Een negatieve neerwaartse spiraal

2
Reageer op dit artikel

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Wesley Brisco

Klopt precies. Je merkt dat in de werkomgeving ook. We houden elkaar gevangen door constant met anderen bezig te zijn. Je hoort ook vaak “oh die doet niets” vandaag of “die zit ook lang op de wc” en dan staan ze vaak minutenlang met iemand anders te praten daarover en dat zien ze niet. Ik heb een keer gezegd dat als je wil dat dingen beter worden je samen moet werken in de onderste laag, omdat wij met de grootste groep zijn. Ik moet eerlijk bekennen dat ik vaak niet weet hoe ik moet reageren op als ze over anderen… Lees verder »

Mave Rick

Here my 2 cents… voor de echte criticasters onder ons…

http://divine-cosmos.net/ascending-the-densities-of-consciousness.htm

Welke dichtheid past het beste bij jou? Maw wat is het volwassenheidsniveau van jouw ziel.

http://www.michaelteachings.com/old_soul.html