De ComplotConcurrent – Uitzending 137 “Josef Mengele 2.0” (5-7-2021)

Abonneer
Abonneren op
7 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
PsYchO
3 maanden geleden

Mooie player. Goede weergave op telefoon (iPhone) en stream naar Android tv. De video blijft op de telefoon in de door jouw gebruikte player gebeurt zelden op iPhone. Fijne ervaring. Goed bezig.

Jop
3 maanden geleden

Streamt helemaal lekker hoor. Alleen de audio/video synct niet helemaal.

rob
3 maanden geleden

Top uitzending en functioneert perfect, geen vertragingen gehad begin deze week. Wat me ook een deugd doet is dat je ziet dat er veel meer views zijn, dan wat normaal op youtube te zien was. Ik probeer in ieder geval zoveel mogelijk mensen via andere sites hier naar toe te leiden. Wordt hoog tijd dat Nederland klaar gestoomd wordt voor Complotmedia.nl.

rob
3 maanden geleden

te hoog? Snap ik niet. Of weet men niet of men inderdaad een uitzending uitgekeken heeft? Kwaliteit is inderdaad belangrijk. Zou fijn zijn dat heel veel mensen voor (deze ) kwaliteit zouden gaan, dan zou het toch snel beter gaan met deze wereld.