Wakker worden, buitenaards leven bestaat!

( 77 )
 • Jos

  Dat heb je weer mooi neergeschreven Micky, bedankt.
  UFO’s Unidentified Flying Object.
  Totdat je weet wat het is.
  We’re not alone.
  Het is al lang geleden allemaal bekend gemaakt, maar mensen luisteren slecht.
  Leven in een andere parallel wereld waar vanuit ze het contact met al die anderen verloren zijn, of domweg gewoon ontkennen.
  Beetje van wat de boer nie kent da vreet ie nie.
  We zien wel, niet dan?
  Alles heeft zijn moment.

  Beantwoorden
  • Tycho

   Sick dat mensen eindelijk de waarheid naar buiten pushen… van het moment dat ik was geboren voelde ik me al speciaal en van alles wat we kunnen met ons brein vind ik zo vet ik ben inmiddels 16 jaar en zou hier mij graag in willen verdiepen

   Beantwoorden
 • Dr Iglo

  UFOs bestaan, zie bv de ‘LA invasion’ van 1942. Plus de stapels piloten die UFOs hebben waargenomen. In het filmpje in het andere artikel zag de analist echter dingen die er niet zijn.

  Buitenaardsen bestaan ook, daar is het heelal niet klein genoeg voor. Toen ik jong was bestond het heelal pas 5 miljard jaar. Nu staat de teller al op 15+ miljard jaar iirc. De religieuze wetenschap…

  In een oude Project Camelot zag ik ooit een gast die beweert dat een klein percentage mensen ‘alien DNA’ heeft, ging verder niet op in hoe die mensen te herkennen zijn, of welke genen het zouden zijn, maar het klonk wel plausibel, je zou het statistisch kunnen bewijzen. Neem ook bv de mensen met blauwe ogen. 8% van de mensen op aarde heeft blauwe ogen, en dat zou door 1(!) genetische afwijking van slechts 6000 jaar geleden komen? Behoorlijk succesvol defect is dat dan, aangezien het blauwe gen niet dominant is bij de voortplanting. En was het wel een afwijking, of was het een injectie van alien DNA?

  De Paus overigens, die heeft al een aantal jaren geleden geclaimd dat buitenaards leven óók door God is geschapen, dus die gaat met zijn tijd mee. En bij de alternatieve media, er is een duidelijke scheiding tussen wel of niet UFOs/buitenaardsen verhalen brengen. Jeff Rense bv maakt er een sport van op zijn website. Ga je naar antiwar.com , dan zullen die niet linken naar UFOs/buitenaardsen tenzij er bv een FOIA verzoek ingewilligd is en er heel interessante data vrij komt, dus dat gebeurd niet vaak. Het is maar hoe hoog de webmaster de lat legt, en bij velen ligt die lat heel hoog. Als die niet wil modereren op UFO artikelen, dan worden die simpelweg niet geplaatst.

  Ik help het je hopen dat er een disclosure komt Micky, en aangezien buitenaardsen er vast ervaring mee hebben kan dat best soepel gaan, zonder al te veel problemen. Het zou ons bestaan voorspoed brengen, iets wat veel mensen goed kunnen gebruiken.

  Beantwoorden
 • Mirjam

  Ik heb de ufo’s al vaak gezien als ik ‘ avonds naar een heldere sterrenhemel kijk. Ik heb het mijn moeder laten zien en zij zei direct dat het een satelliet was. Ik zei toen dat dat niet mogelijk is, want een satelliet beweegt veel trager en gaat ook niet zigzaggend door de lucht heen en verdwijnt dan ineens. Ze antwoordde dat het best zou kunnen. Veel mensen zijn zo geprogrammeerd dat ze bij het lezen over of zien van ufo’s in een soort ontkennings modus schieten, alsof hun mind het niet aankan om deze info toe te laten. Ik herinner mij een moment in mijn leven dat ik naar school liep. Ik was denk ik ongeveer tien jaar. Iets in mij liet mij naar de lucht kijken en ik zag een object hangen in de lucht, dat was dus een UFO en het schoot enkele seconden later weg. Ik heb er heel lang niet meer aan gedacht totdat ik info las over ufo’s en herinnerde ik mij dit weer. Het voelde alsof mijn galactische familie even langs kwam. Mijn kinderen vroegen mij of ik geloof dat er aliens bestaan. Ik vertel hen dan dat wij ook buitenaards zijn (en oneindig) we komen niet oorspronkelijk van onze Aarde en dat er zo gigantisch veel andere planeten en universums zijn met leven. Veel kinderprogramma’s hebben thema’s met buitenaardsen en ufo’s erin. Ik heb ook veel dromen gehad waarin opeens veel ufo’s in de lucht verschenen en 1 droom dat ik samen met mijn vader ergens zit en we kijken naar de sterrenhemel en ineens landt er een gigantisch moederschip voor ons zoals in Battlestar Galactica. Ik voel ook dat dit jaar disclosure komt. Simon bevestigde mijn gevoel waarin ik vorig jaar zomer in verbinding met de hartkern van de Zon en de Aarde (ik voelde in op de piek in de planetaire tijdlijn) dat dit jaar vanaf maart t/m juni dingen zullen wegvallen/omklappen. Ik wist niet precies hoe. Maar dat er dingen naar buiten toe komen dit jaar staat voor mij vast.

  Beantwoorden
 • tina

  Heel mooi beschreven! Als klein meisje heb ik altijd gedacht, dat we hier niet alleen zijn. Vooral niet voor kunnen stellen dat wij de enigste zijn in dit grote universum. Keek als klein meisje altijd en nog steeds naar de heldere hemel en naar de sterren. En mijn gevoel zegt altijd dat er meer is, oftewel buitenaardse beschaving. Heb nog nooit een ufo gezien, wel gevoeld! Mijn gevoelssprieten ( intuïtie)voelen veel, daardoor weet ik het gewoon dat ik ze voel van aanwezigheid. We zullen zien! Hoelang het gaat duren, hoop niet al te lang meer.

  Beantwoorden
 • Monique

  Ik heb (volgens mij) nog nooit een ufo gezien maar ik ben overtuigd van buitenaards leven. Dit is iets wat ik gewoon van binnen weet, geen idee waarom. En ook ik heb het gevoel dat er binnen korte tijd iets gaat gebeuren. Hoe het ook zij. Ik ga de komende tijd in NZ heel veel naar de lucht staren. Wie weet.. 🙂 Goed artikel weer!

  Beantwoorden
 • ikke

  Mooi artikel Micky wat je hierover hebt geschreven.
  Zijn de objecten die waar worden genomen “buiten de TR- 3B” I/UFO’s vanuit dit synthetische universum of ook vanuit het organische universum? En hoe kun je deze onderscheiden van elkaar?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Beide denk ik. Die lichtblauwe bollen waarover ik schrijf zijn duidelijk afkomstig vanuit het organische universum. Maar het overgrote gedeelte heeft te maken en is afkomstig vanuit het synthetische universum. Aan de buitenkant zie je dat niet gok ik, het ligt puur aan de booschap, aan de agenda en aan hetgeen deze wezens ons komen vertellen. Net zoals dat je bij een mens of bij een buitenaards wezen niet op het uiterlijk af kan gaan, want er zijn bijvoorbeeld ook hele positieve reptilians met de beste bedoelinegn. Zoals er ook Nordics zijn met de beset bedoelingen, en ook greys enzovoorts.

   Beantwoorden
   • ikke

    Dank voor jou heldere uitleg Micky.
    Moeten dan inderdaad op onze hoede zijn wat hun boodschap is. Mochten de intenties een naar gevoel geven gaat dit wellicht doorwerken in samenwerking met nieuwe machtskakkerlakken. Dus different managers same shit, verwacht ik bij deze. Maar hopelijk draait een ander scenario op een positieve manier onze kant uit. Dan kom ik een potje bier bij je drinken…!!

    Beantwoorden
 • Gerben

  Al hangt de lucht vol met ufo’s
  Meerderheid zal ze niet herinneren
  andere kunnen het ( nog ) niet aan en verwijzen naar wensballonen of sataliten
  Hoeveel wakkere mensen ken jij
  meerderheid draaid in een realiteit wat aangeleerd is
  Steeds meer mensen worden bewust
  Gaande weg loopt hiervan de meerderheid in een val die de andere kant van dualisme vertegenwoordig
  Noemen zich spiritueel en gaan verder slapen in hun “nieuwe” realiteit
  Hoeveel mensen zij. Zich bewust van wat of wie ze werkelijk zijn
  En hoeveel van hen durven verantwoordelijkheid te nemen
  Buiten het plaatsen van een Facebook berich of het tekenen van een petiti

  Beantwoorden
 • sebas0570

  Het lijkt wel of mensen dit soort dingen vergeten, misschien is de AI daar verantwoordelijk voor. In de jaren 80 is allang het bestaan bekend gemaakt, Tinneke de Nooij heeft zelfs nog een wekelijks UFO tv programma gehad. (damn voel ineens een ouwe zak :P)
  Daarna werd het langzaam uit de MSM gehaalt en vooral geridicuult.

  Mijn allereerste ervaring was toen ik een jaar of 7 was op de camping s’avonds in Zeeland. Een grote gloeiende bol ten grote van een VW bus bleef 2 velden verder zweven en zakte langzaam naar beneden en verdween uit het zicht door de bomenrijen tussen de velden. Wij en de 2 andere famillies stonden letterlijk met open mond te kijken. Wij, de kinderen wilden er naar toe rennen maar mijn vader pakte mij op onder de arm als een frans stokbrood en de buurmannen verzamelden ook de kinderen en vrouwen en brachten ons naar de campingkantine en de mannen gingen weer naar het veld en kwamen 10 minuten later terug en zeiden dat het weg was. Mijn vader zal ongeveer even oud zijn geweest als ik nu ben.
  Later wilde mijn vader ook niet meer over het incident spreken.
  Een paar jaar later begon mijn moeder door iets op tv over het de sighting en mijn vader onktkende ineens dat het ooit was gebeurd. Hij kon het zich in iedergeval niet meer herinneren. Dat was zoo raar. Terwijl mijn moeder en ik het nog wisten als de dag van gisteren.

  Jaren later na de scheiding van mijn ouders had mijn moeders vriend een seizoensplaats en een kleine kajuit boot om te vissen op een camping in de buurt van Zwolle. Zomer’s zaten we er ieder weekend, barbeknoeien biertjes drinken met vrienden op het zelfde veld/camping. Het was een sport wie de eerste UFO van de avond spotte. Soms leek het eerst net een ster en ineens begon het alle kanten op te zigzaggen of schoot met een bloedvaart ineens weg.
  Het was vrij normaal onder de campinggasten dat je dit soort dingen zag.
  Ook vooral in de lente en zomer als het onbewolkt is rond een uurtje of 5 in de ochtend zie je ze ook heel veel. Als mensen maar eens wat vaker naar de lucht kijken in plaats van op hun telefoon dan zien ze misschien ook nog wel eens wat.

  The Day Before Disclosure – 720p HD
  [URL=”https://youtu.be/6a3-3S2yFec?list=LLNdy8dSU_QhMUXgyGCBHcEg”]YouTube: The Day Before Disclosure – 720p HD[/URL]
  Dit filmpje duurt even maar heeft zelfs verklaringen van oud astronauten en goede onweerlegbare bewijzen…

  Het probleem van veel mensen is ook dat ze nog ontkennen maar wel claimen spiritueel te zijn snappen gewoon niet wat de bedoeling is van de mensheid.
  Hebben jullie er wel eens aan gedacht waarom voor dit klootvolkje zoveel buitenaardse aandacht is?

  Wij zijn eens van de jongste Hybride rassen met eigenschappen met name op emotioneel gebied waar de Aliens jaloers op zijn, ze mogen slimmer als ons zijn maar hebben niet de emotionele huishouding als wij. En die willen hun ook, vandaar de vele ontvoeringen in het verleden. Omdat ze hun eigen hybride willen maken.
  Ons emotionele huishouden maakt ons ook onverspelbaar, dus ook enigszins gevaarlijk voor buitenaardsen zeker omdat we ook met nucleaire dingen lopen te pielen.
  Vooralsnog zien de Aliens ons nu als wij een chimpansee zien rondlopen met een geladen pistool die zichzelf of hun creatie kan vernietigen in een oogwenk. Daarom houden ze ons ook in de gaten zodat we geen 200.000jr. werk weggooien. 😛
  De mensheid is over een paar generaties tot dingen in staat waar we nu enkel nog van kunnen dromen en zullen de meest gerespecteerden en sterkste ras van dit universum worden. (Dat was gewoon ook de bedoeling 200.000jr. geleden)

  De mensheid/mensen zijn niks anders dan ‘voertuigen’ voor zielen van verschillende rassen uit hogere dimensies om te ervaren. Soms met een missie, anderen om te leren maar sommigen gewoon te zijn.
  Wij hebben het geluk dat we mochten reïncarneren in het laatste universele 3D model vlak voor een grote upgrade zeg maar…
  Er staan grote veranderingen voor de deur voor de mensheid….
  Ook de elite gaat dit niet tegenhouden. _/-\o_

  Beantwoorden
 • Nexus

  Hallo Mickey!

  Ik kan mij jouw frustraties voorstellen. Deze heb ik ook maar dan op het gebied van nieuws en in mindere mate op het gebied van ufo’s.

  Persoonlijk vind ik dat wanneer je het over ufo’s of buitenaards leven hebt je eerst zou moeten zeker weten of de afbeeldingen die wij te zien krijgen van ons universum daadwerkelijk bestaan en echt zijn. Daar heb ik nog steeds grote twijfel over. Voor zover ik geïnformeerd ben kun je bijvoorbeeld sterren en de Zon niet zien als je buiten de invloedssfeer van onze planeet bent. De vraag rijst dan, zijn er wel sterren en is er wel een Zon en zo ja, waarom kunnen die niet gezien worden als je buiten de planeet vertoeft?

  In mijn visie is de planeet een levend wezen, is de atmosfeer een groot celmembraan en is binnenkomen of naar buiten gaan via die membraan niet of nauwelijks mogelijk.Het is een gesloten systeem.

  Verder dan dit kom ik niet. Ik trek deze conclusie aan de hand van het Tether incident dat ooit plaatsvond en op beeld is vastgelegd. Daarin zag je geen mechanische objecten maar objecten die biologisch van aard leken te zijn. Wat nou als de Aarde zich bevindt in een soep van levende organismen die systematisch ronddolen door het universum? Wat nou als die ufo’s geen objecten zijn maar impulsen, communicatie, van en naar de Aarde. Ons lichaam werkt immers ook met elektrische impulsen om te communiceren op elk gebied. Onze hersenen zijn het centrale commando die de impulsen opvangen, decoderen en verwerken. Zo boven zo beneden!

  Is het niet zo dat de meeste wijsheren en avatars meldden dat als je de ruimte wilt begrijpen, je op zoek moet gaan in jezelf? Wat bedoelen ze hiermee? Is dit bullshit of zeggen ze feitelijk dat wij, net als een cel in ons lichaam, onderdeel zijn van een groter iets maar dit simpelweg niet kunnen begrijpen?

  Velen stellen dat buitenaards leven zo duidelijk is. Ik niet. Het is mij volkomen onduidelijk wat het is wat wij waarnemen en of wij wel waarnemen wat het werkelijk is. Zoals gezegd, ik ben er na meer dan 20 jaar onderzoek nog steeds niet uit. Niemand kan stellen dat het duidelijk is tot de dag dat wij echte buitenaardsen persoonlijk kunnen begroeten, hun verhalen kunnen horen en toetsen aan waarheid.Is daarmee de eenvoudige ufo afgeschreven? Allerminst. Ik wilde alleen even duidelijk maken dat hetgeen wij te zien krijgen of kunnen waarnemen, niet persé datgene is wat wij menen te zien. Het blijft een hele moeilijke materie die voor velerlei uitleg vatbaar is.

  Hoe dan ook Mickey, fijn dat je het thema weer eens onder de aandacht bracht! Het ga je goed!

  Nexus

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Iedereen heeft recht op een mening. Ik resoneer niet met jouw mening in deze. Maar begrijp dat je het met eigen ogen wilt zien. Dat heb ik, zoals je gelezen heb, al meerdere keren gedaan, voor mij is het overduidelijk dat er buitenaards leven is. En die waarheid heb ik niet alleen buiten mijzelf gezien, die waarheid heb ik ook vooral in mijzelf gevonden.

   Beantwoorden
   • Nexus

    Ook ik heb zaken gezien Mickey en vastgelegd op foto. De stelling van mij is: is hetgeen wij zien dat wat wij willen zien of iets anders?

    Daarmee ga ik een stap verder dan puur stellen dat iets buitenaards is. Wellicht is het buitenzintuigelijk en maken wij op basis van bestaande denkbeelden er iets van wat het misschien niet is.

    Ik zeg dus niet dat ufo’s niet bestaan. Vraag mij alleen af of hetgeen wij waarnemen is wat wij zien.

    Beantwoorden
    • Gerben

     Unidentified flying object (ufo),
     Ja dus

     Beantwoorden
  • sebas0570

   @Nexus
   Ik deel niet helemaal je theorie maar met de membraam uitleg resoneer ik wel mee.
   Alles in de natuur komt terug als een membraam.
   Planten en dierlijke cel-structuren allemaal op microscopisch niveau een membraam achtig systeem. Metalen hebben ook een membraam achtige structuur De Menselijke hersenen zien er op elektrisch niveau ook als een membraan uit.
   Afgelopen jaar hebben supercomputers een digitale afstandsfoto kunnen maken op basis van berekeningen van een groot deel van het universum en het ziet er net zo uit als een membraam of als schuim in in een bad.
   Dus waarom ziu de basis van een elektrisch universum er ook niet uitzien als een membraan of membramen? Stel je een LP (langspeelplaat voor)
   Wij zitten op 3D/4D vast in een groef en kunnen enkel naar benedenkijken 1D/2D/3D. Deze groef membraan is ook wel de lineare tijd waar wij in leven. Iedere groef is een dimensie/membraan waarop een entiteit kan leven. Hogere entiteiten kunnen switchen tussen de dimensies/ofwel membramen.

   http://www.inquisitr.com/3434305/ufo-researchers-82-alien-species-are-currently-in-contact-with-earth-and-at-least-four-are-fighting-for-control-over-earth-video/

   Beantwoorden
   • tom

    Nexus en sebas: ik vind jullie visie erg interessant.

    Beantwoorden
 • Erik

  Hi Micky,
  Dank voor je stuk.
  Ik kende je site nog niet maar via “Hoe zit het nu echt” nu dus wel.

  Ondanks dat ik het helemaal met je eens ben mbt UFO’s en buitenaardsen vraag ik je wel iets genuanceerder met andere sites om te gaan. Waarheid is een lastig ding. We zullen het nooit weten, als het al bestaat. Wat voor jou waar is hoeft voor een ander niet zo te zijn en vice versa. ook ik heb diverse malen in NL UFO’s gezien en slechts weinigen nemen mij serieus. Maar dat geeft niet. Veel mensen zijn zo geprogrammeerd totdat zeer ook niet omheen kunnen. En ja, als je ervoor open staat zule je zeker vaker waarnemen.
  Kortom, keep up the good work

  Beantwoorden
 • Akky van der Veer

  Hoi Mickey, lees de Wes Penre Papers en alles valt op zijn plaats… Ik ben het overigens niet met je eens wat Martijn van Staveren betreft. Die heeft echt een missie en dat heeft niks met geld te maken.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Waar heeft zijn missie dan mee te maken?

   Beantwoorden
   • Akky van der Veer

    Dezelfde missie als jij hebt: mensen wakker maken

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Waarom geeft hij dan geen antwoorden op e-mailtjes en geeft hij nooit antwoorden op vragen van mensen die ook net als hij wakker willen worden? Dat heb ik uit meerdere bronnen vernomen. Antwoord: hij heeft helemaal niet als missie mensen wakker maken, zijn hoofdmissie is centjes verdienen, bijkomstigheid is dat er wat mensen enigszins wakker worden tijdens zijn presentaties. Maar als mensen meer informatie willen en daarom vragen dan geeft meneer van Staveren niet thuis. Waarom? Antwoord: Omdat meneer van Staveren zijn lezingen en presentaties samengesteld heeft uit informatie van het internet, vragen die dus dieper ingaan op die onderwerpen kan hij nie beantwoorden, want hij heeft zich lang niet in alles verdiept.

     Maar dat is mijn mening. Misschien heb je wel gelijk, sluit ik ook niet helemaal uit, maar dan vind ik het nog steeds belachelijk dat hij dan verzint dat hij van de Aarde van over 500 duizend jaar van nu komt… om nog maar te zwijgen over dat gewauwel dat hij met zijn complete bewustzijn intact hier op Aarde geboren is..

     Beantwoorden
     • Jos

      Een slaapwandelaar perhaps dan?

      Beantwoorden
     • Akky van der Veer

      Nee, hij heeft heel weinig boeken gelezen en zegt eerlijk dat hij ook alles niet weet, maar alleen kan spreken uit eigen ervaring. Ik heb ook moeite gehad met dat hij zegt uit de toekomst te komen. Maar nu ik de Wes Penre Papers lees, begrijp ik steeds meer van tijdlijnen en parallele werelden. Tijd bestaat niet in het universum, maar wij – als mensen – denken lineair: verleden, heden, toekomst, terwijl alles NU is. Ik ben een mens, dus ik begrijp dat niet goed. Net als jij en vele anderen hier op Moeder Aarde.

      Beantwoorden
  • rob

   Dag Akky. Zag iets over Wes Penre. Heb je ook die papers gelezen van wat je moet doen als je dood gaat?

   Beantwoorden
   • Akky van der Veer

    Goedenavond Rob, ik heb deel 1 en 2 gelezen (er zijn 5 delen) en weet nu dat – als je doodgaat d.w.z. je stoffelijke lichaam verlaat – je niet in de verleiding moet komen de tunnel van het ‘valse’licht binnen te gaan, want dan word je in no time gerecycled als energetisch voer en zit je opnieuw in de matrix. Maar er zijn openingen in het Grid en die moet je met behulp van je Overziel zoeken en dan ben je vrij en multidimensionaal. Ik reken erop dat me dat lukt, want ik wil hier niet blijven.

    Beantwoorden
    • rob

     Goedemorgen Akky. Ik heb gisteravond nog weer paper van hem gelezen aan de hand van jouw opmerking. Fijn te horen dat jij er ook mee bezig bent. Ik heb er veel over gelezen, ook uit veel verschillende bronnen. Ook het evangelie van Maria Magdalena geeft een soort beschrijving wat je moet doen en hoe te handelen, maar je moet het bijna allemaal zelf ontcijferen om te begrijpen. Ik ben dit onderzoek gaan doen na een bijna dood ervaring, ik heb toen mijn, zoals je zegt, mijn Overziel ontmoet, een stralende gestalte van pure energie,liefde en kennis,( de theosofen noemen dit de hogere manas, dat gedeelte van je dat onsterfelijk is) en ben daarna gaan reizen naar verschillende werelden. Op internet heb ik daarna gevonden dat veel mensen ook zo iets ervaren hebben, ongeacht van welke afkomst ze hebben of welke geloofsovertuigingen ze hebben. Hieruit kan ik alleen maar concluderen dat dit een proces is wat we allemaal ondergaan als we sterven en dat het gewoon echt is, geen kul. Ik ben nu ‘s nachts aan het oefenen, ik heb de laatste tijd weer uittredingen gehad, alleen lukt het me nog niet zo gericht te sturen. Ik blijf dan bijvoorbeeld hangen in een stad of een donkere ruimte waar ik niet meer uitkom. In die donker ruimte kan ik wel wat dingetjes creëren , maar het stelt nog weinig voor. Ik zou dus, zoals je zegt, moeten oefenen om de aarde te verlaten en de Grid op te zoeken met zijn openingen. Ik ben dus nog onervaren op dit gebied, maar ik ben nog jong, dus heb nog veel tijd om te oefenen. Net zoals jij wil ik hier niet meer blijven, ik denk dat ik de 7(+1) basis principes van Hermetis wel begrepen heb, tijd voor iets nieuws. Tussentijds wil ik me wel zoveel mogelijk dienstbaar opstellen voor de medemens. Groetjes Rob.

     Beantwoorden
     • Akky van der Veer

      Hoi lieve Rob, als je dat wilt kunnen we privé van gedachten wisselen, want ik ben heel benieuwd naar jouw bedenkingen wat Wes Penre betreft. Ik heb zelf veel moeite gehad met de vrouwelijke bron van alles, maar vind het nu wel logisch, het past als het ware in het grotere plaatje. Ik ben 73 jaar, dus niet jong meer, maar hoop dat dit voor jou geen verhindering zal zijn om contact met mij te zoeken: akkyvanderveer@planet.nl

      Beantwoorden
 • Nexus

  Ben ik de enige die ze gezien heeft en vastgelegd? Heeft nog iemand eigen foto’s?

  Beantwoorden
 • sebas0570

  Nice pics Nexus!

  Beantwoorden
 • Henriëtte

  Dag Mickey,
  Dank je, ook dit is weer een boeiend verhaal. De artikelen die jij schrijft, resoneren grotendeels met mij.Ik lees diverse alternatieve sites. Als er nou twee sites zijn, waar de informatie naar mijn mening heel veel overéénkomt, dan zijn het indigorevelution.nl en buitenaardscontact.nl. Dat Martijn geen mails beantwoordt, dat klopt. Hij geeft aan op zijn site, dat hij hier geen tijd voor heeft. Begrijpelijk als je tientallen mails per dag binnenkrijgt. Gezien je opmerkingen, heb ik het gevoel dat je niet onafhankelijk diepgaand onderzoek hebt gedaan. Als er iemand die ruimte geeft om vragen te beantwoorden is Martijn het wel. Zowel tijdens de “Crowd Power” uitzendingen, als tijdens lezingen en workshops, neemt hij hier alle tijd voor. Ook dat hij dit zou doen om geld is niet correct. Tijdens zijn lezingen is hij heel open er eerlijk en vertelt hier uitgebreid over. Ik hoop dat e.e.a. zou voor jouw wat duidelijker is en ik blijf je artikelen met heel veel plezier lezen!

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Bedankt voor je uitleg. Ik geloof je. Maar dan nog blijf ik het uiterst vreemd vinden dat hij dan leugens vertelt over zijn geboorte waar zijn complete bewustzijn intact was en dat hij van de Aarde van 500 duizend jaar van nu komt. Dan zal dat buitenaardse contact ook wel gelogen zijn denk ik dan. Als hij het echt zo goed meent dan heeft hij die grove leugens niet nodig. Maar zoals gezegd zegt hij volgens mij niet heel erg verkeerde dingen, dus hij zal er weinig mensen kwaad mee doen, maar ik hou niet van verzonnen verhaaltjes die hem bijzonderder dan de rest moeten maken, that’s all 🙂

   Beantwoorden
   • Klaas

    Zomaar wat reflecties over dit thema. Wat direct vanuit het hart komt heeft niet nodig te zeggen dat het van de aarde van 500duizend jaar van nu komt en te zeggen dat hij meermaals ontvoerd is geweest. Dat lijken lokkertjes, alsof het daarmee waar moet zijn wat wordt beweerd. Veel van wat deze Martijn beweerd, is inderdaad zinnig, naar het hart gaan bij voorbeeld, maar dat zijn de woorden. Hij heeft het nog altijd over de galactische confederatie, maar dan nu de positieve variant, die het goed met ons voor heeft (yeah right). JP Sears zou het ironisch de ‘newer age’ noemen, het groeit mee met zijn tijd en past het verhaaltje aan voor diegenen die het newage-verhaaltje doorzien. Het gaat er om te kijken waar de energie heengaat die wordt losgemaakt als mensen bij zijn meetings (crowd power)hun hartpoort openzetten. Nog steeds is dan de boodschap die energie oa te brengen naar de beperkende krachten (een soort van vergeving, geen oordeel). De beperkende krachten die ons nu meer nodig hebben dan ooit, maar wij hun zeker niet (meer). Zeker is dat de mensheid stappen maakt, dus moet het lokverhaaltje ook aangepast worden om ze toch binnen de beperking te houden. Of Martijn zich hier bewust van is, dat weet ik niet, wellicht doet hij het oprecht, maar energetisch ervaar ik het niet fijn. Er is nog steeds misleiding en die gaat met zijn tijd mee. Het wakker worden gebeurt sowieso, maar dan van binnenuit.
    Overigens Akky en Rob, zie ik Wes Penre (waar ik ook niet helemaal in meega, maar wel interessante en gedegen onderzoeker, die al jaren bezig is) niet als passend bij Martijn. Hij zou vast beweren dat Martijn is aangesloten op een kosmische supercomputer en dat zijn galactische confederatie valt binnen de synthetische hierarchische structuur 🙂 (maar dat is mijn invulling). En wat Wes zegt over wat je na je overlijden kunt doen, dat kun je ook tijdens je leven doen (zegt hij ook). En kunnen dus ook die beperkende entiteiten die nu komen, of al zijn, ook nu zich op mensen aansluiten. Het lijkt mij zeker in dat geval zeer onwenselijk je hartpoort te openen voor de beperkende krachten om ze goede energie te geven. Dus, ja er is zeer veel buitenaards contact en leven. Blijf bij jezelf, want er is veel wat zich nu aan ons opdringt (en niet zozeer via UFO’s). Wat allemaal niet wegneemt dat er veel leuks te lezen is in de verhalen van Martijn en dat je er wat uit kunt halen. Alleen die energiestromen, toch niet zo fijn (voor mij). Gevalletje Yanosh?
    Toch liever die directe en open taal van Micky. Ook niet altijd gelijk, maar niet zo pretentieus en wel vanuit het hart. Levert misschien alleen nog geen volle zalen newer-agers op.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Bedankt voor je reactie en informatie Klaas!

     Ik ben zelf nog nooit naar Martijn van Staveren geweest, baseer mijn mening op een uurtje of wat kijken en luisteren naar wat hij te zeggen heeft op YouTube, gecombineerd met de ervaringen van mensen die mij mailen die wel bij Martijn zijn geweest en die net als jij het niet fijn vonden. Heeft hij het over de Galactische confederatie en dat dat positieve buitenaardsen zijn? Red flag inderdaad!!!! En begrijp ik nu goed dat hij oproept om je energie weg te geven aan dat soort galactische kwakzalvers…?

     Dat hij zijn verhaaltje aanpast om mensen te trekken was mij ook al duidelijk, wat een bullcrap dat hij van de Aarde van 500 duizend jaar van nu komt… Laat staan dat gewauwel over zijn volledige bewustzijn bij geboortje, en vervolgens jarenlang daar niets mee doen, wakkere mensen weten dat dat ook een red flag is, ik ben niet met volledig bewustzijn geboren namelijk, en heb dat nu ook zeker nog niet bereikt, maar met die bewustzijn wat ik nu heb zou ik als ik daar mee geboren zou zijn geweest een vervelende jeugd gehad hebben… ik zie het al voor mij haha, in de kleuterklas zit iedereen dan zanskasteeltjes te maken in de zandbak of harkpoppetjes te tekenen, terwijl ik dan bouwtekeningen zit te schetsen in Autocad van kilometers grote ruimteschepen… 🙂

     Beantwoorden
     • Klaas

      Martijn maakt een onderscheid tussen de federatie van het licht (de negatievelingen) en de galactische CONfederatie, die wel positief zou zijn. Gelukkig zijn volgens hem die lui van de federatie van het licht nu ook positief geworden. Hoe een woordenspel vrijheidzoekende mensen zo verleidend hun energie weg kan laten geven. Nou ja, het zit ook geraffineerd in elkaar, ook energetisch (kunstmatig). Mensen, het ‘spel’ gaat nu pas echt beginnen. Maar gelukkig kunnen we via ons hart inderdaad veel doen en ons multidemsionale karakter ontdekken. En gebruik die energie vooral eerst maar om je eigen bedoelde en onbedoelde rotzooi op te ruimen.
      Je zou het niet overleven denk ik, als je met volledig bewustzijn hier geboren wordt. Tenzij je natuurlijk de eerste 30 jaar van je leven door aliens ontvoerd bent geweest en via je de kosmische supercomputer allemaal leuke en speelse info opgeladen hebt gekregen :-).
      Ik had het al lastig genoeg met mijn zeer beperkte bewustzijn, nog geeneens bewust van dat het bewustzijn heet en ook nog eens beperkt was. Dat bewustzijn heb ik nu wel, geloof ik, en dat is al bevrijdend op zich.

      Beantwoorden
      • sebas0570

       “en de galactische CONfederatie, die wel positief zou zijn. Gelukkig zijn volgens hem die lui van de federatie van het licht nu ook positief geworden.”

       Op de new age en channeling site’s lullen ze daar al langer over. Zal ik jullie hun ‘bron’ verklappen?
       Dit is een Nederlandse vertaalsite voor met name Amerikaanse channeling blogs.
       Een paar van onze Hollandse guru’s halen direct hun info hiervandaan. http://wakkeremensen.blogspot.nl
       Vergelijk de channelings en verhalen maar eens, overgetypt in eigen bewoordingen. allemaal charlatans…

       Beantwoorden
       • Micky van Leeuwen

        Hahaha, nice catch!!

        Dat verbaast mij dus helemaal niets, mijn bullshit detector maakt overuren bij die Martijn van Staveren…

        Beantwoorden
        • sebas0570

         Nog een tipje van de sluier van een andere kant van de alternatieve nieuwssites.
         World unity
         Niburu.co
         9Fnews
         enz.
         80% is 1 op 1 gecopieerd van deze site
         http://beforeitsnews.com

         NOS telegraaf enz.
         Reuters.com

         The matrix is evrywhere lolz.

         Beantwoorden
         • Klaas

          Die Martijn is dan ook effectief gefactchecked op zijn kosmische en aardse connecties. En we weten we ook weer welke misleidend troefverhaal de beperkende krachten nu weer inzetten. Ze zijn nu openlijk uit op de hartenergie, die pijnappelklieren zijn niet genoeg meer. Kan dus wel kwaad die energie rond Martijn.

          Beantwoorden
       • Ikke

        Heb denk ik één artikel gelezen op deze site. Vond t helemaal niks was als snel genezen van al die “te” lieve en zoete woorden alles is liefde en licht. Hoop dat de beginnende wakker worders hier niet intrappen. Geldt ook voor bv de Alex Jones ziet er veel te gelikt uit, wordt veel Controlled geld ingepompt.

        Beantwoorden
     • Sylvester Pickhard

      Grappig zoveel vooringenomenheid en overhaaste conclusie trekkerij 🙂

      Beantwoorden
      • Micky van Leeuwen

       Hoeveel geld heb jij in totaal weggegooid door naar die charlatan van Staveren te luisteren?

       Beantwoorden
  • Chazer

   Misschien heeft Martijn een behandeling nodig. Hij bevindt zich geloof ik in een psychose, want de kenmerken zijn vrij sterk.

   Beantwoorden
 • sebas0570

  Brr, 1x bij Anton Teuben geweest gewoon uit nieuwsgierigheid. Je kan ook echt wel goede cursussen krijgen om (zelf) meditatie en dergelijke te leren, maar die vibe die er hangt. De haren in mijn nek gingen recht omhoog staan. Sindsdien mijd ik dit soort guru’s als de pest…

  Beantwoorden
  • Danny

   Dat had ik al bij de site. Dus no way dat ik ooit iets van hem zal volgen.

   Beantwoorden
 • Ikke

  Ik heb de Crowd Powers van Martijn Staveren ook gezien. In mijn geval heb ik wel t eea geleerd of hij het nu geleend heeft of niet. Hij reikt wel handvatten aan maar om je hartbewustzijn open te zetten ging voor mij ook te ver. Dus die mening deel ik met Micky en Klaas. Door al t zoeken op internet ga je filteren en waar je het meest mee resoneert blijf je hangen. Maar het proces om vanuit je diepere zelf te (leren) herinneren en weten komt ook niet zomaar boven water. Althans ‘nog niet’ bij mij, het zal tijd vergen om uiteindelijk in die staat te komen. Dit met hulp van IR…!

  Beantwoorden
 • Pielo

  Wie naar een lezing van Martijn van Staveren gaat om al die onzin aan te horen doet er goed aan zich psychiatrisch te laten onderzoeken. Dat er meer leven in het universum is dan alleen dit kleine aardbolletje is zonder meer aan te nemen. Daar kan niemand om heen.
  Wie ufo’s ziet vliegen kan ook op zoek gaan naar het monster van Loch Ness of Bigfoot….daar lopen ook al jaren van die idioten naar te zoeken en nog steeds niks gevonden. En maar blijven zoeken……beetje zielig eigenlijk !

  Beantwoorden
  • Jos

   Dag Pielo,

   Ben jij op een lezing geweest van Martijn?
   Ik bedoel, spreek je uit ervaring of ‘ hear say’?

   Beantwoorden
   • Pielo

    Nee, ik ben nog nooit op een lezing geweest. Maar om een oordeel te vormen over Van Staveren hoef ik het alleen maar te lezen. Hij heeft het over Ufo’s en en aliens, maar heeft er net zoveel bewijs voor als mediums die beweren paranormaal te zijn. Wel vreemd eigenlijk, het is zo te lezen een komen en gaan van de buitenaardse beschavingen en niemand kan het bewijzen. Niet door gedetailleerde foto’s of filmmateriaal. Nee, het zijn altijd maar weer stereotype verhalen van mensen die verdwaalden midden in de nacht en toevallig in aanraking komen met aliens of ufo’s. Neem nou de graancirkels, Van Staveren denkt dat het landingsplaatsen zijn van ufo’s, terwijl al wel duidelijk is dat het het werk van mensen die op sensatie uit zijn.

    Nogmaals, hou jullie zelf en anderen niet voor de gek en kom met bewijzen. In Amerika lopen complete filmploegen achter een zogenaamde Bigfoot aan, en Bigfoot is altijd nét weg als de goedgelovigen aankomen op de plaats waar hij zou zijn gesignaleerd. Niemand heeft hooit kunnen bewijzen of aantonen dat dit wezen bestaat.

    Voor mij bestaat er geen twijfel dat het wemelt van leven in het heelal.Buitenaardsen reizen wellicht duizenden lichtjaren om de gigantische afstanden, en vervolgens doen ze alle moeite om zich te verschuilen. Mensen die in ufo’s geloven zien ook ufo’s, vraag maar aan Robbert v/d Broeke. Niemand in zijn omgeving ziet ze, behalve Robbertje genverbrander. En dat is niet vreemd ????

    Beantwoorden
 • Martijn van Staveren

  Hallo Micky, dank je wel voor je aandacht aan mijn naam, alhoewel ik denk dat het beslist niet over mij zou hoeven gaan. Veel van wat je schrijft over mij klopt beslist niet. Ik sta open om alles bespreekbaar te maken wat maar nodig is, ik merk in jouw reacties en publicaties dat je nogal strooit met allerlei onwaarheden en vervolgens mij beschuldigt van allerlei leugens. Het is heel goed kritisch te zijn, juist in deze tijd waarin er onvoorstelbaar desinformatie wordt gebracht naar buiten toe. Ik ben hier net als iedereen om te leren hoe het leven op Aarde werkt en ik denk dat we elkaar daar beter op een constructieve wijze in kunnen bevragen. Ik vind jouw wijze van schrijven heel erg interessant. De afgelopen 40 jaar ben ik net als velen bezig deze onderwerpen betekenis te kunnen geven, niet de afgelopen 2 jaar hoor. Als je werkelijk iets wilt publiceren over het werk wat ik doe, negatief of positief of neutraal, dan kunnen we een interview organiseren. Je kunt mij alles vragen. Het is lastig voor mij om alle vragen te beantwoorden via de email. Ik ben geen goeroe, gewoon een mens van vlees en bloed en hoop samen met anderen de essentie van het leven te vinden. Ik ben geen new ager, channelaar o.i.d. Ik zou het ontzettend interessant vinden elkaar een keer te ontmoeten. Ik hoop dat je een reactie en gevolg wilt geven aan je uitspraken en iedereen de kans wilt bieden om deze informatie(s) te volgen. Bijgaand tref je een emailadres aan, waar ik zeker op bereikbaar ben. Een groet van Martijn van Staveren

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Hoi Martijn, ik heb je zojuist nog een mailtje gestuurd, ik zou graag gebruik maken van je uitgestoken hand en je interviewen. Lijkt mij heel erg interessant, zeker ook voor de mensen die jouw en/of mijn werk volgen. Laat maar weten wat je er van vindt!

   Beantwoorden
   • rob

    interessante ontwikkeling….

    Beantwoorden
   • Danny

    Over Martijn heb ik geen oordeel, omdat hij voor mij niet veel nieuws vertelt, maar ik wil wel zeggen dat ik het mooi vind dat je ervoor open staat, Micky. Van de andere kant had ik ook niet anders verwacht… 😉

    Beantwoorden
   • Danny

    @Micky: heeft dit nog een vervolg gekregen?

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Nee

     Beantwoorden
     • Danny

      Hahaha.

      Martijn door de mand gevallen!!!

      Beantwoorden
      • Micky van Leeuwen

       Hij is zeker door de mand gevallen. Ik heb het even afgewacht om hem een kans te geven, maar hij is er inmiddels mee gestopt: http://www.earth-matters.nl/192/13812/earth-matters-tv/bekrachtingen-in-de-natuur-met-martijn-van-staveren.html

       2 maanden geleden voor het laatst iets van hem gehoord, hij hield het warm, hij wilde nog steeds afspreken, maar laat niets meer van zich weten. Mijn conclusie is dat mijn tekst in het artikel klopt, Martijn van Staveren is een oplichter. Hij heeft nu zijn zakken gevuld, het werd hem te heet onder de voetjes, ook Vrijland ontmaskerde hem onlangs, en nu stopt hij. Hij hield het contact met mij warm om nog even door te kunnen gaan met zakken vullen, en hij kon negatieve publiciteit niet gebruiken vandaar dat hij hier op de site reageerde en mij een aantal keer mailde. Knap gedaan van Martijn. Hij zal aardig kunnen rentenieren van al dat geld wat hij verdiend heeft met lulverhalen ophangen. Daar kan ik alleen maar respect voor hebben, als mensen zo onnozel zijn om die lulverhalen te geloven en er ook nog eens voor te betalen dan doet Martijn het goed. Mensen die wat verder zijn qua bewustwording en waarheidszoeken weten echter dat Martijn’s verhalen op lariekoek gebaseerd zijn. Ik ben wel klaar met die gast en ik wist al die tijd wel dat ik gelijk had, Martijn is te laf om een interview met mij te doen, omdat hij weet dat ik gelijk heb en dat hij een oplichter is.

       Beantwoorden
       • ikke

        Nou dat was het dan Micky, hij heeft lekker zijn centjes verdiend met zijn ‘grote deels’ bullcrap verhalen.
        Maar jij kan jezelf in de spiegel aankijken, hij niet tja….

        Beantwoorden
        • Danny

         Oh dat kan hij wel hoor.
         Hij heeft mensen verteld wat ze willen horen en als men daarvoor wilt betalen, is dat de eigen verantwoordelijkheid. Precies zoals Micky zegt.

         Het zegt echter ook heel veel over Martijn dat geld voor hem blijkbaar toch héél belangrijk is…
         …en het laat in ieder geval zien dat hijzelf niet gelooft in wat hij vertelt…

         Beantwoorden
         • Ikke

          Wellicht krabt hij zichzelf toch achter zijn oren als hij stiekem de reacties onder deze topic leest.
          Niettemin was t een geraffineerd business plan…

          Beantwoorden
          • Micky van Leeuwen

           Dat betwijfel ik. Dit soort lui, samen met die Arjan Bos van Earth-Matters (hoezo misleidende naam…) hebben hun zakken goed gevuld. Ook al beweren ze wellicht anders. Maar als ik lees dat er bij die afscheidspeech van van Staveren 130 betalende mensen aanwezig waren a 25 euro per persoon, en als ik dan verder hoor van Martijn dat hij een paar keer per week volgeboekt zit, tja dan hebben we het dus al gauw over tienduizenden euro’s per jaar. Dus ik denk niet dat hij er mee zit dat een websitetje als deze hem neerzet voor wat hij is. Het publiek wat hij trekt is namelijk niet het publiek wat deze website bezoekt. Hij trekt (tja hoe ga ik dat respectvol zeggen) bange en luie waarheidzoekers. Deze website is meer gericht op de eigen leiders die zelf onderzoek doen in zowel de externe als ook de interne wereld. Martijn’s publiek zoekt niet meer, die denken iets gevonden te hebben. Het is hetzelfde publiek wat zich laat oplichten door Janosh en laat/of liet misleiden door figureen als een Anton Teuben en/of een Marcel Messing. En ze vindne altijd wel weer wat of iemand nieuws die ze blind kunnen volgen. Er komt hier ook nog wel eens zo’n verdwaalde ziel langs op de website. Dat zijn de lui die geloven dat ik echt vriendjes ben met aartsengel Michael en samen met hem kosmische battles uitvecht bijvoorbeeld. Ik zal binnenkort nog eens zo’n column schrijven, dan zie je het bewijs, daar komen ze als strontvliegen op een stuk verse koeienvlaai op af. Die column met/over Michael bijvoorbeeld heb ik lichtelijk afgekeken van Martijn. Ik was benieuwd hoeveel mensen blind dat soort fantasie zouden geloven, want dat is precies hetgeen wat van Staveren ook doet. Hij maakt zichzelf bijzonder door zijn verzonnen buitenaardse ontvoeringen en ontmoetingen. En mensen geloven dat. Maar dat is ook niet iets geks als je erover nadenkt. Want hoeveel mensen in de wereld geloven blindelings dat er een god bestaat, alleen maar omdat anderen hen dat vertellen?

         • Micky van Leeuwen

          Daar ben ik het geheel mee eens

          Beantwoorden
          • ikke

           Heb t filmpje die jij geplaats hebt van zijn bekrachting deels bekeken.
           Ik kreeg hier sterk een gevoel van new age bij, alleen in een nieuw jasje, maar ja dat wisten we al 😉

           Nee, ik voel me hier toch lekkerder, dank voor de goede uiteenzetting.

 • Ellie

  Het is inmiddels bijna juli. Heeft dit interview al plaatsgevonden? En zo ja, waar kan ik dit vinden?

  Beantwoorden
 • Micky van Leeuwen

  Lezen is lastig he.

  Volgens mij vind je hier op deze website weinig gelovigen van Martijn van Staveren. Persoonlijk heb ik hem nog nooit geloofd. Jij wel?

  Beantwoorden
 • Ilona Beaard

  Ik weet dat dit niet de beste plek is, maar inderdaad is Anton Teuben en Robbert van de Broeke een stelletje oplichters.
  Ik heb persoonlijk met ze te maken gehad en beiden zijn ze van het lotje getikt.

  Ik ben helaas jarenlang door allerlij dingen flink gehersenspoeld en begin nu sins 2 maanden meer van de waarheid te zien maar ik heb nog een lange weg te gaan.
  Astrale invloed, pijn-psygoses en pedofielen + teveel narsiten rond me tot een maand geleden.
  Je van van de ene WTF realitijd naar de andere WTF realitijd.
  Maar goed, langzaam aan komt het wel weer goed.

  Ik heb beiden sukkels nog lopen te promoten online waar ik nu flinke spijt van heb.
  Er is veel wat ik nog recht te zetten heb.

  Ik ben zelf ook een blogger en ben het verkeerde padje afgegaan.

  Ik ben blij dat je zo recht door zee bent.
  Dat helpt me heel goed om de scammers-wereld in het zotte op hol geslagen UFO wereldje in te zien.

  Beantwoorden
  • Mar

   Kun je ook vertellen waarom Robbert v.d. Broeke een oplichter is.

   Beantwoorden
  • Ilona Beaard

   Sorry, ik had niet door dat er gereageerd werd.
   Ik kreeg geen melding via Email (of ik heb zelf iet s verkeerds ingesteld.)

   Robbert is meer een sadist dan je denkt en hij heeft me de meest rare berichten gestuurd via facebook.
   Maar ook in dit filmpje zie je hoe hij werkelijk is.
   https://www.youtube.com/watch?v=mYULeOgzYaY

   Hij is homo en nu is geaardheid helemaal het probleem niet.
   Maar hij speelt lief en aardig maar in dit filmpje zie je een totaal andere kant van hem.
   https://www.youtube.com/watch?v=mYULeOgzYaY
   Daarnaast wilde hij ook dat Irene Moors dood ging en hij bedrijgde haar wat uitliep tot een rechtzaak.
   https://www.telegraaf.nl/entertainment/444042/robbert-van-den-broeke-haalt-uit-naar-irene-moors?utm_source=google&utm_medium=organic

   Als je verder ook naar zijn ogen kijkt en lichaamstaal (cold reading) dan zie je de sadistische kant in hem wat veel verder gaat dan onderlings roddelen.

   Verder wil ik er online niet teveel over kwijt, maar als je offline meer info wilt neem aub contact met me op.
   Ze zijn beiden onderdeel van een ondergrondse UFO-beweging waarbij de noemer Aliens worden gebruikt om een dekmantel te zijn van mensensmokkel, pedofelie en meer zware criminelen activeteiten.
   Ik heb geen fisiek bewijs dan alleen de informatie die in mijn hoofd omhoog komt.
   Micky….als je wilt praten kunnen we dit doen via email of skype.
   Ik zit momenteel in een extreem lastige situatie om te kunnen praten bij flinke gebrek aan ruimte (ik ben dakloos momenteel) maar waar het kan, wil ik het echt proberen.

   En we hebben hier niet te maken met buitenaardse wezens.
   Maar geloof me dat je rare dingen gaat zien onder invloed van LSD of andere drugs en hypnotische sugesties.
   Het zijn mensen die zichzelf vermommen als buitenaarse wezens.

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Hoi Ilona,

    Het is mij bekend wat voor smeerpijp Robbert vdB is. Ik heb een aantal maanden er een uitzending over gemaakt https://www.indigorevolution.nl/2018/07/06/micky-op-zoek-naar-het-licht-een-ode-aan-medium-robbert-van-den-broeke/ waarin ook het filmpje te zien is wat je linkt en ik inga op zijn bedreigingen aan het adres van Constancia. Ik heb Constancia hier ook online over gesproken trouwens. Dat zie je onder de video op vimeo.

    Ik heb besloten mij niet verder met Robbert te bemoeien na die video die ik gemaakt heb, niet omdat ik bang ben voor zijn bedreigingen die hij ook min of meer aan mijn adres deed na mijn video, maar meer omdat hij teert op aandacht, zonder aandacht is hij niets. Dus geef ik hem liever ook geen aandacht meer op mijn website. Hij is inderdaad gestoord plus zwaar bezeten als je het mij vraagt, die blik in die ogen zegt inderdaad wat dat betreft meer dan genoeg.. Je mag mij er altijd over mailen trouwens. micky@indigorevolution.nl is mijn emailadres.

    Beantwoorden
 • Mar

  Had graag een reactie van Ilona Beaard zelf gehad.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>