Anunnaki propaganda (column)

( 28 )
 • Sebas36

  Hehe, Micky de echtheid van de kleitabletten is nóóit aangetoond. Tot nu toe heeft niemand anders dan Sitchin de kans gekregen om de kleitabletten te onderzoeken. Fake alert!

  Micky zegt het hier ook al voorzichtig en ik zei het ook al in mijn gastcolumn. Alle huidige geloven en verhalen hebben lopen shoppen in alle Grieks mythologische verhalen, ook de Egyptenaren waren handig aan het shoppen.

  Nu het echte verhaal, wij zijn het 7de volk op deze aardkloot. 6x eerder zijn we bijna vernietigd door zondevloeden wereldbranden meteorieten enz. De laaste keer is bv weet Friesia (dan noordwesten van Ierland) maar ook bijvoorbeeld Atlantis. Een kleine groep heeft overleefd en heeft zich opnieuw verspreid door de wereld eerst in Mesopetamie en Z.Amerika later hebben ze zich gevestigd in Griekeland. Een andere groep heeft in Egypte gevestigd.
  Ergens hier is de naam Annunaki ingeslopen. Waarschijnlijk is Anon deze Annunaki beweging begonnen.

  Hier hebben ze de mensheid OPNIEUW landbouw/veeteelt/wis natuurkunde Schrift geleerd. Maar dat waren Grieken die de nageslachten waren van het 6de volk. De Atlantiers vielen ook onder het 6de volk. Vandaar dat je bij de Inca’s maar ook paaseiland Mesopetamie Afrika allemaal tekeningen van blanke mannen/leeraren met witte gekrulde baarden.

  De Griekse mythologie/filosofie kan je niet letterlijk nemen. Zie de dikke van Dale voor de defininties bovenstaande begrippen. Maar de huidige geloven wel, mits het hun uitkomt ofwel past in hun verhaal.

  Alle huidige blauwe bloedlijnen en elites stemmen idd af van degene die zich Annunaki noemen. MAAR, dat zijn gewoon de kapers van de nieuwe wereld die de kennis van de Grieken en overleveraars tot zichzelf hebben gehouden en hiermee ons lekker dom houden en ons te slavaniseren.

  Mijn laptop en bronnen liggen bij de pc reparateur, vorige week uit mijn klauwen laten donderen.
  Mijn column heeft genoeg informatie hierover. Ook zelf googlen op trefwoorden uit mijn collum kan je veel ontdekken over de overgang van de laatste zondvloed.
  https://www.indigorevolution.nl/het-occulte-verborgen-wetenschappen/

  My 2cent’s

  Beantwoorden
  • Sebas36

   Een paar vreemde schrijffouten, sry. Android weer.

   Beantwoorden
 • Treowd

  Sebas je zit echt mis met je meteorieten er bestaan geen fysieke hemellichamen in deze elktromagnetische wereld. En de Aarde dan? Dat is geen hemellichaam dat staat rotsvast… 🙂

  Beantwoorden
  • Sebas36

   Flat earth Alert!
   Koop een friģging telescoop van 500 euro kan je het met je eigen ogen zien.. Dwaas.

   Beantwoorden
   • Treowd

    Dank je voor die heldere verwijzing .. 😉

    Beantwoorden
 • Treowd

  Troost je Sebas je bent nooit alleen en zoals ook in het artikel beschreven staat er zijn nog genoeg andere dogmaten …. haha..

  Beantwoorden
  • Sebas36

   Dogma’s??? Die heb ik niet. Ik baseer mezelf op kennis van geschiedenis heden en toekomst.
   Ik snap wel waar jou hersenen stoppen,zoals vele mensen kan je het concept van quantum mechanica niet vatten. Dit legt alles uit maar als je maar de helft snapt krijg je van niburu.co uitspraken zoals jij nu.

   De meeste vaste bezoekers op de site hebben vergaande ervaringen op spritueel en fysiek niveau en het mooie is dat het zelfs klopt met de nieuwste wetenschappelijke theorieën.

   Kennis is macht……

   Beantwoorden
 • Treowd

  Stap in de illusionaire wereld van quantum mechanica waarin het kleinste atoom tot leven komt en vergeet vooral je geloof niet mee te nemen anders wordt het niks dan zie je helaas niets…Mijn hersenen stoppen daar waar ergens echt in geloven ter sprake komt omdat het aan zeker weten voorbij gaat…
  Maar een ieder mag van mij geloven wat hij of zij wil
  Inderdaad is kennis macht, omdat het anderen aan ware kennis ontbreekt…
  Dat wilde ik nog even kwijt tot slot..

