Kinnebak Podcast: 9/11 Special met Micky van Leeuwen

Abonneer
Abonneren op
5 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
john toet
3 dagen geleden

heel simpel. ZE ZEGGEN ZELF. …………….2 VLIEGENTUIGEN…………3 GEBOUWEN STORTEN IN………………..dus ………….HUN VERHAAL KLOPT NIET.

Bas
1 dag geleden
Reply to  john toet

De leugens gaan nog immer door, in mijn vorige post haal ik minister Kaag nog even aan. Die stapte zojuist op als minister. Door op deze manier te falen wordt verhuld dat de hele missie een faal was. Er zijn werkelijk mensen die nog steeds denken dat we daar democratie en wederopbouw gingen brengen en dat soort dingen meer. Ik keur het allemaal af!

guuz
2 dagen geleden

U heeft de klok
Ik heb de tijd………….prachtig….

Bas
1 dag geleden

Wegens een welverdiende vakantie een late reactie, maar gezien de 20 jaar die de saga nu al duurt, ook een lijvige reactie bij deze post van mijn hand hieronder. De actualiteit: Het Afghaanse vliegveld nabij Kabul dat handiger was geweest voor evacuatie: er werd gedacht dat het Afghaanse leger dat wel kon verdedigen. Dat rekruten die nooit waren kwamen opdagen voor de training (de overgrote meerderheid) óók meegeteld werden in de aantallen is daar debet aan. De fantasie wereld waarin de hiërarchie leefde (incl minister Kaag). Overigens, vóór 911 werd de Taliban door de US gedwongen om een overheid te… Lees verder »

Mimi
16 uur geleden

Fijne uitzending weer! Ik ben al tijdje bekend met de visie van Judy Wood. Goed dat dit aangekaart is!