De ComplotConcurrent – Uitzending 145 “Trans Taliban” (9-9-2021)

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
paul
2 maanden geleden

Voor regelrechte ware ascentie moet je wat Krijnberry gel op je krijnchakra smeren! Dat geleidt als een motherfucker!

Bas
2 maanden geleden

Slangen Hugo zie/hoor ik regelmatig claimen dat mensen (en bedrijven natuurlijk) niet hoeven te lijden onder de mensen die niet gevaccineerd willen worden. Vorige week ook een collega tegen me, waarom ik niet gevaccineerd ben, dat is gevaarlijk voor de risicogroepen… ahem – de risicogroepen krijgen straks hun 3e en 4e injectie als ze echt willen. Dus waarom zou ik een genetische behandeling ondergaan voor een ziekte waar ik eerst op moet testen of ik het heb, terwijl ik geen klachten heb. Het is ook nog eens geen ziekte, maar een proteïne – een dood molekuul. En ik kan ook… Lees verder »