De ComplotConcurrent doet aan intimidatie & cyberpesten, aldus Google/YouTube..

( 12 )
 • Gerben

  Goed nieuws, laat ze de t*ring en andere vervelende dingen over zich heen krijgen
  Die fake news YouTube & Google
  Hoe eerder van ze af hoe beter
  Ik heb geen vimeo account en hoef er ook geen als je Via mij gratis ruimte kan/wil weet niet hoe groot zo’n aflevering is
  Hoor of lees ik het wel

  Beantwoorden
 • tom

  Standaard beleid van yt, sinds een jaar zijn ze daar fanatieker in geworden.

  Veel mensen dienen protest in en dan wordt de video weer goedgekeurd. Andere beginnen gewoon een extra kanaal als ze teveel strikes hebben.

  Andere alternatieven zijn bitchute, vidme,minds.

  Beantwoorden
 • New World Disorder

  Dat zat er aan te komen helaas… Allemaal volautomatisch door een algoritme. En kennelijk is het vrijwel onmogelijk om met een mens in contact te komen, de computer zegt nee (handig die automatische ondertiteling).

  Het schijnt dat YouTube het liefst alle content die het officiële verhaal (zoals 9/11) tegenspreekt van haar site afhaalt. Ach wat maakt het ook uit, Humberto is geëmotioneerd en Testoteronnie Flex heeft een nieuwe track.

  Beantwoorden
 • Sebas36

  Toevallig ook een van de video’s waar je het woord Sandy Hook zei?
  Ik heb al namelijk meerdere kanalen video’s zien verdwijnen hierdoor. Zonder dat er inhoudelijk op in werd gegaan.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Volgens mij wel ja, is dat het verboden woord?

   Volgens de melding die ik kreeg heeft iets of iemand (algoritme?) de video voor beoordeling aangemeldt, en is de video gisteren beoordeeld en pertinent verwijderd. Lijkt op een 1,2-tje tussen mens en machine. Maar ach… fuck YouTube. Ik heb inmiddels een Indigo Revolution TV hoek op Vimeo ingericht. Hopelijk blijft Vimeo beetje buiten schot van de social justice warriors en de Kajsa Ollongren Maffiagroep haha.

   Beantwoorden
   • sebas36

    Een van de verboden woorden ja, Sandy Hook. Dankzij Infowars/AlexJones die Amerika toen op zijn kop heeft gezet met deze valse vlag.
    Ergens heb ik gelezen dat het algoritme via de automatische vertaler werkt. Die ‘flagt’ de video en word later beoordeeld door een werknemer.
    Ach en anders is er nog een shitload aan streaming sites als de justice warriors naar Vimeo overgaan. Zo is het altijd geweest op internet, het duurt vaak even maar een ander neemt het wel weer over. Ook voor bijvoorbeeld Faceshit staan al weer nieuwe en potentiele nieuwe massive social netwerken in de coulissen zonder al die tracking reclames en dubieuze algoritmes.
    Laatste nieuws over eu dis info.eu al gehoord trouwens? Nu flagt de Nederlandse politiek hun als fake news. Zelfs ons heksje Kasja Ollongren.
    Nederlandse en Europese politiek begint een beetje GTST kenmerken te vertonen. lolz…

    Beantwoorden
 • guuz

  haha, een beetje?
  Een beetje een ouderwetse Amerikaanse serie is er niets bij…..hoewel…..

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Guuz haast je naar de frontpage van de website, er staat je na een minuut in de nieuwe ComplotConcurrent een verrassing van jewelste te wachten! 😉

   Beantwoorden
 • Micky van Leeuwen

  Kerry Cassidy had een interessant ‘roundtable’ gesprek met een aantal andere gecensureerde YouTubers gisteren https://www.youtube.com/watch?v=Tg3JRiw8mOk

  Beantwoorden
 • guuz

  gedaan en heel blij geworden…….haha, heerlijk weer…

  Beantwoorden
  • Joost

   T was voor ons ook leuk. . Blij dat t jullie ook meeviel😉😂

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>