De ComplotConcurrent – Uitzending 146 “Verduveld Dystopisch” (20-9-2021)

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Bas
17 dagen geleden

Mass Psywokeness kan prima in een herdruk van DSM V. Wat een janboel. Waarom ben ik niet verbaasd? kun je vaak denken bij de beslissingen van het kabinet. Zoals ook in de formatie. Nee niet met CU. OK, wel met CU. Wat is er te ruilen? Plaat voor hun kop in Den Haag. Vragen zich nog steeds af hoe ze dingen kunnen oplossen. Zoals met de duikboten en Frankrijk. De VS cabal geeft geen moer om Frankrijk, ook niet om de andere landen hier. Het is immers bezet gebied. En iedereen maar 76 jaar vrijheid vieren. Geen slechte woorden over… Lees verder »

New World Disorder
15 dagen geleden

Wie had kunnen voorspellen dat de feesttoeter ooit een symbool van verzet zou worden 🙂
Heerlijk nummertje van The Truth Squad! De zanger klinkt als Def P(?)