UFOs onder Antarctica & het vijfvingerige mysterie

( 23 )
 • Sebas36

  Hier nog eentje uit Maart van David Wilcock en Cory Goode over de Antatric disclosure. Het filmpje duurt wel 2:30uur

  David Wilcock | Corey Goode: The Antarctic Atlantis [MUST SEE LIVE DISCLOSURE!]
  https://youtu.be/HGcsfa-GyZk

  Iet’s ouder maar wel alles omvattend.
  David Wilcock | Corey Goode: Endgame II– The Antarctic Atlantis ET Ruins/ Cabal Rescue Plan
  https://youtu.be/wu854P7gzJ4

  Beantwoorden
 • Ank

  Pete Peterson zegt: Alles informatie in het universum is gebaseerd op een rekenunit van 3. Ik begrijp hieruit dat door ons 5 vingers te geven we op het zoveelste verkeerde been gezet werden om het ons moeilijk te maken. En voor verdere uitleg over de toren van Babel zullen we nog verder moeten zoeken. Niet dat het me interesseert trouwens.
  Hoogst interessante man. En weer die connectie met Tesla. Je kunt je niet wenden of keren of je komt zijn naam tegen.

  Beantwoorden
 • Ikke

  Zelfs in de nieuwe Suske en Wiske komt de soft disclousere in beeld.

  https://langleveeuropa.nl/2017/08/haha-suske-en-wiske-en-ufo-op-antarctica/

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Fantastisch, briljant haha. Nice catch!

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Heb de Suske en Wiske gedownload. De site langleveeuropa.nl doet aan pure misleiding. Het gaat niet om Antarctica, maar om de Noordpool in dat Suske en Wiske verhaal. Spitsbergen ligt bij de Noordpool. De schrijver van het artikel wil goedkoop scoren en praat duidelijk iemand anders na of kan gewoon niet lezen of google maps gebruiken , nu zet hij zich voor aap, want hij heeft niet eens het album gelezen… Verder zit er niets in het album over Antarctica, en is het verhaal wat over Mars opgehangen wordt het verhaal wat NASA en de wetenschap ons graag willen doen geloven. Grappig hoe de alternatieve media zichzelf keer op keer voor lul laat zetten, ook al is het een onbenullig iets zo’n Suske en Wiske (wordt alleen in de Lage landen gelezen), toch had zo’n schrijver beter zelf ook eerst even kunnen lezen waar het verhaal over gaat in plaats van pure desinformatie brengen zoals hij nu doet.

    Beantwoorden
    • Danny

     Haha

     Beantwoorden
    • Danny

     Ik ben blij dat je me de tijd bespaard hebt 😉

     Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      Geen dank haha. Het kostte mij tien minuten van mijn tijd, toen wist ik genoeg. Vond het al gek dat ze het verhaal op de Noordpool begonnen. Ik zal het even spoileren. Lambiek en Sidonia op een cruise bij Spitsbergen. Aardbeving, stuk ijs valt in water, tsunami. Al op de eerste bladzijde maakt Sidonia een ‘all-in’ climate scam opmerking tegen Lambiek, Lambiek is nog steeds gelukkig de echte Labiek en is blij met klimaatverandering omdat ze nu door de Noordpool kunnen varen, wat voorheen onmogelijk was volgens Sidonia. Lambiek redt Sidonia voor de tsunami door samen met haar in het water te springen. Dat zal wel Belgische ‘slimmigheid’ zijn gok ik, maar goed, even later komen Jerommeke, Suske, wiske en professor Barabas Lambiek en Sidonia redden met dat vliegding van ze. Dan opeens ziet Barabas een ijzeren staaf uit het ijs steken met een rood lampje eraan. Barabas zijn smartphone zegt tegen Barabas dat die staaf 2,5 miljoen jaar oud is. Wiske herkent het rode licht, en rent er op af, Barabas schreeuwt “NEEEEEEEEEEEEHHHHHH!!!!!” Maar ja Wiske is duidelijk getriggerd en wil het rode lampje betasten van dichtbij. En dondert in een gat met ijs en sneeuw bij de staaf. Gelukkig is Jerommeke mee. Die saved the day, en trekt een groot ijsblok van tientallen kubieke meters uit de grond. Daaronder ligt een ruimteschip, met inzittenden erin. Ze nemen dat ruimteschip mee in het vliegding van Barabas. Terwijl ze slapen ontdooien de inzittenden. En die inzittenden, die er menselijk uitzien, vertellen Barabas en de rest waar ze vandaan komen. Van Mars. Mars was vroeger een groene planeet vertellen ze, maar Mars dreef steeds verder van de Zon af, dus Mars bevroor, en zij moesten vluchten, met twee man blijkbaar, geen idee wat er met de rest van de Mars kolonie gebeurde dat vertelt het verhaal niet. Maar die 2 vlogen naar Aarde en waren zo technologisch niet geavanceerd dat de eerste beste storm die ze tegenkwamen op Aarde ze liet crashen op de Noordpool. Toen was ik klaar. Heb nog even door gescrold. Maar geen Antarctica meer. Wel een vage demonische gek met een veel te groot ego die de Aarde wil opeten. Daarom heet het album gok ik ook ‘De Planeetvreter’.

      Willy Vandersteen zou zich omdraaien in zijn graf als hij zou weten wat er van zijn Suske en Wiske is geworden….

