KomPlot theatervoorstelling over 9/11 van George van Houts

Hieronder vind je de complete theatervoorstelling ‘KomPlot’ van George van Houts. In deze twee uur en drie kwartier durende theatervoorstelling neemt George van Houts de kijker mee langs allerlei verschillende zaken die niet kloppen met het officiële 9/11 verhaal/rapport.

Deze theatervoorstelling kan je met een gerust hart aan iedereen die je kent voorschotelen om te kijken. George bouwt zijn voorstelling goed op en ik durf te wedden dat er niemand is die na het bekijken van deze theatervoorstelling nog geloofd in de officiële uit pure onzin bestaande lezing over 9/11.

Voor de fervent complotdenker is waarschijnlijk het meeste in deze theatervoorstelling al gesneden komplotkoek. Maar daar gaat het wat mij betreft niet om bij dit soort bewustmakende voorstellingen. Met deze theatervoorstelling kan je een ieder die nog steeds geloofd in het 9/11 sprookje uit zijn of haar trance halen. Voor mij persoonlijk was het onderzoeken van 9/11 een jaar of 15 terug de katalysator om wakker te beginnen te worden. Ik weet zeker dat dit voor heel veel meer mensen die katalysator kan zijn. En zelfs ik leerde nog wat bij van onderstaande voorstelling van George van Houts, een aanrader met andere woorden voor een ieder die graag anderen in zijn of haar omgeving ook op het juiste ‘waarheidzoekspoor’ wil zetten!

20 Responses to KomPlot theatervoorstelling over 9/11 van George van Houts

 1. Gerben schreef:

  100% mee eens Micky

 2. New World Disorder schreef:

  Uit de reacties op die video:

  “George. Je gaat niet ver genoeg. Je mist de achterliggende reden, waarom dit allemaal moest gebeuren. De VS economie en dollar is afhankelijk van de 50 miljoen vaten olie per dag die als ultrafijnstof en nanostof de atmosfeer ingeblazen worden. Waardoor de zon die vroeger geel was nu wit is geworden. 9/11 is het excuus dat nodig was om wereldwijd de olie te gaan stelen die de dollar overeind moet houden. Daarom is er een wereldwijde weigering om ultrafijnstof in de luchtkwaliteits meetnetten op te nemen. Bekijk daarvoor mijn video’s op YT. : How the superrich use nano air-pollution to destroy all life on earth and how we can stop this. En: Things you don’t know about the air you’re breathing today.”

  Dit lijkt me heeeel ver gezocht. De zon is zeker van kleur veranderd, maar toch…

 3. Danny schreef:

  Prachtig college van George, ondanks dat ik bijna alle filmpjes in het verleden al tot in den treure heb bekeken.
  Toch weer nieuwe filmpjes gezien. Zoals het verpulverende staal.
  Hij vertelt het op een voor mij leuke en boeiende manier.

  Maar waar hij denkt dat “vlucht 93” voor het witte huis bedoeld was, ben ik ervan overtuigd dat deze voor gebouw 7 bedoeld was.

  En voor wie geïnteresseerd is in de occulte betekenis van 9/11 raad ik Mark Passio op YT aan.
  Daar heb ik veel van geleerd. Daar blijkt echt uit dat evil achter 9/11 zat.
  Het was bovenal een offer.

  • Danny schreef:

   Daarop voortbordurend…
   De krachten áchter 9/11 hebben fouten gemaakt bij de uitvoering van het ritueel, waardoor de gebeurtenissen van die dag ervoor gezorgd hebben dat het bewustzijn van velen, waaronder Micky en ook ikzelf, in één keer flink omhoog schoot.

   Je intuïtie die zegt dat die torens nooit op die manier hadden kunnen instorten. Het instorten en vooral de manier waaróp van gebouw no.7. Het ontbreken van vliegtuigen bij zowel het pentagon als in Shanksville. De reacties van Bush. De paspoorten. Alles gewoon.

