zijn nu keihard bezig alle interne rotzooi in ons zelf op te ruimen en te integreren zodat we verder kunnen met ons proces. We hebben het al druk zat, die pipo’s kunnen we nu niet erbij gebruiken.

Kevin
6 maanden geleden
Reply to  rob

Zal ik voortaan doen, dat ze moeten opzouten. Mij proberen te misleiden met vals licht. Mafkazen.. Als ik duister wil doen dan doe ik dat lekker maar 😛
Hoe ver ben jij in je process Rob? Weet jij wat de samengeperste vormen zijn van Jupiter, Neptunus en Uranus? Volgens een maat zijn er duidenden planeten zoals Saturnus met zichtbare ringen.

rob
6 maanden geleden
Reply to  Kevin

Hoi kevin. Had eergisteren op mijn verjaardag mijn 2e ayahuasca ceremonie. thema was vol contact maken met mijn hart. Ik als wetenschapper ben veel te veel mind gefocust. Ik ervoer dat alle materie bewustzijn had en uit licht bestaat. Mijn verstand wist dat wel, maar nu voelde ik het ook. Mogelijk zal ik dadelijk ook weer controle hebben op materie. Dan kan ik nog een hoop plekken in mijn lichaam zelf helen. Ja, dus nog de nodige schoonmaak. Wat de samengeperste vormen zijn van de planeten zijn weet ik niet, misschien weten andere dit. Ik voel wel de compressie elke… Lees verder »

Kevin
6 maanden geleden
Reply to  rob

Dank je Rob voor jouw persoonlijke verhaal hoe jij je connectie heb gekregen met elkaar.

Kevin
5 maanden geleden
Reply to  rob

Worden wij diamanten? Niet iets waarop ik dacht zat te wachten. Maar goed ieder zn ding.

rob
5 maanden geleden
Reply to  Kevin

haha, figuurlijk bedoeld natuurlijk.

Kevin
6 maanden geleden

🙂 Ik zal ze voortaan proberen te bedreigen als ik weer zo’n vals licht schip ziet. Probleem is dat ik contact heb met vermoedelijk een Nordic vrouw die mij psychic probeert over te halen met een bepaalde agenda. Ze kent mij amper, en ik vondt het raar dat zij en haar man dezelfe interesses hebben als mij.
Als ze mij te vaak lastig vallen dan zal ik ff de Satanic Bible erbij pakken..

Kevin
6 maanden geleden

Ik had een cirkel van suiker een keer gebruikt toen ik in contact wou komen met Lilith. Ik zie het wel joh 😉 thx voor de tips

Dennis
6 maanden geleden

Dank je Micky voor deze podcast, ik ga gauw maar weer verder met het innerlijk werk. Ik hoor net trouwens dat ze op Mars toch vertaging hebben opgelopen, die Roemeense drillboorders schijnen er daar een groter zooitje van te hebben gemaakt dan verwacht. 🙂

Dennis
6 maanden geleden

Hey Micky, ik vond deze wel interessant om te delen met jou/jullie. Kijk maar of je deze approved, it;s your call.
What’s Happening Around The World Is Beyond Our Control BUCKLE-UP Corey Goode Michael/Salla Speak!
https://www.youtube.com/watch?v=49B0DV-_MLM

Micky van Leeuwen
6 maanden geleden
Reply to  Dennis

Ik approve ongelooflijk veel hier opde site, extra info is altijd welkom 🙂 Ook dit, al is het het zoveelste dezelfde iets met die solar flash en pole shift, en allerlie Q kerk gangers die ook al zeker wisten dat Trump vorig jaar en dat jaar daarvoor en het jaar daarvoor de pedo elite zou oppakken. Ik vind het persoonlijk dom gelul van die Jordan Shather enzo. Ze zeiken wel op de klimaat kerk dat je het klimaat niet kan voorspellen. Maar zij kunnen wel een solar flash en pole shift voorspellen blijkbaar. Dat hoor ik al een paar jaar… Lees verder »

Dennis
5 maanden geleden

Dank voor het antwoord Mick. Ik ben (ook)helemaal klaar met de klimaat hoax en alle andere bullcrap die ze ons willen ‘verkopen’ om zo hun agenda erdoor te kunnen drukken. Helaas zijn we allemaal omsingeld door gevaccineerde smartphonezombies en hersendooie m0ng0len.
“Twee dingen zijn oneindig, het universum, en menselijke domheid. Maar van het universum weet ik het nog niet helemaal zeker.” -Albert Einstein-
“Three things cannot be long hidden: the sun, the moon and the truth.” -Buddha-