De ComplotConcurrent – Uitzending 134 “Prikken wat de pot schaft” (4-6-2021)

Abonneer
Abonneren op
28 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Dennis
4 maanden geleden

Hey Micky, superbedankt voor deze show, voor mij is jouw verslaglegging heel waardevol. F4ck de trollen die jou willen dissen!

Dennis
4 maanden geleden

Your welcome!
“Freedom is the right to tell people what they do not want to hear.” -George Orwell-

4 maanden geleden

ja wat een feestvreugde , hier in france zijn de cafe’s ook weer toegestaan om koffie te verkopen . Ik was van de week in Albi en we hebben daar bij op een terras een koffie gedronken maar van feestvreugde was echt geen sprake . Er hing een zo zot atmosfeertje van ik MAG jou nu een kofie aan jou verkopen en van mij uit ,ik MAG nu op dit stoeltje zitten . We MOGEN nu weer normaal doen , dus iedereen doet dan ook weer normaal? Kortom een soort kleuterschoolsfeertje .
genoten van de opening van deze show .

nancy.kint1958@gmail.com
4 maanden geleden
Reply to  sjaak

Net terug van de Carrefour. Mondflap gewoon vergeten. Zowat aangevallen door bange man. Ik kom af naar La douce France

Drenthe
4 maanden geleden

Hier heb ik mij op verheugd, en ineens wist ik het Mick trakteert ons vandaag op een nieuwe show! Tot over 3 uur duimpje omhoog

Nicole
4 maanden geleden

Ja! 😄

Kevin
4 maanden geleden

Vermaakt met deze show, top! Naast Q heb je ook Majestic 12. Deze organisatie disclosed van alles en nog wat stapsgewijs via bepaalde platforms, ze hadden een twitter account maar die is al een tijdje verwijderd. (Zoek op Bitchute met de termen Q en Majestic 12 (MajicEyesOnly) MJ12 disclosed zaken die de Militaire Q organisatie niet behandeld. Q-Posts schijnt codes te zijn van en voor een militaire ingrijpen en tribunaal volgens een militair handleiding. O en Mick, hoe amateuristisch iets mag over komen, des te meer laat jij je unieke Zelf schijnen, prachtig. Degene die lopen te mekkeren hebben vast… Lees verder »

nancy.kint1958@gmail.com
4 maanden geleden

Micky ge moet er( tussen haakjes weliswaar)mee stoppen, mijn buik komt er van het Vlaamse lachen niet meer bij. Jezelf voordoen als een clown en een onnozelaar en als het ware geniaal wijs zijn en vooral slim, niet te filmen.

nancy.kint1958@gmail.com
4 maanden geleden

het weze je vergeven mijn ‘zoon’ Plat en in een deuk voor inmiddels al sinds den beginne, toen je nog uitzond met je kompaan. Amateuristisch tot en met… Maar de spirit zat er toen al deftig, vet, dik in. Eens fan, blije fan

nancy.kint1958@gmail.com
4 maanden geleden

…voor…. pardon, toetsen hebben soms een eigen leven

nancy.kint1958@gmail.com
4 maanden geleden

PS ge moet niks , begrijp me niet verkeerd. Wat een verademing, in deze waanzin. Ik ging gisteren de deur uit zonder mondflap werd er wel op geattenteerd en ik voelde me Vrij zoals het de bedoeling is.

rob
4 maanden geleden

Ik Heb wel gehoord van iemand die Sven Hullemans goed kent langzamerhand ook niet meer in de besmettingstheorie geloofd en er nog een uitzending aan gaat besteden, we zullen zien.

Dine
4 maanden geleden

Hoi Micky,Je had een goede uitzending met een leuk einde. Bedankt!

guuz
4 maanden geleden

Hypnose …..verklarend voornaamwoord,,,,,Blijft hangen,,,,,,gna

Ria
4 maanden geleden

Een opmerking over het “geknutselde virus”. Het zou heel goed kunnen dat er iets in dat lab is gefabriceerd, maar ik geloof niet dat dat is gedaan om dat virus te verspreiden. Mijn 1e vraag is dan, HOE ga je dat verspreiden?? Ten tweede: jarenlang is ons verteld dat een virus besmettelijk is. “Het heerst”, “je hebt me aangestoken”, etc. Ik geloof niet in besmettingen. Ik denk dat je de griep krijgt, én kreeg, omdat je immuunsysteem in de winter laag is. Daardoor word je ziek, en niet omdat een virus “rondwaart” en “overspringt” (Rutte’s woorden). Het coronavirus zit al… Lees verder »

Els
4 maanden geleden

Opnieuw een leuke uitzending. Heerlijk lachen tussendoor. En nog effe over Hugo. Terwijl je vertelt over Hugo zijn prik moment, ha, ha… staat het beeld stil Micky. Ziet er toch een beetje vreemd uit. Ik zie een blauw hulsje praktisch tegen de bovenarm aankomen. Gaat die naald er tot aan de spuit toe in? 😀 Lijkt me dat er toch geen naald in gegaan is. Welke uitzending was het trouwens die je aanhaalde van George Kavassilas over testen, Micky? Je raadde me een tijdje terug aan ook George te gaan bekijken. Wow! Dat komt binnen. Dank je wel daarvoor.

Nathalie
4 maanden geleden

Zo dat was weer top uitzending. Over die duistere magie, zo had ik het nog niet bekeken. Maar het gevoel herkende ik wel. Ik had zelf nog een andere ervaring toen we na een paar weken een NL-Alert kregen. Was het net of ik via de achterkant van mijn hoofd dat zachte kuiltje keihard iets werd geïnjecteerd en het leek of mijn hoofd explodeerde. Ik was helemaal de weg kwijt en kreeg toen door dat ik de tools op deze pagina “moest” gebruiken. En die hebben mij er zeker doorheen geholpen. En daar heb ik het afgelopen ruim een jaar… Lees verder »

Martijn Rooijakkers
4 maanden geleden

Hey Micky, de nieuwe alternatieve media lijkt deze week het onderwerp UFO of nu dan UAP volledig te hebben omarmd. Zelfs je “vriend” Flavio heeft er nu een uitzending over gemaakt. Zou het kunnen dat dit de opmars is naar soort een project Bluebeam? En dat Flavio inderdaad controlled opposition is, met een eerlijk en goed onderbouwd geluid over de covid, maar met als doel om ons alsnog mee te nemen in het volgende verhaal, waarin we worden gered, van alle corona tirannie, door aliens die dan een nieuwe wereldregering voor ons gaan vormen? Ik roep zo maar wat. Hoe… Lees verder »