Een negatieve neerwaartse spiraal

( 2 )
 • Wesley Brisco

  Klopt precies. Je merkt dat in de werkomgeving ook. We houden elkaar gevangen door constant met anderen bezig te zijn. Je hoort ook vaak “oh die doet niets” vandaag of “die zit ook lang op de wc” en dan staan ze vaak minutenlang met iemand anders te praten daarover en dat zien ze niet. Ik heb een keer gezegd dat als je wil dat dingen beter worden je samen moet werken in de onderste laag, omdat wij met de grootste groep zijn. Ik moet eerlijk bekennen dat ik vaak niet weet hoe ik moet reageren op als ze over anderen praten, want als je er tegenin gaat dan krijg je meteen zelf de volle laag, maar gelukkig kan er nog wel worden gelachen en dan vergeet je snel de dingen om je heen.

  Beantwoorden
 • Mave Rick

  Here my 2 cents… voor de echte criticasters onder ons…

  http://divine-cosmos.net/ascending-the-densities-of-consciousness.htm

  Welke dichtheid past het beste bij jou? Maw wat is het volwassenheidsniveau van jouw ziel.

  http://www.michaelteachings.com/old_soul.html

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>