Complotmedia.nl officieel in gebruik genomen

Abonneer
Abonneren op
30 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Joris
27 dagen geleden

Goed bezig

gerda
27 dagen geleden

Heel veel succes met dit nieuwe videoplatvorm Micky! Ik zat net even een oud artikel van je te lezen (het organische universum) waarin je beschrijft dat je wilde stoppen met I.R. in 2010. (toeval?) Gelukkig voor ons hebben je “kosmische vrienden” je daar van af weten te houden. En nu, 11 jaar later nog steeds heel erg goed bezig! Dankjewel Micky, ik blijf je volgen.

Els
27 dagen geleden

Het is nu al een mooi en overzichtelijk platvorm geworden. Super! N.a.v JC Kay heb ik uitzending 103 “Verduiveld lekker” nu makkelijk kunnen vinden en alsnog bekeken. Ook dit is een mooie uitzending met veel informatie. Ik zag de uitzendingen van JC Kay inderdaad eerder over Australië en het Vaticaan. Kwam op haar spoor door een gesprek tussen haar met George Kavassilas. Ook al zo boeiend. De uitzending over Antarctica samen met voorgaande video’s vond ik het boeiendste deel van haar informatie die ik gehoord heb. Wat heb ik veel geleerd door je uitzendingen Micky. Dank daarvoor.

Nicole
27 dagen geleden

Eigenlijk had ik je als ‘snelkiezer’ in mijn browser dus heb al die herinneringen niet nodig. Ik heb 1 – soms 2 – podcast die ik in Nederland graag kijk: jij en Dino. Eigenlijk ben ik door jou podcast gaan kijken. Ik blijf jou zeker volgen! Van jou heb ik niet reageren maar creëren geleerd. Ik ben wat getriggerd door jou, maar elke dag een uur lopen, door weer en wind, leerde ik luisteren naar Nicole in mij en wat een ‘openbaringen’. En dat ik zoveel dingen ontdekt heb die ik heb weggestopt en of niet naar wilde kijken of… Lees verder »

Boukje
27 dagen geleden

Micky, het ziet er geweldig uit! Ik blijf je volgen. Door jou kennis zijn mijn ogen echt open gegaan. De series ‘word weer je ware zelf’ hebben mij enorm geholpen! Dank Micky, dat je dat met ons deelt. Ik kom dit nergens anders tegen! Veel succes met de complotmedia. Groet Boukje

Jan
27 dagen geleden

Terechte opmerking: diegene die alleen maar naar YT gaan kijken zijn geen serieuze liefhebbers van jou en jou opnames…

Laurence
27 dagen geleden

Wat een creatiekracht. Kan het niet linksom dan rechtsom. G.E.W.E.L.D.I.G. Je bent een ware strijder en ik zou nog naar je komen luisteren als je op een sinaasappelkistje in een park stond:-)

Anita Vandenblink
26 dagen geleden

HET ZIET ER GOED UIT MICKY. IK VIND HET KNAP DAT JE DIT ALLEMAAL ALLEEN DOET.
EN IDD, DE MENSEN DIE JOU ÉCHT VOLGEN ZITTEN NIET ALLEEN OP YT, YT IS ASSHOLE.
IK HEB JE MEESTAL IN MIJN VRACHTWAGEN AANSTAAN DAN IS DE RIT VEEL LEUKER.
EEN DIKKE 🥳TOETER VOOR JE EN TOT DE VOLGENDE AFLEVERING.

nancy.kint1958@gmail.com
26 dagen geleden

Topper de topst , en jou bescheidenheid gaat hier volop tegen te keer. .
Pluimen steekt ge niet in uwe hoed (of elders al naargelang) Mag het een keer gezegd astemblieft. Met dank Micky, en ergens in Gent staat in grote letters… alles van waarde is weerloos

Nathalie
26 dagen geleden

Dikke vette complimenten voor jou en de nieuwe website complotmedia. Mooie beeldkwaliteit en voor mij rustig aan mijn ogen. Super hoe je dit alleen in zo’n korte tijd hebt gefixt. 🥳🥳🥳

rvsracer
26 dagen geleden

Micky goed bezig. Houd vol. Tot waar dan ook………..

sjaak
26 dagen geleden

mooi werk micky. Ik heb net alle voorhanden zijnde knoppen getoetst en ben geen buggs of slecht werkende zaken tegengekomen en ik draai nog steeds op windowsXPpro3(2003) en UCbrowser. IK deed hetzelfde met mozilla Firefox maar stomweg geen video.

Heleen
25 dagen geleden

Held en doordouwer die je bent! Gefeliciteerd met je zelfontwikkelde videoplatform! Ik/wij, mijn hele gezin eigenlijk, zijn zeer onder de indruk. Wij hebben heel veel aan je te danken, hebben heel veel geleerd van je zoals je weet en dat heeft ons leven veranderd. Zeker in deze tijd is dat heel fijn. Dus super dat we gewoon naar je kunnen blijven luisteren/kijken op je eigen platform. Wij blijven je volgen en steunen! Heel veel succes!

rob
25 dagen geleden

Heel veel succes gewenst met het nieuwe videoplatvorm!
De naam “Complotmedia.nl” klinkt heel erg professioneel. In eerste instantie visualiseer dan ik een flink gebouw met een 40-tal enthousiaste medewerkers. Niets is anders waar. Micky is gewoon een duizendpoot! Respect, zo zie je maar weer, ieder nadeel heeft zijn voordeel.

Lor
13 dagen geleden

I like(D) your site already ♾️x👍

Last edited 13 dagen geleden by Lor
Steffan
3 dagen geleden