Wat moeten we denken van Kevin Annett en zijn ITCCS?

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Rini
4 jaren geleden

Ja bij mij zit de vraag er ook al van af het begin,waar blijft het allemaal Kevin.
Slimme mensen jonge,die Elite,maaaaaar ze ga der an(ze gaan er aan)ook in ons land 😉

sebas36
4 jaren geleden

Na die berichten op Ellaster had ik Kevin Annet al gechecked, oplichter. Er is meer van te vinden maar deze blog heeft de meeste info. Ook veel testemonials van mensen die met hem te maken hebben gehad. http://stopkevinannett.weebly.com/testimonials.html Quote Clynt King 11/29/13 I just found your blog. Once in awhile, I do a google search on my name to see what is out there. My name is on your blog site. A few years ago, I was seriously mislead, misquoted and misused by Kevin and his followers. they convinced me that I had been given approval to do some ground… Lees verder »