UFOs bij Falcon 9 raket van SpaceX

Abonneer
Abonneren op
28 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Danny
4 jaren geleden

Dat UFO’s bestaan lijkt me duidelijk, maar dit filmpje overtuigt mij daar niet van. Alle “UFO’s” komen vanuit het midden van achter de raket. Je ziet geen van buiten beeld in beeld vliegen bijvoorbeeld. Dus bij deze video denk ik dat de “UFO’s” toch te maken hebben met de verbranding.
Bij de zogenoemde 90 graden draai zie je eigenlijk alleen maar een flits. Meer niet.
Verder denk ik dat UFO’s in de nabijheid van de raket groter zouden uitzien dan zo’n klein puntje, want dan lijken ze nog heel erg ver weg.

Joost
4 jaren geleden

Wellicht zou t veilig stellen van verhoogde inkomsten voor Nasa de komende jaren een reden kunnen zijn?
Een groot mainstream publiek dat geintresseerd raakt in buitenaards leven kan flink wat extra miljardjes opleveren voor Nasa, en het publiek staat er bij te klappen.
Free Money!!!???

sebas0570
4 jaren geleden

Als het NASA was geweest en zo’n persmomentje dan had ik Joost waarschijnlijk gelijk gegeven. Dit was een gevalletje waar hoogstens een paar duizend mensen wereldwijd live naar keken. Enkel ruimtetech. junkies en ramptoeristen via spacex.com of youtube live stream was te volgen.
Daarom duid ik het ook aan als echt en geen secureteam10 Adobe knutselwerkje.

Joost
4 jaren geleden

Hahahaha, maar óók Musk heeft toch wel voordeel als er meer intresse in ufo’s komt, zodat hij Meet & Greets met the Grey’s kan gaan verkopen toch?
Just thinkin hoor, ik heb geen of dit echt is of niet eigenlijk?

Danny
4 jaren geleden

@Micky ik zeg niet dat er iets in scène gezet is. Ik twijfel alleen of we hier naar ufo’s kijken. En ja, ik snap dat elk ongeïdentificeerd vliegend voorwerp een ufo is, maar ik bedoel hier e.o.a. buitenaards toestel.

mark
4 jaren geleden

zijn het niet gewoon satelieten?

Seth-3
4 jaren geleden

Sorry maar volgens mij is het fake. De ‘aarde’ beweegt niet net als de wolken. Het lijkt ook wel alsof de raket amper vooruit komt met zo’n snelheid. Luchtbubbels die naar boven rijzen. Lijkt mij onder water genomen net zoals al die andere space-agencies dat doen. En die flitsen komen van de uitlaat. Geen ufo’s te zien.

Seth-3
4 jaren geleden

Cash

Seth-3
4 jaren geleden

Sponsors.

Plus dat bij een aantal NNL afleveringen dat jij en Joost goede analyse van ruimtevaart-programmas om bepaalde zaken te faken voor cash. Ook om ruimte afval en satalieten te verbergen, omdat er geen goede zicht is op aarde door al die zooi dat boven ons zweeft. Een andere reden is om de activiteiten te verbergen van de galactische federatie. Bv die marsrover. Maanlandingen (ook al zeggen sceptici dat om dat laatste te faken meer kost dan de echte operaties).

mark
4 jaren geleden

” Ik weet uit eigen ervaring dat er buitenaards leven en UFOs zijn, ”

hoi Micky wat was je eigen ervaring ? ben daar wel benieuwd naar

sebas0570
4 jaren geleden
Reply to  Seth-3

Heh sponsors?
Die hebben ze echt niet nodig, Mars projecten en diverse satelliet projecten zijn er om de MSM media en de MSWetenschap tevreden te houden. Het is alom bekend dat dit deels financiële dekmantels zijn voor black project’s waar biljoenen wegstromen via NASA en lockheed skunk works.
Een beetje reclame voor inkomsten hebben ze echt niet nodig…

sebas0570
4 jaren geleden

@Seth-3 niks fake heb deze lancering live gekeken, da’s nou net de clou.
Dit filmpje is scherper (hogere resolutie) vanaf 15:15 Goed opletten.
https://youtu.be/_-iDZA2vdzc?t=900 (timestamp 15:10)

-Eerst haalt zelfs ‘iets’de raket in boven in beeld in.
-Wat je onderin ziet verschijnen valt niet van de raket af maar gaat omhoog.
Ik kijk wel vaker lanceringen en afvallende brokstukken hebben een hele andere baan en vallen niet omhoog of maken een bocht van 90 graden.

4 jaren geleden

Ik heb deze bewegende objecten ook gezien als ik ’s avonds wel eens naar een heldere sterrenhemel kijk. Het zag er precies hetzelfde uit. Voor mijn gevoel is dit zeker niet fake.

Dr Iglo
4 jaren geleden

De camera is er om de raket in de gaten te houden, niet om duidelijke beelden te maken van wat er verder gebeurd. Dus hoe kan de maker van de video zo zeker weten dat het geen satelieten zijn? De ‘hoek’ die het ‘object’ rond 15:10 maakt in https://youtu.be/_-iDZA2vdzc?t=900 ;; op dat moment wijzigt de raket koers, dus de koers van het object veranderd ook. Dat een ‘object’ een andere snelheid heeft is logisch. Er worden geen reparaties gepland. De raket heeft een hoogte van iets meer dan 150 km, dat is net onder de low Earth orbit (LEO). Het… Lees verder »

Dr Iglo
4 jaren geleden

Satelieten hebben allemaal een andere baan om de aarde, afhankelijk van hun doel. Veel hebben ook boosters om ze in de gewenste baan te brengen, bv bij het maken van fotos van Rusland.

Er zijn een paar duizend (al dan niet werkende) satelieten. Je kunt ze hier tracken:

http://www.n2yo.com/?s=41911|25544

Ik heb er 2 in de link gezet, de TJS-2 is aan het neerstorten.

Als je ze vanaf aarde op 200 km hoogte kunt zien, dan kun je dat zeker in de ruimte zelf…

sebas0570
4 jaren geleden

Ja maar wel een baan die de aarde volgt,een satelliet kan niet even stoppen en de andere kant opgaan. Boosters kunnen alleen voor kleine correcties zorgen.

De raket word met de draaing vd aarde meegeschoten, enkel het eerste object naast de raket die bijna 10.000 kmphu gaat dezelfde richting op de andere objecten volgen duidelijk niet een baan om de aarde…

Ik spreek ook over objecten, UFO klinkt gelijk zo Alien achtig. Voor het zelfde geld is dit de X37B (secret spacecaft, tegenwoordig erkent) beetje Russische of Chinese satellieten aan het saboteren ofzo.

Dr Iglo
4 jaren geleden
Reply to  sebas0570

Ik beweer ook niet dat de baan van het object veranderd door een booster, maar dat de raket waar de camera op zit van koers wijzigt. Die maakt ook geen 90º hoek, maar een bocht. Op het moment dat de bocht ingezet wordt, lijkt het object van koers te veranderen.

Die boosters zijn er om een sateliet weer in de gewenste baan te brengen, zodat ze weer foto’s kunnen maken van Russische raketten bv.

Dr Iglo
4 jaren geleden

Omdat ik verkeerd werd begrepen mbt de boosters op satelieten, nog even een vervolg: ik claim niet dat de boosters voor de koersverandering van de objecten (satelieten) zorgen, de boosters bracht ik ter sprake omdat daarmee satelieten van baan worden veranderd. Alle satelieten hebben nl een andere baan, en die veranderd continu, afhankelijk van hun missie worden ze al dan niet bijgestuurd, zie mijn link van eerder voor 2 verschillende satelietbanen; http://www.n2yo.com/?s=41911|25544 Om mijn argument van het veranderen van de baan van de Falcon raket te verduidelijken heb ik het HD filmpje wat gepimpt: https://weshare.me/cfbfa223bf093995/COMPOSITION.mp4 Ik zette het niet op… Lees verder »