De Antarctische Atlantis Disclosure

Er is momenteel een hele hoop gaande op Antarctica. De mainstream media doet hier (nog) geen verslag van. We moeten het voorlopig doen met artikeltjes in ‘The Sun’ en in andere tabloid blaadjes over de ontdekkingen die gedaan zijn op Antarctica. Dit soort verhaaltjes zijn bedoeld om het publiek tergend langzaam voor te bereiden op een zogenoemde ‘soft disclosure’, eentje die ‘men’ (lees: de cabal/oude wereld orde) het liefst wil uitsmeren over honderd jaar. Deze cabal heeft het echter niet voor het zeggen. Er komen verschillende disclosures op ons af binnen de komende 3 jaar hier op Aarde.

Ik zou over dit onderwerp een artikel kunnen schrijven wat ellenlang zou worden en barstensvol informatie zou zitten, zoveel informatie heb ik momenteel over dit onderwerp. Met mijn visuele handicap is dat onbegonnen werk, dat zou mij veel te veel tijd en energie kosten om het hele verhaal op te typen. Het begint en het eindigt namelijk niet bij de nazi’s op Antarctica zoals je van andere alternatieve media gewend bent. Dat is een klein gedeelte van het veel grotere plaatje/verhaal. We hebben het hier over een ‘Antarctische Atlantis Disclosure’ met alles erop en eraan. We hebben het hier dan over een continent wat 2x zo groot is als Australië wat duizenden jaren geleden, voor dat de Maan door de Draco Reptilians in een baan om de Aarde werd gebracht, niet op de zuidpool lag en dus niet diep bevroren was. Een continent bovendien wat bezaaid ligt met soms wel miljarden jaren oude technologie waar wij met onze huidige technologie in de verste verte niet bij in de buurt komen. We hebben het dan over zogenoemde ‘pre-adamite’ menselijke buitenaardsen die op Antarctica een noodlanding maakten en daarna nooit meer van de Aarde verdwenen. We hebben het dan inderdaad over de groeperingen die we onder andere kennen als ‘Nephilim’, ‘Anunnaki’, ‘Fallen Angels’ en de ‘goden’ uit het oude Egypte. Allemaal namen voor dezelfde buitenaardse groepering die tienduizenden jaren geleden verdreven werd van Mars en de planeet die we nu kennen als de asteroïdengordel, en min of meer gedwongen hier op Aarde landen, en sinds die tijd via de ‘farao-bloedlijnen’ hier op Aarde denken de touwtjes in handen te hebben.

Ik zou daar een heel lang artikel over kunnen schrijven, maar dat doe ik niet, ik heb in uitzending 196 van onze radioshow NetNietLive een uur lang aan ‘connecting the dots’ gedaan aangaande alles wat op Antarctica speelde en speelt. Ik heb dit uur als aparte YouTube video geüpload omdat het naar mijn gevoel het belangrijkste onderwerp is wat in de geopolitieke arena zich afspeelt. Alles wat gebeurd in de geopolitieke arena heeft met deze Antarctica disclosure(s) te maken. Ik had niet een artikel kunnen schrijven met zoveel informatie erin als dat ik via audio wel heb kunnen doen. Dus vandaar dat ik een ieder die echt wil weten wat er achter de schermen gebeurd hier op Aarde aanraad om onderstaande video te beluisteren. Ik hoop in de toekomst, als daar vraag naar is/blijft, meer van dit soort video’s te maken.

Micky van Leeuwen, 30-4-2017

14 Responses to De Antarctische Atlantis Disclosure

 1. Danny schreef:

  Ik moet bekennen dat Antarctica mij tot nu toe nog niet veel geïnteresseerd heeft en ik ben benieuwd of dat gaat veranderen…Ik ga luisteren…

 2. G-Man schreef:

  Nou Mick, als er echt een alien/demon ‘disclosure’ aankomt dan krijg je wat van mij ? En niet alleen onthullingen over geheime nazi-basissen of pre-historische restanten van dieren en mensen.

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Waar heb je het over eigenlijk? Ga je mij betalen als er disclosures op Antarctica komen? Maar dan zijn nazi basissen en/of prehistorische diersoorten en bouwwerken niet genoeg? Je wilt meer? Of begrijp ik je nu verkeerd? Als ik je goed begrijp dan vind ik dit een zeer vreemde reactie, dus ik hoop dat ik je verkeerd begrijp?

