De ‘Hitlerjugend for Climate’ organisatie staat onder controle van en wordt betaald door de EU

Abonneer
Abonneren op
8 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Ron
2 jaren geleden

Schitternd stuk!!! De spijker op zijn kop. Bij mij schoot hitlerjugend ook direct door mijn hoofd, wetende van die 340 miljoen steun uit brussel. Als onze landverraders ook zo fanatiek waren om de gele hesjes aan te moedigen, dan zou ik nog achter de oren krabben, wat een zielige vertoning mvg. Ron

Ank
2 jaren geleden

De trein maakt vaart, met een aparte wagon om het geld aan alle groepen af te leveren.
https://www.ad.nl/buitenland/zweeds-klimaatboegbeeld-greta-16-spreekt-politici-toe~ab91bf17/

2 jaren geleden

Maar Micky toch, kindermisbruik is inmiddels al zo’n populair onderwerp bij de msm, ga jij er nu ook nog een schepje bovenop doen?? Gelukkig gaat de paus er nu wat aan doen. (;

Monique
2 jaren geleden

Ik heb dit stuk gedeeld op FB. Natuurlijk geen hond die reageert. Mensen lijken inderdaad totaal gehersenspoeld als het gaat om het milieu in combinatie met kinderen. Je mag er niet aanzitten. Ik kijk eigenlijk nooit meer naar het nieuws. Het lukt me gewoon niet meer zonder kotsmisselijk te worden..

Heleen
2 jaren geleden
Reply to  Monique

Snap wat je bedoelt Monique. Maar wat FB betreft: niemand ‘leest’ daar langere stukken op toch?
Geen tv kijken is bevrijdend. En zeker wat het journaal betreft. Heerlijk om dat niet meer te kijken. Ik scan alleen nog snel nos.nl om te zien met welke grappen ze zich nu weer bezig houden. Vervolgens lees en luister ik hier op IR.

Monique
2 jaren geleden
Reply to  Heleen

Wij kijken eigenlijk alleen nog maar netflixseries. Niet dat je daar nu zoveel wijzer van wordt maar naar mijn idee zit daar nog meer waarheid in dan alle journaaluitzendingen bij elkaar. Misschien mis ik een hoop maar na 1 uitzending van Micky ben ik weer voor in ieder geval 1 maand op de hoogte 🙂

Heleen
2 jaren geleden
Reply to  Monique

Inderdaad!

Elles
2 jaren geleden
Reply to  Heleen

Toch heb je af en toe goeie docu’s op NPO, alleen daar is helemaal geen aandacht voor, men houdt zich muisstil in de hoop dat het overwaait en er weer het zoveelste nieuwe schandaal aandient.