INNERLIJK WERK: Programma’s

Abonneer
Abonneren op
4 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Sandra
8 maanden geleden

Hallo Dore, ik wil je bedanken voor dit artikel. Ik kwam het zogenaamd toevallig tegen. Ik herken wat je zegt: laat mij maar lekker doorschieten om in het midden uit te komen. Ik stond in juni ook ‘doorgeschoten’ op het Malieveld, ik denk gewoon omdat de irritatie en verbijstering en resten puberteit eruit moesten. Verder heb ik net weer een patroon ontdekt: als peuter heb zat ik in de ‘ik moet mijn ouders redden energie’ en daar zit ik nog steeds in als ik in mijn Facebookdwang zit. Ik denk dan dat ik de mensheid red door continu allerlei wakkers… Lees verder »

Dore
8 maanden geleden
Reply to  Sandra

Hahaha wat een mooie linken van je ervaringen naar het diepere patroon wat erachter zit! En wat heerlijk om dit uit te leven, zonder er compleet in gevangen te zitten, want als je bewust bent van het diepere patroon zit je er voor een groot deel al niet meer in gevangen! Ik zit ook met verbijstering mijn eigen artikel te lezen. op 1 dag twee reacties op twee oude artikelen van mezelf en het zijn gewoon lessen voor mezelf, want wat ik in bovenstaand artikel beschrijf (zooo laang geleden), heb ik echt nog niet geïntegreerd op het moment hahahaha Ik… Lees verder »

Sandra
8 maanden geleden
Reply to  Dore

Ja goeie vraag, hoe vaak moeten we de les: terug naar het lichaam leren? 😉 Ik heb gisteren een mooie affirmatie van de site van George Kavassilas gepikt: Ik ontspan in de ware aard van mijn essentie. Ik denk een mooie houding om die film mee te bekijken. Bedankt voor het delen!

Dore
8 maanden geleden
Reply to  Sandra

Ja goeie! Jij ook bedankt voor de reminder! kwam exact op het juiste moment…. het besef dat er geen goed of slecht is, enkel ervaringen die allemaal evenveel waard zijn op hun eigen unieke manier en allemaal een diamant (les) in zich dragen, vooral degene waarvoor we het hardst willen vluchten en het hardst tegen vechten; love includes every-thing!