De ComplotConcurrent – Uitzending 136 “Niet te Censureren, Niet te Stoppen!!” (24-6-2021)

Abonneer
Abonneren op
37 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Nicole
4 maanden geleden

Ga hier vannacht van genieten, hoop ik, ligt aan hoe druk de people vannacht zijn, maar geweldig dat er weer een show is. En nu ff relaxen Micky en Dore, fijne avond! 😊

Jan
4 maanden geleden

Top dat je weer “terug” bent….

paulien
4 maanden geleden

Are jou rally meen je niet hihi ONGELOOFELIJK ongelooflijk werkelijk? 1000 dikke duim

Hinke
4 maanden geleden

Een meer dan wanstaltig geweldige prestatie!!! Problem-Creatie-Solution!!! Veel succes met complotmedia,nl

paulien
4 maanden geleden

dikke duim voor alles 10000 keer dikke duim dit is wat ik bedoelde

Kevin
4 maanden geleden

Thx, ik had lekker gelachen met de Hugo clip! Volgens mij is die man te gast bij die talkshow geen mens maar een Draconian: Let op zijn tanden. Die blonde griet straalt fijne energie uit, ze mag er vaker voorkomen 🙂

Mar
4 maanden geleden

Hoi Micky, je bent nu helemaal van YouTube afgegooid 😕

Justin
4 maanden geleden

Freedom, maar niet op YouTube ben benieuwd waar en wanneer ik hem kan afkijken

Justin
4 maanden geleden

Bedankt Micky,
Ik had gisteravond het gevoel al dat ik hem moest afkijken maar om 3 uur ’s nachts dacht ik zal hij het nog een dagje redden op youtube? weet je wat we wagen de gok. toch mooi dat het gevoel klopte! diep in jezelf weet je het gewoon.
Succes met je show!

Etienne
4 maanden geleden

Je freedom op youtube heeft lang geduurd.

florian
4 maanden geleden

He Mick, leuk om weer op de oude vertrouwde manier te kijken, weg van de betuttelende fascistische corporaties. Net als Freeman trouwens. En ik merk dat ik zelf ook steeds meer weg blijf van youtube, ik heb geen zin om naar voorgeselecteerde content meer te kijken. Ik bepaal zelf wel welk nieuws ik geloof. Complotmedia ga ik zeker toevoegen.

Joop van rhijn
4 maanden geleden

Micky wat is het toch een nare tijd, jij zeg altijd dat we cosmisch gezien echt een verkeerde afslag genomen hebben.
Ik zal je allertijden steunen dit weekend doe ik wel weer een donatie want jij moet in de lucht blijven met je shows
Groet Joop uit leiden

Joop van rhijn
4 maanden geleden

Haha micky ik weet het was ook maar een briesje in deze ontzettende zware storm. Ik ben bewust waar we in zitten omdat er zoveel lijntjes bij elkaar komen van verschillende kanalen dat het geen toeval meer is voorbeeld gisteren een potcast gezien van Marcel Messing bij Jorn Luca zelfde informatie over hart en liefde en onze bronlicht. Ik voel zelf ook steeds vaker mijn sterke kracht binnen in mij. Maar jouw shows en van dutch matrix zijn wel heel erg leuke alternatieven voor de tv prut. Ik resoneer erg met jouw humor in ieder geval Bukken mallion bukken is… Lees verder »

rvsracer
4 maanden geleden

Wel grappig dat de spier waar de jab wordt ingezet, de deltaspier is……. ik zie er geen complot achter…..

4 maanden geleden

nu ja , wat betreft die een tot vier weken en die lijkenlucht …. als ik die beboste omgeving bekijk dan weet ik uit eigen ervaring dat er na vier weken nog maar de helft van een aanwezig is. Twee jaar terug overleed ons paardje van zo ongeveer het gewicht van een mens en tja zit je met het lijk , wat te doen ? Nu ja we besloten toen hem simpelweg in het bos van ons neer te leggen , en het over te laten aan het natuurlijke proces van afbraak. En ik was bijna ongelovig verbaast toen bleek… Lees verder »

paul
4 maanden geleden

MacAfee..ik weet niet wat ie allemaal gedaan heeft maar als het alleen tussen Nasa en Lockheed zou zijn denk ik dat het Lockheed is. Weet niet waarom, ik kan er ook dik naast zitten natuurlijk. 🙂 Misschien krijgen we het ooit te horen.

Lambertje
4 maanden geleden

We weten je toch wel te vinden Mickey en die kneuzen van You Tube zullen de komende tijd nog wel anders gaan piepen wat een idioten met hun censuur nooit meer op internet met hun macht die ze nog denken te hebben het is over en uit met deze gasten hoe goed dat hun kwaliteit ook is er komen wel nieuwe

Edin
4 maanden geleden

We zijn er bijnaaa, maar nog niet helemaal. Je hebt een mooie stem micky. Vooral als commentaar op NOS zijn jouw liedjes en typetjes erg aangenaam. Bovendien handige manier van samenvatten van ‘de emotionele spike’, die in de magie wordt gebruikt. ”We zijn er bijna maar nog niet helemaal” ,is een goed voorbeeld. Het speelt in op aspect van ons als kind. Het is euforische en blinde gehoorzaamheid, met als vadertje de onzichtbare entiteit achter Overheid. De ‘euforie’ en ‘dopamine kick’ die men krijgt bij het proces van het nemen van het vaccin. Men weet dat niet het vaccin, maar… Lees verder »

rob
3 maanden geleden
Reply to  Edin

Dag Edin, lukt het je nog om die vriendjes bij de overheid/bank nog te bereiken en hun weer terug in “de flow”te krijgen? Je hebt gelijk, de mens heeft oneindige potentie. Mij kost het nog steeds moeite , ondanks de shit om ons heen en geincasseerde tegenslagen, toch de kracht te vinden,het plezier in handelen, denken en creatie, het diepe intense plezier te krijgen in alles wat ik doe. En dan maakt het niet meer uit, hoe duister of shit de omgeving of matrix opgebouwd is. Work in progress dus , maar we komen er wel.

Marie
3 maanden geleden
Irene
3 maanden geleden

Ik vind dat je best leuk kan zingen Micky! Top uitzending!

guuz
3 maanden geleden

Tijdens NNLl zongen jullie ook wel verzoekjes……waar blijft de tijd….. mooie nieuwe site overigens…….

guuz
3 maanden geleden

Dat paard van jou zit samen met die van mij achter het paard van Joost aan. ,wedden….?

Joost
3 maanden geleden

Mijn paard valt geen ratelslangen lastig Mick, Jumper is gewoon een puik beestje, en dat weet je.

Joost
3 maanden geleden
Reply to  guuz

Howdy Guuz, ik ben druk bezig om wat good ol’ countrysongs in te studeren.
Dus hou die blaffers goed geolied in je holsters, cause you never know, when you are gonna need em.

Last edited 3 maanden geleden by Joost
guuz
3 maanden geleden
Reply to  Joost

Yo….I’ll cover the back….

ikke
3 maanden geleden

Zouden de draco’s bitcoins accepteren voor het stukkie land waar de Russen en de Chiners een maanbasis willen planten…… Wellicht zullen Chinese miners al hun ge-minde Bitcoins verplicht moeten inleveren…wha