      Beantwoorden
    • Ikke

     Ok zover heb ik niet gekeken, had ik wellicht wel moeten doen. Wil geen zooi op IR strooien…

     Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      Het is allebehalve zooi, heb mijzelf weer kostelijk vermaakt om bovenstaand spoiler stukje te mogen schrijven. En het laat ook mooi zien hoe veel alternatieve media sites te werk gaan, headline ‘journalisten’ zijn de meesten, niet verder kijkend naar de inhoud, en alles passen ze toe in hun eigen mind-ego programmaatjes die ze hebben draaien.

      Ik heb het album even illegaal gedownload, volgens mij is het niet makkelijk ergens ‘legaal’ te downloaden die Suske en Wiske albums. Dus je had het ook niet makkelijk kunnen checken, en daarbij mag je er van uitgaan dat een website die screenshots plaatst uit desbetreffend suske en Wiske album die screenshots net zoals ik wou doen uit het album zelf had gehaald, en dus zou weten waar hij over schreef….

      Beantwoorden
      • Ikke

       Zoals jij dit nu beschrijft kan ik er ook niet meer omheen om me kostelijk te vermaken… 🙂

       Beantwoorden
      • Danny

       Tijdens het lezen voelde ik al dat je je kostelijk vermaakt moet hebben met schrijven. Een glimlach werd ook hier natuurlijk niet onderdrukt 😉

       Thnx 🙂

       Beantwoorden
 • Nika

  Een vragende gedachte…
  De aarde heeft een diameter van +- 12.000 km
  De maan heeft een diameter van +- 3.500 km (ca. een afstand van Zuid-Spanje tot Scandinavië)
  De afstand aarde-maan is +- 390.000 km
  De afstand zon aarde is +- 150.000.000 km (150 miljoen)

  Zeg nou zelf….zou je dat stuk Europa nog kunnen zien op een afstand van 390.000 km, en bedenk hoe dichtbij de maan soms lijkt te zijn, ook van de grootte lijkt die op de zon op bepaalde momenten.
  De maan staat dichter bij de zon, zou het dan niet vreselijk heet zijn daar op de maan?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   En wat heeft dat te maken met UFO’s onder Antarctica als ik vragen mag?

   Beantwoorden
  • Danny

   * Iets met een diameter van 3.500 km op een afstand van 390.000 km is hetzelfde als iets met een diameter van 1 cm op een afstand van 1,11 m.

   * Je doet net alsof een diameter van 3.500 km niks is.

   * De maan staat slechts de helft van de tijd dichter bij de zon dan de Aarde.

   * Die afstanden en diameters neem ik van je aan, maar weet ik eigenlijk niet zeker. En jij ook niet.

   Beantwoorden
   • Nika

    Mooi, dank je wel. Dat met de verhoudingen had ik ook al door.
    De afstanden komen gewoon van internet…volgens mij weet niemand wat de afstanden precies zijn, dat maakt het dus allemaal ook niet echt duidelijker, wat mij betreft iig. Alle goeds.

    Beantwoorden
 • Nika

  Euhm…alles…of vliegen de ufo’s van Schauberger maar op de aarde rond? Ivm de zonsverduistering 2017… Heb je ook een antwoord op mijn vrijdenkers vraag, Micky? ;))
  http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/het-vril-genootschap-en-nazi-ufos/

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik weet niet of het aan mij ligt, maar ik snap echt serieus niet wat je bedoelt en wat je vraag is. UFOs (als we ze zo noemen) vliegen overal in het Universum, niet alleen op Aarde. Is dat een antwoord? En wat is je vrijdenkers vraag? Dat met de Maan? Dat komt omdat de Maan niet zo’n atmosfeer heeft als de Aarde. Elke planeet heeft zijn of haar eigen atmosfeer/klimaat/et cetera, dat komt onder andere door de atmosfeer. En of je Europa kan zien liggen vanaf 390 duizend kilometer weet ik ook niet, dan zal je er even heen moeten vliegen 🙂

   Zijn dit antwoorden waar je iets mee kan?

   En zou je willen reageren onder de reactie door op de knop beantwoorden onder de reactie te drukken? Dat houdt de site overzichtelijker namelijk.

   Beantwoorden
   • Nika

    Ja, ben tevreden met je antwoord, ben bescheiden 😛 😉 🙂
    Maar ik had gewoon gisteren avond die vraag in mijn hoofd nadat ik het toch waanzinnige afstanden vind, en het soms allemaal veel dichterbij lijkt. Men zou het zich misschien makkelijker kunnen voorstellen, het reizen naar andere planeten met een ufo.
    Sorry voor de commotie. Dank je wel, Micky.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Aha, ik snap nu pas je vraag Nika, ik begreep ‘m echt niet… 🙂

     Maar als het om ruimtereizen gaat dan zal je even 180 graden buiten de box om moeten denken, dat gaat namelijk niet op de manier zoals NASA dat ons wil doen laten geloven. Ja dat werkt met betrekkelijk korte afstanden zoals naar de Maan of Mars, maar meestal gebruikt men wormholes of stargates of hoe je het ook wilt noemen, die zijn er in alle soorten en maten namelijk. De Zon is zo’n stargate, net als alle sterren een stargate zijn naar dat sterrenstelsel. In series zoals Stargate en Star Trek zit het al, dan maken ze een ‘jump’ naar een ander sterrenstelsel of welke plek dan ook. Op de linea recta manier reizen (zonder wormholes) duurt niet alleen heel erg lang, maar is daarnaast ook levensgevaarlijk, met al dat ruimtepuin wat je met hoge snelheid dient te ontwijken en zo.

     Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>