De Las Vegas false flag schietpartij

Vorige week zondag 1 oktober vond er in Las Vegas een schietpartij plaats waarbij 58 doden te betreuren waren en honderden gewonden bij vielen. Het verhaal wat de mainstream media ons wil doen laten geloven is het verhaal van Stephen Paddock, een 64-jarige gepensioneerde accountant, die opeens vanuit het schijnbare niets één van de bloedigste schietpartijen ooit beraamde vanuit zijn hotelkamer in het Mandalay Bay hotel, vanuit waar hij met vol automatische machinegeweren op de meer dan twintigduizend bezoekers van een country muziekfestival schoot.

Het verhaal wat de mainstream media ons wil doen laten geloven is op z’n zachtst gezegd zo lek als een mandje, zit vol met naar fantasie riekende sterke verhalen, slaat nergens op en ligt besmeurd onder een veel te dikke laag aan Hollywood saus. Wie de ware dader of daders van deze zieke slachtpartij zijn weten we nog niet, wat we wel weten is dat hetgeen de media ons wil doen laten geloven de plank volledig mis slaat.

Hieronder vind je een 50 minuten durend fragment uit uitzending 214 van NetNietLive van donderdag 5 oktober. Hierin geven wij een uitgebreide analyse van hetgeen er allemaal gebeurd is en wat onze gedachten zijn bij deze false flag aanslag. Het script van deze schietpartij is waarschijnlijk nog lang niet afgelopen. Voor updates op onderstaande verwijzen wij je dus naar onze volgende uitzendingen van NetNietLive.

De foto’s en afbeeldingen die we in onderstaand fragment bespreken vind je onder de video. De afbeelding met het gezicht van Stephen Paddock voor en na dat hij zichzelf door zijn hersenen schoot is onderaan te vinden via een link.

 

Link naar afbeelding van het gezicht van Stephen Paddock

 

3 Responses to De Las Vegas false flag schietpartij

 1. Gerben schreef:

  Lijkt meer op 3D computer graphics. Dan foto’s
  Had ze al gevonden tijdens luisteren naar nnl maar dacht dat ik verkeerde foto’s gevonden had
  Lijkt net nep
  Die vloer bijvoorbeeld

  • Sebas36 schreef:

   Ik heb net verscheidene foto’s bekeken, die guns lijken zo uit battlefield of de game H.I.T.M.A.N. te komen. De kleuren zijn te egaal op de geweren. Die guns moeten vol vlekken zitten van handen zweet en kruit.
   Vroeger heb ik als hobby ook gamemods gemaakt, het ziet eruit of ze de laatste zon/light filter die je erovereen gooit als de game klaar is zijn vergeten die dor te trekken in de attributen.
   De schaduwen op de grond komt niet eens overheen. Ik mis schaduwplekken op de guns die op de hoeken naar voren zouden moeten komen zoals op de grond. 100% CGI foto’s of uit een game of zoiets.
   Als je alles bij elkaar pakt ook van de show, dit gewoon een slechte hollywood productie.

   • Sebas36 schreef:

    Ik had deze link al geplaatst onder de uitzending ook onder het mom van dit onderwerp, maar hier is Who benefits? meer op zijn plaats. En dat moeten we ons ook afvragen…

    Another Day, Another Horror: Who benefits? – The David Icke Dot-Connector Videocast
    https://youtu.be/sSr2lJXzWug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *