Indigo Revolution TV verwijderd van Vimeo en geschorst door YouTube, er wordt aan een oplossing gewerkt!!

Abonneer
Abonneren op
22 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Kevin
4 maanden geleden

Fuck Youtube en Vimeo, wat nep zeg dat zelfs met een betaald vimeo account je eraf wordt gegooid 😠. Helaas heb ik zelf geen tips, ik hoor het graag van je, zwaardstrijder! Succes met alles, de waarheid zal zegevieren!

Sterre Pascalle
4 maanden geleden
Reply to  Kevin

ik zie mensen ook op Rumble. Sven van een oorlog reeds gewonnen zit ook op Odysee.

Anita
4 maanden geleden

Bedankt voor de snelle service 😎

Francis
4 maanden geleden

Je zou https://deeljevideos.nl onderdeel van vriendenplek kunnen proberen https://vriendenplek.nl

rob
4 maanden geleden

Volgens mijn weten had je dit al 2 jaar geleden voorspeld dat dit zou gebeuren, deze vorm van censuur. eng hoe dicht je bij de waarheid zit momenteel. Misschien kan Martin Vrijland je verder helpen, want die zit in hetzelfde schuitje maar dan op een iets andere manier.

Nicole
4 maanden geleden

Dus Vimeo is nu ook een ‘besmet’ platform. Als ik het goed begrijp heb je dus altijd een platform nodig om je filmpjes up te loaden? Ik heb vannacht gelukkig een stuk kunnen kijken, kijk altijd vanaf Indigo Revolution maar na 04.00 uur begon ik toch te knikkebollen. Vannacht kijk ik weer verder op mijn werk! Succes!

ROGER
4 maanden geleden

He Micky vind dit diep triest man.Zou vanaf nu alleen nog maar je eigen vertrouwde server gebruiken,Ben je tenminste van al die Eindeloze Kinderachtige regeltjes en Nazie praktijken af.Scheelt een hoop als je niet meer hoeft te letten op wat je wilt Vertellen.Wat je keuze ook is ik blijf je volgen.👍😉Gr.Roger

Dennis
4 maanden geleden

Ik heb net mijn Vimeo account verwijderd, arrogante amerikaanse tyfusbedrijf.

Dennis
4 maanden geleden

“Be strong enough to stand alone, be yourself enough to stand apart, but be wise enough to stand together when the time comes.”

Yoyoyooo
4 maanden geleden

Hoi Micky,
Velen zijn inderdaad op Odysee terecht gekomen waar je inmiddels ook op kan live streamen.
Andere mogelijkheden zijn o.a. nog: Rumble, Twitch, Brand New Tube.
Succes!

guuz
4 maanden geleden

Stoer….dubbele virtuele van mij…

Yoyoyooo
4 maanden geleden

Aaah sorry, ik wist niet dat er betaald moet worden bij Odysee. Zelf upload ik geen video’s en heb het net even geprobeerd om jouw vid te uploaden maar idd.
Wellicht een idee om Screwtube in de toekomst alleen nog te gebruiken voor een korte promo van je nieuwe video’s met verwijzing naar jouw website/server.
In ieder geval succes en dank voor je video’s!

kas
4 maanden geleden

wat naar voor je micky! er zijn vast goede oplossingen, maar youtube of vimeo zijn helaas wel de grote platforms om meer mensen te bereiken met je goede werk. gelukkig blijf je je uitzendingen maken zoals jij dat wil en trek je je niets aan van de censuur. dat doet me goed. laat ze maar hun eigen gecensureerd spel spelen in de grote media, het ligt er inmiddels wel zo dik bovenop dat er een smerig spel gespeeld wordt, dat er steeds meer mensen wakker worden.
ik zie dat Icke ook videos plaatst op https://banned.video/
wellicht ook een mogelijkheid?
kas

Royo
4 maanden geleden

Hoi Micky, ja, upload op een van de vele andere ‘gratis’ platforms, zolang he kan embedden. Tip: deze gozer brengt in kaart en maakt posters: hij was bij freeman nu. Dylan. Hier web voor deze kaarten/posters met alle connecties in kaart gebracht voor je luisteraars https://deepstatemappingproject.com/

Richard Schuivens
4 maanden geleden

Om gek van te worden die censuur. Niks kan en mag tegenwoordig.

Jennie
4 maanden geleden

Volgens mij ben je ondertussen ook van youtube gekicked. Jammer, maar het bewijs maar weer eens dat jebde waarheid spreekt 😉