Wakker worden, buitenaards leven bestaat!

Abonneer
Abonneren op
77 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Jos
4 jaren geleden

Dat heb je weer mooi neergeschreven Micky, bedankt.
UFO’s Unidentified Flying Object.
Totdat je weet wat het is.
We’re not alone.
Het is al lang geleden allemaal bekend gemaakt, maar mensen luisteren slecht.
Leven in een andere parallel wereld waar vanuit ze het contact met al die anderen verloren zijn, of domweg gewoon ontkennen.
Beetje van wat de boer nie kent da vreet ie nie.
We zien wel, niet dan?
Alles heeft zijn moment.

Tycho
4 jaren geleden
Reply to  Jos

Sick dat mensen eindelijk de waarheid naar buiten pushen… van het moment dat ik was geboren voelde ik me al speciaal en van alles wat we kunnen met ons brein vind ik zo vet ik ben inmiddels 16 jaar en zou hier mij graag in willen verdiepen

Dr Iglo
4 jaren geleden

UFOs bestaan, zie bv de ‘LA invasion’ van 1942. Plus de stapels piloten die UFOs hebben waargenomen. In het filmpje in het andere artikel zag de analist echter dingen die er niet zijn. Buitenaardsen bestaan ook, daar is het heelal niet klein genoeg voor. Toen ik jong was bestond het heelal pas 5 miljard jaar. Nu staat de teller al op 15+ miljard jaar iirc. De religieuze wetenschap… In een oude Project Camelot zag ik ooit een gast die beweert dat een klein percentage mensen ‘alien DNA’ heeft, ging verder niet op in hoe die mensen te herkennen zijn, of… Lees verder »

4 jaren geleden

Ik heb de ufo’s al vaak gezien als ik ‘ avonds naar een heldere sterrenhemel kijk. Ik heb het mijn moeder laten zien en zij zei direct dat het een satelliet was. Ik zei toen dat dat niet mogelijk is, want een satelliet beweegt veel trager en gaat ook niet zigzaggend door de lucht heen en verdwijnt dan ineens. Ze antwoordde dat het best zou kunnen. Veel mensen zijn zo geprogrammeerd dat ze bij het lezen over of zien van ufo’s in een soort ontkennings modus schieten, alsof hun mind het niet aankan om deze info toe te laten. Ik… Lees verder »

tina
4 jaren geleden

Heel mooi beschreven! Als klein meisje heb ik altijd gedacht, dat we hier niet alleen zijn. Vooral niet voor kunnen stellen dat wij de enigste zijn in dit grote universum. Keek als klein meisje altijd en nog steeds naar de heldere hemel en naar de sterren. En mijn gevoel zegt altijd dat er meer is, oftewel buitenaardse beschaving. Heb nog nooit een ufo gezien, wel gevoeld! Mijn gevoelssprieten ( intuïtie)voelen veel, daardoor weet ik het gewoon dat ik ze voel van aanwezigheid. We zullen zien! Hoelang het gaat duren, hoop niet al te lang meer.

Monique
4 jaren geleden

Ik heb (volgens mij) nog nooit een ufo gezien maar ik ben overtuigd van buitenaards leven. Dit is iets wat ik gewoon van binnen weet, geen idee waarom. En ook ik heb het gevoel dat er binnen korte tijd iets gaat gebeuren. Hoe het ook zij. Ik ga de komende tijd in NZ heel veel naar de lucht staren. Wie weet.. 🙂 Goed artikel weer!

ikke
4 jaren geleden

Mooi artikel Micky wat je hierover hebt geschreven.
Zijn de objecten die waar worden genomen “buiten de TR- 3B” I/UFO’s vanuit dit synthetische universum of ook vanuit het organische universum? En hoe kun je deze onderscheiden van elkaar?

ikke
4 jaren geleden

Dank voor jou heldere uitleg Micky.
Moeten dan inderdaad op onze hoede zijn wat hun boodschap is. Mochten de intenties een naar gevoel geven gaat dit wellicht doorwerken in samenwerking met nieuwe machtskakkerlakken. Dus different managers same shit, verwacht ik bij deze. Maar hopelijk draait een ander scenario op een positieve manier onze kant uit. Dan kom ik een potje bier bij je drinken…!!

Gerben
4 jaren geleden

Al hangt de lucht vol met ufo’s Meerderheid zal ze niet herinneren andere kunnen het ( nog ) niet aan en verwijzen naar wensballonen of sataliten Hoeveel wakkere mensen ken jij meerderheid draaid in een realiteit wat aangeleerd is Steeds meer mensen worden bewust Gaande weg loopt hiervan de meerderheid in een val die de andere kant van dualisme vertegenwoordig Noemen zich spiritueel en gaan verder slapen in hun “nieuwe” realiteit Hoeveel mensen zij. Zich bewust van wat of wie ze werkelijk zijn En hoeveel van hen durven verantwoordelijkheid te nemen Buiten het plaatsen van een Facebook berich of het… Lees verder »

sebas0570
4 jaren geleden

Het lijkt wel of mensen dit soort dingen vergeten, misschien is de AI daar verantwoordelijk voor. In de jaren 80 is allang het bestaan bekend gemaakt, Tinneke de Nooij heeft zelfs nog een wekelijks UFO tv programma gehad. (damn voel ineens een ouwe zak :P) Daarna werd het langzaam uit de MSM gehaalt en vooral geridicuult. Mijn allereerste ervaring was toen ik een jaar of 7 was op de camping s’avonds in Zeeland. Een grote gloeiende bol ten grote van een VW bus bleef 2 velden verder zweven en zakte langzaam naar beneden en verdween uit het zicht door de… Lees verder »

4 jaren geleden

Hallo Mickey! Ik kan mij jouw frustraties voorstellen. Deze heb ik ook maar dan op het gebied van nieuws en in mindere mate op het gebied van ufo’s. Persoonlijk vind ik dat wanneer je het over ufo’s of buitenaards leven hebt je eerst zou moeten zeker weten of de afbeeldingen die wij te zien krijgen van ons universum daadwerkelijk bestaan en echt zijn. Daar heb ik nog steeds grote twijfel over. Voor zover ik geïnformeerd ben kun je bijvoorbeeld sterren en de Zon niet zien als je buiten de invloedssfeer van onze planeet bent. De vraag rijst dan, zijn er… Lees verder »

4 jaren geleden

Ook ik heb zaken gezien Mickey en vastgelegd op foto. De stelling van mij is: is hetgeen wij zien dat wat wij willen zien of iets anders?

Daarmee ga ik een stap verder dan puur stellen dat iets buitenaards is. Wellicht is het buitenzintuigelijk en maken wij op basis van bestaande denkbeelden er iets van wat het misschien niet is.

Ik zeg dus niet dat ufo’s niet bestaan. Vraag mij alleen af of hetgeen wij waarnemen is wat wij zien.

Gerben
4 jaren geleden
Reply to  Nexus

Unidentified flying object (ufo),
Ja dus

sebas0570
4 jaren geleden
Reply to  Nexus

@Nexus Ik deel niet helemaal je theorie maar met de membraam uitleg resoneer ik wel mee. Alles in de natuur komt terug als een membraam. Planten en dierlijke cel-structuren allemaal op microscopisch niveau een membraam achtig systeem. Metalen hebben ook een membraam achtige structuur De Menselijke hersenen zien er op elektrisch niveau ook als een membraan uit. Afgelopen jaar hebben supercomputers een digitale afstandsfoto kunnen maken op basis van berekeningen van een groot deel van het universum en het ziet er net zo uit als een membraam of als schuim in in een bad. Dus waarom ziu de basis van… Lees verder »

tom
4 jaren geleden
Reply to  sebas0570

Nexus en sebas: ik vind jullie visie erg interessant.

Erik
4 jaren geleden

Hi Micky, Dank voor je stuk. Ik kende je site nog niet maar via “Hoe zit het nu echt” nu dus wel. Ondanks dat ik het helemaal met je eens ben mbt UFO’s en buitenaardsen vraag ik je wel iets genuanceerder met andere sites om te gaan. Waarheid is een lastig ding. We zullen het nooit weten, als het al bestaat. Wat voor jou waar is hoeft voor een ander niet zo te zijn en vice versa. ook ik heb diverse malen in NL UFO’s gezien en slechts weinigen nemen mij serieus. Maar dat geeft niet. Veel mensen zijn zo… Lees verder »

Akky van der Veer
4 jaren geleden

Hoi Mickey, lees de Wes Penre Papers en alles valt op zijn plaats… Ik ben het overigens niet met je eens wat Martijn van Staveren betreft. Die heeft echt een missie en dat heeft niks met geld te maken.

Akky van der Veer
4 jaren geleden

Dezelfde missie als jij hebt: mensen wakker maken

Jos
4 jaren geleden

Een slaapwandelaar perhaps dan?

Akky van der Veer
4 jaren geleden

Nee, hij heeft heel weinig boeken gelezen en zegt eerlijk dat hij ook alles niet weet, maar alleen kan spreken uit eigen ervaring. Ik heb ook moeite gehad met dat hij zegt uit de toekomst te komen. Maar nu ik de Wes Penre Papers lees, begrijp ik steeds meer van tijdlijnen en parallele werelden. Tijd bestaat niet in het universum, maar wij – als mensen – denken lineair: verleden, heden, toekomst, terwijl alles NU is. Ik ben een mens, dus ik begrijp dat niet goed. Net als jij en vele anderen hier op Moeder Aarde.

rob
4 jaren geleden

Dag Akky. Zag iets over Wes Penre. Heb je ook die papers gelezen van wat je moet doen als je dood gaat?

Akky van der Veer
4 jaren geleden
Reply to  rob

Goedenavond Rob, ik heb deel 1 en 2 gelezen (er zijn 5 delen) en weet nu dat – als je doodgaat d.w.z. je stoffelijke lichaam verlaat – je niet in de verleiding moet komen de tunnel van het ‘valse’licht binnen te gaan, want dan word je in no time gerecycled als energetisch voer en zit je opnieuw in de matrix. Maar er zijn openingen in het Grid en die moet je met behulp van je Overziel zoeken en dan ben je vrij en multidimensionaal. Ik reken erop dat me dat lukt, want ik wil hier niet blijven.

rob
4 jaren geleden

Goedemorgen Akky. Ik heb gisteravond nog weer paper van hem gelezen aan de hand van jouw opmerking. Fijn te horen dat jij er ook mee bezig bent. Ik heb er veel over gelezen, ook uit veel verschillende bronnen. Ook het evangelie van Maria Magdalena geeft een soort beschrijving wat je moet doen en hoe te handelen, maar je moet het bijna allemaal zelf ontcijferen om te begrijpen. Ik ben dit onderzoek gaan doen na een bijna dood ervaring, ik heb toen mijn, zoals je zegt, mijn Overziel ontmoet, een stralende gestalte van pure energie,liefde en kennis,( de theosofen noemen dit… Lees verder »

Akky van der Veer
4 jaren geleden
Reply to  rob

Hoi lieve Rob, als je dat wilt kunnen we privé van gedachten wisselen, want ik ben heel benieuwd naar jouw bedenkingen wat Wes Penre betreft. Ik heb zelf veel moeite gehad met de vrouwelijke bron van alles, maar vind het nu wel logisch, het past als het ware in het grotere plaatje. Ik ben 73 jaar, dus niet jong meer, maar hoop dat dit voor jou geen verhindering zal zijn om contact met mij te zoeken: akkyvanderveer@planet.nl

4 jaren geleden

Ben ik de enige die ze gezien heeft en vastgelegd? Heeft nog iemand eigen foto’s?

sebas0570
4 jaren geleden

Nice pics Nexus!

Henriëtte
4 jaren geleden

Dag Mickey, Dank je, ook dit is weer een boeiend verhaal. De artikelen die jij schrijft, resoneren grotendeels met mij.Ik lees diverse alternatieve sites. Als er nou twee sites zijn, waar de informatie naar mijn mening heel veel overéénkomt, dan zijn het indigorevelution.nl en buitenaardscontact.nl. Dat Martijn geen mails beantwoordt, dat klopt. Hij geeft aan op zijn site, dat hij hier geen tijd voor heeft. Begrijpelijk als je tientallen mails per dag binnenkrijgt. Gezien je opmerkingen, heb ik het gevoel dat je niet onafhankelijk diepgaand onderzoek hebt gedaan. Als er iemand die ruimte geeft om vragen te beantwoorden is Martijn… Lees verder »

Klaas
4 jaren geleden

Zomaar wat reflecties over dit thema. Wat direct vanuit het hart komt heeft niet nodig te zeggen dat het van de aarde van 500duizend jaar van nu komt en te zeggen dat hij meermaals ontvoerd is geweest. Dat lijken lokkertjes, alsof het daarmee waar moet zijn wat wordt beweerd. Veel van wat deze Martijn beweerd, is inderdaad zinnig, naar het hart gaan bij voorbeeld, maar dat zijn de woorden. Hij heeft het nog altijd over de galactische confederatie, maar dan nu de positieve variant, die het goed met ons voor heeft (yeah right). JP Sears zou het ironisch de ‘newer… Lees verder »

Klaas
4 jaren geleden

Martijn maakt een onderscheid tussen de federatie van het licht (de negatievelingen) en de galactische CONfederatie, die wel positief zou zijn. Gelukkig zijn volgens hem die lui van de federatie van het licht nu ook positief geworden. Hoe een woordenspel vrijheidzoekende mensen zo verleidend hun energie weg kan laten geven. Nou ja, het zit ook geraffineerd in elkaar, ook energetisch (kunstmatig). Mensen, het ‘spel’ gaat nu pas echt beginnen. Maar gelukkig kunnen we via ons hart inderdaad veel doen en ons multidemsionale karakter ontdekken. En gebruik die energie vooral eerst maar om je eigen bedoelde en onbedoelde rotzooi op te… Lees verder »

sebas0570
4 jaren geleden
Reply to  Klaas

“en de galactische CONfederatie, die wel positief zou zijn. Gelukkig zijn volgens hem die lui van de federatie van het licht nu ook positief geworden.”

Op de new age en channeling site’s lullen ze daar al langer over. Zal ik jullie hun ‘bron’ verklappen?
Dit is een Nederlandse vertaalsite voor met name Amerikaanse channeling blogs.
Een paar van onze Hollandse guru’s halen direct hun info hiervandaan. http://wakkeremensen.blogspot.nl
Vergelijk de channelings en verhalen maar eens, overgetypt in eigen bewoordingen. allemaal charlatans…

sebas0570
4 jaren geleden

Nog een tipje van de sluier van een andere kant van de alternatieve nieuwssites.
World unity
Niburu.co
9Fnews
enz.
80% is 1 op 1 gecopieerd van deze site
http://beforeitsnews.com

NOS telegraaf enz.
Reuters.com

The matrix is evrywhere lolz.

Klaas
4 jaren geleden
Reply to  sebas0570

Die Martijn is dan ook effectief gefactchecked op zijn kosmische en aardse connecties. En we weten we ook weer welke misleidend troefverhaal de beperkende krachten nu weer inzetten. Ze zijn nu openlijk uit op de hartenergie, die pijnappelklieren zijn niet genoeg meer. Kan dus wel kwaad die energie rond Martijn.

Ikke
4 jaren geleden
Reply to  sebas0570

Heb denk ik één artikel gelezen op deze site. Vond t helemaal niks was als snel genezen van al die “te” lieve en zoete woorden alles is liefde en licht. Hoop dat de beginnende wakker worders hier niet intrappen. Geldt ook voor bv de Alex Jones ziet er veel te gelikt uit, wordt veel Controlled geld ingepompt.

Sylvester Pickhard
4 jaren geleden

Grappig zoveel vooringenomenheid en overhaaste conclusie trekkerij 🙂

Chazer
4 jaren geleden
Reply to  Henriëtte

Misschien heeft Martijn een behandeling nodig. Hij bevindt zich geloof ik in een psychose, want de kenmerken zijn vrij sterk.

Jos
4 jaren geleden
Reply to  Chazer

Trendy…

sebas0570
4 jaren geleden

Brr, 1x bij Anton Teuben geweest gewoon uit nieuwsgierigheid. Je kan ook echt wel goede cursussen krijgen om (zelf) meditatie en dergelijke te leren, maar die vibe die er hangt. De haren in mijn nek gingen recht omhoog staan. Sindsdien mijd ik dit soort guru’s als de pest…

Danny
4 jaren geleden
Reply to  sebas0570

Dat had ik al bij de site. Dus no way dat ik ooit iets van hem zal volgen.

Ikke
4 jaren geleden

Ik heb de Crowd Powers van Martijn Staveren ook gezien. In mijn geval heb ik wel t eea geleerd of hij het nu geleend heeft of niet. Hij reikt wel handvatten aan maar om je hartbewustzijn open te zetten ging voor mij ook te ver. Dus die mening deel ik met Micky en Klaas. Door al t zoeken op internet ga je filteren en waar je het meest mee resoneert blijf je hangen. Maar het proces om vanuit je diepere zelf te (leren) herinneren en weten komt ook niet zomaar boven water. Althans ‘nog niet’ bij mij, het zal tijd… Lees verder »

Pielo
4 jaren geleden

Wie naar een lezing van Martijn van Staveren gaat om al die onzin aan te horen doet er goed aan zich psychiatrisch te laten onderzoeken. Dat er meer leven in het universum is dan alleen dit kleine aardbolletje is zonder meer aan te nemen. Daar kan niemand om heen.
Wie ufo’s ziet vliegen kan ook op zoek gaan naar het monster van Loch Ness of Bigfoot….daar lopen ook al jaren van die idioten naar te zoeken en nog steeds niks gevonden. En maar blijven zoeken……beetje zielig eigenlijk !

Jos
4 jaren geleden
Reply to  Pielo

Dag Pielo,

Ben jij op een lezing geweest van Martijn?
Ik bedoel, spreek je uit ervaring of ‘ hear say’?

Pielo
4 jaren geleden
Reply to  Jos

Nee, ik ben nog nooit op een lezing geweest. Maar om een oordeel te vormen over Van Staveren hoef ik het alleen maar te lezen. Hij heeft het over Ufo’s en en aliens, maar heeft er net zoveel bewijs voor als mediums die beweren paranormaal te zijn. Wel vreemd eigenlijk, het is zo te lezen een komen en gaan van de buitenaardse beschavingen en niemand kan het bewijzen. Niet door gedetailleerde foto’s of filmmateriaal. Nee, het zijn altijd maar weer stereotype verhalen van mensen die verdwaalden midden in de nacht en toevallig in aanraking komen met aliens of ufo’s. Neem… Lees verder »

Martijn van Staveren
4 jaren geleden

Hallo Micky, dank je wel voor je aandacht aan mijn naam, alhoewel ik denk dat het beslist niet over mij zou hoeven gaan. Veel van wat je schrijft over mij klopt beslist niet. Ik sta open om alles bespreekbaar te maken wat maar nodig is, ik merk in jouw reacties en publicaties dat je nogal strooit met allerlei onwaarheden en vervolgens mij beschuldigt van allerlei leugens. Het is heel goed kritisch te zijn, juist in deze tijd waarin er onvoorstelbaar desinformatie wordt gebracht naar buiten toe. Ik ben hier net als iedereen om te leren hoe het leven op Aarde… Lees verder »

rob
4 jaren geleden

interessante ontwikkeling….

Danny
4 jaren geleden

Over Martijn heb ik geen oordeel, omdat hij voor mij niet veel nieuws vertelt, maar ik wil wel zeggen dat ik het mooi vind dat je ervoor open staat, Micky. Van de andere kant had ik ook niet anders verwacht… 😉

Danny
4 jaren geleden

@Micky: heeft dit nog een vervolg gekregen?

Danny
4 jaren geleden

Hahaha.

Martijn door de mand gevallen!!!

ikke
4 jaren geleden

Nou dat was het dan Micky, hij heeft lekker zijn centjes verdiend met zijn ‘grote deels’ bullcrap verhalen.
Maar jij kan jezelf in de spiegel aankijken, hij niet tja….

Danny
4 jaren geleden
Reply to  ikke

Oh dat kan hij wel hoor.
Hij heeft mensen verteld wat ze willen horen en als men daarvoor wilt betalen, is dat de eigen verantwoordelijkheid. Precies zoals Micky zegt.

Het zegt echter ook heel veel over Martijn dat geld voor hem blijkbaar toch héél belangrijk is…
…en het laat in ieder geval zien dat hijzelf niet gelooft in wat hij vertelt…

Ikke
4 jaren geleden
Reply to  Danny

Wellicht krabt hij zichzelf toch achter zijn oren als hij stiekem de reacties onder deze topic leest.
Niettemin was t een geraffineerd business plan…

ikke
4 jaren geleden

Heb t filmpje die jij geplaats hebt van zijn bekrachting deels bekeken.
Ik kreeg hier sterk een gevoel van new age bij, alleen in een nieuw jasje, maar ja dat wisten we al 😉

Nee, ik voel me hier toch lekkerder, dank voor de goede uiteenzetting.

Ellie
4 jaren geleden

Het is inmiddels bijna juli. Heeft dit interview al plaatsgevonden? En zo ja, waar kan ik dit vinden?

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Ellie

Misschien op de site van Martijn 🙂

Ilona Beaard
3 jaren geleden

Ik weet dat dit niet de beste plek is, maar inderdaad is Anton Teuben en Robbert van de Broeke een stelletje oplichters. Ik heb persoonlijk met ze te maken gehad en beiden zijn ze van het lotje getikt. Ik ben helaas jarenlang door allerlij dingen flink gehersenspoeld en begin nu sins 2 maanden meer van de waarheid te zien maar ik heb nog een lange weg te gaan. Astrale invloed, pijn-psygoses en pedofielen + teveel narsiten rond me tot een maand geleden. Je van van de ene WTF realitijd naar de andere WTF realitijd. Maar goed, langzaam aan komt het… Lees verder »

Mar
3 jaren geleden
Reply to  Ilona Beaard

Kun je ook vertellen waarom Robbert v.d. Broeke een oplichter is.

Danny
3 jaren geleden
Reply to  Mar

Uhhhhh…..Open je ogen en oren.

Mar
3 jaren geleden
Reply to  Danny

Echte bewijzen graag en geen copy-paste verhalen.

Ilona Beaard
2 jaren geleden
Reply to  Ilona Beaard

Sorry, ik had niet door dat er gereageerd werd. Ik kreeg geen melding via Email (of ik heb zelf iet s verkeerds ingesteld.) Robbert is meer een sadist dan je denkt en hij heeft me de meest rare berichten gestuurd via facebook. Maar ook in dit filmpje zie je hoe hij werkelijk is. https://www.youtube.com/watch?v=mYULeOgzYaY Hij is homo en nu is geaardheid helemaal het probleem niet. Maar hij speelt lief en aardig maar in dit filmpje zie je een totaal andere kant van hem. https://www.youtube.com/watch?v=mYULeOgzYaY Daarnaast wilde hij ook dat Irene Moors dood ging en hij bedrijgde haar wat uitliep tot… Lees verder »

Mar
3 jaren geleden

Had graag een reactie van Ilona Beaard zelf gehad.