De wereld van het grote geld: onthullingen van een insider – deel 4

Abonneer
Abonneren op
11 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Ed
3 jaren geleden

Wat een oprechte man!!!

Akky van der Veer
3 jaren geleden

heel mooi interview… ben het 100% met je eens, Micky

Guusje
3 jaren geleden

Heel oprechet. Kan iemand mij vertellen waarom wij hier in Nederland het zwartste gat zijn van het universum?

Gerben
3 jaren geleden
Reply to  Guusje

VOC mentaliteit waar we trots op mogen zijn van Balkenende
Slavernij etc etc bedoeld hij vast met het zwartste gat

Sebas36
3 jaren geleden
Reply to  Guusje

Nederland is de ECHTE grondlegger van de huidige systemen in de wereld. Banken/ handelswereld enz… Mischien klinkt het een beetje kort door de bocht, maar Nederland en Duitsland zijn de grootste smeerkezen in de wereld. De elite famillies die een paar eeuwen dit allemaal op touw hebben gezet zijn Nederlandse en Duitse elite famillies en bloedlijnen. Die overigens nog steeds de algehele machthebbers in de wereld zijn. De VOC Gerben was inderdaad het breekijzer waarmee de de elitefamillies de wereld konden veroveren/overnemen en bestieren. Slavernij was maar een onderdeel van het hele plaatje van de VOC. Het was DE alles… Lees verder »

Guusje
3 jaren geleden
Reply to  Sebas36

Bedankt Sebas.

Ik hoop echt dat wat Bernard zei..wij de wereld wat terug kunnen geven…

Ank
3 jaren geleden

Als je zijn verhaal hoort dan kun je je heel goed voorstellen dat hij zegt dat niet alle mensen helden kunnen zijn als je weet wat de gevolgen zijn. Ik zag een gesprek/video van Frits Springmeister voorbij komen waarin hij zei dat de Illuminati er openlijk over spraken dat ze bankiers zouden doden ( en ik veronderstel dat ze het dan hebben over bankiers die niet meer in de pas willen lopen) en dat het er nu al 75 zijn, die allemaal zgn. zelfmoord gepleegd hebben. En dit gebeurd, zoals we weten, niet alleen met bankiers, maar ook met medici… Lees verder »

Bernhard Schat
3 jaren geleden

Ohm namo narai ! Conversatie van hooggeplaatste U.S. functionarissen : Q. How did you got the money ? A. We shot it to the Moon ! Q. And the rest of it ? A. We shoot it to Mars first ! Q. And the other half of it next year ? A. We are goïng to find it in a black hole ! Q. And the final part ? A. We will get it out of a part of a micro virus , but we must do some research first ! Q. What kind of research. A. How to get… Lees verder »

DJ Debster
3 jaren geleden

Is deze Ronald Bernard mede door dit filmpje niet afgelopen september vermoord in Florida?

Ikke
3 jaren geleden
Reply to  DJ Debster

Was een hoax…

Elles
1 jaar geleden

Inmiddels zitten we midden in de Corona shit en wordt samenwerking en ontmoeting tegengewerkt, zou dat de bedoeling van deze corona hysterie zijn.