Wat te doen tegen nepnieuws? (column)

Nepnieuws is een grote zorg voor de ‘Free World’. Nepnieuws beïnvloedt de publieke opinie, nepnieuws is voor een groot deel verantwoordelijk voor de mind control op planeet Aarde. Nepnieuws fabrieken schieten als onkruid uit de grond, ontmasker je één nepnieuws fabriek, dan komen voor die ene nepnieuws fabriek er tien terug. Nepnieuws is net een kakkerlak, als je op nepnieuws trapt dan vermenigvuldigt nepnieuws zichzelf. Vandaag de dag is nepnieuws niet meer weg te denken uit onze samenleving. Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer door al dat nepnieuws wat ze dagelijks te slikken krijgen. En dus rijst de vraag: Wat te doen tegen al dat nepnieuws?

De term nepnieuws is vrij recent. Voor 2016 hadden we nog niet van nepnieuws gehoord in een officiële hoedanigheid. Was er dan helemaal geen nepnieuws voor 2016? Natuurlijk wel. Nepnieuws bestaat al zo lang als dat mensen kunnen praten. Vroeger noemden we nepnieuws ‘een leugentje voor eigen bestwil’, ‘opscheppen’, ‘de waarheid ietsjes verdraaien’, ‘desinformatie’, ‘propaganda’, of gewoon ordinair ‘jokkebrokken’. Ik denk dat een ieder van ons wel eens of vaker nepnieuws heeft gezien of gehoord voordat de term nepnieuws bedacht werd om de lading te dekken van bepaalde soorten van ‘nieuws’ verspreiden. Ik zal een voorbeeld geven uit 2006. Al Gore kwam toen met zijn documentaire/boek ‘An Inconvenient Truth’. In die documentaire die bol stond van het nepnieuws werden een aantal afbeeldingen getoond van regio’s en landen die als er niets zou veranderen binnen 10 jaar onder water zouden zijn gelopen. Nederland werd ook getoond. Op de afbeelding hiernaast zie je de kaart van Nederland zoals die volgens Al Gore er vandaag de dag zou moeten uitzien. Nu kom ik niet heel vaak mijn huis uit, maar ik kijk wel regelmatig het journaal. Ik heb nog geen berichten gehoord over ondergelopen stukken van Nederland vanwege de klimaatverandering die veroorzaak zou zijn door de mens. Of toch wel? Heb ik iets gemist? Heb ik last van een Mandela effectje, en ziet Nederland er inmiddels net zo uit als wat Al Gore en de ‘Climate Scam Kerk’ ons in 2006 wilden doen laten geloven? Heeft Google Al Gore al gefactcheckd vraag ik mij af?

Ik maak geen grapjes als ik zeg dat ik blij ben met Facebook en Google. Ik juich het toe dat deze tech-giganten net als mij de wereld willen helpen en de strijd met nepnieuws zijn aangegaan. Google heeft sinds vorige week haar ‘fact check’ tool wereldwijd uitgerold. Binnenkort zien we bij al onze zoekopdrachten of een zoekresultaat nep is of echt. Zo ook op Facebook. Op Facebook zijn ze wat meer van de bruine band fact check polizei. Facebook wil haar gebruikers graag opleiden tot NSB-ertjes in de dop. Ik heb zelf geen Facebook, maar naar horen zeggen kan je deze column tegenwoordig als deze op Facebook geplaatst wordt ‘flaggen’ of ‘taggen’ als nepnieuws. Je kan deze column dan laten checken door een team van Nu.nl in samenwerking met de ‘nieuwscheckers’ van de universiteit van Leiden. Nu.nl kennen we allemaal, nu.nl is een moderne versie van Teletekst. Als iets op nu.nl staat dan is iets per definitie waar. De ‘nieuwscheckers’ van de universiteit Leiden zijn Neerlands hoop in bange dagen. Ze hebben zelfs een eigen website, waarop je kan zien of een nieuwsbericht echt of nep is. Zo kwam ik er daarnet achter dat het nieuwsbericht over een vrouw die haar ex liet aanvallen door eekhoorns nep is. Wat leven we toch in een fantastische wereld, we hoeven niet meer zelf na te denken, anderen denken voor ons na, en ik ondertussen maar denken dat eekhoorns trainbaar zijn tot kamikaze zelfmoord terroristjes die op commando mensen aanvallen, daar zat ik dus mooi naast!

Ik ouwehoer niet als ik zeg dat ik Facebook, Google en al die anderen die zich inzetten tegen nepnieuws meer dan dankbaar ben. Eindelijk wordt er iets gedaan tegen het strafloos verspreiden van nepnieuws. Kan iemand beginnen met het opdoeken van The Washington Post, The New York Times, CNN, CBS, ABC, MSNBC en de NOS? Volgens mij zijn deze nepnieuws fabrieken al ruim 4 maanden bezig met het opzettelijk verspreiden van nepnieuws over zogenaamde Russische hacks die de Amerikaanse presidentsverkiezingen beïnvloedt zouden hebben. Ik heb op deze website al een aantal keren uitgelegd dat er geen sprake was van een Russische hack in opdracht van Poetin om zijn marionet Trump aan de macht te krijgen. Het was zelfs helemaal geen hack. Het was phishing. Ordinaire phishing. Waar onder meer John Podesta, Hillary’s campagneleider en pizzagate badboy, in trapte. Hij moest zijn gmail wachtwoord veranderen volgens die phishing mail. Dat deed hij door op een link te drukken in die phishing mail. Zijn oude wachtwoord was trouwens password. In principe was er dus niet eens een phishing mail nodig geweest om zijn gmail account te kunnen ‘hacken’. Rusland had niets met deze domme fout van onder andere Podesta te maken. En Trump is geen marionet van Poetin. Mensen lachten mij uit. “Hahahaha, daar heb je die complotdenker weer, hij denkt dat Trump niet door Poetin aan de macht is geholpen, ha wat een malloot de mainstream media vertelt het ons toch, dus dan is het waar!” Het was oh zo waar…. mijn niet heus. Inmiddels staan Poetin en Trump lijnrecht tegenover elkaar omdat Trump Poetin’s bondgenoot Syrië illegaal heeft gebombardeerd vanwege nepnieuws over chemische wpaens. Assad heeft geen chemische wapens gebruikt, de chemische wapens waren van de door het Westen gesteunde rebellen. En het ging ook niet om Sarin, want anders zou je geen hulpverleners aan het werk zien zonder handschoenen aan. Trump wist dat Assad het niet onmogelijk gedaan kon hebben, dat vertelden de Russen hem. En toch bombardeerde Trump Syrië. Dus wat nou marionet van Poetin? Hoezo hielpen Russische hackers Trump aan zijn overwinning? Dat was en is en blijft nepnieuws. Er was geen Russische hack en al helemaal geen Russische inmenging in de Amerikaanse verkiezingen. Dat is sinds vorige week bewezen doordat Trump 20 procent van de Syrische luchtmacht volgens eigen zeggen vernietigde.

Dus wat gaan we doen met al die mainstream media outlets die ons al maanden lang proberen te hersenspoelen met nepnieuws over die verkiezingen? Hoeveel geld heeft het de Nederlandse belastingbetaler gekost dat door dat nepnieuws over Russische inmenging met de Amerikaanse verkiezingen de Nederlanders ook bang werden voor Russische inmenging en hacks? Bij onze verkiezingen moesten alle stemmen met het handje geteld worden vanwege dat nepnieuws over Russische inmenging. Dionne Stax stond voor lul tijdens de verkiezingsuitzending van de NOS, omdat ze na Schiermonnikoog en Oude Pekela geen enkele uitslag meer kon laten zien op het hyper moderne uitslagenbord betaald van onze belastingcenten… En dat allemaal vanwege nepnieuws, want daarom werd er tot diep in de nacht op de knietjes stemmen geteld in elke gemeente in Nederland. Goed dus dat Facebook en Google daar iets aan gaan doen!

De NOS en andere mainstream media kanalen verspreiden al sinds mensheugenis nepnieuws. Dat is bewijsbaar. Ik zou nu honderden gevallen van nepnieuws verspreidt door deze mainstream media kunnen aanstippen. Maar dat doe ik niet, al die honderden gevallen vind je terug in 193 uitzendingen van onze radioshow NetNietLive. Ik hou het vandaag bij de beelden. Je kan nog zoveel nepnieuws verzinnen bij een foto of een video, maar in the end liegen beelden vrijwel nooit. Een aantal maanden geleden meldden deze mainstream media kanalen ons dat de Russische ambassadeur in Turkije was neergeschoten met een flink aantal kogels. Doorzeefd noemen wij dat in vakjargon. We hoorden de schoten, we zagen het bedrukte gezicht van de NOS teleprompter oplezeres, en we zagen de doorzeefde Russische ambassadeur minutenlang op de achtergrond liggen. Schokkend! Schokkend dat er geen enkele druppel, zelfs geen enkel spatje bloed te zien is op de foto die de NOS ons minutenlang liet zien van de doorzeefde Russische ambassadeur. Beelden liegen niet, de NOS blijkbaar wel. Flaggen die handel, rapporteer dat nepnieuws, er moet voortaan een waarschuwing getoond worden bij elk item op het NOS journaal. “Deze omroep heeft in het verleden meerdere malen nepnieuws verspreidt, neem alles wat men je vertelt met een flinke hap zout”.

Ruim een maand geleden deden veel mainstream media kanalen gewoon weer exact hetzelfde. Ze hebben blijkbaar schijt aan Facebook en Google en aan het ‘nieuwscheckers’ team van de universiteit Leiden. Misschien moeten we overwegen om niet alleen het nepnieuws te identificeren van deze nepnieuws fabrieken, maar daarnaast ook overwegen om ook gele en eventueel rode kaarten uit de delen aan notoire verspreiders van nepnieuws. Misschien dat een tijdstraf helpt, een dag geen journaal mogen uitzenden tussen (ik noem maar wat) 20.00 en 20.30 uur? En bij een volgende overtreding de straf dan uitbreiden. Sancties uitdelen lijkt mij ook goed. Zet de subsidiekraan een maandje dicht richting de NOS, misschien dat ze dan hun leven beteren? Want hoe vaak gaan we nog beelden zien van doorzeefde terroristen op een willekeurig Frans vliegveld, zonder spatje bloed zoals in de afbeelding hiernaast van de doorzeefde terrorist op het Parijse vliegveld Orly een dikke maand geleden? Iedereen kan zien dat het hier gaat om nepnieuws. Dat er een terroristische aanslag in scene is gezet, waarbij geen enkele dode viel behalve de dader. Die werd gelukkig net op tijd doorzeefd door de gendarmes. Alleen was de ketchup op. Of dacht men dat men er wel weer mee weg zou komen, omdat men er al jarenlang mee weg lijkt te komen. Het wordt alleen steeds knulliger. Maar ik snap het wel. Want mind control werkt. Nepnieuws verspreiden werkt. Mensen zijn gewend aan 24, Homeland, NCIS, CSI, The A-Team, en al die andere series waar boeven neergeschoten worden zonder dat er bloed en kogelgaten, kapot geschoten ledematen, of darmen die uit een gat in de maagwand over de grond slingeren te zien zijn. Zodoende denken niet al te veel mensen zelfstandig na als ze beelden zoals hiernaast zien van zogenaamd doorzeefde terroristen.

Nepnieuws is een plaag, het veroorzaakt verdeeldheid in een samenleving. En verspreiders van nepnieuws moeten dan ook hard aangepakt worden voor deze volksverlakkerij. Go Google, hup Facebook, lang leve de nieuwscheckers van de universiteit Leiden, dankzij jullie zal de ‘Free World’ ook weer echt vrij zijn! Bevrijdt ons van de megalomane mainstream media nepnieuws fabrieken. Hand in hand zullen we lopen in protest tegen het nepnieuws geweld wat de mensheid tegen elkaar uitspeelt. Samen staan we sterk in de strijd tegen nepnieuws. Heal the world, make it a better place!

Micky van Leeuwen

11-4-2017

1 jaar ago

32 Comments

 1. Over fake news gesproken.Als grap zou je een youtube kanaal kunnen maken van Nos journaal uitzendingen en dan de stem nasynchroniseren met ‘echt nieuws’.

 2. of jezelf impersoneren alsof je de directeur van de geheime dienst bent en dan een mail sturen met nieuwe opdrachten voor de hoofdredacteuren van de kranten en het journaal. zo van “de strategie van voorlichting is nu veranderd, de mensen geloven niet meer in onze verhaallijn, we moeten hen terugwinnen door alleen nog puur de waarheid te vertellen, en ook niet meer te focussen op slechts enkele onderwerpen”

 3. Pas op Micky, straks wordt indigo en nnl als nepsnieuws weggefilterd door oa de msm, universiteiten en overheidsdiensten :). Misschien verschijnen de websites niet meer in de zoekresultaten of krijgt men een waarschuwing dat ze ‘nepnieuws’ bevatten

 4. In onderstaand frachment gister bij pauw
  Hebben ze een professionele acteur in gehuurd om het sentiment
  De goede kant op te sturen
  Ze hebben noord en zuid Korea al opgeofferd en nu het folk
  De neuzen de verkeerde kant op sturen door een bak strijd ergens te dumpen
  En Angst zaaien daar en aandacht van iets wezenlijks te verbloemen

   1. Heb het fragment bekeken, wat een enorme doomsday profeet is die gast zeg, hij projecteert zijn angst kundig op die hele studio vol met nog meer bangeriken. Knap staaltje propaganda, dat kan ik altijd waarderen haha.