  Beantwoorden
  • Amilius

   Wat je zegt ben je zelf,
   Een ander Namen noemen is jezelf tekort doen.
   Als je denkt de waarheid te kennen…succes met de lange weg.
   Proleten, zieners, profeten…
   Gissen, is uiteindelijk alles wat er gebeurt. Bladblazers blazen effectiever hun lucht.
   Kwantum, parallel, hol, bol
   Bla bla bullshit.
   Wel vermakelijk, dat wel.
   Sukkels ?

   Beantwoorden
   • Solida

    Objectieve, sussende reactie die men weer met beide beentjes op de grond zet… Tot de laatste zin / woord; Spijtig dat je jezelf dan (ook) tekort doet…
    Dan wel weer leerzaam, ondanks de blablabullshit op ´t laatst, maar wel vermakelijk… ;o)

    Beantwoorden
    • Amilius

     In alle nederigheid erken ik mijn sukkeligheid.
     En dan doe ik mezelf niet te kort.?
     Maarr de grootste sukkeltjes zien soms meer van de waarheid dan het interlekt, want die zijn nu eenmaal gespecialiseerd. Specialisten op hun gebied weliswaar, en dat is dan ook hun eigen wijs- en waarheid.
     Sukkeltjes lopen in hun domheid soms pardoes tegen een waarheid, en als die gezien en gevat wordt, dan is hij of zij op dat gebied ineens specialist.
     Ik ben specialist in sukkels, en mag ze daarom benoemen.?

     Beantwoorden
     • Solida

      Leuk verdraaid, tot de grens van blablabullshit ;o)
      De context was in 1e instantie toch minder generaliserend dan in je vervolgbetoog; maar zo is eenieder idd sukkelig op zijn eigen unieke wijze… Nog veel te leren voor iedereen, maar daarvoor zijn we ook (weer) op deze aardkloot; ooit zullen we de sukkeligheid ontstijgen…

      Beantwoorden
 • Treowd

  Amillius je schrijft “Gissen, is uiteindelijk alles wat er gebeurt.”
  Mijn vraag en die is wat off-topic in deze , als het gissen zou zijn, mocht je mijn reactie daarmee bedoelen, waarom kunnen dan meerdere personen hetzelfde observeren
  met hun zintuigen binnen deze manifestatie? Bekeken vanuit 1 algemeen aanvaard paradigma.. Ben het wel met je eens dat waarheid zowel objectief als subjectief kan zijn, dat op zich kan het een weg lang maken.

  Beantwoorden
  • Amilius

   4 gewesten
   4 waarheden
   Hij die zegt de waarheid te hebben heeft het niet…
   Ook jij niet beste
   Dat is een waarheid, helaas.

   Beantwoorden
  • Amilius

   Onder conditionering zien mensen de zelfde waarneming.
   Dat maakt nog geen waarheid.
   EnkEl kortzichtig

   Beantwoorden
 • Sebas36

  Alles is waarheid mits gezond verstand en oprechtheid de basis is.
  Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden en dus ook verschillende waarheden.

  https://www.indigorevolution.nl/een-negatieve-neerwaartse-spiraal/#more-2589
  Slaap lekker verder jongens….

  Beantwoorden
 • Sebas36

  Het uitsluiten van andere meningen IS een dogma. Ik sluit niets uit maar alles op basis van eigen onderzoek en resoneren met het onderwerp…
  Lees mijn collum maar eens Amillius onder gastschrijvers, je zal snappen dat ik al ruim 20 jaar bezig ben met deze onderwerpen. (ben 38)
  Het is een grote puzzel waar steeds weer nieuwe stukjes in passen of moeten worden vervangen. https://www.indigorevolution.nl/het-occulte-verborgen-wetenschappen/

  Ik heb de hele waarheid ook niet, maar net zoals Micky (overigens wel op een iets ander vlak) maar wij zijn wel ‘iets’ verder dan menig waarheidszoeker.

  Wetenschap betekend; weten hoe iets werkt. Dat is mijn hobby, mijn persoonlijke missie.
  Omdat heel veel wetenschap bullcrap is hoef je niet gelijk alles in de prullebak te gooien spreekwoordelijk gezien. Hetzelfde gaat ook op voor bijvoorbeel MSM-media en Altenatieve-media. Wat Micky doet. Ontleden opmaken en opnieuw opdienen.
  Dat doe ik met geschiedenis en wetenschap en zoek daar de echte rode draad in. De waarheid dus…
  Het mooie ervan is dat mensen die een compleet ander pad volgen toch bij dezelfde waarheid/conclusie of einddoel komen.
  Nogmaals het leven is niet voor iedereen hetzelfde, iedereen leeft in zijn eigen kleine universumpje dus iedereen zijn beleving is ook anders. Maar juist het aanvallen op kleine dingen verwijzingen e.d.
  Dat is dogma en dualiteit!

  Ik wil niet weten wat voor een shit Micky af en toe in zin mailbox krijgt, maar ook jij Amilius, een beetje trollen en personen bashen maar er nooit opingaan en met echte bewijzen komen of evetueel een interssante discussie starten waar we mischien allemaal wel wat aan hebben. Ik moet wel vaak om je lachen trouwens 😀
  Maar de pot verwijt dat de ketel zwart ziet.

  https://www.indigorevolution.nl/category/word-weer-jezelf/

  Beantwoorden
 • Amilius

  Een lach is een kleine vakantie Sebas, en ik reken er niets voor.
  Dogma is prima, als je tijdelijk geen andere mogelijkheid tot je beschikking hebt.
  Dualiteit is het leven en zonder is er geen leven. Ook goed wat mij betreft.
  Discussies, kunnen leuk zijn mits het met een goede sparringpartner is en er niet van elkaar gewonnen hoeft te worden. Ruzie en/of oorlog is dan vaak het resultaat. De winst zit hem in de gewonnen inzichten en doorbraken. Wie het gelijk denkt te hebben is ondergeschikt aan wat gelijkheid is. Want als een ander het heeft heb ik het ook, anders kan je het niet gelijk noemen.
  En dit is meestal niet het geval helaas.
  Personen bashen? Waarneer?
  Dat ik sukkels erbij zet is humor en was niet op de man.
  En ik vind mezelf nogal een sukkeltje dus dat paste mooi bij wat je zegt ben je zelf.
  Maar dat ging dan niet voor jou en een paar andere op,
  Als we het dan toch moeten benoemen. Maar wie de schoen past trekken hem aan. Ik zet hem bij de schoorsteen want ik wil een boosterboard.?
  Wees geen waarheidzoeker maar een waarheidvinder, om even dual te zijn. Probeer eens een discussie te verliezen,als je durft, en kijk dan wat de winst is.

  Lieve waarheidsgetrouwe Sebas, mijn bedoeling is een goed. En soms is een beetje humor, zand in de machine van een slechte discussie. En daar zijn er nogal veel van,slechte discussies.
  Maak het niet te veel een persoonlijke queeste is mijn motto.
  Fijne dag toegewenst

  Beantwoorden
  • Amilius

   En zoals je merkt is typen van worden niet iets dagelijks voor mij dus een discussie typen is not done. En daarbij komt nog dat er veel gemis is bij een discussie via text.
   Dmv lichaams taal komen dingen vaak toch anders over.
   Iets word snel anders opgepakt
   dan bedoeld. En de ontvanger bepaald uiteindelijk.
   Wat mij betreft aardig conflict gevoelig en daar ben ik wars van.

   Beantwoorden
 • Treowd

  Met veel woorden weinig zeggen is een vak.
  Met weinig woorden veel zeggen een kunst…

  Beantwoorden
  • Amilius

   Thnkx!
   Wijze uitspraak, beetje zuinig in de worden…
   Meer zeg ik er niet over ?

   Beantwoorden
 • Vandaarver

  Wat waait het hier hard zeg!

  Beantwoorden
 • Amilius

  Eerder een zucht?

  Waait wel weer over,denk ik.

  Beantwoorden
 • tom

  Misschien heeft iemand wat aan onderstaande.

  Diodorus Siculus heeft wat geschreven. Rita Jean Moran heeft wat onderzoek gedaan. Een ander boek is: Travels of Noah into Europe.

  Beantwoorden
 • Sander

  ik verdiep me in de Annunaki’s

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>