Revolutionary Mind Trap – Bernhard Guenther & Freeman Fly

Onderstaand vind je een gesprek tussen Bernhard Guenther en Freeman Fly wat het luisteren meer dan waard is.

Omdat het een Engelstalig gesprek is heb ik de omschrijving bij dit gesprek letterlijk gekopieerd: “Unseen forces are using narcissistic identity politics to turn us into angry souls feeding the Beast! Will augmented reality form the final rift in our society? What will happen when we no longer worry about consequences? Hostile forces leaves us believing violence is the way to enact changes on planet Earth.”

Naast onzichtbare krachten (te denken valt hierbij onder meer aan demonen en engelen) gaat het gesprek nog vele andere kanten op. Van technologie en AI naar geo-engineering en klimaatverandering tot aan onze innerlijke kracht en wijsheid. Een aanrader dus!

2 Responses to Revolutionary Mind Trap – Bernhard Guenther & Freeman Fly

 1. Sebas36 schreef:

  Een zeer interessant gesprek, met name over de demonen en het narcisme wat zich daar meebrengt…
  Niet luisteren naar de stemmetjes maar je eigen stem van je hogere ik zoeken, ik resoneer 200% met die Bernhard.

  Wat veel mensen nog steeds niet inzien ook door de Matrix en andere systemen zoals David Icky ze uitlegt dat we gescheiden worden gehouden van het 2de deel van het leven..

  Je denkt met jezelf in je hoofd, hoe zou je het vinden om dit ook met anderen te kunnen? Praten en kennis opdoen door enkel maar te denken of astraal te reizen met je hart…
  Kom op mensen durf een achter het gordijn ‘the Veil’ te kijken…
  Vraag jezelf niet af OF het mogelijk is maar HOE het mogelijk is en op en duur lukt het je langs het gordijn te kijken.

  • Ientje schreef:

   Dat lijkt me wel heel boeiend, Sebas, maar de opgave is om in het hier en nu op aarde te leven en de transcedentie te bewerkstelligen, en dat is al moeilijk genoeg. Astraal reizen komt na dit aardse leven wel weer
   groeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *