Oh Gojibes (column)

13
Reageer op dit artikel

10 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
mark

klinkt goed waar kan je die radijs kopen Mikey?

Ikke

Yakult is ook zo’n lul verhaal en vet duur, ja maar dan krijg je wel probiotica binnen. Tja ik drink wel karnemelk zit t zelfde goedje in en kost bijna niks…pfff

Monique

?

Amilius

Eet is een paar dagen niet,
Is goed voor de nuchterheid ?

Danny

Ik snapte er al geen reet van waarom mensen Tamagotchi zo leuk vonden. Proberen te zorgen voor een computertje. Lazer toch een end op. Veel fijner om voor echte dieren te zorgen… Superfoods heb ik ook nooit wat mee gehad. Na het lezen van het allereerste artikel erover direct bestempeld als commerciële shit voor goedgelovige mensen. Hypes worden door de elite gebruikt om ff te checken of het volk nog genoeg onder controle staat. Slaat een hype gemakkelijk aan, dan zijn de mensen nog genoeg geïndoctrineerd. Valt ook op, dat mensen altijd klagen over geld, maar voor een hype kunnen… Lees verder »

Danny

PS. Goed artikel weer, Micky. Bedankt.

Ank

Planten hebben, net als wij, voedsel nodig om op hun beurt weer gezond te zijn voor ons. Alle eetbare planten, bessen en zaden zijn van nature superfoods. Zodra de hype gecreëerd wordt, moet er natuurlijk wel voldoende geproduceerd worden en waar doe je dat? Op volkomen verarmde grond waar geen enkel voedsel voor de plant meer in zit met als gevolg dat er ook in de plant en het zaadje geen voedingsstoffen meer zitten. Blijven we met de vraag zitten hoe het komt dat we nog in leven zijn. P.S.Gelukkig is er nog woestijzand( ironisch he Micky dat die ook… Lees verder »

Amilius

Ooit hadden we hier onze eigen
(Super) voedsel bronnen.
Zeewier was daar een van, en zeeweringenwerf het bewijs.
Nederland was een super vruchtbaar (door oerbossen en overspoelingen door zee) land en alles wat er vanaf kwam was super.
Eet van je eigen omgeving/land,
dat is natuurlijk.
Wat je grootmoeder niet zou herkennen kan je beter van af blijven.
Maar…

Monique

Ik heb het een tijdje geprobeerd, chiazaad. Ik kreeg er koppijn van. Hoorde later dat het bloeddruk verhogend of verdunnend was of zoiets. Volgens mij horen mensen geen vogelvoer te eten. Dus inderdaad wat Amilius zegt, kijk naar wat je grootouders aten en vermijd zoveel mogelijk potjes en voorgesmurfde dingen. Gewoon zoveel mogelijk vers en gezond. That’s the key! 🙂

Dirk

Ooit al eens zo een natuurwinkel bezocht waar ze natuurshampoo, tofoe en bessen verkopen? Blije mensen zie ik daar nooit vaak

Jos

Ik wel.
Kijk eens wat er gebeurt als je tegen ze glim-lacht…….

Jos.

Jos

Denk dat dit meer profijt voor d gezondheid oplevert. Meesten onder ons hebben er namelijk een groot gebrek aan door de consumptie van waardeloos voedsel, en daar wordt je dan ook niet waardevoller van. https://gezonderleven.com/18-ongelofelijke-voordelen-magnesiumchloride/ Ik gebruik hetzelf al een tijdje en voel me er prima mee. Ik heb onze katten ermee van katteziekte weten te genezen, na een paar dagen dronken ze zelf van een schaaltje wat ik neer had gezet. Het gaat hier dus niet om magnesium pillen, die zijn meestal synthetisch en werken dan averechts.Zoals de meeste vitaminepreparaten. Eet gewoon goed, als het effe kan rechtstreeks van… Lees verder »

Gojibessen zijn er voor ‘t Goy. Bestaan voornamelijk uit suiker.

Je bent wat je eet, letterlijk. Dus ik had wel medelijden toen mijn onderbuurman ooit elke dag frituurde.

Ik heb lang in de WW en de bijstand gezeten, dus mijn lichaam heeft wel wat schade opgelopen door specifiek op kiloprijzen te letten. Een aantal gezonde dingen zijn nu eenmaal zeer ongunstig in prijs. Maar nu Goy bessen eten om te compenseren, dat gaat dus niet werken.

De Goy bessen zullen wel in de vrouwenblaadjes zoals Linda en Libelle gepromoot worden.