Hoe lang kunnen mensen geo-engineering nog negeren en/of ontkennen?

( 30 )
 • ikke

  Mee eens dat de zon bewust geblokt wordt door chemtrails.
  Zelfs als ’s avonds de zon ondergaat (op dit moment wat noordelijk) stikt het daar nog van de chemtrails voor de zon, terwijl de rest van de lucht schoon is.

  Beantwoorden
 • Sebas36

  Dikke strepen? de laatste 2 maand is het gemiddeld 25 graden en vol bewolking en geen regen. 10jr. geleden rond deze periode kwam ik meerdere malen tot op mijn onderbroek nat van de regen. na 10min. fietsen! Het weer van nu heb ik nog nooit meemaakt in me leven.
  Weken lang enkel druppels regen superbenauwd en constant bewolkt. Niet alleen in west europa maar op de hele wereld.
  Valt niemand dat nu op? Of lopen we nog de hele dag op onze telefoon te loeren in plaats van je omgeving? Kijk om je heen, observeer en vergelijk.. Hier klopt toch iets niet?

  Beantwoorden
  • Dr Iglo

   Mijn klimaatactivisme staat op een laag pitje, dus alle data staat in backups. Vanuit het bolle hoofd: Er is een NOAA database met historische atmosferische gegevens. Je kunt een latitude en longitude range ingeven en kiest welke data je wil hebben. Vervolgens krijg je een tabel of grafiek.

   Als je zoekt op relatieve en absolute luchtvochtigheid, zul je zien als je vanaf 1950 ofzo plot dat op zeeniveau de hoeveelheid water in de atmosfeer gelijk is gebleven/iets toegenomen, maar zodra je bij lagere luchtdrukken (hoger in de atmosfeer) de data bekijkt zul je zien dat de relatieve én absolute luchtvochtigheid afneemt.

   De atmosfeer droogt dus op.

   Wat betreft dit voorjaar en zomer: veel wind uit de goede hoek, maar het mag wel ook wel wat vaker uit het Oosten.

   Beantwoorden
 • Theo Thuis

  Dat geo-engineering eigenlijk al een kleine 100 jaar bestaat, laat de op 20 juni uitgekomen documentaire “Frankenskies” van Matt Landman duidelijk zien. Een goed gedocumenteerd overzicht door de jaren, van wat er allemaal al op dit gebied uitgestrooid is over de onwetende burgers.

  “FrankenSkies is an 80 minute social change documentary regarding the Solar Geoengineering/Chemtrail agenda that affects every living being on earth. The struggle of bringing awareness to this subject, despite the obstacles of a socially engineered populace and the military industrial complex with its endless resources, is palpable in this awakening truth feature.

  An impeccably timed eye opening expose, the film reveals the campaign to normalize chemical cloud formations via atmospheric aerosol dispersals. Up against a normalization timetable encompassing a controlled media and an indoctrinated educational and political system, activists ask the question : Is your silence your consent?

  A shocking informative film on climate engineering, frequency control and CIA manipulation, the film’s narrative unfolds through a historical timeline of experimentation on humanity, bringing us to a modern day laboratory that encompasses the air we breath and dictates when and where the sun shall shine, or not…”

  https://www.youtube.com/watch?v=zNeOTOytEeA

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Bedankt voor de tip Theo! Die ga ik van de week ook even bekijken en wellicht op de website plaatsen, het wordt tijd voor wat meer (nuttige) bewustwording wat betreft dit onderwerp.

   Beantwoorden
   • Amilius

    Het sneeuwt zelfs in de Sahara!
    https://youtu.be/cEqjYJxiYm4

    Beantwoorden
   • Theo Thuis

    Geen dank Micky en graag gedaan! Ik volg je site al wat jaartjes en kan me goed vinden in jouw artikelen. Ben zelf niet zo’n reaguurder, of ik moet echt iets nuttigs en/of aanvullends te melden hebben. Toen ik dit artikel van jou zag, verwachtte ik eigenlijk dat het over de documentaire Frankenskies zou gaan. Zelf vind ik die docu van Anonymous wat schreeuwerig in tegenstelling tot Frankenskies, waar alles echt met bewijzen gestaafd wordt. Hoop dat iemand hem nog vertaald, want deze docu verdient miljoenen views en kan een hoop twijfelaars wakker schudden.
    Tot slot een groot compliment voor je eigenwijze informatieve en prettige schrijfstijl! Gr. Theo

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Ik ben benieuwd, vond zelf bovenstaande presentatie ook wat schreeuwerig en niet altijd goed onderbouwt. Zelf ben ik ooit blijven hangen bij “what in the world are they spraying”(https://www.youtube.com/watch?v=xFQ2_0QNiks), eigenlijk heb ik mij daarna nooit echt meer goed verdiept in het onderwerp, mede omdat er ook niet heel veel te vinden was op het internet wat nuttige informatie bevatte en niet bedoelt was als regelrechte fearporn. Wel verbaas ik mij nog steeds bijna elke dag als ik ze weer iets zie sprayen in de atmosfeer. Paar weken terug waren het weer eens de echt megadikke strepen die een jaar of tien terug ‘normaal’ waren in de lucht, van die 8-baans snelwegen in de lucht, in schaakbord vorm… maar bijna niemand valt het volgens mij op, te druk als men is met alle afleiding.