   Ik heb het trouwens nergens over aliens (die term gebruik ik niet) en/of demons op Antarctica. Demonen zijn niet fysiek.

   • G-Man schreef:

    Maakt niet uit Micky, laat maar zitten het was grappig bedoelt. Met aliens/demons bedoelde ik op de nephilim, anunnaki, blue avians etc.

 3. Koning Florian schreef:

  wat ik niet snap is wie die buitenaardsen hun namen heeft gegeven, en waarom ze zo weinig vlijend zijn. de reptilians zullen daar toch zeker wel aanstoot aan nemen dat ze zo genoemd worden? Op zijn minst de links-georienteerde helft. En wat hebben de Avians gedaan om als enige bij hun huidskleur genoemd te worden?

  • Micky van Leeuwen schreef:

   De Blue Avians zijn niet de enige buitenaardse groepering die bij hun huidskleur genoemd wordt kan ik je verklappen. Wat dacht je van de ‘Greys’, of de ‘Tall Whites’? 😉

   • Koning Florian schreef:

    ok dan zijn we daar als mensheid in ieder geval wel consistent in. Maar hun naamgeving duidt erop dat er nog weinig contact is geweest met ze. We bekijken hen duidelijk van op afstand. Als zij werkelijk menselijke vertegenwoordigers hebben hier op aarde, dan moeten die toch weten hoe de buitenaardsen zichzelf noemen? misschien is er toch niet iets helemaal pluis met die vertegenwoordigers denk ik dan. Zij zeggen dat ze hen fysiek ontmoet hebben?

    Sprak trouwens met iemand die op Antartica geweest was. Ik vroeg of ‘ie daar een militaire basis had gezien. guess what he said: ja! dus! Maar ze hadden hem verteld dat het puur een bais was van het regime van de Argentijnse Videla.

 4. rob schreef:

  Dag Micky. Heb de gehele video netjes beluisterd. Mag ik even samenvatten of ik het goed begrepen heb want ik ben niet bijster slim? Voor het gemak ben ik een beetje dualistisch en heb het over de goede en de slechten, puur om er enigszins iets van te begrijpen en het overzicht niet helemaal te verliezen.
  Je hebt de volgende partijen op de antartic:
  A: de reptilians die een soort verband hebben met de Annunaki/ancient ones/fallen angels,demiurg, pre adams Dit zijn de slechteriken, die ons genetisch gemanipuleerd hebben. De hele opsomming die ik maakte zijn steeds andere namen voor dezelfde extra terestials die we openlijk kennen via de religies, zoals oude testament, sumerische kleitabletten, boek van enoch , griekse en romeinse mythologie, Plato enz. Is dit de Kabal?

  B: De goeierikken. Deze hebben ook empathie en zijn hoog geëvolueerd.Deze groepen grijpen liever niet in maar geven advies, of grijpen alleen indirect in als de mensheid door de groep A te veel in de problemen komt. Zijn dit de Blue aviants (Pino zoals jij het noemt, heb er tekeningen van gezien, een kop van een kip op een mensenlijf,haha.) of de Nordics. Was de bekende Christus uit het nieuwe testament bijvoorbeeld een Nordic om de mensen een beetje wakker te schudden voor de groep A, in dit geval de demiurg. Zijn boodschap was hoofdzakelijk: Ken uwzelf? Of te wel , geloof niet teveel shit buiten je zelf door een externe macht maar geloof in je eigen kracht.

  En dan Hitler, hoe moet ik die dan plaatsen?: Met zijn eugenetica. Was hij bekend met groep A, had hij daarom de pest aan een bepaalde groep joden met hun Jehova/demiurg. en was hij bekend met het Zionisme? Ene Miguel Serrano , heeft boeken geschreven over: het esotherische Nazisme.Volgend stukje is van Wikepedia, zoekterm esotherische Nazisme: Serrano volgt de gnostische traditie van de katharen (vs. 1025-1244) door de kwade demiurge te identificeren als Jehovah, de God van het Oude Testament.Hij gelooft dat Hitler in Shambhala , een ondergronds centrum in Antarktika (voorheen in de Noordpool en Tibet), was waar hij in contact was met de Hyperboreaanse goden en vandaar dat hij ooit zou komen met een vloot UFO’s om de Lichtkrachten (de Hyperboreans, soms geassocieerd met Vril ) over de krachten der duisternis (onvermijdelijk met inbegrip van Serrano, de Joden die Jehova volgen) in een laatste strijd en daarmee een vierde rijk ingewijd.