    Maar duurt niet lang meer en het regent tomahawks op Noord-Korea.

      1. Niet echt oftewel echt niet, maar alleen beelden zouden ook al helpen.
       Als er toch met propaganda gesmeten wordt, wil ik wel dat er van twee kanten gesmeten wordt. Hier in het westen zullen ze wel met beelden uit 2009 of zo komen…Als ze dan in Korea beelden uit 2025 uitzenden, komen we neutraal op 2017 uit 😉

       1. het zou mooi zijn als ze als reactie geven: jullie weten blijkbaar meer dan ons,wij dachten juist dat vrede heel dichtbij was

    1. Hee Micky, als je nu gewoon eens contact opneemt met iemand die een land vertegenwoordigd in Nederland, dus een ambassade belt en vraagt hoe hun visie is, zou je dan niet tot een eerlijk antwoord komen, of dat je in ieder geval een duidelijke beeld hebt wat de visie van dat land is?Dan kun je in ieder geval de nederlandse propaganda omzeilen? Dan zeg je dat je een journalist bent of zoiets, en dat je serieus wilt weten wat de visie is.
     Voor noord Korea zag ik niets, wel een contact persoon: lees volgend stukje, een nederlander die met een coreanse getrouwd is: Ambassadeur Noord- en Zuid-Korea komt ‘gewoon’ uit Berlicum en was even hier

     BERLICUM – Lody Embrechts was vorige week even terug in Nederland om bij te praten met de minister van Buitenlandse Zaken. En met de AIVD. Want als Nederlandse ambassadeur in Noord- en Zuid-Korea loop je tegen informatie aan die onze inlichtingendienst graag wil horen.

      1. Ha danny. Was maar een idee. Omdat micky eigenlijk ook een soort journalistiek werk doet en altijd scherpe analyses heeft. En ik denk hoe dichter bij de bron hoe beter je in staat bent inzichten te krijgen. Micky vertelde eerder dat de journalisten tegenwoordig geen degelijk onderzoek doen. Vroeger kan ik me herinneren keek mijn vader vaak op de duitse tv, het auslandsjournal. Toen gingen journalisten weken naar een gebied en interviewden ze verschillende bronnen. Ik realiseer me dat we nu eigenlijk in een oorlogstijd leven en dat wij nederlandse burgers ook met propaganda te maken hebben. Net zoals rond de 2e wereldoorlog, allen nu hebben we de mogelijkheid tot meer informatie voorziening.

       1. Zal ik die gast eens opzoeken? ?Maar ik weet niet de juiste vragen te stellen, ik zit niet genoeg in die materie, daar zijn jullie beter in denk ik.

       2. Hoi Rob, ik heb niet echt journalistieke ambities. Een Noord-Koreaanse ambassadeur gaat ons ook niet meer vertellen dan we al weten. Maar het is een ieder uiteraard vrij om wel journalistiek onderzoek te doen.

        Tot nu toe zie ik nog niet heel veel verschil met de verjaardagen van de Koreaanse stichter. Elk jaar doen ze wat testjes met raketjes of een kernproefje, en elk jaar ligt er een Amerikaanse armada voor de kust van Korea rond deze tijd. Het verschil met vorige jaargangen is dat Trump een veel grotere bek heeft dan zijn voorgangers. Maar voor de rest is er nog geen verschil. De MSM doet weer haar uitstekende best, net als elk jaar, om ons bang te maken, terwijl er (nog) niet heel veel aan de hand is. Ze overschatten Noord-Korea enorm. Wat kan Noord-Korea doen? Het is zelfmoord als ze wat doen, want dan hebben ze meteen de VS, Japan, Zuid-Korea en andere landen rond de gele zee op hun nek die wel beschikken over wapens die er toe doen.