     Beantwoorden
     • Theo Thuis

      Ben benieuwd naar jouw reactie! De mij bekende “What in the world …” en waarom opvolger “Why in the world …” zijn zeker ook nuttige kijktips, maar ik denk dat Frankenskies wat meer overtuigend is voor de gemiddelde dagdromer.
      In mijn eigen omgeving heb ik steeds minder moeite om de medemens te wijzen op de omgekeerde wereld, maar de massa blijft lastig te bereiken. Zeker de pokkemannetjes junks hebben een complete waas chemtrails voor hun ogen. Dit jaar is het wat rustiger, maar vorig jaar verstoorden ze mijn wekelijkse zondagse uitzicht over zee. Als zombies ronddolend achter niet bestaande wezentjes, ondertussen de hele duinbegroeiing plattrappend en de rust verstorend van alle natuur- en levensgenieters.
      Massale chemtrails zijn iets van de laatste decenia, want uit eigen ervaring waren die er echt niet in de jaren 50, 60, 70 en 80. Persoonlijk begon ik ze op te merken ergens midden in de negentigers vorige eeuw. Heb ook wat jaartjes rondgetoerd en het viel me op, dat in Noorwegen, Zwitserland en Monaco weinig tot geen gifsporen in de lucht te zien waren.

      Beantwoorden
 • Dirk

  Ik heb de indruk dat de ‘elitekleuters’ zelf meer last hebben van hun zelf-gecreëerde mind control dan de gemiddelde mens. Iedereen voelt dat er iets aan de hand is, maar als je één en ander voorzichtig uitlegt over geoengineering ebt de interesse snel weg. Want neen, dit kan niet. De indoctrinatie zit diep dat we ons persoonlijk de allergrootste oorzaak voelen van wat verknoeid wordt aan deze planeet. Toen mijn buurman foto’s van zijn rondreis door Denemarken showde kwam er toevallig eentje voorbij van een vlakte vol antennes. HAARP! Toen ik hem even uitlegde adhv Google wat dat er stond te doen, werd het even stil en gingen we snel verder naar volgende foto’s met bruinrode huisjes aan idyllische meertjes. Er is nog verdomd veel bewustmakingswerk aan de winkel voor de wakkere mens. Babysteps, but I’m in!

  Beantwoorden
  • Sebas36

   Dat is de mind control die het weer overneemt bij de ‘slapers’. Met 10 min. zijn ze het weer vergeten..

   Beantwoorden
 • Monique

  Inderdaad een goede docu @Theo Thuis. Ik heb hem gedeeld!

  Beantwoorden
 • Gerben

  Wat mij opviel vanaf 2 dagen voor Koningsdag tot nu
  Is dat ik ze eigenlijk niet meer zie
  Woon onder de rook van Schiphol
  Regelmatig strakblauwe lucht met een enkele snel verdwijnende condens streep achter een vliegtuig
  Voor die tijd wel anders
  Niet dat het me gerust stelt
  HAARP in Alaska is ook dicht sins Ze apparatuur ter grote vaan een zee contenter hebben
  Mobiel en overal inzetbaar
  Zullen ze ook wel andere methodes hebben voor chemtrails
  De propaganda voor vit D blokkers (zonnebrandcreme) werpt zijn vruchten af
  Misschien is het niet eens meer nodig

  Beantwoorden
 • Monique

  Klopt Gerben. Ik woon in Sloten en ook ik moet zeggen dat ik ze minder zie de laatste tijd..

  Beantwoorden
 • Yvette

  Uiteindelijk ook iemand die er publiekelijk op Geo engineering regeert.

  Politiek negeert alles…
  Thank God. Ga zo door!

  Dagelijks nano alluminiumdeeltjes in de lucht. Me moet als het regent eens.ontvangen in een Becker ofzo. WATER MET ZWARTE DEELTJEA

  Beantwoorden
 • math

  Als U de Duitse taal eigen bent, is het een must om de website van de Duitse deskundige Werner Altnickel te bekijken.

  Beantwoorden
 • Dr Iglo

  25 jaar geleden waren er soms wel brede sporen, maar veel vliegtuigen waren propellors en wellicht was de cruising altitude lager waardoor er minder snel sporen ontstonden.

  Ik houdt het er op dat de aarde afkoelt, de atmosfeer daardoor ook kouder is, waardoor er sneller condensatiesporen ontstaan. En natuurlijk relatief minder propellors.

  De aarde koelt af, omdat meetstations nu in bebouwde gebieden staan, zoals op vliegvelden waardoor het 0,2ºC warmer lijkt dan 100 jaar geleden, terwijl het feitelijk 5ºC kouder is op aarde.

  Chemtrails zijn hetzelfde als condensatiesporen. Het is het water in de atmosfeer, aangevuld met water uit het verbranden van kerosine, die de maximale relatieve luchtvochtigheid van de lucht daarboven overschrijdt waardoor er waterdamp ontstaat.

  Maar vooral, er zit me een hoop meuk in de condensatiesporen van de kerosine die meekomt bij de grondstof: aardolie. Daar zit alles in wat je in de aardkorst tegen kan komen.

  Een andere verklaring dan de afkoelende aarde is dat er veel ioniserende straling is op vlieghoogte waardoor er sneller damp ontstaat. Denk aan aardolie, waar alles in zit.

  Beantwoorden
  • Dr Iglo

   Oh ja, en Chernobyl als bron van ioniserende straling. 25+ jaar geleden.

   Beantwoorden
  • Ank

   Chemtrails zijn hetzelfde als condensatiesporen???????

   http://www.geoengineeringwatch.org/

   Beantwoorden
   • Theo Thuis

    Inderdaad @Ank, een kromme redenering van iemand die waarschijnlijk echt in een iglo gewoond heeft.
    25 jaar geleden vloog de burgerluchtvaart nog veel met propellers??? Burgerluchtvaart met straalvliegtuigen doen we al vanaf begin jaren 50 en vanaf midden jaren zestig werd er al volop gevlogen over de hele wereld met straalvliegtuigen. Ook zouden ze volgens iglo nu hoger vliegen, maar bijvoorbeeld de DC-10 bereikte al een plafond van 12,8km en de cruise hoogte was meestal tussen de 11km en 12km: https://en.wikipedia.org/wiki/McDonnell_Douglas_DC-10
    Dan reageert hij eerst op @Sebas36, dat de lucht opdroogt en hierboven beweert hij, dat er juist in een vochtige lucht meer contrails zijn, dus in zijn denkwijze zouden we nu dus veel minder trails zien… Overigens beweren onze weermannen ook, dat het door een vochtige lucht komt.Chemtrails zijn geen contrails: http://www.geoengineeringwatch.org/the-contrail-lie/
    Wil je iets debunken, onderbouw dat dan wel met bewijzen dr.iglo en kijk vooral eens naar de docu FrankenSkies, dan zie je waartoe overheden al in staat geweest zijn en nog steeds doen op het gebied van geo-engeneering, met alle bewijzen erbij: https://www.youtube.com/watch?v=zNeOTOytEeA

    Beantwoorden
 • Sebas36

  Gisteren kwam ik een project tegen van Harvard, schijnt dat ze aerols als test in de atmosfeer aan het pompen zijn om de algemene temperatuur te drukken.
  https://geoengineering.environment.harvard.edu

  Video ter info.
  TheHealthRanger
  https://youtu.be/uYbXXe7kCT4

  Beantwoorden
 • Ank

  OPERATIE ( SUNBLOCKING ) GELUKT, PATIËNT ( AARDE ) DOOD.
  Niet alleen de bomen sterven, ook alles wat wij eten bevat als gevolg van de zware metalen geen voeding meer.
  Niet alleen heeft deze meneer niet overdreven, hij heeft, ondanks dat hij snel praat, nog niet eens alle gevolgen op kunnen noemen..

  Beantwoorden
 • Ed

  Ik werk op zee, 30 tot 100 kilometer van de kust, daar hebben we nooit geen strepen in de lucht, ook al hebben we alle dagen mooi weer, apart.

  Beantwoorden
  • Sebas36

   Over land niks anders als sluierbewolking, met uitzondering van het westen en kustgebieden… Echt bizar..

   Beantwoorden
 • ikke

  Ik vindt dit interview zeer interessant zij geeft ‘naar mijn gevoel’ zeer goede informatie omtrent deze materie en meer.
  Nee de luchten zijn niet meer zo mooi blauw als vroeger en ze legt het goed uit waardoor en waarom.

  https://forbiddenknowledgetv.net/dark-journalist-elana-freeland-and-the-space-fence-lockdown/

  Beantwoorden
 • New World Disorder

  Vanmorgen gespot in Arnhem Presikhaaf. Wat een service met dat mooie weer.

  https://imgur.com/a/BAfMN

  Wat denkt de complotconcurrent van Chemtrails? Volgens de alternatieve media hadden we al door moeten zijn…

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   De ComplotConcurrent vindt chemtrails vooral irritant, omdat deze chemtrails de Zon bij de ComplotConcurrent proberen weg te houden

   Beantwoorden
   • New World Disorder

    Dat lukt WolkConcurrent aardig als ze hun best doen. Geniet ervan 🙂

    Beantwoorden
  • ikke

   Zo dan, aardig gesprayd ik rij elke ochtend door Presikhaaf maar heb deze gemist.

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>