De ComplotConcurrent – Uitzending 133 “Vax, Kras & Win!” (24-5-2021)

Abonneer
Abonneren op
30 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Robert
21 dagen geleden

De beste comedy is nog steeds de onbedoelde comedy. Hier is het Marc van Ranst liedje dat nu al maanden de hitlijsten in Noord Korea aanvoert. Tegelijkertijd helpt het Micky zijn Vlaams bij te spijkeren.
https://www.youtube.com/watch?v=uGkOtmB5NX4

Nathalie
21 dagen geleden
Reply to  Robert

Deze kwam ik vandaag tegen, de betekenis van het woord Ranst. Behoeft geen verdere uitleg.

C97AB15A-47CE-435D-9294-842373E7D704.png
Nathalie
21 dagen geleden
Reply to  Nathalie

Voor het geval de afbeelding niet leesbaar is: op 1 staat: Pathalogische leugenaar.

Nicole
19 dagen geleden
Reply to  Nathalie

Je vraagt je af of ze op de naam uitgepikt zijn!!

Nathalie
18 dagen geleden
Reply to  Nicole

Ja daar lijkt het soms wel op. Het is erg stil nu trouwens. Lijkt toch of het een afleiding is geweest.

guuz
21 dagen geleden

… Youtube. .Giro d’Italia. Rimko Haanstra.. nov. .2010….De Giro en de duif…..

Nelleke
20 dagen geleden

Was er van te voren al iemand geland om het marskarretje te filmen?

Regina
20 dagen geleden

De militair zou al van woensdag dood zijn… Hij had geen echte wapens bij zich ( wapens die gebruikt worden bij opleiding) lees Carine Knaepen op fb, zij is zowat de Belgische Micky

Micky van Leeuwen
20 dagen geleden
Reply to  Regina

En als je geen facebook hebt? 

Micky van Leeuwen
20 dagen geleden

De Nederlandse Micky van Leeuwen zou zichzelf nooit beperken door enkel op dat gedrocht van een facebag informatie te posten toruwens… 🙂

Nathalie
20 dagen geleden
Reply to  Regina

Is er in België toevallig ook een nieuwe wet weer aangenomen? Ik meende zoiets gelezen te hebben maar kan het niet meer terug vinden.

nancy
19 dagen geleden
Reply to  Nathalie

Waar ik naar snak zijn landgenoten ,een keer samen komen tussen spreekwoordelijke pot en pint. Woon in Gent.

nancy
19 dagen geleden
Reply to  nancy

Ik zit niet op facebook ,heb ik er sinds vorig jaar vanaf gedonderd.

nancy
19 dagen geleden
Reply to  Regina

Heb me van facebook afgedonderd. Wel blij met landgenote en ja Carine Knaepen, steekt zeker het hoofd boven het maisveld uit. Schoon volk op deze planeet onbetaalbaar.

Robert
19 dagen geleden

Magnetgate. In mijn beroep, had ik de kans om ongeveer 20 patiënten te testen om te zien of de injectieplaats gemagnetiseerd kon worden. Bij vijf personen heb ik dit met zekerheid kunnen vaststellen. Alle vijf de mensen reageerden echter onverschillig op het resultaat. Geen vragen, geen verontwaardiging. Mijn collega’s schudden alleen hun hoofd. Ze hadden ook geen vragen.

nancy
19 dagen geleden
Reply to  Robert

? euh meer hierover aub, want dit klinkt heel cryptisch, maw wat is je beroep, en graag wat meer informatie omtrent gemagnetiseerde injectieplaats. Ben anders niet mee.

Last edited 19 dagen geleden by nancy
Robert
19 dagen geleden
Reply to  nancy

Micky bracht het ter sprake in de huidige show. Hier is een kleine video. Op YouTube zijn er alleen de weerleggingen, op Bitchute is meer wetenschappelijke vrijheid.
Ik werk in medisch onderzoek, maar niet in de farmacologie. Maar ik was geïnteresseerd in de magneet hypothese, dus heb ik wat onderzoek gedaan. En ik was geschokt door de negatieve reactie nadat ik had verteld dat sommige resultaten positief waren.

https://www.bitchute.com/video/4IsqCDL8cPKF/

nancy
18 dagen geleden
Reply to  Robert

Dank je Robert voor je antwoord

rob
17 dagen geleden
Reply to  Robert

Dag Robert, wat bedoel je met negatieve reacties?
Bedoel je verder dat men met gemagnetiseerde eiwitten neuronen kan beinvloeden en daardoor ook complex gedag kan beinvloeden? Zag deze link van deze 2 wetenschappers. Eigenlijk wel ziekelijk.
https://www.ted.com/talks/steve_ramirez_and_xu_liu_a_mouse_a_laser_beam_a_manipulated_memory?utm_campaign=tedspread&utm_medium=referral&utm_source=tedcomshare

Robert
17 dagen geleden
Reply to  rob

Wat de eerste vraag betreft, reageerden collega’s negatief omdat ik een onderzoek had verricht op een gebied dat buiten mijn bevoegdheid viel en het resultaat ook niet aan de verwachtingen voldeed.
De tweede vraag kan niet in een paar woorden worden beantwoord, omdat zij betrekking heeft op de wetenschappelijk-theoretische grondslagen van de geneeskunde.

rob
17 dagen geleden
Reply to  Robert

Ik begrijp watje bedoeld. Zelf kom ik uit de geneeskunde en doe naast mijn dagelijks werk zelf veel research. Wat dat laatste betreft ga ik natuurlijk niet publiceren, ik kijk wel uit. De meeste collega’s zijn niet zo wetenschappelijk aangelegd, en de ervaringen die ik van professoren heb op diverse universiteiten, al helemaal niet. Hoe vaak men wel niet parameters deden bijstellen omdat de resultaten niet aan de verwachtingen voldeed. Zo leer je toch nooit iets bij? Wat waren die mensen toch vreselijk dom, bah.

Bas
16 dagen geleden
Reply to  rob

De meeste hoogleraren zijn niet echt dom, maar ze zijn veelal gatekeepers voor de industrie. Studenten worden getest of ze door de hoepel van de industrie willen springen, en ondertussen gaan ze zelf als ‘expert’ naar rechtzaken om de acties van de industrie goed te praten en al dat soort dingen meer. Voor subsidies wordt de waarheid natuurlijk even gestrekt als daarmee de poen binnenkomt.

Wat betreft magnetische armen: dat zou je moeten kunnen meten met een Gauss meter?

Robert
16 dagen geleden
Reply to  Bas

De injectieplaatsen waren niet-magnetisch, d.w.z. aaus negatief, maar magnetiseerbaar. Een neodymium schijfmagneet van 3600 gaus kleefde aan deze plaats, en alleen aan deze plaats, dus geen oppervlaktehechting. Dit verschijnsel werd echter slechts bij een minderheid van de proefpersonen waargenomen. In de meeste gevallen waren er helemaal geen magnetische reacties. In dit opzicht is het magneetdebat niet geschikt om een veronderstelde gevaarlijkheid of ongevaarlijkheid aan te tonen. Er zijn betere argumenten.
Hetzelfde geldt voor universiteitsdocenten, een minderheid is niet omkoopbaar.

Kevin
14 dagen geleden
Reply to  Robert

Houd dat in ipv dat het zwaartekracht alles electro-magnetisch is? Inclusief ons hart?

Robert
14 dagen geleden
Reply to  Kevin

Er zijn schijnbaar naïeve vragen, maar in werkelijkheid zijn zij zeer complex en kunnen zij niet serieus in een paar woorden worden beantwoord, tenzij ik gewoon ja zeg. Ik vraag om uw begrip dat ik geen afdoend antwoord geef.

Kevin
13 dagen geleden
Reply to  Robert

Geen probleem Robert, ik kwam dit tegen via korte video’s die ik had bekeken over dat alles Electro-Magnetisch is, electric universe. Inclusief ons hart. Onvoorwaardelijke liefde zit in ons of niet, heel belangrijk voor ons magnetische hartportal. Want het schijnt dat ‘niburu’, nieuwe jerzulem weet ik veel (sterrenschip of planeet) wat onze kant uitkomt met ons leven gaan bemoeien (of mensen proberen te redden van onze planeet). Andere planeten komen ook deze kant op. De aarde en andere planeten draaien nu als een klok. De grootste trigger hoe bepaalde mensen hier achter kwamen is dat de maan (en andere hemel… Lees verder »

Bas
16 dagen geleden

Jurgen Conings is géén Rambo, maar die vergelijking wordt vaak gemaakt met dit soort gasten. Rambo is een hollywoodverzinsel. Een commando is nl iemand die het juist NIET tegen een grote groep opneemt. Jurgen weet echt wel waar hij zijn wagen parkeert. Die gaat echt niet in het bos naast zijn geparkeerde wagen zich schuil houden, veel logischer dat hij bij een kameraad is ingestapt, of bij een collega in het geval van een valse vlag. Of beter: als commando leer je in de opleiding vooral veel, heel veel rennen, tot in den treurnis. Een buurman hier, een russische ex… Lees verder »

rob
16 dagen geleden
Reply to  Bas

Dus toch een hollywood vertoning?

Marie
13 dagen geleden

Wellicht een goed burgerinitiatief dat je kunt tekenen:
Home | Burgerinitiatief Build Back Better Debat (bbbdebat.nl)