   Achteraf gezien heerlijk “wakker” worden… Ik ben trots op waar ik nu sta en weet dat ik ben waar ik hoor te zijn. Meer dan ooit. Ik voel me beter dan ooit en ben meer dan ooit mezelf.

   To those behind 9/11: Thanks for the mistakes. Not for the costs…

 4. Ank schreef:

  Een hele diepe buiging van waardering voor George van Houts en ik ben zeer benieuwd naar het geplande vervolg op deze voorstelling.
  De onverklaarbare vertraging van 20 minuren van het geplande vertrek van het laatste vliegtuig heeft er voor gezorgd dat dit vliegtuig niet door een drone vervangen kon worden, zoals George vertelt, en één doel niet geraakt kon worden. Volgens Abel Danger was dit doel het Capitool, waar het ‘volledige’ congres aanwezig was.

  Niet verrassend, als je weet hoeveel van dit soort aanslagen gepleegd worden op bv whistleblowers, maar toch schokkend om te horen dat de dood door een ‘ongeluk’ van Danny Jowenko ws een aanslag is geweest. Als je luistert naar de laatste opmerking uit de zaal over hoe dit soort aanslagen uitgevoerd worden, dan merk je aan de reactie van George dat hij hier ook van op de hoogte is.

  • Danny schreef:

   Hoi Ank,

   Het zou best kunnen dat het Capitool het doel was, maar júist omdat gebouw no.7 al voorzien was van explosieven en dus eigenlijk dezelfde route als de Twin Towers had moeten volgen, zie ik no.7 als mogelijk doel.

   M.b.t. je laatste opmerking: zie ook de aanslag in Apeldoorn. De Punt, geloof ik.
   Als je zó veel en ver gezocht hebt als George, is het bijna onvermijdelijk niet van deze praktijken op de hoogte te zijn…

   • Ank schreef:

    Vanaf hun van te voren verkregen script leest de BBC verslaggever (10 minuten te vroeg) dat: The Salomon building has collapsed due to weakening of the building. In hun script stond dus niets over een vliegtuig.

    Apeldoorn: absoluut. Zelfs Ole Dammegard noemt het in zijn lijst van false flag aanslagen.

 5. Ikke schreef:

  Er waren ook wat lagere gebouwen die neer zijn gegaan. Building 7 was gedoemd om te vallen, zij het niet dat hierin het control mission center was gevestigd, deze theorie heb ik ooit eens gehoord, weet niet of dit logisch is. Het is wel een operatie geweest die heel wat jaartjes voorbereiding heeft gehad. Prince had t volk al voorbereid….

 6. Rob schreef:

  Jeetje Ikke, heb even opgezocht, je hebt gelijk. Hoe kon Prince dit nu weer weten? Was hij ook onderdeel van de elite of zo?
  https://youtu.be/KzC_GNaf12o

  • Ikke schreef:

   Hoi Rob, onderdeel van de elite denk zelf van niet eerder een slaaf vd muziek industrie. Alhoewel hij wel veel wist getuige zijn songteksten. En als je je keert tegen je meesters kun je vertrekken net zoals MJ en vele andere. Men schijnt nog meer geld te verdiepen als de artiest het “loodje” legt. It’s a fucked up world…

   • rob schreef:

    Klopt ikke. Het is inderdaad een rare wereld. Nu heb ik die hele voorstelling van George van Houts doorgenomen, veel theorieën kende ik al. Maar ik lees ook altijd de commentaren van mensen om te kijken hoe het dan met het bewustzijn van de mensen is. Dat baart me dan wel zorgen. Als iemand gewoon met een gezond boerenverstand zich vragen stelt, wordt dan meteen afgedaan als pseudowetenschap enz. Ik vraag me dan af, wat moet er dan nog allemaal gebeuren, zodat mensen in ieder geval iets mee krijgen van wat er echt gebeurd in de wereld? Zijn deze mensen, en waarschijnlijk ik ook voor een flink deel zo gehypnotiseerd?

    • ikke schreef:

     Hoi Rob, ik heb al heel veel omtrent 9/11 gezien voor mij/ons is het wel duidelijk dat t een false flag/world wide job or what ever is geweest.
     Ik kan mij de eerste beelden op tv (NOS) nog heel goed herinneren het eerste wat getriggerd wordt door al die emo beelden is dat je kritisch denkvermogen wordt uitgeschakeld. Dus inderdaad niet met je gezonde boeren verstand er naar kijken. Maar deze gebeurtenis is wel bij vele (helaas niet bij iedereen) het kantelpunt geweest van hier klopt iets niet. En ja ik weet toen ik het door had en hier ooit met een vriend over sprak dat er 2 torens kaars recht naar beneden zakten nooit zonder controlled demolition mogelijk kon zijn…pfff hij ging meteen in de verdediging en probeerde snel een tegen verklaring/theorie te zoeken om hetgeen wat ik er van vond weg te wuiven. Tja zo werkt de mind nu eenmaal bij degene die niet kritisch DURVEN na te denken. Het bewustzijn bij veel mensen zit in een hypno modus want alles wat de NOS zegt is toch waar… 😉

     • Rob schreef:

      Dag Ikke. Zo ervaar ik het ook. Die mensen gaan meteen in de verdediging en worden zelfs agressief, en gaan het dan wegredeneren. Ik kan er met niemand in mijn omgeving ook over praten. Ook die zogenaamde sceptici. Ik heb vroeger jarenlang het tijdschrift de scepter gelezen. Nu weet ik wel beter. Je hoeft de eerste zin van de alinea te lezen en de laatste alinea, ze hebben een mening en durven daar nooit van af te wijken. Een goed voorbeeld is ook “James Randi”. Die 1 miljoen euro uitlooft voor diegene die kan bewijzen dat het “bovennatuurlijke” bestaat. Niemand zal dit miljoen ooit kunnen winnen, omdat hij steeds de voorwaarden van een experiment wijzigt, net zo lang dat hij zijn zin krijgt. Eigenlijk zijn het walgelijke mensen, die hardwerkende waarheidszoekers die hun nek durven uit te steken belachelijk maken. We zouden het moeten omdraaien, dat dit soort mensen niet meer serieus genomen moeten worden, inclusief duizenden zogenaamde wetenschappers. De beste vorm van wetenschap bedrijven is observeren en het gezonde boerenverstand gebruiken.

 7. ikke schreef:

  Hoi Rob, i know the feeling dat wegredeneren of je bent niet goed snik ofzo.
  Toen ik mijn mening toentertijd uitsprak omtrent 9/11 trilde mijn stem hevig en ging gepaard met een niet te beschrijven emotie/gevoel van binnenuit. Ik kon dat gevoel toen niet echt plaatsen of waar dat in een keer vandaan kwam. Nu weet ik inmiddels wat dat trillen in de stem en emotie was, ik vertelde namelijk de waarheid en dat kon mijn ego niet hebben. Ik ben deels uit zijn controle nog lang niet helemaal maar het begin is er. Dus laat je niet kisten Rob, We Got Your Back… 😉

 8. Guuz schreef:

  Had ik ergens niet mee gekregen dat het broertje van Busch al niet een tijdje de beveiliging van de torens in handen had?……

  • Ank schreef:

   Ja, en papa Bush zat in het Witte Huis, ws samen met Dick Cheney en anderen om te kijken of alles volgens plan ging, terwijl broertje president op stap gestuurd was, wat niet wil zeggen dat hij niet tot de club behoort.

 9. guuz schreef:

  En dan dat begrotingstekort erbij……haha….xxx

 10. Misschien wil George een aflevering van de KomplotKonkurrent bijwonen. Net zoals Freeman Fly vaak gasten heeft 😜

  • Guusje schreef:

   Ja die Bushes hebben veel te vertellen; dat ze connecties hadden met het nazi-regime. Voordat ze naar Amerika emigreerden was het de familie Scherf. Zou echt leuk zijn als George een aflevering zou bijwonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *