Daar ergens over die regenboog

( 41 )
 • guuz

  When all the world looks
  Like een jungle and the raindrops
  Keap on tumbling
  from your
  windowpain

  When all thoos
  Clauds seems like a clutter
  The sky opens a magic lane….

  Groet….van guuz

  Beantwoorden
 • FILO

  moooi stuk !!

  zo kun je ook heel verhaal schrijven over het Hiphop gedeelte mbt mindcontrol etc.

  Beantwoorden
 • rob

  Dag Micky. De video is dit van de song I kissed a girl? Zag op Wikepedia dat de song in 2008 gepubliceerd werd. Was dit een optreden in Nasville? Zag deze link: https://youtu.be/6Md3opKXzaE en is uitgekomen op 9-8-2011. Had ze dan 6 jaar geleden een breakdown? of is dit recent? Een commentaar van de video verteld dat ze verklaarde dat ze zich niet goed voelde en al 2 maal in de tour onwel geworden was. Ze werd door medici behandeld. Ze zou gezegd hebben dat ze onder zware druk en stress stond met nauwelijks slaap.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Klopt Rob, thanks voor de info, ik kreeg de clip toegestuurd van iemand en er werd op andere sites net gedaan of het vrij recent was. Het is dus al van 6 jaar terug die val, die info pas ik even aan in het artikel, staat wat netter 🙂

   Neemt niet weg dat de rest van het artikel nog wel recent is.

   Beantwoorden
 • Monique

  Misschien een open deur maar al die sterren die er een eind aan hebben gemaakt of toch minstens een twijfelachtige dood hadden, stonden zij ook onder mind control en is dat dan misschien de reden dat ze aan de drank/drugs zijn gegaan ipv dat ze de druk niet aan kunnen van het beroemd zijn? Want dat is wat er meestal verteld wordt.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ja daar resoneer ik 100 % mee. Allemaal slachtoffers van mind control en/of demonische bezetenheid. Eruit stappen mag niet. 2Pac probeerde het. Teveel waarheid over en rebellie tegen de puppetmasters stellen ze ook niet op prijs, John Lennon, Michael Jackson en Prince kunnen er over meepraten. Veel van die mysterieuze of dubieuze sterfgevallen van idolen zijn vaak ook ook satanische rituelen en/of offers. Ziek zootje die club.

   Beantwoorden
   • Monique

    Nogal ja. Hele zieke clips ook van Katy Perry. Ik kijk er eerlijk gezegd nooit naar, vooral ook omdat ik niet van de muziek houd maar ik vind het ronduit schokkend. En ik ben toch echt wel wat gewend. Misschien omdat ik er nu heel anders naar kijk, ik weet niet..

    Beantwoorden
   • Danny

    Nog zo’n geval: rapper DMX.

    Beantwoorden
 • Monique

  Hieronder een link van een clip van een Amerikaanse rockband. De clip gaat duidelijk over trauma based mind control. Eigenlijk bizar dat het zo in ieders gezicht gegooid wordt maar dat mensen toch stom verbaasd reageren als je zegt dat er zoiets bestaat. Wellicht is dat “hun” grote kracht en tegelijk hun bescherming. Mensen geloven gewoon niet dat er zoiets duisters bestaat en als het zo “in your face” is dan zal het wel niet waar zijn. Anders zouden ze wel meer moeite doen om het te verbergen. Dat is dus niet nodig..

  https://www.youtube.com/watch?v=r5dNcKTcnPA

  Beantwoorden
  • Danny

   Het gaat hun voorstellingsvermogen te boven…

   Maar wat ik me nou afvraag: Degenen, die alles ontwerpen, zijn zij zich bewust van wat ze creëren of zijn ze bezeten en beseffen ze het ook niet?

   Beantwoorden
   • Monique

    Bedoel je die muziekclips? Want dat vroeg ik me inderdaad ook al af. Hebben ze enig idee wat ze maken en wat erachter zit? Zo ja, dan is het allemaal nog vele malen zieker..

    Beantwoorden
  • Danny

   Het “in your face” zie je steeds vaker en steeds duidelijker, al wordt er in de alternatieve media volgens mij ook vaak gegoocheld met cijfers om maar een vrijmetselaarscode eruit te krijgen…

   Beantwoorden
 • Ramon

  We zijn eigenlijk goden en creëren zelf onze werkelijkheid (zij het dat we dat als mensheid vooralsnog onbewust doen).
  Kan het zo zijn dat we hevige en steeds heftigere dingen aan het creëren zijn om uit onze slaap geschud te kunnen worden?
  Hoe meer mensen wakker worden hoe groter ons gezamenlijk bewustzijn wordt, de wet van de zogenaamde ´100-ste aap´.
  De balans kan dan doorslaan naar het ontstaan van een nieuwe situatie.
  Uit chaos kan dan weer een nieuwe balans groeien.
  Uit een zieke situatie kan dan gezondheid groeien.

  Beantwoorden
 • Fip

  Beste Micky,

  Ik wil je graag complimenteren met je schrijfstijl en uiteraard de inhoud van je artikelen. Ik heb wel een verzoek of zo je wil een tip > zou je wat meer alinea’s aan willen brengen, otw iets meer wit/open plekken, dat leest rustiger voor mij.

  Groet Flip (v) (uit Frankrijk 😉

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik hou niet zo van witte plekken, dat vind ik racistisch.

   Maar bedankt voor je reactie!

   Beantwoorden
 • Sebas36

  https://youtu.be/DfED1DDmB-8
  hoe dik wil je erop hebben? massa mind control. Satan komt ook nog even zelf aan het woord.
  https://www.youtube.com/watch?v=j0Waw8wzZgI qlmax 2016
  Defcon 1 Australië
  https://www.youtube.com/watch?v=KTkvw8dg1J8

  Beantwoorden
 • Monique

  Gadverdamme. Die eerste link. Dit is pure hypnose. Ik ben echt geschokt. Is dit waar jongeren naartoe gaan tegenwoordig? Wow! De laatste paar dagen ben ik me erg aan het verdiepen in mind control vooral in relatie met hollywood. Ik wist hier nog niet zo heel veel vanaf. Maar hoe meer ik hierover lees en hoor, hoe meer ik me besef hoe erg we onder hypnose worden gehouden. Dag in dag uit. Ik sta verteld. Ik dacht echt dat ik wakker was :-/

  Beantwoorden
 • Monique

  Ik kon het filmpje niet helemaal kijken trouwens. Kreeg er buik en hoofdpijn van. Misschien de rest vanavond..

  Beantwoorden
 • Sebas36

  Je hebt ook artiesten die “bewust/onbewust channelen” Ik ben al jaren fan van Metallica, omdat hun laten zien waar de wereld echt naar toe gaat, wat de elite echt wil …
  De clips en text van de nummers zegt genoeg…

  Enkele voorbeelden.
  https://youtu.be/m46Z0-HXySo Spit out the bone.
  Zo zie de wereld er straks uit als ze hun gang kunnen gaan.
  https://youtu.be/EFqjDXy9s5A All Nightmare Long.
  De nachtmerrie van genetische manipulatie.
  https://youtu.be/eRV9uPr4Dz4 Until It Sleeps
  Hij heeft het ook over de demonen die bezit van hem hadden genomen…
  En zelf het heft/leven weer in eigen hand weer neemt.

  Zoveel artiesten ook met goede bedoelingen die dit deden Micheal Jackson, Bob Marley, Prince John lennon,Curt Cobain enz..
  Meeste zijn allemaal de pijp uit, recentelijk nog Mobb Deep van de Prodigy. Schijnt gestikt te zijn in een Ei. WTF???
  http://yournewswire.com/michael-jackson-daughter-murdered-illuminati/
  MJ’s last Phone call. https://youtu.be/ycyEL1mGSd0

  De muziek en Hollywood wereld is doordrenkt hiervan en als je uiteindelijk je rug ertegen keert pakken je je op den duur. Sony music heeft ook bijvoorbeeld een flinke trackrecord van dode artiesten.

  Beantwoorden
 • rob

  Dag Sebas, heb de links bekeken. Had er nooit bij nagedacht over metallica, dat ze een soort klokkeluiders zijn. Bedankt. Heb deze week weer een lezing van benthino massaro, damned, zo jong en zo scherp in denken. En ik kom steeds meer tot het besef waarom ik steeds minder ga resoneren met deze site. De oude lezingen van Tom Cambell over de kwantumfysica komen steeds meer naar boven. Al die rottigheid, het beest, of de duivel of noem maar op, bestaan alleen maar als je er in gelooft of er de focus er op legt. Het heeft geen zin om dit te bestrijden door er over te praten, omdat deze rottigheid een onderdeel van je zelf is. Ik heb er eigenlijk geen zin meer in. Ik ga me nu focussen op de nieuwe wereld die gaat komen die veel andere mensen ook willen. De link die ik stuurde aan Amilius, over dat Spaanse dorpje, dat gewoon zijn ding gaat doen, met vreugde , samenhorigheid en welvaart, tussen alle rottigheid om hen heen in. En dat soort initiatieven zie je steeds meer. Door je te richten op welvaart, zowel materieel als spiritueel, hoeft het beest niet meer te bestaan en zal het geen macht meer over je hebben. Die oude geloofsystemen dienen mij niet meer. En hoe meer mensen dit ook gaan doen, hoe meer er gaat veranderen in positieve zin in deze realiteit. Ik weet niet wat jij gaat doen, maar ik heb nog zoveel leuke dingen te doen hier op deze aardkloot, en ik voel mijn energie met de dag meer groeien, gewoon door oude niet meer dienende gedachten van me af te werpen. Ik ben mijn familie hier door kwijt, want die zitten in een hele andere frequentie. Maar ik krijg er geweldige inspirerende mensen voor terug.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   “Al die rottigheid, het beest, of de duivel of noem maar op, bestaan alleen maar als je er in gelooft of er de focus er op legt. Het heeft geen zin om dit te bestrijden door er over te praten, omdat deze rottigheid een onderdeel van je zelf is.”
   Heb je enig idee hoe new agerig deze zinnen klinken? Kop in het zand met andere woorden, en doen alsof er niets aan de hand is? Pedofilie bestaat met andere woorden alleen in ons hoofd omdat we daar in geloven en aandacht aan besteden? Weet je hoe ziek die redenatie van jou is? Ik zou stoppen met teveel bullcrap op het internet te lezen, te kijken en te luisteren. Je maakt jezelf bang volgens mij, en nu zoek je een uitvlucht. Een uitvlucht is het dat focussen op alleen maar positieve dingen, maar dat weet je vast en zeker zelf ook wel.
   Ik hoop echter dat ik je verkeerd begrijp met dat soort zinnetjes die ik hierboven quote. Mocht je dit toch menen dan wens ik je een goede reis binnen de new age kerk der struisvogels. Ik heb niets met bange wezels…

   Beantwoorden
   • Sebas36

    Idd, maarja ik ben een ander uiterste ik ga overal met een gestrekt been. Is ook niet goed maar het is beter dan struisvogel politiek. Kop in het zand steken bedoel ik dus.
    Dat was precies wat ik moest leren op deze aardkloot. Op die manier verander je jezelf en je omgeving. Word zelf bewust en je maakt ook anderen bewust. Dat brengt op den duur verandering mee…

    Beantwoorden
  • MichellevL

   Word redelijk getriggerd door het woordje aardkloot. Heb je al eens bewust op moeder aarde ingevoeld? Misschien dat je dit inzichten brengt waardoor je de pijn die je voelt kunt ervaren, helen, en uiteindelijk loslaten?
   Het is een idee, doe ermee wat je wilt.

   Beantwoorden
 • Monique

  Hoi Rob,

  ik kan je voor een groot deel volgen maar ik denk eerlijk gezegd dat het kwaad niet verdwijnt door je hoofd ervan weg te draaien. Vind je het geen taak voor ons om anderen te informeren over wat er aan de hand is in de wereld? Denk je dat de pedofielen als vanzelf verdwijnen of dat er minder kinderen het slachtoffer worden van satanisch ritueel misbruik als jij met allemaal liefdevolle mensen een dorpje gaat oprichten ergens in het bos? Volgens mij niet. Natuurlijk moet je ook aan jezelf werken. Juist! Maar ik denk niet dat het werkt om met z’n allen licht en liefde te zijn en net te doen of de andere kant niet bestaat door er maar vooral niet over te praten of ermee bezig te zijn. Als dat wel zou werken namelijk, dan leefden we nu allang in een soort paradijs.
  Ik respecteer je mening maar het voelt wel een beetje als de makkelijke weg zeg maar..

  Beantwoorden
  • rob

   Hoi Monique. Ik kies niet voor de makkelijkste weg, juist voor de moeilijkste. Pedofiel netwerken zijn echt. Ik heb gisteren nog met iemand gesproken die er mee te maken heeft gehad. Wat ik bedoel te zeggen is dat de pedofielnetwerken uiteindelijk zullen verdwijnen, omdat de systemen die hier van profiteren hun laatste tijd hebben gehad.Ze worden overbodig doordat mensen met nieuwe ideeën die gebaseerd zijn op compassie, samenwerking en juist in harmonie met moeder aarde. Dat wil niet zeggen dat dit een gemakkelijke weg is, hindernissen zullen overwonnen moeten worden. Deze mensen zijn juist bewust van deze gevaren en vluchten juist niet, omdat ze zelf het initiatief nemen. Ik voel bij jullie nog veel angst en ik heb besloten hier niet meer aan mee te doen want zo kan ik niet meer goed creëren.Het dient mij niet meer, maar ik ben me wel elk moment bewust van gevaren, valkuilen die er zijn in deze wereld. Ik dank jullie voor jullie wijsheid want ik heb echt veel van jullie geleerd. Ik ga nu weer terug naar de anonimiteit omdat ik vanuit hier de meeste invloed kan uitoefenen om mijn roeping te kunnen voltooien. Mickey, hartelijk bedankt voor alles!Ga alsjeblieft verder met wat je nu doet, want ik weet dat dit belangrijk werk is wat je doet. Ik ga mijn eigen weg nu in en zal alle kennis die ik hier heb opgedaan, met de verantwoording die daar bij hoort gaan benutten om te gaan creëren. Er staat me nu heel veel werk te wachten in samenwerking met hele bijzondere mensen. Nogmaals bedankt voor alles en het ga jullie goed. Hartelijke groeten, Rob.

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Vluchtgedrag dus. En omdat een paar mensen samen nieuwe ideeen hebben en samen vluchten betekend dat nog niet dat bijvoorbeeld pedofilie vanzelf weggaat omdat het die paar mensen niet meer dient die met nieuwe ideen (voor zichzelf) bezig zijn. Puur egoisme en dus puur satanisme wat je hier beschrijft. Struisvogelgedrag met een dikke laag misplaatste spirituele arrogantie erover heen gegoten. Maar ieder zijn of haar ding zeg ik altijd. Ik verplicht je nergens toe, doe wat goed voelt voor je. Ik wens je alle succes. Maar ik blijf wel reageren op bullcrap hersenspinsels als je het niet erg vindt, en anders ook.

    Beantwoorden
 • Monique

  Misschien moet je tegen al die kinderen zeggen die op het altaar liggen, klaar om geslacht te worden door een stelletje psychopaten met veel teveel geld, om de focus op iets positiefs te leggen. Wie weet werkt het!

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Waarschijnlijk werkt het net zo goed als dat dat ‘mediteren voor de wereldvrede’ werkt…
   https://www.indigorevolution.nl/meditatie-voor-wereldvrede-html/

   En je hebt groot gelijk, ik volg alle reacties op deze website eerlijk gezegd niet, maar als er hier wordt beweerd dat met z’n allen liefdevol in een afgelegen dorpje gaan zitten samenklikken, eigenlijk is het samen bang zitten zijn, dan resoneer ik daar 0,0 mee, dat is vluchtgedrag voor bange mensen. Als ik voor mijzelf spreek dan voel ik een grote verantwoordelijk door wat ik weet wat anderen nog niet weten, dat is met een reden zo dat sommigen eerder wakker zijn dan anderen. Helaas kunnen velen die verantwoordelijk niet aan en kiezen voor hun eigen bange mind-egootje…

   Beantwoorden
   • Danny

    Toch heeft Rob dan blijkbaar nooit écht gevoeld, dat we hier allemaal voor gekozen hebben.
    Want in mijn ogen is het zo dat als je dat eenmaal écht voelt, je ook niet meer terug kan. En dan weet je alles ook beter te relativeren.

    Beantwoorden
 • Monique

  Het begint nu pas in te zinken eigenlijk. De enorme hoeveelheid aan slachtoffers van mind control. Ik bedoel..zelfs presidenten die onder mind control staan? Ik geloof het bijna niet..

  https://www.youtube.com/watch?v=EHLNRUU9_Qo

  Beantwoorden
  • Danny

   Eigenlijk is het heel logisch, Monique. Want hoe anders kunnen politici (inclusief presidenten) dan een verhaal verkopen wat nergens op slaat? Een logisch nadenkend mens zou toch zelf niet geloven wat zij aan onzin aan het volk verkopen?

   Ik heb in het verleden vaak genoeg naar debatten gekeken waar gewoon continu veel gepraat, maar niets gezegd wordt. Dan verwacht je vaak logische vragen, maar die komen dan niet. Balkenende was heel goed in het niets zeggen en overal omheen draaien. Rutte heeft dat goed gekopieerd. Niemand die zegt dat het verhaal kant noch wal raakt. Ze komen er steeds mee weg. Dus mind control/gebrainwasht. Whatever.

   Iedereen is in meer of mindere mate onder invloed van mind control. De gestudeerden zijn gebrainwasht, de rest beïnvloed door mind control via de televisie.

   Beantwoorden
   • Monique

    Ja, als je erover nadenkt is het ook heel logisch maar toch heb ik er moeite mee. Niet dat ik het niet geloof maar de omvang die het heeft. Ik kan er met mijn brein gewoon niet bij. Maar ja, dit is van hetzelfde kaliber als de doofpot waarin alle Alien stuff verdwijnt. Zelfde laken een pak. Nog steeds het merendeel van de mensen die waarschijnlijk denken dat we de enige zijn in dit Universum. Het is een rare wereld en voor mijn gevoel wordt het met de dag gekker. Gewoon met mijn beentjes op aarde blijven dan maar!

    Beantwoorden
    • Danny

     Zoals al vaker door Micky gezegd: Dit is nog niets in vergelijking met wat ons te wachten staat.

     Beantwoorden
   • Dirk

    Hey Danny,

    Ik ben er ook absoluut van overtuigd dat die mind control zich over heel veel lagen vespreidt en niet enkel onder de werkende en tv-kijkende bevolking. Een tijdje terug had ik de ‘eer’ om thuis uitgenodigd met andere onbekenden te worden bij een toch wel vooraanstaande politicus. Tijdens de rondleiding door zijn niet onbescheiden woning (het ego moést ff gestreeld worden qua bewondering ervoor) kwamen we in de bibliotheek met op de ereplank bibliografieën van Amerikaanse presidenten, waarvan enkele persoonlijk gesigneerd. Mooi voor de man persoonlijk, maar mij overviel een gevoel van medelijden. De Clinton- en Bushdynastieën en Obama stonden het meest centraal te pronken. Ik nam het boek van Bush Sr en zei al lachend: met deze heb ik het niet zo, krapuul van de ergste soort (had net vers zijn NWO speech gezien op Youtube, toevallig de versie waarin zijn wegdraaiende reptilian eyes werden aangehaald ?). De rest van de avond heb ik mezelf daardoor behoorlijk overbodig gemaakt. Blijkbaar was onze politicus wel ergens getriggerd door mijn opmerking, want zag zo een opmerking niet uit mijn hoek komen. Smalltalk is helaas niet mijn ding. Een tijdje later raadde hij mij aan te stoppen met heel dat conspiracygedoe, het zou me heel ongelukkig maken. Toen ik hem vertelde over Micky zijn artikel over de hoop arrestaties die gebeuren in pedonetwerken, hield hij vol dat het complete bullshit was. Had er ooit iets van in de krant gelezen? Op tv gezien?. Ik heb ik hem nooit meer teruggezien als klant in mijn zaak.

    Beantwoorden
    • Danny

     Vooraanstaand politicus. Dus voldoende gebrainwasht. Hij leent zijn eigen status aan zijn verleden. Dus zal hij vasthouden daaraan. Anders is hij ook niets meer…

     Beantwoorden
  • Sebas36

   Afgezien van een paar zoals JFK, we weten wel wat met Kennedy gebeurd is.

   Beantwoorden
 • Cisca

  Wat is het juist bizar dat het filmpje van haar breakdown 6 jaar oud blijkt te zijn… Die twee danseressen daarna lijken wel de oude en nieuwe Katy uit te beelden.

  Beantwoorden
 • Cisca

  Dat ‘Baby one more time’ is toch wel een van de meest satanische liedjes ooit gemaakt…

  Luister eens naar de achteruit gespeelde versie:

  ‘Sleep with me, I’m not to young’
  https://www.youtube.com/watch?v=FtrIQ5TqRKY

  Beantwoorden
  • Amilius

   Dit is waarom die telefoonpalen er staan
   Een aluminium hoedje gaat ons niet redden ?

   https://youtu.be/fFi1gg7Bcdk

   Misschien eentje van lood,
   dat isoleert beter tegen stralingen.
   En er dan wel een beetje hip petje ervan maken.
   Onder de radar blijven is een fysieke realiteit ☝

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>