UFOs bij Falcon 9 raket van SpaceX

28
Reageer op dit artikel

7 Comment threads
21 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Danny

Dat UFO’s bestaan lijkt me duidelijk, maar dit filmpje overtuigt mij daar niet van. Alle “UFO’s” komen vanuit het midden van achter de raket. Je ziet geen van buiten beeld in beeld vliegen bijvoorbeeld. Dus bij deze video denk ik dat de “UFO’s” toch te maken hebben met de verbranding.
Bij de zogenoemde 90 graden draai zie je eigenlijk alleen maar een flits. Meer niet.
Verder denk ik dat UFO’s in de nabijheid van de raket groter zouden uitzien dan zo’n klein puntje, want dan lijken ze nog heel erg ver weg.

Seth-3

Sorry maar volgens mij is het fake. De ‘aarde’ beweegt niet net als de wolken. Het lijkt ook wel alsof de raket amper vooruit komt met zo’n snelheid. Luchtbubbels die naar boven rijzen. Lijkt mij onder water genomen net zoals al die andere space-agencies dat doen. En die flitsen komen van de uitlaat. Geen ufo’s te zien.

sebas0570

@Seth-3 niks fake heb deze lancering live gekeken, da’s nou net de clou.
Dit filmpje is scherper (hogere resolutie) vanaf 15:15 Goed opletten.
https://youtu.be/_-iDZA2vdzc?t=900 (timestamp 15:10)

-Eerst haalt zelfs ‘iets’de raket in boven in beeld in.
-Wat je onderin ziet verschijnen valt niet van de raket af maar gaat omhoog.
Ik kijk wel vaker lanceringen en afvallende brokstukken hebben een hele andere baan en vallen niet omhoog of maken een bocht van 90 graden.

Ik heb deze bewegende objecten ook gezien als ik ‘s avonds wel eens naar een heldere sterrenhemel kijk. Het zag er precies hetzelfde uit. Voor mijn gevoel is dit zeker niet fake.

Dr Iglo

De camera is er om de raket in de gaten te houden, niet om duidelijke beelden te maken van wat er verder gebeurd. Dus hoe kan de maker van de video zo zeker weten dat het geen satelieten zijn? De ‘hoek’ die het ‘object’ rond 15:10 maakt in https://youtu.be/_-iDZA2vdzc?t=900 ;; op dat moment wijzigt de raket koers, dus de koers van het object veranderd ook. Dat een ‘object’ een andere snelheid heeft is logisch. Er worden geen reparaties gepland. De raket heeft een hoogte van iets meer dan 150 km, dat is net onder de low Earth orbit (LEO). Het… Lees verder »

sebas0570

Ja maar wel een baan die de aarde volgt,een satelliet kan niet even stoppen en de andere kant opgaan. Boosters kunnen alleen voor kleine correcties zorgen.

De raket word met de draaing vd aarde meegeschoten, enkel het eerste object naast de raket die bijna 10.000 kmphu gaat dezelfde richting op de andere objecten volgen duidelijk niet een baan om de aarde…

Ik spreek ook over objecten, UFO klinkt gelijk zo Alien achtig. Voor het zelfde geld is dit de X37B (secret spacecaft, tegenwoordig erkent) beetje Russische of Chinese satellieten aan het saboteren ofzo.

Dr Iglo

Ik beweer ook niet dat de baan van het object veranderd door een booster, maar dat de raket waar de camera op zit van koers wijzigt. Die maakt ook geen 90º hoek, maar een bocht. Op het moment dat de bocht ingezet wordt, lijkt het object van koers te veranderen.

Die boosters zijn er om een sateliet weer in de gewenste baan te brengen, zodat ze weer foto’s kunnen maken van Russische raketten bv.

Dr Iglo

Omdat ik verkeerd werd begrepen mbt de boosters op satelieten, nog even een vervolg: ik claim niet dat de boosters voor de koersverandering van de objecten (satelieten) zorgen, de boosters bracht ik ter sprake omdat daarmee satelieten van baan worden veranderd. Alle satelieten hebben nl een andere baan, en die veranderd continu, afhankelijk van hun missie worden ze al dan niet bijgestuurd, zie mijn link van eerder voor 2 verschillende satelietbanen; http://www.n2yo.com/?s=41911|25544 Om mijn argument van het veranderen van de baan van de Falcon raket te verduidelijken heb ik het HD filmpje wat gepimpt: https://weshare.me/cfbfa223bf093995/COMPOSITION.mp4 Ik zette het niet op… Lees verder »