  Het wordt steeds gekker allemaal? Is holocaust ontkenning daarom zo strafbaar? Ik heb op school geleerd dat Hitler een psychopaat is, der teppig fresser, knettergek. Wat is hier allemaal aan de hand? Ben ik het overzicht nu echt verloren?

  • Micky van Leeuwen schreef:

   A) Nee dit is niet de cabal. Dit zijn buitenaardse groeperingen die of de cabal controleren (reptilians) of waar de cabal qua bloedlijn van afstamt (pre-adamites). Ancient ones weet ik niet waar je op doelt, maar als het gaat om het ancient builder race waar ik in de video over praat dan behoren deze 2 groeperingen daar niet bij. Het ancient builder ras is wat anders, daar behoren die blue avians toe.

   Verder zeg ik in de video dat ik niet over goed en slecht praat. Ze hebben allemaal een eigen agenda, of dienen iets of iemand anders agenda. Geen van allen zal ons vertellen wie en wat wij mensen van binnen zijn.

   B)The blue avians zijn het ancient builder race. Je kan ze als de goederikken zien, zijn ze in principe ook, want hebben het ietwat beter voor met ons dan de groeperingen in A). Maar ook zij doen dingen waar ik het totaal niet mee eens ben. Ze zeggen met hun sphere schepen de Zonne-energie voor ons te blokken/filteren, dat zou beter voor ons zijn. Bullcrap zeg ik dan, de Zonne-energie is goed voor ons, hoeft niet gefilterd te worden, want een aspect van ons zit in de Zon onder andere. Zelfde geldt voor de Orion Nordics. Doen ietwat ‘betere’ dingen, maar willen ons nog steeds controleren en ons de antwoorden en wijsheid extern laten zoeken.
   Christus uit het nieuwe testament is verzonnen. Daar kan ik kort over zijn. Er heeft in die tijd wel een incarnatie van de Zon rondgelopen op Aarde (net als van de Aarde) maar die hebben niets te maken met de sprookjes verhalen uit al die religies.

   Hitler had kennis van het occulte en esoterische, en stond later in de oorlog in contact met de reptilians zoals in de video wordt besproken. Verder weet ik niet veel over Hitler’s motieven voor zijn doen en laten. Daar wordt veel onzin over gepraat, helemaal op het internet. Die wikipedia quotes daar heb ik dan ook niets mee, ruikt naar antisemitische bullcrap om Hitler’s oorlogsmisdaden goed te praten. Over de holocaust valt een heleboel te zeggen, maar is een onderwerp waar ik liever van af blijf, helemaal in openbare reacties.

 5. rob schreef:

  Dus het komt er toch op neer dat we alles uit eigen kracht moeten doen, en dat we van buitenaf her en der afgeleid worden. Corey Goode ben ik ook aan het volgen, en verteld dat we op een of andere manier onze zielenergie moeten vergroten, ook met betrekking tot de veranderingen die staan te gebeuren. Dus dan praat je denk ik over zelfkennis en zo.
  Bedankt voor de uitgebreide reactie, is me wat duidelijker geworden.

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Ja daar komt het wel op neer. En ik zou lang niet alles wat Corey Goode zegt aannemen als informatie die goed voor je is, net zo min bij Wilcock. Zij zijn into the blue avians en Corey lult met die pino’s hun agenda mee. Pak er uit wat resoneert. Ik luister niet naar wat hun te vertellen hebben over dingen die je zou moeten doen, ik luister enkel naar wat ze te vertellen hebben over disclosures en het secret space program. Wilcock is helemaal into chakra’s en vooral de pijnappelklier, Goode vindt alles goed wat de pino’s doen en zeggen. Luister dus vooral naar jezelf is mijn advies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *