Daar ergens over die regenboog

Abonneer
Abonneren op
41 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
guuz
4 jaren geleden

When all the world looks
Like een jungle and the raindrops
Keap on tumbling
from your
windowpain

When all thoos
Clauds seems like a clutter
The sky opens a magic lane….

Groet….van guuz

4 jaren geleden

moooi stuk !!

zo kun je ook heel verhaal schrijven over het Hiphop gedeelte mbt mindcontrol etc.

rob
4 jaren geleden

Dag Micky. De video is dit van de song I kissed a girl? Zag op Wikepedia dat de song in 2008 gepubliceerd werd. Was dit een optreden in Nasville? Zag deze link: https://youtu.be/6Md3opKXzaE en is uitgekomen op 9-8-2011. Had ze dan 6 jaar geleden een breakdown? of is dit recent? Een commentaar van de video verteld dat ze verklaarde dat ze zich niet goed voelde en al 2 maal in de tour onwel geworden was. Ze werd door medici behandeld. Ze zou gezegd hebben dat ze onder zware druk en stress stond met nauwelijks slaap.

Monique
4 jaren geleden

Misschien een open deur maar al die sterren die er een eind aan hebben gemaakt of toch minstens een twijfelachtige dood hadden, stonden zij ook onder mind control en is dat dan misschien de reden dat ze aan de drank/drugs zijn gegaan ipv dat ze de druk niet aan kunnen van het beroemd zijn? Want dat is wat er meestal verteld wordt.

Monique
4 jaren geleden

Nogal ja. Hele zieke clips ook van Katy Perry. Ik kijk er eerlijk gezegd nooit naar, vooral ook omdat ik niet van de muziek houd maar ik vind het ronduit schokkend. En ik ben toch echt wel wat gewend. Misschien omdat ik er nu heel anders naar kijk, ik weet niet..

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Monique
Danny
4 jaren geleden

Nog zo’n geval: rapper DMX.

Monique
4 jaren geleden

Hieronder een link van een clip van een Amerikaanse rockband. De clip gaat duidelijk over trauma based mind control. Eigenlijk bizar dat het zo in ieders gezicht gegooid wordt maar dat mensen toch stom verbaasd reageren als je zegt dat er zoiets bestaat. Wellicht is dat “hun” grote kracht en tegelijk hun bescherming. Mensen geloven gewoon niet dat er zoiets duisters bestaat en als het zo “in your face” is dan zal het wel niet waar zijn. Anders zouden ze wel meer moeite doen om het te verbergen. Dat is dus niet nodig..

https://www.youtube.com/watch?v=r5dNcKTcnPA

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Monique

Het gaat hun voorstellingsvermogen te boven…

Maar wat ik me nou afvraag: Degenen, die alles ontwerpen, zijn zij zich bewust van wat ze creëren of zijn ze bezeten en beseffen ze het ook niet?

Monique
4 jaren geleden
Reply to  Danny

Bedoel je die muziekclips? Want dat vroeg ik me inderdaad ook al af. Hebben ze enig idee wat ze maken en wat erachter zit? Zo ja, dan is het allemaal nog vele malen zieker..

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Monique

Het “in your face” zie je steeds vaker en steeds duidelijker, al wordt er in de alternatieve media volgens mij ook vaak gegoocheld met cijfers om maar een vrijmetselaarscode eruit te krijgen…

Ramon
4 jaren geleden

We zijn eigenlijk goden en creëren zelf onze werkelijkheid (zij het dat we dat als mensheid vooralsnog onbewust doen).
Kan het zo zijn dat we hevige en steeds heftigere dingen aan het creëren zijn om uit onze slaap geschud te kunnen worden?
Hoe meer mensen wakker worden hoe groter ons gezamenlijk bewustzijn wordt, de wet van de zogenaamde ´100-ste aap´.
De balans kan dan doorslaan naar het ontstaan van een nieuwe situatie.
Uit chaos kan dan weer een nieuwe balans groeien.
Uit een zieke situatie kan dan gezondheid groeien.

Fip
4 jaren geleden

Beste Micky,

Ik wil je graag complimenteren met je schrijfstijl en uiteraard de inhoud van je artikelen. Ik heb wel een verzoek of zo je wil een tip > zou je wat meer alinea’s aan willen brengen, otw iets meer wit/open plekken, dat leest rustiger voor mij.

Groet Flip (v) (uit Frankrijk 😉

Flip
4 jaren geleden

hahaha

Sebas36
4 jaren geleden

https://youtu.be/DfED1DDmB-8
hoe dik wil je erop hebben? massa mind control. Satan komt ook nog even zelf aan het woord.
https://www.youtube.com/watch?v=j0Waw8wzZgI qlmax 2016
Defcon 1 Australië
https://www.youtube.com/watch?v=KTkvw8dg1J8

Monique
4 jaren geleden

Gadverdamme. Die eerste link. Dit is pure hypnose. Ik ben echt geschokt. Is dit waar jongeren naartoe gaan tegenwoordig? Wow! De laatste paar dagen ben ik me erg aan het verdiepen in mind control vooral in relatie met hollywood. Ik wist hier nog niet zo heel veel vanaf. Maar hoe meer ik hierover lees en hoor, hoe meer ik me besef hoe erg we onder hypnose worden gehouden. Dag in dag uit. Ik sta verteld. Ik dacht echt dat ik wakker was :-/

Monique
4 jaren geleden

Ik kon het filmpje niet helemaal kijken trouwens. Kreeg er buik en hoofdpijn van. Misschien de rest vanavond..

Sebas36
4 jaren geleden

Je hebt ook artiesten die “bewust/onbewust channelen” Ik ben al jaren fan van Metallica, omdat hun laten zien waar de wereld echt naar toe gaat, wat de elite echt wil … De clips en text van de nummers zegt genoeg… Enkele voorbeelden. https://youtu.be/m46Z0-HXySo Spit out the bone. Zo zie de wereld er straks uit als ze hun gang kunnen gaan. https://youtu.be/EFqjDXy9s5A All Nightmare Long. De nachtmerrie van genetische manipulatie. https://youtu.be/eRV9uPr4Dz4 Until It Sleeps Hij heeft het ook over de demonen die bezit van hem hadden genomen… En zelf het heft/leven weer in eigen hand weer neemt. Zoveel artiesten ook met… Lees verder »

rob
4 jaren geleden

Dag Sebas, heb de links bekeken. Had er nooit bij nagedacht over metallica, dat ze een soort klokkeluiders zijn. Bedankt. Heb deze week weer een lezing van benthino massaro, damned, zo jong en zo scherp in denken. En ik kom steeds meer tot het besef waarom ik steeds minder ga resoneren met deze site. De oude lezingen van Tom Cambell over de kwantumfysica komen steeds meer naar boven. Al die rottigheid, het beest, of de duivel of noem maar op, bestaan alleen maar als je er in gelooft of er de focus er op legt. Het heeft geen zin om… Lees verder »

Sebas36
4 jaren geleden

Idd, maarja ik ben een ander uiterste ik ga overal met een gestrekt been. Is ook niet goed maar het is beter dan struisvogel politiek. Kop in het zand steken bedoel ik dus.
Dat was precies wat ik moest leren op deze aardkloot. Op die manier verander je jezelf en je omgeving. Word zelf bewust en je maakt ook anderen bewust. Dat brengt op den duur verandering mee…

4 jaren geleden
Reply to  rob

Word redelijk getriggerd door het woordje aardkloot. Heb je al eens bewust op moeder aarde ingevoeld? Misschien dat je dit inzichten brengt waardoor je de pijn die je voelt kunt ervaren, helen, en uiteindelijk loslaten?
Het is een idee, doe ermee wat je wilt.

Monique
4 jaren geleden

Hoi Rob, ik kan je voor een groot deel volgen maar ik denk eerlijk gezegd dat het kwaad niet verdwijnt door je hoofd ervan weg te draaien. Vind je het geen taak voor ons om anderen te informeren over wat er aan de hand is in de wereld? Denk je dat de pedofielen als vanzelf verdwijnen of dat er minder kinderen het slachtoffer worden van satanisch ritueel misbruik als jij met allemaal liefdevolle mensen een dorpje gaat oprichten ergens in het bos? Volgens mij niet. Natuurlijk moet je ook aan jezelf werken. Juist! Maar ik denk niet dat het werkt… Lees verder »

rob
4 jaren geleden
Reply to  Monique

Hoi Monique. Ik kies niet voor de makkelijkste weg, juist voor de moeilijkste. Pedofiel netwerken zijn echt. Ik heb gisteren nog met iemand gesproken die er mee te maken heeft gehad. Wat ik bedoel te zeggen is dat de pedofielnetwerken uiteindelijk zullen verdwijnen, omdat de systemen die hier van profiteren hun laatste tijd hebben gehad.Ze worden overbodig doordat mensen met nieuwe ideeën die gebaseerd zijn op compassie, samenwerking en juist in harmonie met moeder aarde. Dat wil niet zeggen dat dit een gemakkelijke weg is, hindernissen zullen overwonnen moeten worden. Deze mensen zijn juist bewust van deze gevaren en vluchten… Lees verder »

Monique
4 jaren geleden

Misschien moet je tegen al die kinderen zeggen die op het altaar liggen, klaar om geslacht te worden door een stelletje psychopaten met veel teveel geld, om de focus op iets positiefs te leggen. Wie weet werkt het!

Danny
4 jaren geleden

Toch heeft Rob dan blijkbaar nooit écht gevoeld, dat we hier allemaal voor gekozen hebben.
Want in mijn ogen is het zo dat als je dat eenmaal écht voelt, je ook niet meer terug kan. En dan weet je alles ook beter te relativeren.

Monique
4 jaren geleden

Het begint nu pas in te zinken eigenlijk. De enorme hoeveelheid aan slachtoffers van mind control. Ik bedoel..zelfs presidenten die onder mind control staan? Ik geloof het bijna niet..

https://www.youtube.com/watch?v=EHLNRUU9_Qo

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Monique

Eigenlijk is het heel logisch, Monique. Want hoe anders kunnen politici (inclusief presidenten) dan een verhaal verkopen wat nergens op slaat? Een logisch nadenkend mens zou toch zelf niet geloven wat zij aan onzin aan het volk verkopen? Ik heb in het verleden vaak genoeg naar debatten gekeken waar gewoon continu veel gepraat, maar niets gezegd wordt. Dan verwacht je vaak logische vragen, maar die komen dan niet. Balkenende was heel goed in het niets zeggen en overal omheen draaien. Rutte heeft dat goed gekopieerd. Niemand die zegt dat het verhaal kant noch wal raakt. Ze komen er steeds mee… Lees verder »

Monique
4 jaren geleden
Reply to  Danny

Ja, als je erover nadenkt is het ook heel logisch maar toch heb ik er moeite mee. Niet dat ik het niet geloof maar de omvang die het heeft. Ik kan er met mijn brein gewoon niet bij. Maar ja, dit is van hetzelfde kaliber als de doofpot waarin alle Alien stuff verdwijnt. Zelfde laken een pak. Nog steeds het merendeel van de mensen die waarschijnlijk denken dat we de enige zijn in dit Universum. Het is een rare wereld en voor mijn gevoel wordt het met de dag gekker. Gewoon met mijn beentjes op aarde blijven dan maar!

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Monique

Zoals al vaker door Micky gezegd: Dit is nog niets in vergelijking met wat ons te wachten staat.

Dirk
4 jaren geleden
Reply to  Danny

Hey Danny, Ik ben er ook absoluut van overtuigd dat die mind control zich over heel veel lagen vespreidt en niet enkel onder de werkende en tv-kijkende bevolking. Een tijdje terug had ik de ‘eer’ om thuis uitgenodigd met andere onbekenden te worden bij een toch wel vooraanstaande politicus. Tijdens de rondleiding door zijn niet onbescheiden woning (het ego moést ff gestreeld worden qua bewondering ervoor) kwamen we in de bibliotheek met op de ereplank bibliografieën van Amerikaanse presidenten, waarvan enkele persoonlijk gesigneerd. Mooi voor de man persoonlijk, maar mij overviel een gevoel van medelijden. De Clinton- en Bushdynastieën en… Lees verder »

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Dirk

Vooraanstaand politicus. Dus voldoende gebrainwasht. Hij leent zijn eigen status aan zijn verleden. Dus zal hij vasthouden daaraan. Anders is hij ook niets meer…

Sebas36
4 jaren geleden
Reply to  Monique

Afgezien van een paar zoals JFK, we weten wel wat met Kennedy gebeurd is.

Cisca
4 jaren geleden

Wat is het juist bizar dat het filmpje van haar breakdown 6 jaar oud blijkt te zijn… Die twee danseressen daarna lijken wel de oude en nieuwe Katy uit te beelden.

Cisca
4 jaren geleden

Dat ‘Baby one more time’ is toch wel een van de meest satanische liedjes ooit gemaakt…

Luister eens naar de achteruit gespeelde versie:

‘Sleep with me, I’m not to young’
https://www.youtube.com/watch?v=FtrIQ5TqRKY

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Cisca

Dit is waarom die telefoonpalen er staan
Een aluminium hoedje gaat ons niet redden ?

https://youtu.be/fFi1gg7Bcdk

Misschien eentje van lood,
dat isoleert beter tegen stralingen.
En er dan wel een beetje hip petje ervan maken.
Onder de radar blijven is een fysieke realiteit ☝