De ComplotConcurrent – Uitzending 3 “Verbannen & Gecensureerd” (8-3-2018)

( 19 )
 • Dr Iglo

  Youtube heeft de oorlog tegen ongewenste content opgevoerd sinds eind 2017, maar sinds een week of 2 hebben heel veel kanalen er last van. Zogenaamd ‘nieuwe moderators’ volgens YT. Het is niet alleen YT, maar ook de facebooks op deze hellhole planeet die de stem van het volk willen modereren. Helaas voor hen wil informatie vrij zijn, dus Mick kreeg nog een mail met ideëen vannacht.

  Beantwoorden
 • Gerben

  Geinig een nnl complot concurent editie
  Met vriend Joost erbij was gezelllig

  Beantwoorden
 • Ank

  Je zou je gevleidt moeten voelen Micky dat ze je van You Tube gekukeld hebben want dat is een aantal van de betere alternatieve zenders in de VS ook gebeurd de afgelopen weken.

  Waar gebeurd dat ook nog maar méér, dat alles wat je doet geregistreerd wordt? Kijk maar naar NCIS L.A., binnen 5 minuten heben ze je hele doopceel gelicht.

  Als Noord Korea Syrië zou helpen met het bouwen van een nucleaire reactor, zouden sommige alternatieve media in de VS zeggen dat de CIA/Deep State zijn werkterrein verplaatst heeft. Er mag vooral geen vrede komen.

  Alles wat via een spreekbuis van de UN naar buiten komt is sowieso fake news.

  Weet je, als ik zie met hoeveel verve het zgn. nieuws naar buiten gebracht wordt, dan vraag ik me af of deze zgn. journalisten inderdaad nog nooit naar alternatieve sites hebben gekeken.
  En hetzelfde geldt voor de Nederlandse politici. Zelfs al zijn ze deel van het Europese, globalistische gedachtengoed, dan nog vraag ik me af ze er enig idee van hebben wat de agenda’s zijn die hier achter zitten en hoe ze zelf gebruikt worden.
  De slimste promoveren naar Europees niveau en krijgen iets meer inzicht, zowel pro als contra. We zullen Nigel missen, als het Theresa May tenminste niet zal lukken om de boel te verzieken.

  Leuk om jullie samen te zien.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Beetje bij beetje hoor en lees ik steeds meer berichten inderdaad Ank vanuit alt media hoek en strikes van YouTube op hun kanalen. Freeman Fly kreeg afgelopen week ook 2 strikes op zijn kanaal en 2 video’s die verwijderd werden, eentje ging over de Clintons met Cathy O’Brien. Cathy vertelt natuurlijk dat de Clintons verkrachters (en veel meer dan dat) zijn. Dus weg video, strike, ook cyberpesten…

   Maar ik voel me wel zeker gevleid ja, toch een teken dat je wat goeds doet, zo zie ik dit soort dingen altijd. En dan maar geen YouTube, Vimeo voelt ook veel beter, en draait niet zoals YouTube om advertenties. Die advertenties (grote multinationals) zorgen er mede voor dat goede kanalen nu van YouTube afgedonderd worden. Dan maar wat geld betalen per jaar om video’s te mogen uploaden, maar dat ben ik tenminste wel van dat gedrocht van een YouTube af 🙂

   Beantwoorden
 • New World Disorder

  Voor de show gaan stemmen? Count me in.

  Ook leuk om Joost eens te zien!

  Beantwoorden
 • diana

  He wat leuk Joost is er weer 😉

  Beantwoorden
 • tom

  Ik zou ook lekker op yt blijven uploaden. Gewoon een beetje creatief zijn met de woorden die je gebruikt.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Mezelf censureren en niet meer praten over complottheorieen, de waarheid en zeggen wat ik vind bedoel je?

   Geef me 1 goede reden waarom dat een goed plan zou zijn….?

   Beantwoorden
 • guuz

  Het is echt alsof jullie hier zitten…heel fijn…

  Beantwoorden
 • Flo

  Er zullen langzaamaan steeds meer mensen in de richting van alternatieve media bewegen door de steeds nauwer wordende vrijheid van meningsuiting

  Beantwoorden
 • Flo

  Ik hou trouwens ook mijn potlood zo vast als jij. Free minds think alike man!

  Beantwoorden
 • Zwaardstrijder

  Volg IR al jaren en ben blij dat IR een nieuwe format erbij heeft wat niet alleen informatief is maar ook erg entertaining! (rip Danny hahaha). Past ontzettend goed in deze tijden waar mensen vaker op het internet naar filmpjes etc. zoeken naar informatie ipv naar de MSM te luisteren/kijken.

  Leuk ook om de gezichten achter de collums en NNL te zien!

  Groet

  Beantwoorden
 • New World Disorder

  Zojuist heb ik een video gevonden waar je zowat een hele aflevering mee kan vullen. Het heeft alles. Singulariteit, transhumanisme, Artificial intelligence, onsterfelijkheid, social engineering en zelf toegevoegd zit er een stukje in wat betreft het verplaatsen van de ‘macht’ naar het Oosten (“Russia 2045”). Complot overload.

  2045: A New Era for Humanity
  https://www.youtube.com/watch?v=01hbkh4hXEk

  Beantwoorden
 • Anoniet Anonine

  Ik moet zeggen dat dit mijn commentaar gedachten die ik ontwikkelde na het lezen van ‘hogere complotkunde’ in het besef dat je commentaar had op anderen qua wat je zelf toch ook nog deed, bij deze totaal en compleet verstomd zijn!

  Goed bezig!

  Beantwoorden
 • Koning Florian

  https://www.rtlz.nl/tech/youtube-gaat-complotvideos-toelichten

  Het probleem is denk ik gewoon dat ze geen zin hebben om anderhalf uur lang naar je video’s te kijken, ze moeten nu namelijk per onderwerp het officiële praatje erbij schrijven.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Wow…. 1984 is werkelijkheid aan het worden haha, the ministry of Truth, Wikipedia dus….. blij dat ik van YouTube af ben met Indigo Revolution TV, ik zit niet te wachten op Wikipedia vensters onder mijn video’s die de kijker dan de Wikipedia waarheid gaan vertellen, al hoewel…. wel komisch eigenlijk nu ik er zo over nadenk haha. Maar dat zullen ze waarschijnlijk alleen maar bij de grote complotkanalen op YT doen zoals Infowars en zo waar ze veel advertentie geld mee binnen hengelen. YT verdiende niets aan de complotconcurrent, dus dat maakt mijn channel totaal onbelangrijk en dan kan je inderdaad beter de complete video weghalen en strikes uitdelen in plaats van bij elk onderwerp een Wikipedia ‘waarheids’ venstertje te plakken haha

   Beantwoorden
 • Dore

  Interessante show. Thanks Mick en Joost! 🙂
  Iedereen die meer wil weten over de geschiedenis van China en hoe extreem de controle daar al heel lang is, voor het communisme het land in zijn greep had, maar sindsdien al helemaal (het is net 1984!), raad ik het volgende boek aan https://www.bol.com/nl/f/wilde-zwanen/30006337/ is echt een heel interessant boek. beschreven vanuit een persoonlijk verhaal met persoonlijke ervaringen uit de eerste hand waardoor je heel erg meeleeft en er meteen helemaal inzit.

  Beantwoorden
 • Marlon

  Hahaha….Joost ziet er precies zo uit als ik verwacht had. Dacht alleen dat hij wat vadsiger zou zijn. Leuk jullie een keer bij elkaar te zien.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>