        Eigenlijk hoop ik stiekem dat het nu eindelijk eens los gaat geopolitiek gezien, let get it over with, ze werken nu al zo lang naar die wereldoorlog toe, en die zal er sowieso komen, staat in het script, en is nodig om de volgende fases van controle te kickstarten (ET interventie et cetera). Bang voor nucleaire wapens ben ik al jaren niet meer, sinds ik weet dat die wapens onschadelijk gemaakt zijn door bepaalde ET groeperingen, en dat het niet zal worden toegestaan dat dat soort wapens gebruikt gaan worden op grote schaal. Dus laat ze het maar lekker uitvechten daar aan de andere kant van de wereld is mijn stelling, of niet, en dan blijft het zoals elk jaar bij stoere praat van de politieke ‘leiders’.

        1. Dag Micky. Bedankt voor de info.Wist dat nog niet , dat elk jaar bij de verjaardagen van de Koreaanse stichter er zo’n show wordt opgetrokken inclusief bangmakerij.
         Dus het script gaat als volgt: wereld oorlog 3 en daarna interventie van buitenaardse pummels? Verder gewoon cool blijven? Ik probeer me ook in de nacht te beschermen door meer bewust (lucide ) te dromen. Ik ben wel een keer lastiggevallen door zo’n buitenaardse pummel, was niet leuk.( dit hou ik wel voor me, want niemand van mijn kennis kring weet waar ik het over heb). Daarom ben ik ook geïnteresseerd wat er gebeurd na de dood. Volg je het licht en kom je dan te staan voor een raad die je wijsmaakt waar je allemaal gefaald hebt?Ik denk dat dit dezelfde gasten zijn over de ET interventie waar je het steeds over hebt.

         1. De show is dit jaar wat groter, Trump is een echte showman. Het zijn allemaal showmannetjes. Poetin ook. Poetin had allang de VS eens en voor altijd kunnen ontmaskeren met al die false flags, waar Russische inlichtingendiensten neem ik aan meer dan voldoende bewijzen voor hebben. Maar hij laat het bij woorden, noemt het een false flag, maar komt ook niet met bewijzen die de VS raken. Allemaal show, met echte wapens en echte doden.

          Ik weet het script trouwens ook niet he, hou je niet vast aan mijn speculaties. En altijd cool blijven, als in op en in jezelf vertrouwen. Ik zie zelf geen WO3 er komen als in dat er miljoenen doden gaan vallen. De entiteit die zichzelf god noemt gaat niet zijn eigen oogst vernietigen voordat het geoogst kan worden. Dus veel bangmaak geweld, veel verdeeldheid scheppen, nog meer angst projecteren, en net zo lang chaos creëren totdat een ET interventie gerechtvaardigd is, als de mensheid op de knieën zit bij wijze van spreken en om externe buitenaardse hulp roept. Ik voel dat het nog niet zo ver is. Er is nog lang niet voldoende chaos en angst. Voor mijn gevoel moet eerst de wereldeconomie nog klappen, want een beetje wapengekletter aan de andere kant van de wereld maakt de gemiddelde mens niet bang, het interesseert de meesten niet eens. Alleen de mensen die het journaal en shills als een Pauw kijken die zijn nu redelijk angstig, de rest van de bevolking zit ergens anders met hun aandacht. Bij Temptation Island, voetbal, vloggers kijken, televisie, you name it, die mensen wordt pas angstig als hun geloofssysteem er aan gaat. Geld is hun geloofssysteem

          Natuurlijk zal er wat oorlog gevoerd blijven worden, maar er zullen geen miljoenen doden vallen is mijn gevoel, er wordt gewoon een speelveld gecreëerd om de buitenaardse interventie te rechtvaardigen. Die interventie komt er, de vraag is op welke manier ‘men’ deze uitspeelt. Interventie op een dreigende nucleaire holocaust dat kan, of anders een false flag (holografische) ET aanval in scene zetten, en dan kunnen de draco reptilians ons als mensheid zogenaamd redden van de buitenaardse agressor. Zoiets. Ik gok tussen die 2 scenario’s als ik er geld op moest inzetten, maar zeker weten doe ik niets behalve dat er toegewerkt wordt naar level 2 van controle over de mensheid, en daar spelen ET’s een grote rol in.

          Dat zullen trouwens niet dezelfde ET’s zijn als waar jij over schrijft. Daar waar jij na de dood op doelt zijn astrale wezens, de interventiemacht waar ik over praat is fysiek van aard. Je vragen over wat er na de dood gebeurd kan ik niet beantwoorden, daar heb ik mij nog nooit in verdiept namelijk en ik ben daar niet bang voor want ik vertrouw op mijzelf als er ook na de dood manipulatie plaatsvind dan zal ik dat ook dan doorhebben. En ook daar geldt dat ons niets overkomt waarvoor we niet zelf multidimensionaal toestemming voor hebben gevraagd.

