Kinnebak Podcast: 9/11 Special met Micky van Leeuwen

Abonneer
Abonneren op
8 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
john toet
2 maanden geleden

heel simpel. ZE ZEGGEN ZELF. …………….2 VLIEGENTUIGEN…………3 GEBOUWEN STORTEN IN………………..dus ………….HUN VERHAAL KLOPT NIET.

Bas
2 maanden geleden
Reply to  john toet

De leugens gaan nog immer door, in mijn vorige post haal ik minister Kaag nog even aan. Die stapte zojuist op als minister. Door op deze manier te falen wordt verhuld dat de hele missie een faal was. Er zijn werkelijk mensen die nog steeds denken dat we daar democratie en wederopbouw gingen brengen en dat soort dingen meer. Ik keur het allemaal af!

Kevin
2 maanden geleden
Reply to  john toet

Volgens een debunker op reddit was er ook ergens in 2018 in Brazilie een betonnen en stalen gebouw die in de fik stond ingestort. Ik kan de youtube filmpje niet vinden helaas op die subreddit.
De debunker claimt dat zulke gebouwen degelijk in free-fall speed door brand kan instorten. Ik weet niet hoever ik dat moet geloven, de persoon beweert een ingenieur te zijn.

Bas
2 maanden geleden
Reply to  Kevin

Van dat specifieke gebouw weet ik zo niks zonder de archieven te raadplegen.. IHA storten gebouwen met een staalconstructie niet in. WTC1,2 en 7 wel op 911. Daarna zijn er nog talloze hoge gebouwen met staalconstructie in brand gevlogen en niet ingestort. Niet alleen daarom is er een hele groep architecten en engineers, AE911Truth(.org) die de officiële lezing van 911 in twijfel trekken. Het is niet alleen de lezing over het instorten die in twijfel wordt getrokken, denk ook aan het negeren van waarschuwingen (heel specifiek Sibel Edmonds, maar bv ook de Duiste inlichtingendienst) en het verhaal dat Al Qaeda… Lees verder »

Kevin
2 maanden geleden
Reply to  Bas

Wel blije Israëliërs, en Netanyahu die zei dat het goed voor Israël was die aanslagen. Alles bij elkaar genomen heeft het officiële verhaal teveel toevalligheden, en is er veel nep, zoals blijkt uit de documentaire. Sommigen zeggen dat AE911Truth disinfo zijn, hun verhaal is dat er explosieven gebruikt waren ipv directed energy. Ik denk dat er wel beide zijn gebruikt. Over Osama: ja de bekentenis video was een neppe Osama die niet op hem leek, en dan de neppe foto van zijn lijk. Ongelofelijk dat ze zulke neppe shit verspreiden. Een slecht script vanuit NSA of CIA. Dr. Iglo was… Lees verder »

guuz
2 maanden geleden

U heeft de klok
Ik heb de tijd………….prachtig….

Bas
2 maanden geleden

Wegens een welverdiende vakantie een late reactie, maar gezien de 20 jaar die de saga nu al duurt, ook een lijvige reactie bij deze post van mijn hand hieronder. De actualiteit: Het Afghaanse vliegveld nabij Kabul dat handiger was geweest voor evacuatie: er werd gedacht dat het Afghaanse leger dat wel kon verdedigen. Dat rekruten die nooit waren kwamen opdagen voor de training (de overgrote meerderheid) óók meegeteld werden in de aantallen is daar debet aan. De fantasie wereld waarin de hiërarchie leefde (incl minister Kaag). Overigens, vóór 911 werd de Taliban door de US gedwongen om een overheid te… Lees verder »

Mimi
2 maanden geleden

Fijne uitzending weer! Ik ben al tijdje bekend met de visie van Judy Wood. Goed dat dit aangekaart is!