Hoe lang kunnen mensen geo-engineering nog negeren en/of ontkennen?

30
Reageer op dit artikel

15 Comment threads
15 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
ikke

Mee eens dat de zon bewust geblokt wordt door chemtrails.
Zelfs als ’s avonds de zon ondergaat (op dit moment wat noordelijk) stikt het daar nog van de chemtrails voor de zon, terwijl de rest van de lucht schoon is.

Sebas36

Dikke strepen? de laatste 2 maand is het gemiddeld 25 graden en vol bewolking en geen regen. 10jr. geleden rond deze periode kwam ik meerdere malen tot op mijn onderbroek nat van de regen. na 10min. fietsen! Het weer van nu heb ik nog nooit meemaakt in me leven. Weken lang enkel druppels regen superbenauwd en constant bewolkt. Niet alleen in west europa maar op de hele wereld. Valt niemand dat nu op? Of lopen we nog de hele dag op onze telefoon te loeren in plaats van je omgeving? Kijk om je heen, observeer en vergelijk.. Hier klopt toch… Lees verder »

Mijn klimaatactivisme staat op een laag pitje, dus alle data staat in backups. Vanuit het bolle hoofd: Er is een NOAA database met historische atmosferische gegevens. Je kunt een latitude en longitude range ingeven en kiest welke data je wil hebben. Vervolgens krijg je een tabel of grafiek. Als je zoekt op relatieve en absolute luchtvochtigheid, zul je zien als je vanaf 1950 ofzo plot dat op zeeniveau de hoeveelheid water in de atmosfeer gelijk is gebleven/iets toegenomen, maar zodra je bij lagere luchtdrukken (hoger in de atmosfeer) de data bekijkt zul je zien dat de relatieve én absolute luchtvochtigheid… Lees verder »

Theo Thuis

Dat geo-engineering eigenlijk al een kleine 100 jaar bestaat, laat de op 20 juni uitgekomen documentaire “Frankenskies” van Matt Landman duidelijk zien. Een goed gedocumenteerd overzicht door de jaren, van wat er allemaal al op dit gebied uitgestrooid is over de onwetende burgers. “FrankenSkies is an 80 minute social change documentary regarding the Solar Geoengineering/Chemtrail agenda that affects every living being on earth. The struggle of bringing awareness to this subject, despite the obstacles of a socially engineered populace and the military industrial complex with its endless resources, is palpable in this awakening truth feature. An impeccably timed eye opening… Lees verder »

Dirk

Ik heb de indruk dat de ‘elitekleuters’ zelf meer last hebben van hun zelf-gecreëerde mind control dan de gemiddelde mens. Iedereen voelt dat er iets aan de hand is, maar als je één en ander voorzichtig uitlegt over geoengineering ebt de interesse snel weg. Want neen, dit kan niet. De indoctrinatie zit diep dat we ons persoonlijk de allergrootste oorzaak voelen van wat verknoeid wordt aan deze planeet. Toen mijn buurman foto’s van zijn rondreis door Denemarken showde kwam er toevallig eentje voorbij van een vlakte vol antennes. HAARP! Toen ik hem even uitlegde adhv Google wat dat er stond… Lees verder »

Sebas36

Dat is de mind control die het weer overneemt bij de ‘slapers’. Met 10 min. zijn ze het weer vergeten..

Monique

Inderdaad een goede docu @Theo Thuis. Ik heb hem gedeeld!

Gerben

Wat mij opviel vanaf 2 dagen voor Koningsdag tot nu
Is dat ik ze eigenlijk niet meer zie
Woon onder de rook van Schiphol
Regelmatig strakblauwe lucht met een enkele snel verdwijnende condens streep achter een vliegtuig
Voor die tijd wel anders
Niet dat het me gerust stelt
HAARP in Alaska is ook dicht sins Ze apparatuur ter grote vaan een zee contenter hebben
Mobiel en overal inzetbaar
Zullen ze ook wel andere methodes hebben voor chemtrails
De propaganda voor vit D blokkers (zonnebrandcreme) werpt zijn vruchten af
Misschien is het niet eens meer nodig

Monique

Klopt Gerben. Ik woon in Sloten en ook ik moet zeggen dat ik ze minder zie de laatste tijd..

Yvette

Uiteindelijk ook iemand die er publiekelijk op Geo engineering regeert.

Politiek negeert alles…
Thank God. Ga zo door!

Dagelijks nano alluminiumdeeltjes in de lucht. Me moet als het regent eens.ontvangen in een Becker ofzo. WATER MET ZWARTE DEELTJEA

math

Als U de Duitse taal eigen bent, is het een must om de website van de Duitse deskundige Werner Altnickel te bekijken.

25 jaar geleden waren er soms wel brede sporen, maar veel vliegtuigen waren propellors en wellicht was de cruising altitude lager waardoor er minder snel sporen ontstonden. Ik houdt het er op dat de aarde afkoelt, de atmosfeer daardoor ook kouder is, waardoor er sneller condensatiesporen ontstaan. En natuurlijk relatief minder propellors. De aarde koelt af, omdat meetstations nu in bebouwde gebieden staan, zoals op vliegvelden waardoor het 0,2ºC warmer lijkt dan 100 jaar geleden, terwijl het feitelijk 5ºC kouder is op aarde. Chemtrails zijn hetzelfde als condensatiesporen. Het is het water in de atmosfeer, aangevuld met water uit het… Lees verder »

Oh ja, en Chernobyl als bron van ioniserende straling. 25+ jaar geleden.

Ank

Chemtrails zijn hetzelfde als condensatiesporen???????

http://www.geoengineeringwatch.org/

Theo Thuis

Inderdaad @Ank, een kromme redenering van iemand die waarschijnlijk echt in een iglo gewoond heeft. 25 jaar geleden vloog de burgerluchtvaart nog veel met propellers??? Burgerluchtvaart met straalvliegtuigen doen we al vanaf begin jaren 50 en vanaf midden jaren zestig werd er al volop gevlogen over de hele wereld met straalvliegtuigen. Ook zouden ze volgens iglo nu hoger vliegen, maar bijvoorbeeld de DC-10 bereikte al een plafond van 12,8km en de cruise hoogte was meestal tussen de 11km en 12km: https://en.wikipedia.org/wiki/McDonnell_Douglas_DC-10 Dan reageert hij eerst op @Sebas36, dat de lucht opdroogt en hierboven beweert hij, dat er juist in een… Lees verder »

Sebas36

Gisteren kwam ik een project tegen van Harvard, schijnt dat ze aerols als test in de atmosfeer aan het pompen zijn om de algemene temperatuur te drukken.
https://geoengineering.environment.harvard.edu

Video ter info.
TheHealthRanger
https://youtu.be/uYbXXe7kCT4

Ank

OPERATIE ( SUNBLOCKING ) GELUKT, PATIËNT ( AARDE ) DOOD.
Niet alleen de bomen sterven, ook alles wat wij eten bevat als gevolg van de zware metalen geen voeding meer.
Niet alleen heeft deze meneer niet overdreven, hij heeft, ondanks dat hij snel praat, nog niet eens alle gevolgen op kunnen noemen..

Ank

Nog een site waar je alles kunt vinden over geoengineering.

http://www.geoengineeringwatch.org/

Ed

Ik werk op zee, 30 tot 100 kilometer van de kust, daar hebben we nooit geen strepen in de lucht, ook al hebben we alle dagen mooi weer, apart.

Sebas36

Over land niks anders als sluierbewolking, met uitzondering van het westen en kustgebieden… Echt bizar..

ikke

Ik vindt dit interview zeer interessant zij geeft ‘naar mijn gevoel’ zeer goede informatie omtrent deze materie en meer.
Nee de luchten zijn niet meer zo mooi blauw als vroeger en ze legt het goed uit waardoor en waarom.

https://forbiddenknowledgetv.net/dark-journalist-elana-freeland-and-the-space-fence-lockdown/

New World Disorder

Vanmorgen gespot in Arnhem Presikhaaf. Wat een service met dat mooie weer.

https://imgur.com/a/BAfMN

Wat denkt de complotconcurrent van Chemtrails? Volgens de alternatieve media hadden we al door moeten zijn…

ikke

Zo dan, aardig gesprayd ik rij elke ochtend door Presikhaaf maar heb deze gemist.