          1. Dag Micky, hartelijk bedankt voor de uitleg. De zin:” De entiteit die zichzelf god noemt gaat niet zijn eigen oogst vernietigen voordat het geoogst kan worden”,
           doet me echt denken aan het gnostische scheppings verhaal, De clumsie god, een entiteit die geschapen werd ,nadat Sophia, de bewustwording van het eerste bewustzijn, het contact verloren was met het eerste bewustzijn. Op de site prison planet staat een verhaal van iemand die tijdens een soort openbaring contact en een conservatie had gehad met deze demiurg/clunsie God. Hij beschreef dat hij 2/3 deel goede dingen deed voor de mensheid, en 1/3 evil dingen deed. Dat komt overeen met wat jij zegt, deze entiteit moet zijn eigen geschapen wereld, waarin wij nu spelen, in stand houden. Als wij mensen er teveel een zooitje van maken( kernwapens) dan wordt er inderdaad ingegrepen.Ik vraag me steeds weer af Micky,hoe weet je die dingen allemaal?

           Een 2e punt is me nu ook duidelijker geworden, dat je astrale wezens( bv archons) hebt, en fysieke wezens. Gisteren zat ik even op de site van :http://www.lloydpye.com/reincarnation.html. Deze Lloyd pye heeft toch goede info met betrekking vondsten die er gedaan zijn met betrekking tot schedels. Mijn vak is het menselijk aangezicht, en deze man wist echt waar hij het over had. Wist, want hij is plotseling overleden, toeval? Hij werd in elk geval flink tegengewerkt door de mainstream wetenschappers en medici. Ook dit is een vuil wereldje. Dat weet ik uit eigen ervaring. Maar ik hou me gedeisd, want als je te veel aandacht krijgt wordt je gewoon afgemaakt. Ik heb er teveel voorbeelden van gezien, ik ben niet gek.Op deze site zitten we nog veilig gezien het aantal geïnteresseerden.

         2. Heey Rob, onder dit artikel NetNietLive – Uitzending 185 “De Progressieve Paljas” (2-2-2017)
          heeft Micky jou en mijn vraag wat toegelicht omtrent na de dood.
          Ik heb dit nu ook los gelaten en ben er zeker niet meer bang voor.

          ps.

          Wat moet ik me bij een astraal wezen voorstellen Micky? Zijn dit wezens uit het organische of het synthetische universum en hebben hun ook een agenda?
          Er zijn zoveel rassen met verschillende bedoelingen dus vandaar deze vraag, Grtz

   2. echt schokkende bangmakerij, ze willen nu duidelijk de spanningen op scherp zetten om nog weer meer wapens te kunnen verkopen. En alle gasten aan tafel natuurlijk netjes meeknikken, anders is hun carriere binnen de media ook naar de klote.

 5. Ik heb de peiling van Maurice de Hond gemist
  Maar daar is blijkbaar uitgekomen dat Nederland nog niet bang genoeg is
  Want die Korea deskundige zat gister weer bij pauw
  Kan geen knipwerk vinden alleen hele afl

 6. Dag luitjes. Kwam deze link tegen, een Duitse top journalist die een boekje open doet. En ook weer zo iemand die (toevallig?) op jonge leeftijd overleden is.
  Iemand bekend met deze persoon?Uddo ulfkotte? De Link is een gespoken engelse verklaring.https://youtu.be/p45JsCioqm0

  1. In het verleden een aantal artikelen over gelezen op WtK.

   Hier op IR weten we allemaal dat deze praktijken plaatsvinden. Moorden om zaken te verdoezelen. Om tegenstanders uit de weg te ruimen. Maar deze praktijken bereiken de massa niet of de massa vindt het een ver-van-mijn-bed-show en/of gelooft niet dat men er iets aan kan veranderen.

   Bij veel mensen moeten eerst nog een aantal rolluiken open gaan voordat ze innerlijk beseffen dat ze wel degelijk invloed kunnen hebben op de wereld om hun heen.

   Pas als we met zijn allen beseffen dat we de wereld om ons heen kunnen veranderen, hebben we het hele aardoppervlak im Griff en veranderen we samen met onze Moeder 🙂

   …en de rest is dan hopelijk al naar een andere planeet met Elon of RIchard en co… 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *