Hoe lang kunnen mensen geo-engineering nog negeren en/of ontkennen?

Abonneer
Abonneren op
30 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
ikke
4 jaren geleden

Mee eens dat de zon bewust geblokt wordt door chemtrails.
Zelfs als ’s avonds de zon ondergaat (op dit moment wat noordelijk) stikt het daar nog van de chemtrails voor de zon, terwijl de rest van de lucht schoon is.

Sebas36
4 jaren geleden

Dikke strepen? de laatste 2 maand is het gemiddeld 25 graden en vol bewolking en geen regen. 10jr. geleden rond deze periode kwam ik meerdere malen tot op mijn onderbroek nat van de regen. na 10min. fietsen! Het weer van nu heb ik nog nooit meemaakt in me leven. Weken lang enkel druppels regen superbenauwd en constant bewolkt. Niet alleen in west europa maar op de hele wereld. Valt niemand dat nu op? Of lopen we nog de hele dag op onze telefoon te loeren in plaats van je omgeving? Kijk om je heen, observeer en vergelijk.. Hier klopt toch… Lees verder »

Dr Iglo
4 jaren geleden
Reply to  Sebas36

Mijn klimaatactivisme staat op een laag pitje, dus alle data staat in backups. Vanuit het bolle hoofd: Er is een NOAA database met historische atmosferische gegevens. Je kunt een latitude en longitude range ingeven en kiest welke data je wil hebben. Vervolgens krijg je een tabel of grafiek. Als je zoekt op relatieve en absolute luchtvochtigheid, zul je zien als je vanaf 1950 ofzo plot dat op zeeniveau de hoeveelheid water in de atmosfeer gelijk is gebleven/iets toegenomen, maar zodra je bij lagere luchtdrukken (hoger in de atmosfeer) de data bekijkt zul je zien dat de relatieve én absolute luchtvochtigheid… Lees verder »

Theo Thuis
4 jaren geleden

Dat geo-engineering eigenlijk al een kleine 100 jaar bestaat, laat de op 20 juni uitgekomen documentaire “Frankenskies” van Matt Landman duidelijk zien. Een goed gedocumenteerd overzicht door de jaren, van wat er allemaal al op dit gebied uitgestrooid is over de onwetende burgers. “FrankenSkies is an 80 minute social change documentary regarding the Solar Geoengineering/Chemtrail agenda that affects every living being on earth. The struggle of bringing awareness to this subject, despite the obstacles of a socially engineered populace and the military industrial complex with its endless resources, is palpable in this awakening truth feature. An impeccably timed eye opening… Lees verder »

Amilius
4 jaren geleden

Het sneeuwt zelfs in de Sahara!
https://youtu.be/cEqjYJxiYm4

Theo Thuis
4 jaren geleden

Geen dank Micky en graag gedaan! Ik volg je site al wat jaartjes en kan me goed vinden in jouw artikelen. Ben zelf niet zo’n reaguurder, of ik moet echt iets nuttigs en/of aanvullends te melden hebben. Toen ik dit artikel van jou zag, verwachtte ik eigenlijk dat het over de documentaire Frankenskies zou gaan. Zelf vind ik die docu van Anonymous wat schreeuwerig in tegenstelling tot Frankenskies, waar alles echt met bewijzen gestaafd wordt. Hoop dat iemand hem nog vertaald, want deze docu verdient miljoenen views en kan een hoop twijfelaars wakker schudden. Tot slot een groot compliment voor… Lees verder »

Theo Thuis
4 jaren geleden

Ben benieuwd naar jouw reactie! De mij bekende “What in the world …” en waarom opvolger “Why in the world …” zijn zeker ook nuttige kijktips, maar ik denk dat Frankenskies wat meer overtuigend is voor de gemiddelde dagdromer. In mijn eigen omgeving heb ik steeds minder moeite om de medemens te wijzen op de omgekeerde wereld, maar de massa blijft lastig te bereiken. Zeker de pokkemannetjes junks hebben een complete waas chemtrails voor hun ogen. Dit jaar is het wat rustiger, maar vorig jaar verstoorden ze mijn wekelijkse zondagse uitzicht over zee. Als zombies ronddolend achter niet bestaande wezentjes,… Lees verder »

Dirk
4 jaren geleden

Ik heb de indruk dat de ‘elitekleuters’ zelf meer last hebben van hun zelf-gecreëerde mind control dan de gemiddelde mens. Iedereen voelt dat er iets aan de hand is, maar als je één en ander voorzichtig uitlegt over geoengineering ebt de interesse snel weg. Want neen, dit kan niet. De indoctrinatie zit diep dat we ons persoonlijk de allergrootste oorzaak voelen van wat verknoeid wordt aan deze planeet. Toen mijn buurman foto’s van zijn rondreis door Denemarken showde kwam er toevallig eentje voorbij van een vlakte vol antennes. HAARP! Toen ik hem even uitlegde adhv Google wat dat er stond… Lees verder »

Sebas36
4 jaren geleden
Reply to  Dirk

Dat is de mind control die het weer overneemt bij de ‘slapers’. Met 10 min. zijn ze het weer vergeten..

Monique
4 jaren geleden

Inderdaad een goede docu @Theo Thuis. Ik heb hem gedeeld!

Gerben
4 jaren geleden

Wat mij opviel vanaf 2 dagen voor Koningsdag tot nu
Is dat ik ze eigenlijk niet meer zie
Woon onder de rook van Schiphol
Regelmatig strakblauwe lucht met een enkele snel verdwijnende condens streep achter een vliegtuig
Voor die tijd wel anders
Niet dat het me gerust stelt
HAARP in Alaska is ook dicht sins Ze apparatuur ter grote vaan een zee contenter hebben
Mobiel en overal inzetbaar
Zullen ze ook wel andere methodes hebben voor chemtrails
De propaganda voor vit D blokkers (zonnebrandcreme) werpt zijn vruchten af
Misschien is het niet eens meer nodig

Monique
4 jaren geleden

Klopt Gerben. Ik woon in Sloten en ook ik moet zeggen dat ik ze minder zie de laatste tijd..

Yvette
4 jaren geleden

Uiteindelijk ook iemand die er publiekelijk op Geo engineering regeert.

Politiek negeert alles…
Thank God. Ga zo door!

Dagelijks nano alluminiumdeeltjes in de lucht. Me moet als het regent eens.ontvangen in een Becker ofzo. WATER MET ZWARTE DEELTJEA

math
4 jaren geleden

Als U de Duitse taal eigen bent, is het een must om de website van de Duitse deskundige Werner Altnickel te bekijken.

Dr Iglo
4 jaren geleden

25 jaar geleden waren er soms wel brede sporen, maar veel vliegtuigen waren propellors en wellicht was de cruising altitude lager waardoor er minder snel sporen ontstonden. Ik houdt het er op dat de aarde afkoelt, de atmosfeer daardoor ook kouder is, waardoor er sneller condensatiesporen ontstaan. En natuurlijk relatief minder propellors. De aarde koelt af, omdat meetstations nu in bebouwde gebieden staan, zoals op vliegvelden waardoor het 0,2ºC warmer lijkt dan 100 jaar geleden, terwijl het feitelijk 5ºC kouder is op aarde. Chemtrails zijn hetzelfde als condensatiesporen. Het is het water in de atmosfeer, aangevuld met water uit het… Lees verder »

Dr Iglo
4 jaren geleden
Reply to  Dr Iglo

Oh ja, en Chernobyl als bron van ioniserende straling. 25+ jaar geleden.

Ank
4 jaren geleden
Reply to  Dr Iglo

Chemtrails zijn hetzelfde als condensatiesporen???????

http://www.geoengineeringwatch.org/

Theo Thuis
4 jaren geleden
Reply to  Ank

Inderdaad @Ank, een kromme redenering van iemand die waarschijnlijk echt in een iglo gewoond heeft. 25 jaar geleden vloog de burgerluchtvaart nog veel met propellers??? Burgerluchtvaart met straalvliegtuigen doen we al vanaf begin jaren 50 en vanaf midden jaren zestig werd er al volop gevlogen over de hele wereld met straalvliegtuigen. Ook zouden ze volgens iglo nu hoger vliegen, maar bijvoorbeeld de DC-10 bereikte al een plafond van 12,8km en de cruise hoogte was meestal tussen de 11km en 12km: https://en.wikipedia.org/wiki/McDonnell_Douglas_DC-10 Dan reageert hij eerst op @Sebas36, dat de lucht opdroogt en hierboven beweert hij, dat er juist in een… Lees verder »

Sebas36
4 jaren geleden

Gisteren kwam ik een project tegen van Harvard, schijnt dat ze aerols als test in de atmosfeer aan het pompen zijn om de algemene temperatuur te drukken.
https://geoengineering.environment.harvard.edu

Video ter info.
TheHealthRanger
https://youtu.be/uYbXXe7kCT4

Ank
4 jaren geleden

OPERATIE ( SUNBLOCKING ) GELUKT, PATIËNT ( AARDE ) DOOD.
Niet alleen de bomen sterven, ook alles wat wij eten bevat als gevolg van de zware metalen geen voeding meer.
Niet alleen heeft deze meneer niet overdreven, hij heeft, ondanks dat hij snel praat, nog niet eens alle gevolgen op kunnen noemen..

Ank
4 jaren geleden
Reply to  Ank

Nog een site waar je alles kunt vinden over geoengineering.

http://www.geoengineeringwatch.org/

Ed
4 jaren geleden

Ik werk op zee, 30 tot 100 kilometer van de kust, daar hebben we nooit geen strepen in de lucht, ook al hebben we alle dagen mooi weer, apart.

Sebas36
4 jaren geleden
Reply to  Ed

Over land niks anders als sluierbewolking, met uitzondering van het westen en kustgebieden… Echt bizar..

ikke
4 jaren geleden

Ik vindt dit interview zeer interessant zij geeft ‘naar mijn gevoel’ zeer goede informatie omtrent deze materie en meer.
Nee de luchten zijn niet meer zo mooi blauw als vroeger en ze legt het goed uit waardoor en waarom.

https://forbiddenknowledgetv.net/dark-journalist-elana-freeland-and-the-space-fence-lockdown/

New World Disorder
3 jaren geleden

Vanmorgen gespot in Arnhem Presikhaaf. Wat een service met dat mooie weer.

https://imgur.com/a/BAfMN

Wat denkt de complotconcurrent van Chemtrails? Volgens de alternatieve media hadden we al door moeten zijn…

New World Disorder
3 jaren geleden

Dat lukt WolkConcurrent aardig als ze hun best doen. Geniet ervan 🙂

ikke
3 jaren geleden

Zo dan, aardig gesprayd ik rij elke ochtend door Presikhaaf maar heb deze gemist.