The Matrix Control System & The Path Towards Awakening – Bernhard Guenther (video)

Onderstaande video presentatie van Bernhard Guenther is een ‘must watch’ voor elke waarheidszoeker die op zoek is naar de echte waarheid over zichzelf, het echte wakker worden en de echte werking van het Matrix controle systeem.

Bernhard legt de werking van de Matrix stap voor stap uit en gaat daarbij veel dieper dan menig ander. Door de velen vangnetten binnen de alternatieve media weten velen nog steeds niet wat echt wakker worden betekend en inhoud. Velen houden zichzelf daarbij gevangen in dualisme. Om echt wakker te worden zal je hard aan en in jezelf moeten werken. Bernhard noemt dit ‘shadow work’, ik noem dat op deze website ‘innerlijk werk’. We bedoelen hetzelfde.

Op enkele termen na resoneer ik voor het grootste gedeelte met hetgeen Bernhard vertelt. Zelf gebruik ik liever geen termen als ‘god’ of ‘divine’ als ik het Universum of onze diepere aspecten (hogere zelf en ziel) bedoel. Ook zie ik het ascentie plaatje wat Bernhard beschrijft ietwat anders (ietwat uitgebreider), ik praat liever niet over ascentie omdat dat de lading niet geheel dekt, het is een proces van weer compleet je ware multidimensionale zelf worden en dat houdt in dat we alle dimensies en al onze aspecten in alle dimensies samen brengen. Ik noem dat compleetheid bereiken. Maar dat zijn kleine op en/of aanmerkingen die ik heb bij deze verder geweldig interessante en bewustmakende video presentatie die ik een ieder kan aanraden om te kijken/luisteren. Het sluit prima aan op de artikelen die ik geschreven heb in de serie ‘het grotere plaatje’ en het gaat daarbij om zelf weer de touwtjes in handen te nemen en zelf weer de verantwoordelijkheid te nemen over je leven hier op Aarde. The good stuff dus!

3 Responses to The Matrix Control System & The Path Towards Awakening – Bernhard Guenther (video)

  1. Wesley brisco schreef:

    Matrix is een Engelse naam voor baarmoeder, dus we leven in de baarmoeder in duisternis net zoals een ongeboren baby, maar de geboorte is aanstaande en dat is wedergeboorte in jezelf als mens. Supermens ook wel te verstaan. Alleen de geboorte is altijd zwaar en pijnlijk voor zowel moeder als kind en we zitten nu in het proces van deze fase. Tevens zal deze geboorte ervoor zorgen dat alles wat er nu is zal verdwijnen. Iedereen schrijft te Bijbel af als religie, maar er zitten zoveel waarheden in. Wij als mensen zullen toch echt zelf moeten veranderen om de wereld te veranderen en geloof is de sleutel tot alles dat zeggen ze in de Matrix ook. What’s happening? He is starting to believe.

  2. Koning Florian schreef:

    De bijbel is het domste boek dat er bestaat. Domme nietszeggende verhaaltjes die mijn neefje van 5 nog beter kan bedenken. en de kerk leest er een beetje uit voor maar hun levensstijl heeft verder niks te maken met wat in de Bijbel staat.

  3. gea schreef:

    Ik kwam op jou site door een bepaalde zoekterm en las vluchtig wat dingen van je door….tot ik bij deze Video kwam. Ik volg Bernard Guenther al een tijdje en deze video presentatie is idd erg goed. Alleen zou je ook zijn website moeten bezoeken en wat meer verdiepen in deze materie want het zijn geen oppervlakkige zaken waar hij over schrijft en ook vergt het een totaal andere benadering van onze realiteit. Maar mooi dat je deze video aanraad…super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *