Onze scheppende kracht

( 47 )
 • Dirk

  Wow Micky, weer een toppertje dit stuk!

  Ik kijk zelf al 3 jaar geen tv meer. Erg opluchtend, en het heeft me een flinke duw gegeven in m’n proces om die gevangenis te kunnen doorzien. Soms denk ik er wel eens aan om die bak terug vanonder het stof te halen om die leugens met de open ogen van m’n opgedane ervaringen te bekijken. Nu ik hier lees dat het ding ook met je ónderbewuste rammelt denk ik dat ik het maar beter laat. Als er iemand toevallig een interessant linkje heeft over hoe dit effectief in z’n werk gaat lees ik het graag. De manieren waarop de snoodaards ons van onze eigen ik proberen weg te houden boeien me mateloos. Kwestie van een goede weerstand te kunnen behouden ?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Hoi Dirk, laat die bak inderdaad maar stof happen, lijkt mij het beste!

   Genoeg informatie te vinden denk ik op het internet over het hypnotiseer/programmeren van het onderbewustzijn door de televisie. Google vindt in ieder geval een hele hoop artikelen: https://www.google.nl/#q=television+subconscious+hypnosis

   Beantwoorden
  • Janneke

   Vroeger had je de vredespijp. Door het roken creëerde je een lichte angstreactie, waardoor je ontzag kreeg voor het hogere. Met tv-kijken net zoiets. Het creëert een lichte stress c.q. angstreactie in je lichaam, je gaat oppervlakkiger ademen en in die toestand geloof je alles wat de tv je voorschotelt.

   Beantwoorden
 • Wesley Brisco

  Weet je nog wat scofield doet die zwaan in het riool gooien die de stroom volgt naar buiten. Wij hebben onze eigen escape gepland als je maar naar jezelf luistert. De zwaan staat ook voor trouw. Trouw aan jezelf zijn.

  Beantwoorden
 • Monique

  Ik heb ooit mijn tv de deur uit gedaan. Nou ja, eigenlijk nam mijn ex hem mee en heb ik er meer dan een jaar over gedaan om er weer 1 aan te schaffen. Dat is ruim 20 jaar geleden. Ik weet nog dat ik in de bioscoop toen de film “pulp fiction” zag en ik echt helemaal raar werd van zoveel geweld (letterlijk en figuurlijk) op het grote scherm. Dat kwam toen echt binnen.
  Inmiddels heb ik al heel lang weer een tv. Ik heb ook 2 kinderen die ik voor het gemak af en toe voor de tv zet. Yep, uit gemakzucht dus, gewoon omdat het heerlijk is om heel even niets te hoeven. Ik ben me daarvan bewust en het voelt ook best heel fout want eigenlijk ben ik ook al bezig in die kleine hoofdjes allerlei boodschappen te proppen. Dit gezegd hebbende wil ik eigenlijk die tv nu gelijk het raam uit tieven maar goed, ik heb ook nog een husband die wat te zeggen heeft. Gelukkig denkt hij voor een groot gedeelte hetzelfde als ik maar tjees, ik hoor nu het commentaar van de omgeving al, “wat? Kunnen jullie kinderen geen tv kijken? Wat zieluuuug!” En ik weet het, ook dit zijn allemaal excuses van de mind maar toch, maar toch, maar toch, shit, het is wel waar wat je schrijft. Goed artikel weer! Confronterend ook 🙂

  Beantwoorden
  • annemarie

   Haha vergelijkbaar Monique; Wat zieluuug! Wij hebben al een aantal jaar geen tv meer en onze kinderen van 2 en 4 hebben dus ook nooit tv gekeken terwijl andere kinderen van die leeftijd er soms uren achter zitten. Heel af en toe kijken we samen een filmpje op de laptop, maar ik merk aan de kindjes dat ze er niet lekkerder van in hun vel gaan zitten… Ik merk dat als mijn kinderen ‘vervelend’ worden oftewel even geen uitdaging vinden (het moment dat andere ouders hun kids voor de tv zetten) het nog maar heel even duurt voordat de meest creatieve ideeën komen. Verveling leidt echt tot de meest intensieve spellen. Dus ik zeg; gewoon eruit met die tv 😛 Ja ik weet dat het makkelijker gezegd dan gedaan is 😉

   Beantwoorden
 • Jos

  Ik heb mijn TV 30 jaar geleden letterlijk het raam uitgetiefd, de tuin in.
  De volgende dag de restanten in de kliko gedaan en dat was ‘einde oefening’.
  Deze actie heeft zeker en vastbijgedragen aan de verdere ontwikkeling van mijn eigen visie, immers, de tele-visie vervangt de mogelijkheid enig visioen op te doen omtrent de reden, de taak, van je huidige bestaan/incarnatie.
  En dat is volgens mij exact de bedoeling van het hele gebeuren.
  Als ik thans ergens binnenwandel en zie dat de godsganse dag de bewoners naar een bewegende muur zitten te lauwen, de apathie en desinteresse naar mijn aanwezigheid die daardoor veroorzaakt wordt, vind ik het eigenlijk helemaal niet zo vreemd dat een groot deel van de mensheid compleet los is van ‘god’,( lees: zichzelf…).

  Ik vond het als kind al raar dat ik thuis stil moest zijn als de ouwe naar de buis zat te loeren.
  Ik was toch belangrijker dan die liegbak als zijn zoon zijnde??

  Ik herinner me nog dat Koot en Bie een uitzending hadden op zondagavond en de mensen op de hoogte brachten van de nieuwe religie, het Nieuwe Licht, wat in elke huiskamer zou gaan schijnen en waar eenieder zijn geloof aan zou gaan hechten.
  Ze hadden wederom gelijk.

  We zijn thans heel wat jaren verder en het is er niet beter op geworden.
  Mijn vader werkte voor Phillips en toonde mij ooit eens de binnenkant van zo’n toestel met alle ins en out.
  In een TV zit een electronenkanon wat met 20.000volt de electronen op het beeldscherm afvuurt.
  Dit gaat gepaard met een hoge frequentie en veroorzaakt een radio actieve straling.
  Veel mensen pleuren in slaap bij het verpillen van hun kostbare levenstijd met zo’n ding, ik denk dat de bewoners rond Borssele ook weinig moeite hebben in slaap te vallen….
  Rond Fuck-O-Sjima woont ook geen hond meer…

  Ik las ergens dat de gemiddelde Westerse mens 28% van zijn dagelijkse tijd voor de buis hangt, life’s to short, indeed.
  En dan nog zeuren ook dat men geen tijd heeft zijn eigen eten te verbouwen.

  Geregeld vragen mensen ons wat wij dan doen ‘s avonds zonder TV.
  Ik vertel ze dan dat wij praten met elkaar over de zaken des levens.
  verbaasd vragen zij dan vaak; ‘de hele avond?’
  Of dat we een goed boek lezen of andere zinnige dingen be-leven die bijdragen aan onze innerlijke ontwikkeling.

  TV schakelt ons IK uit, we zijn dan niet meer bezig met onszelf maar met de misere van anderen op dit Ruimteschip Aarde.
  Het bittere ervan is dat het niets veranderd, men is compleet gehersenspoeld, en dat begint al op jonge leeftijd als de cellen zich nog moeten gaan vormen.

  Stay Human,

  Jos.

  Beantwoorden
  • Monique

   Nou als ik niet beter zou weten zou ik “amen” zeggen hierop Jos 😉

   Beantwoorden
   • Jos

    Dag Monique,

    Mijn reactie was niet persoonlijk naar jou gericht, mocht je dat denken, doch jouw verhaal vormde wel mede een inspiratie om mijn ding te schrijven, dat wel, noem het maar herkenning.

    Maar doordat ik reeds zo’n 30 jaar zonder door het leven stap, zie ik thans wel het grote contrast tussen mensen die denken niet zonder te kunnen en mijn eigen ervaringen.

    Als ik er heden wat van meekrijg omdat standaard de hele dag zo’n kreng staat te toeteren in de gemiddelde woonkamer, vallen vaak de schellen van mijn ogen omtrent dat men zich daar mee bezig kan houden.

    Ik verbaas me telkens weer opnieuw terwijl er zoveel moois is in het Leven an sich om voor te gaan.

    Als er hier kinderen zijn die even niet weten wat ze met zichzelf aan moeten gaan we er mee naar de dieren, of naar de rivier of whatever.
    Kinderen betrekken bij de dagelijkse bezigheden brengt inspiratie en ontwikkeling bij hen teweeg.

    Ik wil hier absoluut niet op de man spelen, dus ook niet op jou.
    Eenieder mag gewoon doen wat hem zint en het beste uitkomt.
    Tenslotte hebben we allemaal onze eigen weg te gaan.

    Groet,
    Jos.

    Beantwoorden
 • Seth-3

  Micky, hoe kun je het beste achterkomen dat je een schepper bent? Zoiets als realiteit scheppen? Soort van loa? Je hebt het welleens over het innerlijk weten en gevoel, maar er is niet iets van mij wat zegt ‘ja dit ervaar ik persoonlijk in mijn leven’ kwa weten of gevoel.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Goede maar lastige vraag..

   Is er wel iets in je wat zegt of voelt dat je geen schepper bent?

   Beantwoorden
   • Seth-3

    Nee dat niet. Ik heb wat uitgeprobeerd wat niet werkte, ik ga iets anders nog proberen. Kijken wat er gebeurt.

    Beantwoorden
    • rob

     Dag Seth-3.Ik ben ook al lang bezig te begrijpen wie ben ik, wat ben ik, wat kom ik hier doen en waar ga ik naartoe?Allemaal vragen die veel energie kosten, dat besef ik me sinds kort, en het levert me niets op. Daarom, in het kader van onze scheppende krachten die we allemaal hebben, zeg ik nu: wat wil ik zijn, wat wil ik hier doen en waar wil ik naartoe gaan?Dat levert me nieuwe ervaringen op, maar dat kan alleen maar als je pro-actief bent. Want als je niets doet dan creëer je niets dus ook niet je eigen realiteit.

     Beantwoorden
   • Jos

    Tis allemaal minder ingewikkeld dan het lijkt, kijk naar de woorden, de taal, het spreekt voor zich.

    De schepper die schept, het zijn de valse religies die ons hebben doen geloven dat het buiten onze zelven ligt, echter wij zijn zelf de ‘ goden’ en niemand amders.
    In het Engels dan, creator, to create, while we’re the creatures…
    In het Frans vind ik hetzelfde.
    Creation, zelfde woord zowel in het Frans als in het Engels.
    Het lijkt er op dat de mens doof is geworden voor wat hij/zij zelf zegt….

    Jos.

    Beantwoorden
  • Jos

   Hoi Seth,

   Lijkt mij gewoon de handekkes laten wapperen en zien wat er uit voort komt…

   Jos.

   Beantwoorden
   • Seth-3

    Ik ben niet echt om met mijn handen te werken Jos 🙂

    Beantwoorden
   • Sebas36

    @Seth
    Mej je klote uut de stoele kommmu en gewoon scheppuh.
    Iedereen is het en kan het. Je moet enkel voor jezelf ondekken hoe.
    Ik kan het niet helemaal uitleggen maar het focussen op het huidige en dan afdwingen van wat je wil in het leven en focussen op je eigen gestelde einddoel.
    Kost wel eens bloed zweet en tranen, maar dat is het resultaat wel waard.

    Beantwoorden
  • Monique

   Ik denk dat je alleen maar naar je verleden hoeft te kijken om erachter te komen of je een schepper bent. Alles wat je tot nu toe hebt gedaan en waar je nu bent heb je min of meer zelf gecreëerd, toch? Wat ik b.v heel moeilijk vind is mijn gedachten om te zetten in daden. Wat dat betreft heeft Jos een punt denk ik, je handjes laten wapperen haha. Of zoals de rotterdammers zeggen “niet lullen maar poetsen” 🙂

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Niet lullen maar poetsen, geen woorden maar daden, er komen toch nog waardevolle uitspraken uit het Rotterdamse… 🙂

    Beantwoorden
    • Monique

     Kun je nagaan.. en ik ben nog wel een geboren en getogen zeeuwse. Gosternokke! 😉

     Beantwoorden
  • Amilius

   Ga de straat op en schop een willekeurige voorbijganger voor zijn gestel.
   Dan weet je dat je schepper bent, en dan van een van de laagste scheppers.
   Namelijk de schepper van ellende.
   Scheppend bezig zijn is altijd een co-creatie,
   wat mij betreft.

   Beantwoorden
  • Eugenie

   Hallo Seth-3 …Alles… begint met een gedachte. Gedachten scheppen onze werkelijkheid. Je scherm-naam schept de illusie dat je juist wel weet dat je een schepper van je eigen realiteit bent 😉 Heb je niet gehoord van de SETH boeken geschreven door Jane Roberts ? Lees die maar eens dan weet je dat niemand anders dan jij jouw eigen realiteit schept, maar wij OOK gezamenlijk die van ons allemaal.

   Beantwoorden
 • Amilius

  Ons scheppend vermogen kan nog steeds alleen via onze handen. Wat we in onze geest kunnen zien, kunnen we via ons handelen waar maken. Als we iets in ons handen laten drukken of zelfs vrijwillig ter hand nemen, bepaald dit waar de scheppende kracht in wegvloeien zal.
  We zijn allemaal scheppers…
  Maar tot nu toe is het putje scheppen geweest. En of het een diepe put is geworden??
  Dat hangt “geloof” ik van het perspectief af,dat je hoge of je lage zelf bent of dat je geacendeerd bent of niet… enzo ?
  Maar “geloof” me als ik zeg dat je je waarheid in je handen hebt. Elke hand is gevormd door het spel der elementen, en dat is terug te zien in ieders hand.
  Het lijkt mij dat als we ons handelen kunnen brengen naar wat passend is, we weer in ons element kunnen komen.
  En iets wat in zijn element is voelt zich goed.
  De aarde is mijn hoofd element, dat weet ik door dat ik mijn hand(leiding) lezen kan. Dit is totaal niet moeilijk als je de text-uur
  begrijpt. Probeer dus eens je hand-leiding te lezen ipv de krant enzo, het zal je namelijk kunnen verbazen wat je al in handen hebt.
  Handig toch? ?

  Handen zijn om te handelen, niet om te binden.

  Beantwoorden
  • Amilius

   https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Dactyloscopie

   Dit is maar een voorbeeld,
   Maar de eerste vingerafdruk die je ziet is die van het vuur element.
   Zo heb je ze dus ook voor aarde water lucht en aether.
   Vrij makkelijk te herkennen,
   En zo kan je dus zien waarom je juist wel of niet met je handjes de grond in wil, of dat je liever aan tafel zit te praten met , of….
   3 vingers( vangers) een duim (waar alles om draaid)en een pink (die laat zien waar het om draaid). En elk hun element.

   Beantwoorden
   • Amilius

    Deze afgelopen week heb ik mijn moeder aan het huilen gekregen. Dat is me wel eerder gelukt en daar ben ik niet trots op.
    Vroeger was het over mn wietje en van haar kant begrijp ik dat wel.
    En zijn we daar ook
    wel weer uitgekomen.
    Nu ging het over iets anders.
    Ik heb haar verteld dat ik de pijp aan maarten wil geven ( even dacht ze dat ik op een bepaalde manier in herhaling viel) en daar schrok ze van.
    Pas toen ik mijn motivatie uitlegde begon ze te huilen. Ze kon me begrijpen maar had geen oplossing voor de patstelling. Gisteren kwam ze met een colum uit een bijlage van een krant.
    Het ging over “flow”
    En in het kort over niet vechten tegen wat is.
    En geloof me ik heb wat traantjes gelaten want vechten deed ik niet meer, ook daar niet tegen. En daar gingen ze weer…
    En daar was ik stiekum toch weer aan het vechten geslagen…voelde ik plots.
    Bedankt voor je inzicht ma!

    P.s
    De jongste en de oudste hebben het het zwaarste denk ik.
    Zij zijn afhankelijk. Van degene die fit zijn voor het leven.

    Beantwoorden
   • Vandaarver

    Hoe herken jij de elementen in vingerafdrukken als ik vragen mag? Had je er al eens eerder iets over horen zeggen maar klinkt wel interessant! Ben wel benieuwd wat dan precies mijn elementen zijn en of ik dat dan zelf ook kan herkennen aha.

    Beantwoorden
    • Amilius

     Als je weet waar je naar kijken moet is het vrij simpel.
     Aarde maakt boogjes, zie je vaak in schelpen enzo.

     Water maakt een lus,
     Als een soort salto.

     Lucht lijkt op aarde maat dan meer in een puntige boog, als een soort tent.

     Aether lijkt op een pauwen oog, in zo’n veer weetjewel

     Vuur maakt kringetjes..

     Boek van Ellen Duim( ja ,dit is geen geintje) is daar duidelijk in.

     Het heet : het handleesboek.

     Heb heel wat gelezen over handleeskunde, al van jongs af aan een hobby. Maar het boek van Ellen is best ok.
     Probeer hier niets te promoten, maar het mag gedeelt worden toch?

     Mens ken u zelve! !!

     Beantwoorden
      • Amilius

       Het kan ook een combinatie van de soorten zijn.
       B.v.
       Aarde, water, lucht. Zoals deze.
       https://goo.gl/images/SAo0eB

       En er is nog wel meer te ontdekken over hoe handig en bijdehand je bent. Of dat je iemand om de vinger kan winden of juist niet.
       Elke vinger staat met een planeet in ons zonnestelsel in contact.
       Denk je dus wat in je Mars te hebben??
       Pak dan het boek
       Van je eigen handleiding maar eens op ?. Dat zal soms lood (saturnus, middelvinger, de standvastige) zwaar lijken. Maar inzicht (apollo, de zon de ringvinger)
       Zal altijd inzicht geven als je wilt.

       Is dit indigo genoeg?

       Iemand bekent met Victor schauberger?
       Best wel een indigo mannetje vind ik. ?

       https://youtu.be/XyOGdjWDVM4

       Beantwoorden
 • Monique

  Ik vind de volgende quote uit het boek “Our Universal Journey” van GK erg mooi en passend op de vraag van Seth-3. Het is ook iets waar ik mezelf constant aan moet herinneren. Soms meerdere keren op 1 dag..

  “Fear can be very subtle at times and the internal pressure that is created by these programs is a good example of the way they work. They program people into continually judging themselves internally because one is never good enough and it creates an internal division and subsurvient feelings to a greater authority. Yet we are already perfect in the eyes and heart of the True Universal Creator. All we need to do is to continue to be who we are; live from our intuitive heart guidance wherever it takes us, and simply learn along the way. No need to try to be anyone else or anything else but your genuine and authentic self”

  Beantwoorden
 • Trijntje

  Voor mij is onze scheppende kracht iets wat we dagelijks doen, 24 uur per dag. Het kan niet van ons afgenomen worden, het is er gewoon.
  We scheppen een gedachte, een idee, een beeld, een sfeer. We scheppen met woorden, door er te zijn. We voeren die scheppende kracht al dan niet uit met onze handen en onze daden. Waar het wel om gaat is; gebruiken we die scheppende kracht uit vrije wil, vanuit hart en ziel, of is het een gevolg van de indoctrinaties? Helaas is dat laatste vaak het geval. Kan ik met mijn scheppende kracht de wereld verbeteren? Nee alleen maar op het kleine stukje door en om me heen.
  De vraag die ik me dan stel is: heeft deze wereld verbetering nodig?

  Val maar over me heen.

  Beantwoorden
  • Danny

   Onze wereld is op dit moment precies zoals ie hoort te zijn.

   Beantwoorden
  • Amilius

   Antwoord : nee
   De wereld is wat mij betreft perfect, en heeft geen verbetering nodig.
   Maarrr…..Ja er is altijd een maarrr! En dat is dat er op deze perfecte wereld wezentjes rondlopen van het merk homo sapiens.
   Deze hebben gedachte.
   Ja echt ze kunnen denken en denken dat ze naast de wereld kunnen staan. Daarmee hebben ze een geloof opgebouwd dat zorgt dat ze het niet zo nauw nemen met deze wereld.
   Maarrr!!! Jaha, daar is die weer…de “maar” want die is er altijd ?
   Deze kleine maar hardnekkige imperfectie ook wel mens genaamd, zorgt weer voor het ultieme natuurlijk balans.
   Want de perfectie kan alleen zijn doordat er inperfectie bestaat.
   Maarrr!!!….?

   P.s
   De perfectie van het proces van zaad naar plant, is een mooi voorbeeld van de perfectie van deze wereld.
   Eerst warmte en vocht,
   dan wortels,
   Boven de grond komen en het licht ontvangen voor de verdere ontwikkelingen.

   De mens wil weer aan de G.M.O
   want die weet het weer beter.
   Volgens de informatie uit hun
   eigen wereld (je).

   Beantwoorden
 • Trijntje

  hahaha oke, de perfecte vicieuze cirkel van mij/ de mens.

  Is er iets om die vicieuze cirkel te doorbreken (zonder dood te gaan) of verstoren we dan de balans?

  Beantwoorden
 • Trijntje

  Ik denk niet dat ik in mijn uppie de balans kan verstoren, ik ben in dat opzicht maar Calimero. Maar dat brengt me dan bij de volgende vraag: Verstoren “ze” de balans? En vervolgens uitgesplitst naar: verstoren “ze” de hele planeet of verstoren “ze” alleen een persoonlijke groei?
  Als de wereld perfect in balans is dan zijn “ze” er toch een meewerkend en essentieel onderdeel van?

  Ik heb toch wel even tijd nodig om hier uit te komen. De vragen buitelen over elkaar heen. Nu schiet me te binnen: Hoe schep je een chaos? Dus is het tijd om in mijn tuin aan de slag te gaan.

  Beantwoorden
 • Amilius

  De natuurlijke orde is dat het zichzelf altijd hersteld.
  Het zoekt altijd de balans.
  Gaan we daar in mee, herstellen wij ook lijkt me.
  Je tuintje doet zijn ding wel, daar hoef je niets voor te doen. Maar ga je met je tuin en de seizoenen mee, kun je een leuke co-creatie scheppen.

  Go wit the flow, werd me pas weer opnieuw duidelijk ?

  Beantwoorden
 • Trijntje

  Na de chaos van gisteren, een goede nachtrust, is mijn antwoord vandaag: Een ieder moet doen waar hij/zij zich goed bij voelt. Dat geldt dus ook voor mij. Vandaag een nieuwe start, ik ga kijken hoe ik de dingen die gisteren niet naar wens verlopen zijn, vandaag kan benutten. Dat wordt een drukke dag vandaag.

  Beantwoorden
 • Janneke

  Tv-kijken is ook nog eens dikmakend. Je denkt lekker ontspannen voor de buis te zitten maar wat er eigenlijk gebeurt, is dat tv-kijken zorgt voor een stressreactie in je lichaam. In vroeger tijden rende je weg voor een eng beest of je was juist bezig een beest te vangen. Daarmee raakte je je stress weer kwijt, voordat je ging eten. Voor de tv, vastgeplakt aan de bank hoopt die stress zich op in je lichaam. Je zit meer stil dan wanneer je een boek zou lezen. Sowieso moet er bij gesnaaid worden, wat het dikmakend effect nog meer versterkt.
  Ik heb m’n tv een paar jaar geleden weggedaan. Moet zeggen dat ik sowieso niet het geduld had om een programma uit te zien. En dan keek ik naar flutdingen. Tv en tv-meubel weggedaan, weer mensen blij mee gemaakt. Zij wel.

  Beantwoorden
 • Missty

  Hallo Micky,
  Er is wel degelijk meer te vinden op internet over onze scheppende kracht. Wat dacht je van Abraham Hicks bv. Ik mag toegeven dat er weinig uitleg wordt gegeven hoe te beginnen, wat te doen, hoe te graven..
  Zelf ben ik mij al jaren bewust van onze krachten. Om de mensen op weg te helpen (gratis) heb ik een facebook groep opgezet.

  Tv, mobiel, magnetron, tablet e.d. heb ik niet. Het enige daarin is mijn pc. Mijn vaste telefoon is een ouderwets ding aan een draad zonder nummerweergave of wat dan ook.

  Heel mooi stuk wat je geschreven hebt. Ik hoop dat het veel mensen mag bereiken en vooral bewust mag maken.

  Groet, Missty.

  P.s. Mocht je een kijkje willen nemen.. de groep heet; Universele Energie creëer je eigen leven.

  Beantwoorden
 • elles

  Micky, jou spirituele kant doet mij een beetje denken aan Jozef Rulof (1898-1954). 3e zoon van 7 kinderen, vader overleed toen hij 12 was, hij ging van school werken in een fabriek en stond zijn mannetje tussen die volwassen kerels, heeft ondanks zijn gebrekkige scholing vele boeken geschreven die hem can gene zijde werden ingegeven, en maakte schilderijen in de geest can de oude meesters, maar zijn leven ging alles behalve over rozen, hij moest e keihard voor knokken.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Dat klinkt inderdaad als het exacte verhaal van mijn leven, bizar….

   Beantwoorden
 • Ange

  Dat wist ik al lang …. wat een ellende nieuws op TV, alleen maar wat er mis ging, ik zat te huilen en toen dacht ik ga niet meer verdriet volgen. want dat is niet mijn wereld. Facebook is nu een grote dorp geworden , handig om je vrienden te niet vergeten dat wel of om de oude vrienden terug te zien wat normaal onmogelijk bijna was. Maar niks is voor niks , alles heeft zijn prijs kaartje.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>